Cum să construiesti o cușcă de câine

Îți iubești puii, dar nu-ți place când scapă? Construiți o casă în aer liber pentru câinele dvs., care să-l țină uscat și cald, iar casa dvs. fără blană. Urmați pașii de mai jos pentru a crea o casă personalizată pentru câini, care se potrivește personalității familiei dvs.

Cap 1
Construirea bazei

 1. Luați în considerare ce veți folosi baza pentru.
  1
  Luați în considerare ce veți folosi baza pentru. Câinii diferiți au nevoi diferite, dar aproape fiecare câine va avea nevoie de următoarele: un spațiu izolat și uscat pe care îl poate numi acasă dacă este fierbinte sau rece. Acordați atenție acestor factori atunci când construiți o casă de câine: Gândiți-vă la izolare. Amintiți-vă că baza construiește fundația pentru întreaga casă și creează un spațiu de aer între pământ și podea care acționează ca izolație pentru casă. O casă fără bază este mai rece în timpul lunilor reci și mai caldă în lunile calde. Luați în considerare elementele specifice care ar putea afecta baza în mediul în aer liber. Dacă plouă adesea în zona dvs., asigurați-vă că utilizați un material netoxic, rezistent la apă și construiți baza suficient de înaltă pentru a preveni inundarea.
 2. Utilizați un pătrat de încadrare și un creion pentru a începe reproducerea diagramei create pe lemn în sine.
  2
  Utilizați un pătrat de încadrare și un creion pentru a începe reproducerea diagramei create pe lemn în sine. Tăiați plăcile din lemn 2x4 în patru bucăți, cu două lungimi de 22-1 / 2 "și două cu lungimea de 23" pentru un câine de dimensiuni medii.
 3. Așezați piesele laterale de 23 "în interiorul pieselor din față și din spate de 22-1 / 2" pentru a crea un dreptunghi cu partea 2 "care se sprijină pe sol.
  3
  Așezați piesele laterale de 23 "în interiorul pieselor din față și din spate de 22-1 / 2" pentru a crea un dreptunghi cu partea 2 "care se sprijină pe sol. Utilizați un burghiu pentru a pre-găuri găurile de pilotaj. Apoi atașați piesele de bază împreună cu ajutorul a două șuruburi din lemn de 3 țoli galvanizate în fiecare capăt.
 4. Transferați planurile de planșeu folosind un creion și o pătrat de încadrare într-o singură foaie de placaj de 3/4 ".
  4
  Transferați planurile de planșeu folosind un creion și o pătrat de încadrare într-o singură foaie de placaj de 3/4 ". Dimensiunile sunt de 26 "de 22-1 / 2" pentru cadrul de mai sus.
 5. Folosind șuruburi din lemn galvanizat de 1-1 / 4 ", atașați panoul de podea la bază prin forarea unui șurub în fiecare colț al bazei.
  5
  Folosind șuruburi din lemn galvanizat de 1-1 / 4 ", atașați panoul de podea la bază prin forarea unui șurub în fiecare colț al bazei.

Cap 2
Punerea pereților

 1. Din nou, folosiți lemn natural pentru o izolare și versatilitate suplimentare.
  1
  Din nou, folosiți lemn natural pentru o izolare și versatilitate suplimentare. Utilizarea lemnului pentru casă de câine va ajuta la menținerea casei izolate, chiar dacă lemnul este destul de subțire. Pentru peretele frontal al casei, deschideți cîinele cât mai mic posibil (deși încă confortabil) pentru a permite casei să rețină căldura.
 2. Transferați planurile pentru părțile laterale ale casei la aceeași piesă de placaj folosită pentru podea.
  2
  Transferați planurile pentru părțile laterale ale casei la aceeași piesă de placaj folosită pentru podea. Fiecare latură trebuie să aibă lungimea de 26 "și 16", în timp ce partea din față și din spate trebuie să fie un dreptunghi de 24 "cu 16", cu un triunghi 12 "înalt și 24 de laturi atașat deasupra dreptunghiului. Tăiați această formă într-o singură bucată atât pentru față, cât și pentru partea din spate a casei.
 3. Lăsați o deschidere pe peretele frontal al casei, de aproximativ 10 "latime și 13" înălțime.
  3
  Lăsați o deschidere pe peretele frontal al casei, de aproximativ 10 "latime și 13" înălțime. Lăsați un spațiu înalt de 3 "în partea de jos a deschiderii pentru a acoperi baza. Pentru a crea arcul rotund în partea de sus a deschiderii, utilizați orice obiect rotund pe care îl aveți la îndemână, cum ar fi un vas de amestecare.
 4. Tăiați opt bucăți de cadre.
  4
  Tăiați opt bucăți de cadre. Folosind o bucată de brad 2x2 sau lemn de cedru, tăiați opt bucăți pentru a fi utilizate pentru a fixa pereții și acoperișul. Veți avea nevoie de patru bucăți de colț de colț de 15 ° lungime și patru piese de acoperire a acoperișului de 13 ° lungime.
 5. Strângeți o bucată de colț de 15 coli pe fiecare margine a cadrelor laterale utilizând trei șuruburi din lemn zincat 1-1 / 4â €.
  5
  Strângeți o bucată de colț de 15 coli pe fiecare margine a cadrelor laterale utilizând trei șuruburi din lemn zincat 1-1 / 4â €. Apoi, așezați panourile laterale pe bază și înșurubați șuruburile din lemn zincat la fiecare 4 - 5 cm (10,2 - 12,7 cm) în jurul perimetrului.
 6. Atașați panourile din față și din spate.
  6
  Atașați panourile din față și din spate. Așezați panourile din față și din spate pe baza podelei și atașați-le la structura cu șuruburi din lemn galvanizat, la fiecare 4 - 5 cm (10,2 - 12,7 cm) în jurul perimetrului.

