Cum să devii un musulman puternic

Dacă doriți să vă afirmați și să trăiți conform identității voastre musulmane, puteți face acest lucru concentrându-vă asupra exprimării credinței voastre. Arătați-vă mândria în identitatea voastră și căutați o înțelegere mai bună a credinței voastre. Îndepliniți cei cinci stâlpi și faceți acest lucru cu atenție, acordând atenție planificării acțiunilor dvs. și completarea acestora cu atenție. Convocați-vă cu alți musulmani și împărtășiți-vă eforturile de fard al-kifaya la moschee și cu alte grupuri din comunitatea voastră.

Cap 1
Întărirea credinței voastre

 1. Îndeplinește cei cinci piloni ai islamului.
  1
  Îndeplinește cei cinci piloni ai islamului. Cinci piloni ai Islamului sunt obligați pentru toți musulmanii. Trebuie să le respectați pentru a practica islamul. Pentru a fi un musulman puternic, nu vă abțineți de la respectarea stâlpilor. Îndeplinește-ți cu uimire obligațiile zilnice și planifică-ți cu grijă obligațiile ocazionale. Cei Cinci Piloni sunt: ​​Mărturia credinței (Shahada). Când deveniți musulman, faceți o mărturie a credinței. Spuneți cu voce tare: "Nu este Dumnezeu decât Allah, iar Mohamed este mesagerul Său". Performanța celor cinci rugăciuni zilnice (Salah). Rugați-vă de cinci ori pe zi în direcția sfântului oraș Mecca. Postul în timpul lunii Ramadan (Sawm). Ramadanul este o lună sfântă. Observă-o prin rugăciune, post și acte de caritate. Pomana. Donați 2,5% din economiile dvs. pentru cei săraci (Zakat). Faceți un pelerinaj la Mecca (Hajj). Dacă sunteți în stare, trebuie să călătoriți în Mecca cel puțin o dată în viața voastră.
 2. Citiți scripturile.
  2
  Citiți scripturile. Citiți Coranul cât de des puteți. Căutați o înțelegere a islamului direct de la sursă. Veți întări credința personală dacă cunoașteți limba în care se bazează credința. Faceți o practică de citire pentru câteva minute zilnic, precum și momente când vă simțiți răbdarea credinței sau focalizarea pe Allah falter. De fiecare dată când citiți, recitește cel puțin un verset cu voce tare.
 3. Rugați-vă deasupra cerințelor.
  3
  Rugați-vă deasupra cerințelor. În timp ce trebuie să vă rugați de cinci ori pe zi, un musulman puternic se poate ruga, de asemenea, la momente suplimentare când sa mutat să facă acest lucru. Poți să te rogi singur, dar să-ți întărești credința, mergi la moschee în timpul rugăciunii. Cultul colectiv are un merit deosebit. [2] În timp ce rugăciunea trebuie să dureze cel puțin cinci minute, puteți prelungi timpul de rugăciune. Variați-vă rutina, astfel încât să vă simțiți conștienți de actul rugăciunii și să nu faceți doar mișcările.
 4. Donați timp și bani celor nevoiași.
  4
  Donați timp și bani celor nevoiași. Deși este nevoie de almsgiving de la toți musulmanii, individul trebuie să stabilească ce poate oferi mai mult de 2,5% din venitul necesar. Dacă sunteți o persoană cu venituri mari, donați mai mult de 2,5% din venitul dvs. unor cauze bune reprezentate de organizații de încredere. Dacă aveți timp suplimentar, faceți voluntariat la organizațiile de caritate. Dacă aveți abilități speciale care pot fi utile pentru alții, cum ar fi pregătirea pentru TESOL sau cunoașterea legii, luați în considerare donarea abilităților dumneavoastră organizațiilor non-profit și ale voluntarilor care nu își pot permite să angajeze profesioniști [3].
 5. Contribuiți la împlinirea de către comunitate a fardului al-kifaya.
  5
  Contribuiți la împlinirea de către comunitate a fardului al-kifaya. Fard al-kifaya sunt obligații comunitare. O parte din comunitatea voastră trebuie să-și îndeplinească fardul al-kifaya în beneficiul restului. De exemplu, dacă un musulman moare, unii musulmani din comunitate trebuie să se întâlnească pentru a spune rugăciuni funerare. Nu este necesar ca fiecare musulman să spună rugăciunile. Cu toate acestea, dacă nimeni nu spune rugăciunile funerare, întreaga comunitate este vinovată. [4] Pas înainte pentru a completa golurile când comunitatea dvs. nu reușește să-și îndeplinească fardul al-kifaya. Gândiți-vă la sensul mai larg al fard al-kifaya pentru comunitatea voastră. Ar putea musulmanii din comunitatea voastră să-și asume responsabilități în ceea ce privește hrănirea cu foamea, repararea infrastructurii civice sau participarea la politica locală?

Cap 2
Afirmă-ți identitatea

 1. Ridică-te pentru tine și pentru ceilalți musulmani.
  1
  Ridică-te pentru tine și pentru ceilalți musulmani. Musulmanii sunt adesea reprezentați negativ de diverse grupuri politice pentru a-și continua propriile scopuri. Nu trebuie să te angajezi ori de câte ori audi o declarație islamofobă, dar ar trebui să spui ceva dacă te simți în siguranță și ai energia pentru a face acest lucru. [5] Dacă auzi pe cineva care confundă Islamul cu extremism violent, sunt musulman și nu vă apreciez că ați presupus că toți musulmanii condamnă acțiunile violente. Nu se bazează pe fapt și spunând că ar putea avea consecințe periculoase pentru mine și pentru oamenii pe care îi iubesc ". Așteptați-vă pentru alți musulmani dacă vedeți că ei sunt vizați. De exemplu, dacă vedeți o femeie într-un hijab hărțuită, stați între ea și hărțuitorul ei și angajați-o într-o conversație prietenoasă pentru a lua puterea de la persoana care o hărțuiește.
 2. Rochie pentru a-ți exprima credința.
  2
  Rochie pentru a-ți exprima credința. Majoritatea musulmanilor se îmbracă modest, dar stilul de îmbrăcăminte variază foarte mult de școala de gândire și de regiune. Luați în considerare împrejurările voastre și se îmbracă într-un mod care vă exprimă credința religioasă. Chiar dacă familia voastră nu se îmbracă în acest fel, puteți alege să purtați mâneci lungi sau hijab pentru a vă exprima mai clar identitatea. Dacă nu purtați simboluri ușor de recunoscut ale islamului, luați în considerare purtarea unui buton sau utilizarea unui autocolant cu un mesaj pro-islam. Ai grijă de tine. Dacă locuiți undeva unde sunteți expuși riscului fizic de a arăta (sau nu a arăta) credința voastră, faceți compromisurile necesare pentru a vă menține în siguranță.
 3. Alăturați-vă sau începeți un grup de afinitate.
  3
  Alăturați-vă sau începeți un grup de afinitate. Luați în considerare aderarea la un grup de tineri, la un colectiv voluntar sau la un grup de întâlniri pentru alți musulmani. Verificați-vă Moscheea pentru a vedea dacă există grupuri la care vă puteți alătura. Dacă sunteți în școală, există adesea grupuri de afilități pentru studenții musulmani sau grupuri inter-religioase alături de alți studenți musulmani. Observați concediile împreună, mergeți la întâlniri și organizați proteste, sărbători și alte evenimente din comunitatea dvs. Formați comisii de scriere a scrisorilor pentru a contacta politicienii locali despre legislația care ar afecta alți musulmani, cum ar fi refugiații din țările majoritare musulmane.