Cum să a crește viteza de descărcare

Acest eduCum vă învață cum să măriți viteza de descărcare a dispozitivului. În afară de a încerca remedierile generale, cum ar fi reducerea numărului de dispozitive conectate la rețea și tăierea aplicațiilor care rulează, puteți crea, de asemenea, un browser DNS personalizat pentru rețeaua dvs. pentru a descărca o conexiune mai puțin aglomerată.

Cap 1
Corecții generale

 1. Dezactivați toate aplicațiile pe care nu le utilizați.
  1
  Dezactivați toate aplicațiile pe care nu le utilizați. Când descărcați un fișier mare (sau mic), vă ajută să dezactivați aplicațiile care vă ocupă de lățimea de bandă. De exemplu, ați închide BitTorrent dacă se execută în fundal în timp ce încercați să descărcați o actualizare Windows.
 2. Activați criptarea protocolului dacă utilizați un serviciu de torrenting.
  2
  Activați criptarea protocolului dacă utilizați un serviciu de torrenting. Această acțiune ascunde ceea ce descărcați, astfel încât ISP-ul dvs. să nu o accelereze selectiv. (ISP vor accelera dacă știu că un client BitTorrent face o mulțime de descărcări.) Pentru a face acest lucru: faceți clic pe Opțiuni

Cap 2
Utilizarea unui server dns personalizat

 1. Reporniți computerul.
  1
  Reporniți computerul. Odată ce computerul se termină, puteți testa vitezele de descărcare; dacă rețeaua dvs. a fost motivul pentru care au fost lente, acestea ar trebui să fie mai rapide acum.