Cum să devii un pastafar

Pastafarianismul este religia bazată pe carbohidrați cu cea mai rapidă creștere în lume. Pastafarienii se închină pe Monsterul Spaghetti Flying (FSM), o zeitate omnipotentă pe care biserica nu o consideră în mod necesar că există. Persoanele din afară numesc satiristul membrilor bisericii, dușmanii îi numesc eretici, iar pârâușorii îi numesc pirați murdari, dar un lucru este sigur cu privire la pastafari. - Sunt sigur că iubesc berea!

Cap 1
Se alătură bisericii monstru de spaghete care zboară

 1. Pur și simplu doriți să vă alăturați bisericii!
  1
  Pur și simplu doriți să vă alăturați bisericii! Asta este - în conformitate cu site-ul oficial al Bisericii Flying Spaghetti Monster (FSM), tot ceea ce este necesar pentru a deveni un Pastafarian este să vrei să fii unul. Nu ai nevoie sa:
 2. Aflați credințele de bază ale pastafarianismului.
  2
  Aflați credințele de bază ale pastafarianismului. Deci, tocmai ați devenit un Pastafarian dând voie să fiți unul? Grozav! Acum este momentul perfect pentru a afla ce ați semnat. Următoarele sunt unii dintre pilonii fundamentali care alcătuiesc credințele religiei pastafariene - totuși, nu trebuie să credeți literalmente în ele să fie un membru: Divinitatea supremă este cunoscută sub numele de Monster Flying Spaghetti (FSM). Este o ființă veșnică invizibilă, omnipotentă, omniscientă care ia forma unei giganți aglomerări de spaghete cu două chifteluțe și ochi. El a creat întregul univers în patru zile, apoi sa odihnit pentru trei. Pirații sunt considerați ființe sfinte. Potrivit religiei, pirații ajută la lupta împotriva încălzirii globale și protejează împotriva dezastrelor naturale. Toți pastafarienii ar trebui să se străduiască spre capcană. Cerul pastafarian este un teren al "vulcanilor de bere și al fabricilor de stripatoare".
 3. Studiați textele sacre ale pastafarianismului.
  3
  Studiați textele sacre ale pastafarianismului. Pentru o introducere minunată în noua dvs. religie, încercați să navigați prin oricare dintre scripturile pastafariene. Cea mai importantă carte a pastafarienilor este Evanghelia monștrilor spaghete care zboară. Evanghelia nominalizată pentru Premiul Quill a fost publicată în 2006, în urma unei scrisori deschise a autorului Bobby Henderson către Comitetul de Stat pentru Educație din Kansas, care a protestat satiric prin hotărârea sa care impunea predarea designului inteligent în școlile publice. Evanghelia discută diferitele aspecte ale credinței pastafare în profunzime, făcând-o indispensabilă pentru noii membri. O altă carte importantă pastafariană este The Loose Canon (disponibil online), care include povești religioase, ghiduri pentru viața de zi cu zi, rugăciuni și scrierile a numeroase personalități importante din biserică, cum ar fi căpitanul Jeff. [4] [5]

