Cum să a construi o casă în skyrim

Rătăcind deșeurile înghețate de la Skyrim poate fi obositor și uneori un aventurier are nevoie de un loc cald pentru a-și apela propriile. Acest eduCum vă va învăța cum să construiți o casă în Skyrim, pentru a vă putea odihni de aventurile dvs.

Paşi

 1. Achiziționați și instalați Hearthfire.
  1
  Achiziționați și instalați Hearthfire. Acest add-on poate fi achiziționat direct de pe site-ul The Elder Scrolls dacă folosiți un PC sau, pentru jucătorii cu console, din PlayStation Store sau Xbox Live.
 2. Vorbiți cu un steward în Morthal, Dawnstar sau Falkreath și cumpărați un teren.
  2
  Vorbiți cu un steward în Morthal, Dawnstar sau Falkreath și cumpărați un teren. 5000 de aur vor fi eliminate din inventar. Este posibil să trebuiască să finalizați câteva căutări în fiecare oraș în parte înainte ca jarl să vă permită să cumpărați terenuri. Dacă aveți probleme în a decide unde doriți să vă construiți casa, rețineți că cumpărarea unui teren nu vă împiedică să cumpărați celelalte două.
 3. Urmați marcatorul de căutare pe site-ul casei dvs. noi.
  3
  Urmați marcatorul de căutare pe site-ul casei dvs. noi. Acolo veți găsi ceea ce aveți nevoie pentru a vă construi casa: o masă de desenat, o tablă de lucru a dulgherului și un piept de comori pline cu materialele de care aveți nevoie pentru a începe să vă construiți casa.
 4. Citiți Ghidul începătorului în Homesteading.
  4
  Citiți Ghidul începătorului în Homesteading. Această carte, găsită în partea superioară a mesei de lucru a dulgherului, vă va ajuta să înțelegeți cum să vă construiți noua locuință.
 5. Utilizați tabelul de redactare și selectați "Small Home".
  5
  Utilizați tabelul de redactare și selectați "Small Home". "Acest lucru va face ca diferitele componente ale casei mici să fie disponibile pentru a construi împreună cu dulgheria de lucru a dulgherului. Selectarea proiectelor care se bazează pe tabelul de redactare nu utilizează resurse, așa că nu vă faceți griji dacă nu aveți tot lemnul, fierul și așa mai departe de care veți avea nevoie.
 6. Folosiți bancul de lucru al dulgherului și construiți componentele casei dvs. mici.
  6
  Folosiți bancul de lucru al dulgherului și construiți componentele casei dvs. mici. Odată ce ați construit casa dvs. mică, puteți să decorați interiorul cu ajutorul mesei de lucru a dulgherului găsită în interior.
 7. Continuați să adăugați în casa dvs. selectând "Main Hall" din tabelul de redactare.
  7
  Continuați să adăugați în casa dvs. selectând "Main Hall" din tabelul de redactare. Acest lucru va crește considerabil dimensiunea casei dvs. și va transforma structura mică de acasă într-o intrare. Fiind o structură mult mai mare, sala principală vă va cere să colectați materiale suplimentare. [1]
 8. Achiziționați materialele necesare pentru a continua construirea.
  8
  Achiziționați materialele necesare pentru a continua construirea. Cherestea poate fi achiziționată de la oricare dintre cele mai multe fabrici de cherestea din Skyrim, inclusiv Mill Deadwood din Falkreath, Agna Mill, care este la vest de Windhelm sau Saussmill în Samostat în Haafingar. Argila poate fi găsită în imediata vecinătate a casei dumneavoastră. Căutați un depozit roșu-brun pe pământ și al meu ca și alte minerale din Skyrim. Caramida de piatră poate fi găsită, de asemenea, aproape de fiecare gospodărie. Căutați un depozit cenușiu împotriva pietrelor sau a munților. Ca și în cazul lutului, veți avea nevoie de un pickaxe în inventarul dvs. pentru a-l mina.
 9. Finalizați sala principală și alegeți aripile pe care doriți să le adăugați în casa dvs.
  9
  Finalizați sala principală și alegeți aripile pe care doriți să le adăugați în casa dvs. Aceste adăugiri pot aduce atât utilitate adăugată, cât și un personalizat caracter personal al locuinței personajului tău. În aripa de nord, puteți alege dintr-o cameră de depozitare, o sală de trofee sau un laborator de alchimie. În aripa de vest, puteți alege dintr-o seră, un dormitor de rezervă sau un turn enchanterâ € ™ s. În aripa de est, puteți alege dintr-o bucătărie, o bibliotecă sau un armură.
 10. Decorează interiorul halei și aripilor principale folosind bancul de lucru al dulgherului, exact așa cum ați decorat casa mică.
  10
  Decorează interiorul halei și aripilor principale folosind bancul de lucru al dulgherului, exact așa cum ați decorat casa mică. Când selectați ce element să construiți, vor fi listate componentele necesare. Există numeroase opțiuni estetice pentru decorare, inclusiv capete de montare pe perete și candelabre de fier. Există, de asemenea, multe opțiuni funcționale pentru decorare, inclusiv mese feerice și alchimice.