Cap 3
Construirea unei acoperișuri

 1. Încercați să construiți un acoperiș triunghiular înclinat.
  1
  Încercați să construiți un acoperiș triunghiular înclinat. Acest lucru nu numai că permite ploaia și zăpada să alunece din casă, dar, de asemenea, oferă câinelui tău mai mult spațiu pentru a se întinde în locuința sa umilă.
 2. Desenează planurile pentru panourile de acoperiș pe bucata de 2x2 de lemn, cu dimensiunile de 32 "lungime și 20" lățime.
  2
  Desenează planurile pentru panourile de acoperiș pe bucata de 2x2 de lemn, cu dimensiunile de 32 "lungime și 20" lățime. Aceste piese vor rămâne pe partea superioară a panourilor laterale pentru a forma un acoperiș triunghiular înclinat.
 3. Atașați piesa de acoperire a acoperișului de 13 € 2 x 2 pe marginile interioare ale panoului frontal și din spate, la jumătatea distanței dintre partea superioară și cea inferioară a părții înclinate a fiecărui panou.
  3
  Atașați piesa de acoperire a acoperișului de 13 € 2 x 2 pe marginile interioare ale panoului frontal și din spate, la jumătatea distanței dintre partea superioară și cea inferioară a părții înclinate a fiecărui panou. Înșurubați trei șuruburi din lemn galvanizat de 1-1 / 4 "în fiecare panou.
 4. Plasați panourile de acoperiș pe partea superioară a laturilor, asigurându-vă că vârful este strâns, iar panourile atârnă de fiecare parte.
  4
  Plasați panourile de acoperiș pe partea superioară a laturilor, asigurându-vă că vârful este strâns, iar panourile atârnă de fiecare parte. Fixați panourile de acoperiș la piesele de încadrare utilizând șuruburi din lemn galvanizat de 1-1 / 4 "la intervale de 3".

Cap 4
Personalizarea casei câinilor

 1. Personalizați casa câinilor cu vopsea.
  1
  Personalizați casa câinilor cu vopsea. Folosind numai vopsele non-toxice care nu vă vor afecta câinele, puteți picta exteriorul casei pentru a se potrivi cu dvs. sau alegeți o temă distractivă ca o scenă subacvatică. Dacă aveți copii mici, poate fi distractiv să le permiteți să picteze casa de câine ca un proiect de artă.
 2. Creați un acoperiș mai robust.
  2
  Creați un acoperiș mai robust. Pentru a vă menține casa uscată, puteți acoperi întregul acoperiș cu hârtie de acoperiș impregnată cu asfalt sau cu hârtie de gudron. Odată ce ați acoperit casa, puteți adăuga apoi șindrile pentru un aspect tradițional, sofisticat.
 3. Furnizarea interiorului.
  3
  Furnizarea interiorului. Păstrați puii dvs. confortabil adăugând o pătură, un pat de câine sau o bucată de covor înăuntru. Pentru a adăuga covor, tăiați pur și simplu o bucată de covor la dimensiuni cu un centimetru mai mic decât panoul de podea și fixați-l la podea. Utilizați adezivul de lemn dacă doriți ca covorul să fie permanent, sau banda de conducte dacă doriți să puteți înlocui covorul mai târziu.
 4. Adăugați accesorii distractive pentru a vă face casa puilor o casă.
  4
  Adăugați accesorii distractive pentru a vă face casa puilor o casă. Așezați o plăcuță de nume cu numele pooch-ului dvs. pe fața deschiderii folosind un cui mic și orice tip de material suficient de robust pentru a rezista elementelor. Puteți obține plăci personalizate din metal, puteți face și vopsea o placă din lemn sau chiar să țineți etichete de câini de rezervă. Asigurați-vă că unghia nu se ridică în interiorul casei. Atașați cârligele mici la exteriorul casei de câine pentru a servi ca un loc pentru a păstra lesa câinelui dvs. sau orice alte jucării.