Cap 2
În conformitate cu principiile pastafarianismului

 1. Urmați cei opt. "Aș fi fost mai degrabă că nu ați reușit.
  1
  Urmați cei opt. "Aș fi fost mai degrabă că nu ați reușit. "Acest set de reguli (cunoscut și sub numele de" Opt Condimente "), dat de căpitanul piraților Mosey de către FSM, oferă el însuși codul de bază al comportamentului pentru toți pastafariștii. Au existat inițial 10 reguli, dar Mosey a renunțat și a rupt două care respectă standardele morale "relaxate" ale pastafarienilor. Cele opt reguli supraviețuitoare sunt: ​​[6] "Într-adevăr, nu v-ați comportat ca un păstor de sfințenie, mai dulce și mai aspră atunci când descriu bunătatea mea". "Mi-ar plăcea foarte mult să nu-mi folosiți existența ca mijloc de a împiedica, subjuga, pedepsi, evacua și / sau știi, să fie în folosul altora". " Pentru modul în care se uită, sau cum se îmbracă sau modul în care vorbesc sau, bine, joacă frumos, bine? "" Aș fi cu adevărat că nu v-ați răsfățat în comportamentul care vă ofensează sau vă dorește, consimțind Partener de vârstă legală și maturitate mentală. "" Chiar dacă nu ați provocat ideile mari, misoginiste, urâte ale celorlalți pe un stomac gol. "Mi-ar plăcea foarte mult când nu ați construit biserici cu mai multe milioane de dolari / temple / moschei / adăposturi la bunicile mele buni când banii ar putea fi mai bine cheltuite (luați-vă voința) Încheierea sărăciei, vindecarea bolilor, a trăi în pace, iubirea Cu pasiune, și scăderea costului de cablu. "Mi-ar plăcea foarte mult să nu fiți în jur, să spuneți oamenilor că vă vorbesc". "De fapt, nu v-ar face altcineva asa cum le-ai face cu tine daca esti in, lucruri care folosesc o multime de piele / lubrifiant / Las Vegas. (În conformitate cu # 4), apoi au la el. "
 2. În orice ocazie posibilă, vorbiți și / sau îmbrăcați ca un pirat.
  2
  În orice ocazie posibilă, vorbiți și / sau îmbrăcați ca un pirat. În pastafarianism, pirații au un statut similar celui al sfinților în creștinism sau bodhisattva în budism. De fapt, simpla existență a piraților se spune că împiedică dezastrele naturale / Toți pastafarienii sunt încurajați să adopte rochia, vorbirea și comportamentul unui pirat, mai ales dacă vor propovădui cuvântul sfânt al FSM. Pirații se îmbracă în mod obișnuit în îmbrăcăminte flamboaică, din epoca colonială, cu cămăși maronite, veste strălucitoare, bandanas și patch-uri de ochi fiind comune. Pirații se bucură de bere, grog, wenches, marea liberă și orice poate să-i primească o zi liberă de muncă.
 3. Sărbătoriți sărbătorile pastafariene.
  3
  Sărbătoriți sărbătorile pastafariene. Ca orice religie, Pastafarianismul are sărbătorile sale anuale. Aceste zile speciale cer o sărbătoare plină de bucurie, o reflecție umilă și o devotament special față de FSM. Un calendar scurt al celor mai importante zile din calendarul Pastafarian poate fi găsit mai jos: [7] În fiecare vineri: vineri este ziua Sabatului pentru pastafari. Cu toate acestea, nu necesită nici un fel de efort deosebit - Pastafarianii pot sărbători această zi prin "bere și relaxare" [8] Ramendan: O lună de sacrificiu în timpul căreia pastafarienii mănâncă numai paste și mâncăruri de tăiței după apusul soarelui. Datele de început și de sfârșit variază de la an la an. Pastă: Pastafarienii se bucură de o sărbătoare de paste, se îmbracă ca pirați și participă la un ritual de trecere a patch-urilor. Data variază de la an la an; de obicei în martie sau aprilie. Vorbește ca o zi a piraților (19 septembrie): Autoperficator. Costumele pirat sunt recomandate, dar nu sunt necesare. Halloween (31 octombrie): pastafarienii sunt obligați să se imbrace ca pirații. "Vacanță:" Pastafarienii sărbătoresc un eveniment vag definit de Crăciun la sfârșitul lunii decembrie (nici o dată specifică nu este dat de biserică) în nici un fel, dar mai ales cu paste, pirați și bere.
 4. Rugați-vă la FSM.
  4
  Rugați-vă la FSM. Patriarhii Devout pot alege să se roage pe Sabatul de vineri, în fiecare zi sau ori de câte ori simt că nu există reguli stricte cu privire la când și unde să se roage. Deși pastafarienii au cifre majore au scris mai multe rugăciuni frecvent utilizate, nu trebuie să le folosiți - orice rugăciune sinceră (chiar și una pe care o faceți la fața locului) va fi primită de FSM. Dacă alegeți să vă rugați, încheiați toate rugăciunile cu cuvântul sfânt "Ramen". Iată doar o rugăciune pastafariană - puteți găsi mai multe aici. [9] Rugăciunea cunoașterii
 5. Nu persecuta pe nimeni care nu crede în FSM.
  5
  Nu persecuta pe nimeni care nu crede în FSM. În timp ce pastafarienii sunt încurajați să răspândească cuvântul bun al FSM în viața lor de zi cu zi, ei nu sunt
 6. Mai presus de toate, ai timp bun.
  6
  Mai presus de toate, ai timp bun. Pastafarianismul este conceput să fie o religie pe care adepții săi o pot bucura. În timp ce adepții FSM variază de la cei extrem de casual la cei devotați, nici unul nu ar trebui să-și ia credințele pastafariene atât de serios încât să nu poată deschide o bere într-o vineri după-amiază așa cum intenționează FSM în înțelepciunea lui infinită. Nu vă stresați în legătură cu nimic despre practicarea Pastafarianismului - amintiți-vă, este o religie cu o vacanță numită "Ramendan".

