Cum să intri într-o mașină

Dacă ți-ai încuiat cheile în mașină, poate fi o propunere dezordonată și costisitoare în a scoate mașina deblocată de un profesionist. $ 80 de dolari pentru cinci minute de muncă? Haide. Nu este foarte dificil să spargi vehiculele cu încuietori automate, încuietori manuale sau chiar să vezi dacă poți intra prin trunchi, toate metodele libere pe care le ai la dispoziție. Nu recurgeți la ruperea unei ferestre pentru a vă întoarce cheile.

Cap 1
Ruperea blocării electrice sau automate

 1. Găsiți instrumentul de alegere.
  1
  Găsiți instrumentul de alegere. Metoda de bază pentru ruperea într-o mașină cu încuietori automate fără a afecta nimic este de a închide un spațiu în ușă și de a folosi un poker lung pentru a lovi butonul de blocare. Poate fi brut, dar este mai mult sau mai puțin exact ceea ce va face un lăcătuș dacă îl chemați, cu excepția faptului că acest lucru nu vă va pierde 80 de dolari pentru cinci minute de muncă. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o pană și un poker. [1] Posibilitățile includ: Cele mai bune pene
 2. Deschideți ușa.
  2
  Deschideți ușa. În spațiul dintre partea superioară a ușii și masă se blochează o ușă sau o unealtă asemănătoare unei cleme. Puneți ferm piciorul în spațiul ușii / mașinii folosind călcâiul mâinii. Dacă sunteți îngrijorat de deteriorarea vopselei mașinii dvs., acoperiți panza cu o cârpă sau un fel de suprafață pentru a proteja vopseaua înainte de a începe.
 3. Introduceți tija.
  3
  Introduceți tija. Panoul blocat va crea un spațiu între uși și caroserie. Introduceți tija în spațiul dintre ușă și caroserie. Ghidați tija spre butonul de blocare.
 4. Apăsați butonul și deblocați.
  4
  Apăsați butonul și deblocați. Apăsați ferm butonul cu tija. S-ar putea să faceți câteva încercări pentru a ajunge la ea, dar odată ce ați făcut-o, veți fi spart cu succes în mașina dvs. Deschideți ușa și extrageți cheile.

Cap 2
Ruperea manuală

 1. Lasa blocarea cu un cuier.
  1
  Lasa blocarea cu un cuier. Cea mai mare diferență dintre ruperea într-un vehicul cu încuietori manuale este că trebuie să trageți în sus pe știftul de blocare odată ce intrați dacă doriți să o faceți manual. Urmați aceleași indicații, făcând clic pe spațiul pe care îl creați, dar apoi va trebui să trageți cu atenție pentru a debloca mașina. Apăsarea unui buton este un lucru, dar lassoing pin este mult mai dificil. Va trebui să alunecați bucla deasupra capului butucului de blocare ca o prăjină și trageți în sus pentru a debloca mașina. Ar putea dura câteva încercări.
 2. Luați în considerare utilizarea unui om subțire, sau modelarea propriei dvs.
  2
  Luați în considerare utilizarea unui om subțire, sau modelarea propriei dvs. Un subțire Jim, altfel numit un instrument de blocare, este un instrument de mașină emis în mod obișnuit ofițerilor de poliție pentru a ajuta la deschiderea ușilor cu încuietori manuale. Este folosit de nuntă în mecanismul ușii, între fereastră și înlăturarea vremei, prinzând știftul de blocare și trăgându-l din interior. Dacă ai acces la un subțire, poate fi o soluție rapidă. Creați-vă propriul dvs. prin îndreptarea unui cuier, lăsând doar capătul curbat (cârlig) în forma sa originală. Este posibil să fie nevoie să utilizați cleștii pentru acul pentru a dezlega cârligul pentru a îndrepta-l și pentru al consolida. Rețineți că această metodă nu este recomandată pentru autovehicule cu ferestre și încuietori automate. Aceste mașini au o mulțime de cabluri în ușile lor, care ar putea fi deteriorate în acest proces de rupere.
 3. Alegeți ușa laterală a pasagerului.
  3
  Alegeți ușa laterală a pasagerului. Există de obicei mai puține cablaje pe partea pasagerului decât pe ușa laterală a șoferului, ceea ce face o ușoară intrare mai ușoară.
 4. Introduceți instrumentul.
  4
  Introduceți instrumentul. Identificați vremea neagră de cauciuc îndepărtată de-a lungul marginii inferioare a ferestrei mașinii. Mecanismul de blocare este în general aliniat cu încuietoarea însăși, de obicei spre partea din spate a ușii. Cu degetele, desprindeți ușor această bandă de cauciuc din fereastră ușor pentru a expune spațiul dintre fereastră și partea exterioară a ușii mașinii. Introduceți cu atenție, în primul rând, capătul curbat al căptușelii îndreptate, în spațiul dintre fereastră și decupajul. [2]
 5. Coborâți cârligul din husă.
  5
  Coborâți cârligul din husă. Ar trebui să poți să coborâți cuierul în acest decalaj la câteva centimetri fără rezistență, apoi începe să simți pini. Dacă te uiți la manualul magazinului, vei putea avea un simț minunat despre locul în care va fi blocarea și cum să îl accesezi. Dacă vă plimbați orb în jurul ușii, vă riscați să deranjeze cablajul și să provoace daune. Încercați să aflați unde este bolțul de blocare înainte de a introduce subțire.
 6. Găsiți pinul.
  6
  Găsiți pinul. Îndepărtați înălțimea cârligului până când simțiți un bolț mic. Acest pin poate fi tras pentru a dezactiva blocarea portierei. Acesta va fi situat, de obicei, la aproximativ 5 cm sub fundul ferestrei, în apropierea mânerului ușii interioare.
 7. Trageți ușor știftul spre partea din spate a mașinii.
  7
  Trageți ușor știftul spre partea din spate a mașinii. Când găsiți știftul, fixați-l și trageți ușor. Dacă veți reuși, veți simți mișcarea pinului și veți auzi deblocarea ușii. După deblocarea cu succes a ușii, trageți ușor cârligul de acoperire și deschideți ușa pentru a vă întoarce cheile.

Cap 3
Intră în trunchi

 1. Găsiți cablul de urgență.
  1
  Găsiți cablul de urgență. Dacă portbagajul este deblocat în orice moment, dar cabina este blocată cu cheile înăuntru, deschideți-o și priviți înăuntru pentru cablul trunchiului deschis de urgență care se deschide în mașină. Este adesea în "portbagajul" portbagajului sau pe acoperișul portbagajului.
 2. Trageți cablul.
  2
  Trageți cablul. După ce ați găsit cablul, trageți-l. Aceasta va debloca scaunele din spate pentru pasageri, permițându-le să coboare înainte în unele modele de mașini. Aceasta este o caracteristică comună în unele sedanuri.
 3. Cu crawlere.
  3
  Cu crawlere. Odată ce scaunele pentru pasageri sunt deblocate, împingeți-le înainte. Acum puteți urca în mașină prin această nouă intrare și vă puteți debloca manual o ușă pentru pasagerul din spate.