Cum să a construi o pasăre

Acest eduCum vă va învăța mai multe moduri în care puteți construi o pasăre.

Cap 1
Construirea unei case clasice

 1. Conectați cele două bucăți de fund.
  1
  Conectați cele două bucăți de fund. Veți avea nevoie de două bucăți de cherestea de 1x6. Unul ar trebui să fie tăiat la 5 1/2 "în lungime, celălalt ar trebui tăiat la 6 1/4" în lungime. Conectați-le astfel încât acestea să se suprapună și capetele de sus să ajungă la o înălțime aproximativ egală. Lipiți-le împreună și lăsați-le să se usuce. După ce este uscat, unghii sau burghiu prin una și în cealaltă pentru a le asigura ferm (utilizați 2 cuie / șuruburi, la fel de distanțate). WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_888773c9a7')
 2. Atașați panoul din spate.
  2
  Atașați panoul din spate. Tăiați un panou din spate dintr-o bucată de placaj, care este de 7 cm. Adeziv de-a lungul marginii posterioare a pieselor de jos și apăsați pătratul în poziție de îndată ce se usucă, se înșurubează la patru poziții egal distanțate, trecând prin piesa din spate marginea părților inferioare, care poate ajuta la pre-găurirea găurilor pentru șuruburi.
 3. Atașați acoperișul.
  3
  Atașați acoperișul. Lie pasăre casa pe o suprafață de lucru stabilă, care spatele plat pe suprafață. Luați două panouri de acoperiș, tăiate din plăcile 1x6. Unul va trebui să fie tăiat la 9 "în lungime, celălalt va trebui să fie 8 1/4". Montați bucățile astfel încât să se suprapună și să se așeze la același nivel cu părțile laterale și cele din spate. Lipiți și apoi le înșurubați în poziție, folosind 4 șuruburi la fel de distanțate, ca mai înainte
 4. Adăugați brațe de sprijin.
  4
  Adăugați brațe de sprijin. Luați paranteze de 4 L și le instalați în centrele celor patru colțuri ale cutiei pe care le-ați format (conectând părțile laterale și piesele de acoperiș). Asigurați-vă că șuruburile utilizate pentru a instala brațele nu sunt prea lungi; acestea ar trebui să meargă doar la jumătatea punctului de lemn.
 5. Tăiați panoul frontal.
  5
  Tăiați panoul frontal. Folosind un ferăstrău cu găuri de 1 3/8 ", trageți în piesa frontală, astfel încât partea superioară a orificiului să fie la 2 1/2" în jos față de punctul superior.
 6. Adăugați gaura de coajă.
  6
  Adăugați gaura de coajă. Găsiți o tijă de diblu, cât mai aproape de 1/4 "posibil, aceasta va fi tăiată la dimensiune și va fi folosită ca o coadă. gaura de intrare. Diblul va trebui să aibă o lungime de cel puțin 3 "WH.shared.addScrollLoadItem ('img_88d0604c6a')
 7. Adăugați panoul frontal la restul casei.
  7
  Adăugați panoul frontal la restul casei. Lipiți marginile pieselor laterale și a pieselor de pe acoperiș, apoi montați piesa frontală în poziție și adăugați 8 șuruburi pentru ao fixa, două șuruburi amplasate uniform pentru fiecare parte și piesa de acoperiș.
 8. Ștergeți marginile și găurile.
  8
  Ștergeți marginile și găurile. Șlefuiți marginile și gaura de intrare, astfel încât acestea să fie netede.
 9. Adăugați punctele de agățare.
  9
  Adăugați punctele de agățare. Înșurubați două șuruburi de ochi la puncte egale la vârful casei de pasăre. Ar putea ajuta la pre-găurirea găurilor.
 10. Adăugați bibanul.
  10
  Adăugați bibanul. Tăiați tija de diblu la 3 "și adăugați adezivul. Așezați-l în orificiul periocului.
 11. Adăugați finisaje.
  11
  Adăugați finisaje. Dacă intenționați ca această casă să fie folosită de păsările sălbatice, vopsiți-o în culori slabe, cum ar fi maro sau verde, deoarece păsările sălbatice preferă aceste culori. Adăugați orice alte atingeri de finisare dorite și agățați casa. Bucurați-vă! WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_27eed1c282')

