Cum să îți construiești propria casă

Motivul pentru construirea unei case noi poate părea inițial atât de complicat deoarece există atât de multe detalii pe care trebuie să le puneți împreună. Iată lucrurile de care veți avea nevoie.

Paşi

 1. Cumpărați terenuri dacă nu dețineți deja unele.
  1
  Cumpărați terenuri dacă nu dețineți deja unele. Va trebui fie să plătiți bani pentru terenuri, să obțineți un împrumut de teren de la o bancă, să cumpărați teren de la vânzător cu finanțare de la proprietar, fie să găsiți un vânzător dispus să aștepte să primiți planuri de locuințe și un permis de construcție și un agent imobiliar dispus să așteptați luni pentru comisionul lor (foarte puțin probabil). Cumpărarea terenului cu un împrumut de teren vă permite mai întâi să scoateți terenul de pe piață, astfel încât alții să nu îl poată cumpăra înainte de a vă face. De asemenea, vă oferă o mulțime de timp pentru a alege planurile de locuințe, pentru a vă aproba planurile pentru aprobare și pentru a obține un permis de construcție în timp ce obțineți cel mai bun împrumut de construcție. Împrumuturile pentru construcții pot include terenul în împrumutul pentru construcții numai dacă dețineți deja terenul cu un bilanț al terenului pentru a adăuga creditul pentru construcții.
 2. Selectați un plan de proiectare a clădirii pentru a stabili pașii necesari pentru finalizarea procesului de construcție.
  2
  Selectați un plan de proiectare a clădirii pentru a stabili pașii necesari pentru finalizarea procesului de construcție. Deși ar putea fi necesar să fie personalizat pentru statul sau județul dvs., acest lucru ar trebui să vă ajute foarte mult.
 3. Alegeți un plan de locuințe sau angajați un arhitect.
  3
  Alegeți un plan de locuințe sau angajați un arhitect. Există câteva resurse importante ale planului de casă pe internet. Mergeți la Google și introduceți "planuri de locuințe" sau "arhitect" pentru zona dvs. locală și veți avea mai multe surse decât le puteți gestiona. Dacă mergeți cu un plan de acțiuni de pe internet, va trebui totuși să faceți unele modificări pentru codurile locale de construcție și practici de construcție. Pentru a face acest lucru, probabil că veți dori să angajați un arhitect local. Odată ce ați ales un plan de locuințe care să se potrivească nevoilor dumneavoastră și bugetului așteptat, pur și simplu cumpărați câteva seturi și începeți să obțineți oferte estimate de la constructori.
 4. Există mulți constructori care oferă planuri de plansee prefabricate și elevații de case pentru cartierele lor gata de a construi.
  4
  Există mulți constructori care oferă planuri de plansee prefabricate și elevații de case pentru cartierele lor gata de a construi. Dacă doriți să construiți o dezvoltare, consultați biroul de vânzări al dezvoltării pentru detalii.
 5. Decideți dacă să angajați un constructor sau să deveniți proprietar-constructor.
  5
  Decideți dacă să angajați un constructor sau să deveniți proprietar-constructor. Scopul de a fi un constructor de proprietar este în principal pentru a economisi bani. Unii oameni pot economisi destul de puțin bani dacă sunt făcuți corect. Cu toate acestea, unii oameni nu sunt meniți să fie proprietari-constructori, deoarece necesită o personalitate puternică pentru a gestiona contractorii. Posibile probleme atunci când acționează ca constructor de proprietar: depășirea costurilor de construcție Cele mai bune bănci cu cele mai bune rate solicită un constructor sau un supervizor Gestionarea contractorilor pentru a termina la timp sau pentru a apărea pentru muncă Depopularea economiilor personale Necesitatea de a împrumuta mai mulți bani Penalități de prelungire a împrumutului de către contractori lipsiți de scrupule Necesitatea de a vă refinanța blocarea împrumutului de construcție
 6. Dacă nu ați construit niciodată o locuință înainte și aveți absolut nevoie să acționați ca proprietar-constructor, angajați un constructor de renume pentru a vă superviza și construirea casei dvs. noi, pentru o taxă mult mai mică decât taxa obișnuită.