Cap 3
A deveni maestru al pastafarianismului

 1. Alege ce sectă pastafariană ți se potrivește.
  1
  Alege ce sectă pastafariană ți se potrivește. Pastafarienii care doresc să-și aprofundeze credința pot alege în cele din urmă să se alăture unei subsecte a religiei. Aceste secte interpretează Cuvântul FSM diferit, ducând la diferite practici și credințe pentru membrii lor. Cu excepția cazului în care o sectă va sparge una dintre cele pe care nu le-am făcut cu adevărat, nu există nicio sectă "corectă sau greșită" în care să fie "este o chestiune de preferință personală. Două dintre cele mai mari secte din pastafarianism sunt sectele ortodoxe și reformate. Credincioșii ortodocși tind să aibă păreri mai conservatoare și mai literare despre credințele pastafare, în timp ce credincioșii reformați tind să fie mai deschiși la semnificații alegorice. De exemplu, mulți pastafari reformați cred în creaționismul automat, care este ideea că FSM a declanșat crearea universului cu un eveniment unic (fierbere mare), apoi a lăsat procesele naturale să creeze în cele din urmă viața. Pastafarienii ortodocși, pe de altă parte, cred că FSM a creat în mod deliberat și literal toate lucrurile.
 2. Răspândiți veștile bune ale bisericii cu propaganda FSM.
  2
  Răspândiți veștile bune ale bisericii cu propaganda FSM. Biserica FSM încurajează membrii săi să-și promoveze mesajul atâta timp cât acest lucru nu duce la hărțuire sau persecuție a altora. Una dintre cele mai populare moduri de a face acest lucru este de a distribui propaganda sub formă de pliante, broșuri, broșuri și așa mai departe. Materialele de propagandă oficială din biserică sunt disponibile aici. [10] Puteți, de asemenea, să vă creați propria dvs. materiale de propagandă dacă doriți. Cu toate acestea, asigurați-vă că materialele dvs. sunt în concordanță cu doctrina pastafariană. Nu ar fi oportună, de exemplu, să renunțăm la fluturași spunând: "Monsterul Spaghetti Flying urăște oameni care urmează alte religii". Acest lucru nu este adevărat - FSM acceptă oameni de toate credințele.
 3. Fiți hirotonit ca ministru pastafarian.
  3
  Fiți hirotonit ca ministru pastafarian. Sunteți gata să nu mai fiți un urmaș în Biserica FSM și să începeți să fiți lider? A deveni un ministru oficial ordonat este ușor și se poate face aici online. Va trebui să plătiți 25 de dolari
 4. Încercați să recunoașteți religia dvs. de către o agenție guvernamentală.
  4
  Încercați să recunoașteți religia dvs. de către o agenție guvernamentală. Eroii credinței pastafare nu renunță când li se spune că nu aparțin unei religii "reale". Obținerea oficială a recunoașterii religiei de către agențiile guvernamentale locale, de stat sau naționale este una dintre cele mai îndrăznețe și mai sacrificatoare lucruri pe care Pastafarianul le poate face. Nu numai că sporește gradul de conștientizare a pastafarismului, ci și ilustrează natura arbitrară a privilegiilor speciale ale altor religii în societate. O modalitate bună de a face acest lucru este să purtați un filtru de paste pe capul dvs. în fotografii oficiale. Următoarele sunt câteva exemple. În 2013, pastorul ceh Lukas Novy a câștigat o bătălie legală pentru a purta un filtru pe capul său pentru fotografia sa de identitate guvernamentală, citând motive religioase. [11] În 2014, Christopher Schaeffer a devenit primul politician pastafarian deschis în SUA, când a purtat un filtru în timp ce a fost investit în Pomfret, Consiliul Local din New York [12]. Shawna Hammond i sa permis să poarte îmbrăcămintea religioasă a căștilor pentru fotografia licenței șoferului din Oklahoma. [13] Jessica Steinhauser și-a demonstrat libertatea religioasă prin îmbrăcămintea de metal pe capul ei pentru fotografia de șofer din Utah. [14] În 2015, guvernul Noii Zeelande a aprobat cererea bisericii de a organiza ceremonii de căsătorie.