Cum să a construi un firepit din spate

Relaxarea în fața unui incendiu din spate poate fi sfârșitul perfect într-o zi aglomerată ... presupunând că focul este în siguranță! Mirosul lemnului ars și scânteile care dansau în noaptea a distra oameni de milioane de ani.

Cap 1
Utilizarea pietrelor de grădină

 1. Alege un loc și săpe o gaură.
  1
  Alege un loc și săpe o gaură. Gaura trebuie să fie de 1,5 'adâncime și 5' lățime. Asigurați-l cât de plat posibil în partea de jos.
 2. Instalați inelul tău de sticlă.
  2
  Instalați inelul tău de sticlă. Cumpărați o grămadă de firebricks (folosite pentru șeminerea liniilor). Ar trebui să fie suficient să puteți face un cerc la dimensiunea dorită cu cărămizile care stau la capăt. Formați cercul din gaură așezând cărămizile în capăt și așezându-le unul lângă celălalt.
 3. Solidificați inelul.
  3
  Solidificați inelul. Utilizați materiale din beton, cobb, lut sau alte materiale rezistente la foc pentru a vă alătura cărămizile împreună într-un inel solid, puternic. Lăsați acest material să se usuce complet înainte de a continua.
 4. Completați marginile.
  4
  Completați marginile. Umpleți orice spațiu din afara cercului cu murdărie. Acest lucru este atât de teren duce până la marginea de sus a caramida.
 5. Umpleți centrul.
  5
  Umpleți centrul. Se toarnă un strat de roci de râu în groapa centrală.
 6. Adăugați o margine decorativă.
  6
  Adăugați o margine decorativă. Obțineți niște pietre de pavaj sau pietre de grădină (de tipul celor pe care le folosiți de obicei pentru a face o cale) și le puteți folosi pentru a forma un inel în jurul găurii de foc.
 7. Bucură-te de groapa ta!
  7
  Bucură-te de groapa ta! Aveți grijă să nu lăsați iarba să depășească pietrele și să se apropie prea mult de foc.

Cap 2
Utilizarea cărămizilor din beton

 1. Alege un loc pentru groapa ta.
  1
  Alege un loc pentru groapa ta. Alegeți un loc care să ofere spațiu pentru a merge în jurul focului, departe de plante, garduri sau orice alt tip de material inflamabil. Luați în considerare vântul din curtea din spate și modul în care va arde fumul din foc. De asemenea, ia în considerare câți oameni se vor bucura de foc, un minim de tampon de 6 picioare este o idee bună.
 2. Săpați o gaură circulară, de 4 metri în diametru și adâncime de 12 inci.
  2
  Săpați o gaură circulară, de 4 metri în diametru și adâncime de 12 inci.
 3. Folosind cărămizi de ciment, construiți un perete ridicat de 12 inci în jurul groapă.
  3
  Folosind cărămizi de ciment, construiți un perete ridicat de 12 inci în jurul groapă. Lăsați aproximativ 2 cm (5.1 cm) între cărămizi pentru circulația aerului.
 4. Așezați niște beton, tipul de setare rapidă.
  4
  Așezați niște beton, tipul de setare rapidă. Acoperiți cea mai mare parte a fundului carierei, creând o mică "înclinare" în centrul unde puteți amplasa un ziar și aprindeți. Presuriți apă pe beton până când se întărește spre satisfacția dvs.
 5. Construiți focul.
  5
  Construiți focul. Construiți un tepee care să se aprindă în jurul ziarului. Lăsați ziarul și sunteți gata să plecați.
 6. Alimenta focul.
  6
  Alimenta focul. Când începe să se aprindă, începeți să introduceți bucăți mai mari de lemn în jurul raftului într-o formă tepee.

Cap 3
Utilizând grădinăritul

 1. Luați bucăți de grădină curbate.
  1
  Luați bucăți de grădină curbate. Acestea sunt uneori denumite inele de copac. Tirajul va trebui să fie făcut din piatră, lut sau cărămidă și poate fi înțepenit sau direct în partea de sus. Va trebui să achiziționați 4 bucăți de cărămidă cu diametrul interior de 14 "și 6 bucăți de cărămidă cu diametrul interior de 24".
 2. Plasați primul strat.
  2
  Plasați primul strat. Ștergeți o zonă adecvată pentru firepit și apoi așezați primele două bucăți de 14 "pentru a forma un cerc. Utilizați trei din cele 24" pentru a forma un cerc mai mare în jurul primului. Puteți folosi un pic de beton pentru a ajuta piesele să rămână împreună, dacă doriți.
 3. Așezați al doilea strat.
  3
  Așezați al doilea strat. Utilizați piesele rămase pentru a stabili al doilea strat, deasupra primului. Puteți pune un strat de beton între cele două straturi de piatră, dacă doriți. Dacă folosiți cărămizi în relief, puneți cel de-al doilea strat cu fața în jos, astfel încât marginea tăbăcită se atinge între cele două straturi.
 4. Umpleți cu pietre.
  4
  Umpleți cu pietre. Umpleți spațiul dintre cercuri cu rocile de râu până când se atinge marginea. Alternativ, puteți să-l umpleți pe cea mai mare parte până la plin și apoi să puneți un strat mai subțire de roci mai estetice, cum ar fi pietricelele de sticlă.
 5. Linia de jos.
  5
  Linia de jos. Puneți un strat mic de roci de râu sau alt material prietenos la foc în fundul groapă. Alternativ, puteți găsi un castron de grătar cu același diametru (sau foarte puțin mai mare) ca și cercul central și puneți-l acolo.
 6. Lăsați focul!
  6
  Lăsați focul! Creați un incendiu de lemn în cariera centrală și bucurați-vă de noua dvs. incintă de incendiu. Puneți o suprafață circulară de gratar peste orificiu pentru ao folosi ca o groapă de gătit în aer liber!

Cap 4
Considerații pentru firepits

 1. Verificați-vă cu autoritățile locale înainte de a aprinde orice fel de incendiu.
  1
  Verificați-vă cu autoritățile locale înainte de a aprinde orice fel de incendiu. Un incendiu într-o carieră poate fi ilegal în zona dvs.
 2. Fii bun cu vecinii tăi.
  2
  Fii bun cu vecinii tăi. Verificați-le mai întâi cu ele și spuneți-le că veți reduce cât mai mult fumul.
 3. Întotdeauna stingeți focul corect.
  3
  Întotdeauna stingeți focul corect. Nu lăsați focul să iasă singur. Cenușa și cărbunele pot rămâne calde și periculoase pentru o lungă perioadă de timp. Răspândiți cărbuni în jurul groapei și împingeți-i cu apă, până ce fumul și aburul dispăr.