  6
  Dacă nu ați construit niciodată o locuință înainte și aveți absolut nevoie să acționați ca proprietar-constructor, angajați un constructor de renume pentru a vă superviza și construirea casei dvs. noi, pentru o taxă mult mai mică decât taxa obișnuită. Constructorul / supraveghetorul vă va ajuta cu defalcarea costurilor și gestionați subcontractarea pe o bază necesară. Dacă unul dintre antreprenorii tăi iese din mână sau ai nevoie de ajutor de orice fel, poți suna la supraveghetor pentru asistență. Constructorul / supraveghetorul poate ajuta, de asemenea, atunci când apar problemele inspectorilor tehnici. # Dacă decideți să angajați un constructor pentru a face totul, asigurați-vă că angajați un constructor de renume sau un supraveghetor cu o bună reputație și o mulțime de referințe. Întrebați-vă prietenii dacă știu de constructori buni și atunci când începeți să auziți același nume de mai multe ori știți că ați găsit unul bun. Adresați-vă inspectorului pentru o listă de constructori de renume. Cel mai important punct este magazinul până când veți găsi un constructor cu cel mai renumit și cinstit fundal. Asigurați-vă că ați găsit un constructor care a fost în afaceri pentru un minim de trei până la cinci ani în locația dvs. particulară.
 7. Știți ce se întâmplă în defalcarea estimată a costului casei dvs.
  7
  Știți ce se întâmplă în defalcarea estimată a costului casei dvs. Aceasta este defalcarea fiecărui cost special al construcției casei. Fundația, cheresteaua, încadrarea, instalațiile sanitare, încălzirea, electricitatea, pictura și profitul constructorului etc. Constructorul completează de obicei acest formular pentru a vă arăta exact ce va costa pentru a vă construi noua locuință. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintiți aici este că nu doriți să submițiți niciun element rând și nu doriți să suprascrieți niciun element rând. Doriți numere exacte de la licitații reale (nu presupuneri) și un contingent de 5% pentru depășirea costurilor Constructorii buni vor trimite planurile casei contractorilor lor pentru licitații specifice fiecărui element principal sau pot estima casa în sine. Constructorul va trimite un ansamblu de planuri către antreprenorul fundației, un set de planuri pentru framer, un set de planuri pentru instalator etc., etc. Când toate numerele intră, constructorul va completa detalierea costurilor și va veni cu un cost total pentru a vă construi noua locuință.
 8. Unii constructori oferă prețuri la cheie care vă oferă toate costurile de construcție în față, cu o dată de livrare garantată.
  8
  Unii constructori oferă prețuri la cheie care vă oferă toate costurile de construcție în față, cu o dată de livrare garantată. Asigurați-vă că verificați progresul acestor constructori pentru a vă asigura că obțineți o calitate de lucru cu câteva măsuri de tăiere a colțurilor. Constructorii răi vor folosi metoda WAG de estimare a costului construirii unei case noi. Metoda WAG înseamnă "Guesses Wild Ass". Această metodă este cea mai periculoasă deoarece poate duce la licitarea sub și peste. Ultima metodă de licitare este pur și simplu să suprainflați fiecare element rând din defalcarea costurilor. Aceasta este metoda cea mai profitabilă pentru constructor și cea mai scumpă pentru client. Acesta este motivul pentru care doriți să găsiți un constructor cinstit, de renume, cu o bună reputație în comunitatea dvs. Odată ce defalcarea costurilor este finalizată și intenționați să angajați acest constructor pentru a vă construi o locuință nouă, va trebui să încheiați un contract. Contractul trebuie să fie egal cu suma totală adăugată a defalcării costurilor.
 9. Citiți cu atenție contractul.
  9
  Citiți cu atenție contractul. "Există două tipuri de contracte: Contract fix: acest contract este simplu și simplu. Luați totalul defalcării costurilor și puneți acest număr fix în contract. Constructorul va furniza o listă de responsabilități. Cost plus contract. Acest tip de contract este, de obicei, pentru proiecte mari de credite pentru construcții. Clientul dorește să facă o mulțime de schimbări în casa în care se construiește. Perioada de împrumut pentru construirea casei este de 18 luni, astfel încât costurile de construcție se pot schimba drastic. Constructorul preferă acest contract pentru a proteja costurile și profiturile.
