Cum să a lega o carte

Doriți să începeți un album, un jurnal de natură sau un jurnal? Poți, bineînțeles, să cumperi o carte potrivită la magazin, dar dacă chiar vrei să o faci pe al tău, poate că e timpul să redescoperiți arta de legare a cărților, care nu a fost destul de pierdută. Stilurile de legare a cărților variază de la simplu la mai complicat și puteți banda cartea dvs., o puteți lega cu o panglică sau chiar o coaseți în poziție.

Cap 1
Legarea cărții dvs. cu bandă

 1. Pliați paginile în jumătate.
  1
  Pliați paginile în jumătate. Asigurați-vă că foldul este clar prin folosirea unui dosar osos sau executându-vă partea de sus a cuiului peste acesta și netezindu-l. Puteți alege să pliați paginile în mod individual sau să împăturiți mai multe pagini împreună.
  Dacă aveți prea multe pagini pentru a arăta rapid, încercați să creați pachete de semnături. O semnătură este un grup de 4 coli pliate în centru. Stive de semnături superioare unul de altul [1]

Cap 2
Coaserea legaturilor dvs. de carte

 1. Folosiți o riglă pentru a măsura durata cărții.
  1
  Folosiți o riglă pentru a măsura durata cărții. Dacă știți măsurătorile paginii dvs., nu trebuie să măsurați. Dacă nu faceți asta sau dacă nu utilizați o dimensiune standard a paginii, asigurați-vă că măsurați cu precizie.

Cap 3
Gestionarea legării unui singur foaie

 1. Legați capacul superior ca și cum ați lega orice foaie obișnuită.
  1
  Legați capacul superior ca și cum ați lega orice foaie obișnuită. Faceți buclă în jurul și sub cusătura anterioară, apoi introduceți acul în interior și deschideți cartea. Legați un nod prin introducerea filetului sub cusătura anterioară a paginii. [34]