Cum să devii un nudist

Exista numeroase avantaje pentru stilul de viata nudist, incluzand placerea de a simti soarele pe tot corpul tau, fara linii de bronz si increderea in sine sanatoasa pe care o reflecta naturismul. Mulți oameni sunt gata să încerce nudismul, dar nu știu cum sau unde să-l practice. Începeți cu pasul 1 de mai jos pentru a vă spori confortul cu nudismul și pentru a vă ajuta să găsiți modalități și locuri pentru petrecerea timpului nud sau (dacă aveți nevoie de sfaturi mai specifice), consultați secțiunile enumerate mai sus.

Cap 1
Înțelegerea nudismului

 1. Recunoașteți că nuditatea este naturală.
  1
  Recunoașteți că nuditatea este naturală. Ne naștem dezbracați și este starea noastră naturală. Îmbrăcămintea ne menține caldă și este adesea necesară pentru a purta în public, dar asta nu înseamnă că trebuie purtat mereu. Există un timp pentru a vă lăsa să vă fiți singuri. Imaginați-vă libertatea care va veni cu senzația că aerul și soarele vă ating pielea peste tot, nu doar în locurile expuse în mod normal.
 2. Cunoașteți scopul nudismului.
  2
  Cunoașteți scopul nudismului. Nudismul, numit și naturism, este mai mult decât simplu act de a fi nud; este și despre apropierea de natură. În starea voastră naturală, nu există limite între voi și lumea naturală. Cât de relaxantă și plină de emoție ar simți să stai goală pe plajă sau sub un copac, una cu lumea naturală și confortabilă în pielea ta? Oamenii aleg naturismul pentru a ajunge la această înălțime de fericire.
 3. Știți că nuditatea nu este întotdeauna sexuală.
  3
  Știți că nuditatea nu este întotdeauna sexuală. Da, oamenii au sexul gol, însă nuditatea însăși nu trebuie să fie sexuală. Descoperirea îmbrăcămintei este adesea mai sugestivă sexual decât a fi total dezbrăcată, deoarece ea lasă mai mult imaginației. Dacă vă faceți griji că devenirea unui nudist înseamnă că vă deschideți până la întâlniri sexuale nedorite, știți că pentru mulți nudisti este vorba de a fi liber și natural, nu lecheros. A fi un naturist nu înseamnă a avea sex public sau a te expune altora. Mulți nudiți sunt oameni modeste care aleg naturismul din motivele de mai sus, și nu pentru a se conecta sexual cu oamenii. Acestea fiind spuse, nuditatea poate fi plăcută simțurilor într-un mod sexual. Simțiți-vă că aerul sau apa care curge neîntrerupt în tot corpul dumneavoastră trezește simțurile și poate fi arousing. Acest lucru este sănătos și natural. Nu trebuie să vă simțiți rușine să aveți sau să explorați aceste sentimente sexuale. Suprimarea sentimentelor sexuale este nesănătoasă în general, iar suprimarea lor în contextul naturismului dă naștere beneficiilor sănătoase ale unui stil de viață naturist.

Cap 2
Practica la domiciliu

 1. A dormi gol.
  1
  A dormi gol. Nu sunt topless sau în lenjerie, complet goale. Sleeping naked promovează relaxarea și, astfel, îmbunătățește calitatea somnului. În nopțile călduroase, dormiți goi și săturați și acoperitoarele de pat și vedeți cât de bine vă simțiți pe deplin expuși la aer liber. Dacă descoperiți că dormi dificil, faceți-vă drumul până la el. Vărsați o bucată de îmbrăcăminte, de exemplu, partea de sus a pijamalei și când sunteți obișnuiți să dormiți fără asta, aruncați următoarea piesă și așa mai departe până când dormiți nud. Încercați să deschideți o fereastră în apropierea patului dvs. (păstrând blind-urile închise) pentru a lăsa o briză înăuntru. Amintiți-vă că o parte a naturii este să vă simțiți mai aproape de lumea naturală.
 2. Petreceți cât mai mult timp în jurul casei goale.
  2
  Petreceți cât mai mult timp în jurul casei goale. Rămâi gol după un duș. Prosoapele se usucă și se duc la restul rutinei goale. Advance să fiți goi în timp ce mănâncă, în timp ce vă curățați și în special în timp ce vă relaxați, fie în fața televizorului, cu o carte bună sau sunning în curtea din spate. Dacă vă faceți exerciții la domiciliu, faceți-o goală, cu excepția cazului în care este inconfortabil să nu purtați un sutien sport. Amintiți-vă să respectați limitele celorlalți atunci când este vorba de nuditate. Când sunteți goi în casa dvs., țineți blind-urile și perdelele închise. Nu faceți plajă nud în curte dacă nu aveți un gard de intimitate ridicat.
 3. Discutați cu partenerul dvs. despre nudism.
  3
  Discutați cu partenerul dvs. despre nudism. Fiind dezbrăcat într-o manieră nonsexuală cu partenerul dvs. vă poate duce intimitatea la nivelul următor, plus înseamnă că veți fi capabil să rămâneți gol când este în casă. Discutați dacă acesta este un lucru pe care l-ați putea explora împreună. Dacă partenerul tău nu este în el, întreabă dacă el sau ea ar fi confortabil cu tine de a face-o de unul singur.

Cap 3
Se alătură comunităților nudiste

 1. Găsiți o comunitate nudistă.
  1
  Găsiți o comunitate nudistă. O căutare online vă va ajuta să găsiți cel mai apropiat club de nudiști sau plajă. Odată ce vă simțiți confortabil să fiți goi acasă, faceți pasul următor și vizitați comunitatea naturistă. Asigurați-vă că știți regulile și așteptările comunității înainte de a pleca. Nu permiteți să vă împiedice sentimentele de inadecvare. Odată ce vizitați o comunitate nudistă, vă veți da seama că toată lumea este diferită într-un fel și că nici unul nu este greșit. Vizitatorii nu se îngrijorează de cadavrul lor, sau de al tău, sunt pur și simplu acolo pentru a se bucura de plăcerea de naturism într-un mediu prietenos. Unele comunități nudiste încurajează sexul. Fiți conștienți de faptul dacă este ceva pe care doriți să îl experimentați înainte de a vă prezenta. Participați la forumuri online. Acestea pot fi resurse excelente pentru persoanele care doresc să discute despre viața unui nudist și să schimbe informații despre destinații naturale bune.
 2. Luați o vacanță nudistă.
  2
  Luați o vacanță nudistă. Franța este o destinație excelentă de nudism, renumită pentru plajele sale nud. Dacă Franța este prea departe, mai aproape de casă, ar trebui să găsiți stațiuni de îmbrăcăminte-opționale, izvoare termale naturale de munte pentru nuduri și nopți slabe.
 3. Continuați să fiți goi ori de câte ori puteți.
  3
  Continuați să fiți goi ori de câte ori puteți. Verificați-vă legile locale cu privire la a fi topless în public, inclusiv la parcuri, piscine și la plajă. De asemenea, puteți participa la una dintre plimbările cu bicicleta goală, care au loc peste tot în lume. Du-te nud unde este potrivit, drumeții, rezervații naturale. Fii confortabil cu tine însuți și de experiență se poate merge nud cât timp nu superi pe ceilalți oameni.