Cum să te comporți după sex

Sexul este de multe ori cel mai apropiat doi oameni se simt unul cu altul, și este o experiență minunat intimă. Dar, fără nici o greșeală, lucrurile par să se facă ciudat imediat după aceea? În cele din urmă, cei mai mulți oameni pun prea mult în urma comportamentului după sex, încercând să imite filme și televiziuni, spunând linia "perfectă". În realitate, totuși, respectul, petrecerea timpului împreună și relaxarea sunt tot ce trebuie să faceți pentru a menține intimitatea în viață.

Cap 1
Răspândirea după sex

 1. Lasă intimitatea momentului să dispară treptat.
  1
  Lasă intimitatea momentului să dispară treptat. Doar pentru că v-ați bucurat de voi înșivă nu înseamnă că sentimentul de intimitate ar trebui să se încheie când sexul are. Puneți într-un alt mod - folosiți preludiul pentru a accelera treptat atracția sexuală și ar trebui să folosiți timpul după aceea pentru a vă întoarce ușor la "lumea reală". Cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii după ce sexul se ridică și pleacă cât mai curând după cum sa terminat, distrugând toată intimitatea pe care ai construit-o împreună. [1] Nu există o regulă care să spună că trebuie să vorbești după sex. Spooning, cuddling, sau chiar deținerea mâinilor este o modalitate bună de a relaxa încet înapoi în viața de zi cu zi. Dacă doriți să puneți câteva haine înapoi, păstrați-le casual (lenjerie de corp, transpirații, pijamale etc.) și hop înapoi în pat. Nu trebuie să rămâi gol dacă te face să te simți inconfortabil. Opriți telefonul - nimeni nu vrea să se simtă ca partenerul să vorbească mai degrabă cu altcineva. Stai afară din bucătărie - este natural să te simți foame după sex, dar asta nu înseamnă că primul tău comentariu ar trebui să fie "Aș putea folosi ceva alimente". Stai treaz "adormit imediat după ce sexul va face partenerul dvs. se simte disrespectat, folosit și nemulțumit. [2]
 2. Bucurați-vă de ceva timp în tăcere dacă conversația se simte ciudat.
  2
  Bucurați-vă de ceva timp în tăcere dacă conversația se simte ciudat. Bucurați-vă de liniște și vorbiți numai atunci când aveți ceva de spus. Există ceva incredibil de iubitor de a fi cu cineva, bucurându-vă de prezența celuilalt și fără a spune un singur cuvânt. Sexul este un act intim, și o mulțime de intimitate este nerostită. Încercați să faceți doar contact vizual, zâmbind sau râzând, ținând mâinile sau cuddling. Când voi doi sunteți gata să vorbiți, veți simți o conversație cu bulele organice.
 3. Păstrați orice conversație sinceră și casuală.
  3
  Păstrați orice conversație sinceră și casuală. După un moment cât de intim ca sexul, conversația poate părea incredibil de luminoasă și dificilă. Nu simți că ai nevoie să scapi de o linie demnă de film - nu ai venit cu unul bun și nu va suna cam la fel de romantic cum crezi. Cel mai important sfat pentru perna-vorbire este să fii tu însuți. Fii relaxat, cinstit și deschis și conversația se va simți naturală. Deschiderea zilei dvs. - împărtășiți o poveste amuzantă, vorbiți despre lucru sau explicați un nou proiect, hobby sau eveniment pentru care sunteți entuziasmat. Întrebări - nu trebuie să începeți o investigație; pur și simplu întrebați partenerul dvs. cum a fost ziua lor, dacă au planuri de weekend și lăsați conversația să se desfășoare.
 4. Spuneți partenerului dvs. lucruri pe care le-ați plăcut, dar fiți scurte.
  4
  Spuneți partenerului dvs. lucruri pe care le-ați plăcut, dar fiți scurte. Nu critica sau elaborați în detaliu despre sesiune. Cu toate acestea, lăsând pe cineva să știe ce vă bucurați pe scurt și cu respect este o modalitate foarte bună de a menține o conexiune și de a spune partenerului dvs. nevoile dvs. sexuale. Nu vă simțiți că trebuie să auziți ceva înapoi, fie că ați întrebat - ați făcut-o să vă bucurați de asta, - pune presiune pe cineva pentru a obține răspunsul "drept" și a ucide starea de spirit. Păstrați-o scurtă, căci dușul pe cineva cu laudă asupra puterii sale sexuale devine repede ciudat: "Mi-a plăcut cu adevărat când ...." sau "A fost grozav când ... ar fi suficient. Nu critizați niciodată, nu ratați sau oferiți sfaturi după aceea. Post-sexul se referă la a se bucura de compania celorlalți și de a se simți relaxat și respectuos, fără a lua o prelegere.
 5. Îndrăznește-te cu un film, un televizor sau muzică, dacă nu mai ai lucruri de discutat.
  5
  Îndrăznește-te cu un film, un televizor sau muzică, dacă nu mai ai lucruri de discutat. Sincer, petrecerea timpului împreună după ce a făcut sex este mai importantă decât orice conversație posibilă. Este greu să mergi dintr-un moment incredibil de intim, cum ar fi sexul, la o conversație despre reciclare, deci găsiți niște divertisment leneș, în pat, pe care voi doi le puteți împărtăși: Urmăriți câteva clipuri pe un laptop. Distribuiți muzică nouă dorită. Faceți cuvântul încrucișat sau puzzle-uri împreună. Stați liniștit și bucurați-vă de o fereastră de vedere sau de compania fiecăruia dintre ei.
 6. Luați în considerare o baie sau duș împreună.
  6
  Luați în considerare o baie sau duș împreună. Fără a obține grafic, unii oameni le place să se spele după iubire. Acest lucru este perfect normal, dar o modalitate bună de a împiedica partenerul dvs. să se simtă "murdar" este pur și simplu să se adune împreună. Aceasta este o modalitate excelentă de a evita să vă așezați în pat după aceea, dar rămâneți intimă. [3]
 7. Tratați-vă reciproc cu respect înainte, în timpul și după sex.
  7
  Tratați-vă reciproc cu respect înainte, în timpul și după sex. Sexul este o extensie naturală, organică a unei relații, nu viața de sfârșit. Respirați adânc și bucurați-vă de compania partenerului dvs. Starea de spirit va fi deja relaxată și iubitoare, așa că du-te cu fluxul și să fii genul tău, sine respectuos.

