Cum să devii rezident Florida

Dacă locuiți deja în Florida, va trebui să îndepliniți condițiile de rezidență de bază prin obținerea unei licențe de conducere în Florida, înregistrarea mașinii dvs. în afara statului și înregistrarea la vot. Dacă ați trăit în două state diferite, va trebui să depuneți o declarație de domiciliu pentru a dovedi că Florida este locul dvs. de domiciliu principal. Pentru a obține aprobarea declarației, va trebui să vă dovediți prezența fizică în Florida, precum și intenția dvs. de a rămâne. Dovada intenției ar putea include un loc de muncă, un soț, implicarea comunității și înregistrarea la vot. Știți că va fi mult mai ușor să stabiliți rezidența dacă sunteți angajat în prezent în Florida!

Cap 1
Inițierea cerințelor de rezidență

 1. Obțineți permisul de conducere pentru Florida.
  1
  Obțineți permisul de conducere pentru Florida. Cu cât obțineți mai repede o licență de conducere din Florida (sau un cod de identificare non-driver), cu atât mai bine. Dacă aveți deja o licență dintr-un alt stat, nu va trebui să luați testele scrise sau de conducere pentru a obține o licență Florida. Pentru înregistrare, aveți la dispoziție 30 de zile după depunerea Declarației de domiciliu pentru a obține o licență de conducere în Florida (puteți obține o licență Florida cu sau fără această declarație, pe care o vom discuta în secțiunea a doua). Pentru a obține licența: adu-ți licența în afara statului către Departamentul local de siguranță al autostrăzii și autovehiculelor din Florida (colecționar de taxe județene). Luați și un document de identificare cu dvs., cum ar fi copia originală sau certificată a certificatului dumneavoastră de naștere. De asemenea, este bine să aduci un pașaport american sau un certificat de naturalizare. Furnizați dovada numărului dvs. de securitate socială. Aceasta ar putea fi cartea dvs. de securitate socială, un W-2 sau un salariu plătit. Oferiți două documente care dovedesc adresa dvs. din Florida. Un act de ipotecă, înregistrarea mașinii din Florida sau facturile de utilitate recente sunt cele mai frecvent acceptate, dar orice cu noua dvs. adresă ar trebui să fie suficient. Dacă nu intenționați să conduceți, trebuie să obțineți un card de identitate non-driver. Acesta este același proces exact ca și obținerea unei licențe pentru șofer (fără teste, desigur).
 2. Înregistrați-vă mașina în afara statului.
  2
  Înregistrați-vă mașina în afara statului. Transferați titlul de mașină și obțineți înregistrarea pentru mașina dvs. în Florida. Aveți la dispoziție 10 zile după stabilirea statutului de rezidență în Florida pentru a finaliza această sarcină. Trimiteți dovada politicii dvs. către colectorul fiscal. Afișați titlul original către colectorul de taxe județene. Aduceți mașina pe care doriți să o înregistrați la biroul dvs. de colectare a taxelor județene, astfel încât să poată verifica VIN-ul. Plătiți taxele. Costă aproximativ 400 de dolari pentru a te înscrie și pentru a-ți înregistra mașina pentru prima dată în Florida. Veți plăti, de asemenea, taxele tipice de înregistrare, care variază în funcție de vârstă, tipul și greutatea vehiculului dvs.
 3. Înregistrați-vă pentru a vota.
  3
  Înregistrați-vă pentru a vota. Este convenabil să faceți acest lucru în timp ce obțineți permisul de conducere din Florida - adesea la DMV (colector de taxe județene), va atașa un formular de înregistrare a alegătorilor împreună cu noile formulare de adrese. Cu toate acestea, vă puteți înregistra, de asemenea, la supraveghetorul alegerilor. Trebuie să așteptați deschiderea cărților de înregistrare a alegătorilor, deoarece acestea se închid cu 30 de zile înainte de alegeri și se redeschide după alegeri. Acesta este un formular simplu care durează aproximativ 5 minute pentru a fi completat. După ce le dai mâna, munca ta este terminată. Este la fel de simplu ca asta!