 10. Aflați cum este plătit constructorul dvs.
  10
  Aflați cum este plătit constructorul dvs. Există două metode pe care băncile le utilizează pentru a vă asigura că constructorul dvs. este plătit în timp ce vă construiți casa. Sistemul de rambursare a voucherului a fost în jur de ceva timp. Ca de obicei, veți avea câțiva constructori care sunt foarte familiarizați cu această metodă de plată și nu vă plac schimbarea. Majoritatea băncilor consideră că sistemul de vouchere este pur și simplu prea mult pentru a rezolva problema. Constructorul primește o mare carte de vouchere care arată ca o casă de cec și când doresc să se plătească sau trebuie să plătească un contractant trebuie să completeze un formular de voucher. Acest formular de voucher este o cerere de plată și, atâta timp cât contractorul a semnat eliberarea garanției, banca va plăti suma solicitată. De asemenea, banca va solicita o inspecție pe întreaga durată a împrumutului pentru construcții, pentru a se asigura că lucrările sunt finalizate. Sistemul de rambursare a dobânzilor este standardul pentru finanțarea împrumuturilor pentru construcții pentru majoritatea băncilor. Principala diferență este că banca pune responsabilitatea contabilă asupra dvs. sau a contractantului dvs. Banca utilizează defalcarea costurilor ca ghid pentru remiză. Unele bănci folosesc orare specifice de 4 până la 7 remize bazate pe etapele finalizate de construcție, cum ar fi fundația sau încadrarea. Sistemele de tragere permit, de asemenea, alegerea de a lua tragerile lunar, colectând plata parțială pentru lucru și materialele care au fost finalizate.
 11. Luați asigurare de construcție.
  11
  Luați asigurare de construcție. Există trei tipuri de asigurări necesare pentru construire. Toate băncile solicită primele două asigurări, cursul de construcție și răspunderea generală. Compensarea lucrătorilor este necesară numai dacă constructorul are angajați. Curs de asigurări de construcție. Această politică este o politică cu toate riscurile care include incendiul, acoperirea extinsă, riscul constructorului, costul de înlocuire, vandalismul și acoperirea nefastă a asigurărilor. Asigurarea generală de răspundere civilă. Dvs. sau constructorul dvs. puteți furniza această politică. Această politică este o politică globală globală sau o aprobare generală a răspunderii în formă. Suma minimă de 300.000 de dolari pentru fiecare eveniment este necesară. În cazul în care constructor prevede de asigurare o politică generală de 1.000.000 dolari sau un formular de răspundere larg răspundere este necesar. Asigurarea de despăgubire pentru angajați. Dacă constructorul dvs. deține propria companie și are angajați care vă ajută să vă construiți casa, este necesară compensarea muncitorilor. Dacă constructorul subcontractează pur și simplu lucrarea și nu are angajați în sine, va trebui să scrie o scrisoare prin care să recunoască faptul că nu au angajați și nu trebuie să aibă WCI. Dacă constructorul dvs. vă spune că nu este obligat să ofere nici o asigurare, este cel mai probabil corect, deoarece nu este o lege care să aibă asigurare pentru a construi o casă. Această cerință este stabilită de bancă. Deci, asigurați-vă că angajați un constructor de reputație cu asigurare, aceasta va ajuta împrumutul dvs. de construcție aproape mult mai rapid. Adresați-vă în prealabil constructorului dvs. dacă are asigurare generală de răspundere. Dacă nu întreabă dacă au o problemă de asigurare. Unii constructori nu își pot permite sau pur și simplu nu doresc să plătească pentru asigurare și apoi să ghicească cine trebuie să le furnizeze, da, tu faci. Puteți să vă salvați multe dureri de cap și bani dacă lucrați cu un constructor cu asigurare.