Cap 2
Conducătoare de "Îmbătrânire după"

 1. Nu dispărea pe cineva după încheierea, mai ales în ziua următoare.
  1
  Nu dispărea pe cineva după încheierea, mai ales în ziua următoare. Cu excepția cazului în care ați discutat despre legătura "ne-strânsă-atașată" înainte de a vă conecta, nu ar trebui să dispar niciodată pe cineva doar pentru că ați avut în cele din urmă sex. Acest lucru le spune oamenilor că ați fost doar în el pentru cârlig-up. Îți place sau nu, cuvântul despre obiceiurile tale se va întâmpla în jurul tău și nu este doar lipsit de respect, este rău pentru partenerul tău. Nu ignorați apelurile și textele - răspundeți atunci când puteți cu un răspuns autentic și amabil. Fiind disponibil nu este clingyâ € "în timp ce ar trebui să faci un efort de a fi deschis și de a arăta că nu fugi, un text rapid, apel sau conversație este de ajuns.
 2. Rămâi prietenos și politicos în public.
  2
  Rămâi prietenos și politicos în public. Este puțin mai rău decât să-i vezi pe un partener, așteptând o salutură sau o îmbrățișare, și în schimb să-i obligeți pe umărul rece. Dacă vă este rușine sau jenat să fiți cu acea persoană după ce v-ați cuplat cu ei, nu ar trebui să vă apropiați de ei în primul rând.
 3. Petreceți timpul împreună în afara dormitorului.
  3
  Petreceți timpul împreună în afara dormitorului. Sunați partenerul dvs. și întâlniți-vă pentru băuturi, o plimbare în parc sau cină și film. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă scufundați chiar în întâlniri complete. Mai degrabă, ar trebui să construiți o relație în afara sexului, care să vă arate că vă pasă și le respectați, chiar dacă nu aveți de gând să dormiți împreună sau să doriți o relație. Evitarea timpului platonic sau non-sexual te face să arăți superficial și poate face pe cineva să se simtă folosit.
 4. Comunică-ți gândurile despre relație.
  4
  Comunică-ți gândurile despre relație. Toate relațiile, sexuale sau nu, au nevoie de o comunicare adecvată pentru a supraviețui. Asta nu înseamnă că trebuie să vorbești la telefon ore întregi. Pur și simplu înseamnă că trebuie să fii deschis și în avans în ceea ce privește ceea ce cauți. Dacă vrei o relație serioasă, iar partenerul tău se presupune că te apropii, unul dintre voi va fi în stare să vă treziți. Încercarea de a manipula, de a constrânge sau de a schimba mintea cuiva nu va funcționa. Comunicarea cinstită, totuși, te va duce departe. Ce căutați într-o relație? Ce caută? Cum vedeți ambele lucruri care avansează în relația voastră?
 5. Nu folosiți niciodată sexul ca un cip de negociere.
  5
  Nu folosiți niciodată sexul ca un cip de negociere. Sexul este o parte naturală, organică a unei relații, nu un instrument pentru a obține ceea ce doriți. [5] Ar trebui să vă conectați doar pentru că vă iubiți deja partenerul și doriți să fiți intimă cu ei. Sexul nu este doar despre distracție, ci despre unirea cu un alt suflet și despre exprimarea iubirii tale adevărate față de altul. Efectuarea de cereri, cererea favorurilor sau așteptarea unui nou tratament reduce prețul actului intim între dvs. și poate ruina o relație.
 6. Nu vă schimbați cine sunteți doar pentru că ați făcut sex.
  6
  Nu vă schimbați cine sunteți doar pentru că ați făcut sex. Toți au idei diferite despre ce înseamnă "sex". La sfârșitul zilei, însă, majoritatea sexului este pur și simplu o creștere a unei relații și intimitate, chiar dacă doar pentru un moment. Indiferent ce ar trebui să fiți amabili, disponibili și respectabili, ar trebui să luați lucrurile încet. Mulți oameni, site-uri web și filme vor încerca să vă spună calendarul, regulile și cuvintele potrivite. Dar fiecare relație este diferită și nu există un "playbook perfect" pentru a acționa după sex. Deci, fiți amabili și atenți. Mai presus de toate, fii tu singur.