Cap 2
Construirea unei case tăietoare

 1. Găsiți o tărtăcuță în mod corespunzător.
  1
  Găsiți o tărtăcuță în mod corespunzător. Asigurați-vă că tărtăcuța este deja vindecată (adică uscată și solidă) înainte de a începe. Tipul de păsări (cuiburi) care cuibăresc cavitatea pe care sperați să le atrageți va determina cât de mare ar trebui să fie tărtăcuța. Deoarece tărtăcuțele sunt în formă neregulată, utilizați măsurătorile de mai jos, care sunt ideale, doar ca îndrumări pentru selectarea unei tărtăcuțe. Arborele înghiți
 2. Trageți o gaură de intrare.
  2
  Trageți o gaură de intrare. Alegeți dimensiunea burghiului în funcție de cât de mare este o pasăre pe care doriți să o găzduiți. Aceasta este probabil cea mai importantă parte a casei; oferind o gaură prea mare pentru pasărea pe care ați vrea să o atrageți, va invita prădătorii să-l atace și să-l intimideze. Înălțimea la care găuriți găurile este de asemenea importantă, deoarece diferitele păsări preferă adâncimi diferite ale cavității. Utilizați instrucțiunile de mai jos pentru a determina cât de mare ar trebui să fie gaura și cât de sus de jos de la tărtăcuță să-l găuriți. Arborele înghiți
 3. Curățați interiorul tărtăcuței.
  3
  Curățați interiorul tărtăcuței. Utilizați o lingură pentru a elimina orice semințe, fibre și resturi pierdute din interiorul tărtăcuței. Nu vă faceți griji că ați făcut-o perfectă; păsările cuibăritoare sunt folosite pentru a-și excava propriile case și nu vor fi minte să alegeți ce vă pierdeți.
 4. Trageți o gaură îngustă prin gâtul tărtăcuței pentru al atârna.
  4
  Trageți o gaură îngustă prin gâtul tărtăcuței pentru al atârna. Folosind un burghiu mic, forați complet gâtul lângă partea superioară a casei, astfel încât să puteți strânge tărtăcuța pe o șnur, o curea de piele, o sârmă etc. Nu vă faceți griji cu privire la vântul și ploaia care vor intra în tărtăcuță prin aceste găuri; de fapt, ventilația va face de fapt tărtăcuța mai sănătoasă pentru locuitorii săi.
 5. Treceți trei până la cinci găuri mici de drenaj în partea inferioară a tărtăcuței.
  5
  Treceți trei până la cinci găuri mici de drenaj în partea inferioară a tărtăcuței. Folosiți un burghiu de 1/8 "până la 3/8" (3 mm până la 10 mm) pentru a face găurile.
 6. Adăugați un biban dacă este necesar.
  6
  Adăugați un biban dacă este necesar. Pur și simplu găsiți un diblu, o crenguță sau o bucată de lemn restant care este suficient de lungă pentru a găzdui o pasăre, găuriți sub orificiul de intrare cu un burghiu de dimensiuni adecvate și puneți bibanul în interiorul găurii. Este posibil să fie nevoie să lipiți bibanul în gaură pentru o stabilitate suplimentară; dacă este așa, permiteți-i mult timp să treacă astfel încât mirosul dur al adezivului să poată să disipeze înainte de a închide cuibul. Nu încercați să faceți cuibul mai accesibil decât trebuie. În timp ce furnizați o gălbui extra-lung ar putea părea o bunătate, de fapt face casa mai vulnerabilă la pradă, inclusiv la păsări mai mari. Păsări agitate cum ar fi pisicile
 7. Puneți exteriorul tăișului, dacă doriți.
  7
  Puneți exteriorul tăișului, dacă doriți. Utilizați o hârtie abrazivă pentru a netezi pete sau pete grosiere. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca suprafața să arate total chiar; textura naturală neuniformă face parte din ceea ce dă casei tărtăcuță farmecul său rustic.
 8. Vopsește tărtăcuța, dacă se dorește.
  8
  Vopsește tărtăcuța, dacă se dorește. Utilizați o vopsea în aer liber, care poate dura o rezistență la intemperii. Puteți picta tărtăcuța colorat, dacă doriți; cu toate acestea, rețineți că păsările preferă tonuri naturale, neutre.
 9. Sigilați exteriorul tărtăcuței.
  9
  Sigilați exteriorul tărtăcuței. Aplicând un strat de poliuretan, lac sau ceară ecologică pe pielea exterioară pentru a proteja tărtăcuța de elementele. Dacă aplicați un finisaj aspru-mirositor, lăsați gourd-ul să curgă pentru o perioadă lungă de timp înainte de al atârna; tocmai pentru că nu o mai simți mai mult nu înseamnă că păsările nu vor fi câștigate.
 10. Introduceți un cordon prin gât și legați tărtăcuța.
  10
  Introduceți un cordon prin gât și legați tărtăcuța. Înălțimea și poziția exactă a tărtăcuței vor depinde de ce pasăre îți place să trăiești acolo. Citiți condițiile ideale de mai jos pentru idei. Arborele înghiți