Cap 2
Stabilind-te ca floridian

 1. Dacă locuiți în două state diferite, depuneți o declarație de domiciliu.
  1
  Dacă locuiți în două state diferite, depuneți o declarație de domiciliu. Doar având o casă în Florida, din punct de vedere tehnic, nu este suficientă. Datorită faptului că o mulțime de "străini" merg în Florida doar pentru iarnă, o declarație de domiciliu confirmă faptul că este reședința dvs. principală. Semnătura dvs. pe acest document, odată aprobată, vă confirmă că locuiți acum în Florida și că statul este reședința dvs. permanentă. Acest lucru se face prin grefierul instanței de judecată. Pentru a obține aprobarea acestei declarații, aveți nevoie de două lucruri: prezența fizică în Florida și intenția. Prima este destul de explicativă. În ceea ce privește acesta din urmă, "intenția" poate fi demonstrată prin angajare, având un medic, fiind înregistrată pentru a vota, a fi implicată în comunitate - lista merge mai departe și vom discuta mai multe aspecte de mai jos. Având acest lucru înseamnă că toate taxele dvs. se îndreaptă acum către statul Florida și nicăieri altundeva (începând cu anul calendaristic următor, bineînțeles). Deoarece Florida nu are impozit pe venit, moarte sau impozit pe proprietate, aceasta poate fi o mișcare înțeleaptă. [2] Dacă aveți doar o reședință, nu este necesară o declarație de domiciliu, deși este înțeleaptă (pentru beneficii fiscale).
 2. Dosarul pentru o scutire de gospodărie.
  2
  Dosarul pentru o scutire de gospodărie. Legea homosexului din Florida protejează orice resident din Florida de a-și pierde locuința la un creditor sau la orice alt deținător de mită, cu excepția ipotecilor. Dacă trebuie să declarați falimentul, o scutire de gospodărie vă poate lăsa să respirați puțin. Puteți depune acest lucru odată ce aveți o declarație de domiciliu numele dvs. De asemenea, vă afectează impozitele (spre bine). Declarația "Salvați Casa Acasă" din Florida spune că, odată calificată pentru scutirea de la domiciliu, valoarea evaluată a proprietății dvs. în scopuri fiscale duce la scutirea primelor 50.000 de dolari din valoarea impozabilă pentru toate entitățile fiscale, cu excepția districtului școlar (care permite o sumă de 25.000 USD scutire). În plus, odată calificată, valoarea evaluată în scopuri fiscale nu poate crește cu mai mult de 3% în nici un an. Aceasta înseamnă că nu trebuie să plătiți capitaluri proprii. [2]
 3. Acceptați locurile de muncă.
  3
  Acceptați locurile de muncă. Una dintre cele mai clare metode de a face greu să se argumenteze legal că sunteți un rezident al oricărui alt stat este de a accepta angajarea în Florida. Cu salariile venite din Florida și o reședință în Florida, nimeni nu vă va pune la îndoială altfel! Dacă sunteți în căutarea de a oferi intenții între două state, aceasta este o modalitate bună de a face acest lucru. Dacă ai o slujbă în Florida, vei adăuga o greutate cazului tău dacă declarația ta de domiciliu va fi în discuție.
 4. Dacă este cazul, înscrieți-vă copilul într-o școală din Florida.
  4
  Dacă este cazul, înscrieți-vă copilul într-o școală din Florida. Un alt mod de a arăta intenția și de a vă deplasa spre o resedință reală în Florida este să vă înscrieți copilul într-o școală din Florida, publică sau privată. [1] Copil aici, adică sub vârsta de 18 ani, desigur. Cu un copil în sistemul școlar din Florida, acest lucru adaugă prea multă greutate cazului dumneavoastră de declarație de domiciliu.
 5. Dosarul taxelor federale după ce a devenit rezident din Florida.
  5
  Dosarul taxelor federale după ce a devenit rezident din Florida. Veți trimite declarațiile dvs. fiscale la sediul din Atlanta, Georgia, al Centrului de venituri interne, atunci când vă mutați în Florida. Când depuneți declarația fiscală finală pentru starea dvs. anterioară, scrieți "întoarcere finală" pe ea și utilizați adresa dvs. curentă, astfel încât este clar că ați mutat. Dacă locuiți în două state în același an, examinați întoarcerea la jumătatea anului. Statele combină în mod diferit (fiecare stat are reglementări diferite), așa că priviți în situația dvs. specifică înainte de a vă asumați ceva. [3]

Cap 3
Realizarea mișcărilor recomandate

 1. Transferați toate conturile către instituțiile din Florida.
  1
  Transferați toate conturile către instituțiile din Florida. Dacă ați aparținut vreunei bănci, cluburi sau biserici din starea anterioară, găsiți o locație din Florida care să se alăture. Făcând acest lucru va arăta că sunteți angajat să fiți rezident al Floridei, mai degrabă decât alt stat. Iată câteva idei: Grupuri de gimnaziu pentru bănci din bănci, organizații sau asociații Grup medical medical autorizat de Asigurări
 2. Notificați părților necesare schimbării adresei dvs.
  2
  Notificați părților necesare schimbării adresei dvs. Fie că este vorba de abonamentele dvs. de reviste, de rudele îndepărtate sau de clubul dvs. de desert, informați părțile necesare că noua dvs. adresă este acum în Florida. Începeți prin depunerea unei schimbări de adresă la Serviciul Poștal și contactați organizațiile în mod individual. Acest lucru poate indica intenția și în Declarația de domiciliu. În cazul apariției unor probleme fiscale, acest lucru vă va ajuta cu siguranță.
 3. Reînnoiți orice licență pentru statul Florida.
  3
  Reînnoiți orice licență pentru statul Florida. Dacă aveți licențe sau certificări care sunt bune la nivel de stat, asigurați-vă că veți fi reevaluate în Florida, astfel încât licența dvs. să fie valabilă și puteți continua să vă exersați. Fie că sunteți o asistentă medicală, un avocat sau un agent imobiliar, acest lucru este necesar nu numai pentru fluxul de lucru, ci și pentru a arăta că Florida este locul în care intenționați să rămâneți. Dacă există vreo îndoială, este întotdeauna mai bine să verificați situația. Mai mult, s-ar putea să intrăți în noi reguli și reglementări pe care nu le știai dacă în cercetarea voastră.
 4. Implicați-vă în comunitatea dvs.
  4
  Implicați-vă în comunitatea dvs. Pentru a dovedi că sunteți un rezident din Florida, începeți să vă implicați. Votați-vă, participați la o sală de gimnastică, faceți parte din asociația de vecinătate, găsiți un medic și un medic dentist și stabiliți rădăcinile. Cu cât sunteți mai îngroșați, cu atât mai mult veți fi cu adevărat rezident în Florida. Nu s-ar face rău pentru a obține un permis anual pentru Disney World!