Cap 3
Construirea unei case de sticlă cu sifon

 1. Obțineți materialele.
  1
  Obțineți materialele. Obțineți o sticlă de 1 litru (0,3 US gal) și o sticlă de 2 litri (0,5 USa gal). Acestea ar trebui să fie sticle cu secțiuni de fund drept, mai degrabă decât cele curbate. Apoi, obțineți cel puțin 3 'de fir gros, cel puțin 2 mm gauge. Veți dori, de asemenea, foarfece ascuțite, un cui și ciocan și vopsea.
 2. Goliți sifonul și curățați sticlele.
  2
  Goliți sifonul și curățați sticlele. Scoateți etichetele și tot adezivul. Asigurați-vă că salvați capacul sticlei pentru sticla mai mare.
 3. Tăiați sticla de 1 litru (0,3 US gal).
  3
  Tăiați sticla de 1 litru (0,3 US gal). Tăiați sticla de 1 litru (0,3 US gal) la aproximativ jumătatea distanței dintre gâtul care se extinde și fundul sticlei. Păstrați partea inferioară a flaconului.
 4. Tăiați flacoanele de 2 litri (0,5 ° US gal).
  4
  Tăiați flacoanele de 2 litri (0,5 ° US gal). Tăiați flaconul de 2 litri (0,5Â US gal) în partea cea mai largă a gâtului, unde se formează tubul sticlei. Țineți partea superioară / gâtul sticlei. Puteți face ca marginile să arate fantezie, dacă doriți, prin tăierea unui scallop sau a unui alt model.
 5. Taie deschiderea.
  5
  Taie deschiderea. Tăiați o gaură de 1,5-2 "în partea laterală a sticlei mai mici, la aproximativ 1" în sus de partea superioară a picioarelor. Asigurați-vă că nu este la mai puțin de 1/2 "distanță de marginea superioară.
 6. Încercați să potriviți partea superioară și inferioară.
  6
  Încercați să potriviți partea superioară și inferioară. Sticla mai mare va deveni acoperișul, iar sticla mai mică va deveni secțiunea principală a casei. Montați cele două împreună pentru a vedea cum se potrivesc. Dacă secțiunea superioară se suprapune peste orificiul de intrare sau în partea superioară, în general este prea mare, va trebui să tăiați marginile astfel încât secțiunea mai mare a sticlei să fie mai scurtă și să pară mai naturală ca un acoperiș pentru casă.
 7. Adăugați găurile de agățat.
  7
  Adăugați găurile de agățat. Folosiți ciocanul și unghiul pentru a adăuga găuri la bucățile de sticlă. Acestea vor fi utilizate pentru a fir firul prin sticle pentru a le ține împreună și atârnă casa. Va trebui să fie două găuri pe părțile opuse ale sticlei mai mici. Acestea ar trebui să se afle la o distanță de 1/2 "de marginea superioară a sticlei și să nu fie pe aceeași parte ca și gaura de intrare. WH.shared.addScrollLoadItem ('img_f386a01ca0')
 8. Vopseste casa de pasari.
  8
  Vopseste casa de pasari. Pictați bucățile de sticlă folosind acrilic, tempera sau orice altă vopsea pe care o aveți la îndemână. Acesta este un moment excelent în proiectul de implicare a copiilor. Asigurați-vă că casa păsărilor este frumoasă! Lasati casa sa se usuce inainte de a continua. Asigurați-vă că toate găurile rămân deschise.
 9. Puneți-o împreună.
  9
  Puneți-o împreună. Tăiați aproximativ 1,5 'din fir. Luați firul și trageți-l prin partea superioară a capacului sticlei, prin oricare dintre găuri. Apoi, trageți firul prin partea exterioară a sticlei mai mici și apoi întoarceți-vă prin gaura următoare. Repetați pentru cealaltă parte cu o a doua lungime de fir.
 10. Suspendați casa de pasăre.
  10
  Suspendați casa de pasăre. Asigurați-vă că toate capetele firelor sunt uniforme, se suprapun capetele lor cu aproximativ 2 ", apoi înfășurați aceste capete pentru a le îmbina, fie cu bandă rezistentă, cu bandă de sârmă, fie cu mai multe fire. Acum sunteți gata să vă atârnați casa de păsări!

Cap 4
Construirea altor birdhouses

 1. Construiți o casă de rață.
  1
  Construiți o casă de rață. Dacă aveți un iaz mare și doriți să atrageți rațe de lemn, utilizați aceste instrucțiuni pentru a le încuraja să cuibăresc.