Cum să devii un profesionist pasionat de câini

Câinii de mers pe jos pentru a trăi sunt mai mult decât trăgând o lecție și făcând niște exerciții fizice. Trebuie să fii iubitor de câini, care se potrivește cu căile canine și este pregătit să facă o afacere. Totuși, poate fi o slujbă plăcută pentru o persoană dedicată care este bine organizată, profesională și umană și orientată spre client. Iată câteva sugestii despre cum să începeți cariera profesională de mers pe jos pentru câini.

Cap 1
Piciorul tău în ușă

 1. Începeți mersul pe jos sau câini de companie pentru prieteni și vecini.
  1
  Începeți mersul pe jos sau câini de companie pentru prieteni și vecini. În afară de faptul că este o modalitate fantastică de a face niște bani în plus, vă reluați și clădirea! Întreabă-i pe cei din cartierul tău sau pe prietenii tăi de familie, chiar și cu cea mai mică mențiune a unei vacanțe sau a fi prea ocupată să meargă câinele. Și când o faci odată cu succes, probabil că vi se va cere să o faceți din nou. Menționați în noua dvs. rețea despre care intenționați să faceți o carieră, așa că dacă ar putea să renunțe la oricare dintre prietenii săi care vor fi în curând să fie plecați sau să dețină câini de interes, ar fi grozav! Acum este timpul pentru reclama nerușinată. În timp, nu va trebui să faceți asta deloc. Această etapă are în vedere construirea unei reputații. Indiferent ce faceți, nu riscați să-l deteriorezi abuzându-vă puterile. A avea cheia casei cuiva este un gest serios de încredere - fii la fel de responsabil față de noii clienți ca și tine, bunica sau președintele. Asta înseamnă că nu aruncăm petreceri, fără să uităm să hrănim cu câinele și să nu fugim la frigider (dacă nu le permite, bineînțeles).
 2. Luați în considerare aderarea la o agenție.
  2
  Luați în considerare aderarea la o agenție. Punctul gol, cel mai simplu mod de a începe să câștigi bani este să te alături unei agenții. Sigur, vor lua o reducere a banilor încărcați, dar veți obține experiență și se vor ocupa de mumbo jumbo legal. Indiferent dacă agenția este pentru animale de companie ședinței sau de mers pe jos, se alăture. Este o căutare simplă de la Google. Singura cădere a acestui lucru este că nu ești șeful tău. Relaxați - care poate veni cu timpul. Dar acum vă întâlniți cu oamenii, în rețea, învățați frânghiile și obțineți un sentiment pentru piața de câini de mers pe jos, ca să nu mai vorbim de îmbunătățirea CV-ului. Intrarea într-o agenție nu este o necesitate absolută, de 100%. Puteți să-l înconjurați prin construirea rețelei dvs. de câine-mers pe jos. Cu toate acestea, este mult mai ușor să obțineți experiență și clienți (și să întâlniți alți oameni cu strălucire în afacerea cu câini) dacă vă înscrieți într-o agenție.
 3. Luați în considerare licența sau certificarea.
  3
  Luați în considerare licența sau certificarea. Obținerea unei certificări de manipulare a câinilor ar crea o credibilitate serioasă față de clienți. Unele școli, cum ar fi Academia Club Canine, oferă burse full-tuition. [1] Iar cele mai bune agenții pot chiar să solicite obținerea acesteia, fie înainte de a deveni angajat cu normă întreagă, fie după angajare. Anumite academii, cum ar fi DogTec, vă vor ajuta să vă începeți propria afacere (în cazul în care vă interesează) în plus față de manipularea și protocolul câinilor. Clasele lor durează 4 zile și se află în toate locațiile din SUA și Columbia Britanică. [2]
 4. Cunoaște insulele din orașul tău.
  4
  Cunoaște insulele din orașul tău. În primul rând, trebuie să știți care sunt legile orașului dvs. atunci când vine vorba de canini și de cei care călătoresc. Unele orașe necesită păsări de câine pentru a fi asigurate; dacă lucrați cu o agenție, sperăm că au avut grijă de asta pentru dvs. Dar dacă te gândești să faci asta în timpul tău, e ceva ce nu trebuie luat cu ușurință. De asemenea, cunoașteți aspectul orașului dvs. Cu cât conduceți mai puțin în jurul valorii de pierdeți bani pe gaz, cu atât mai bine. Cunoașteți parcurile, petele ascunse ascunse, parcurile de câini și traseele din spate pe care le puteți face cu noul prieten vrăjit. Vrei să petreci cât mai puțin timp și să muncești cât mai mult timp.
 5. Mergeți în ajutor cu clienții dvs. umani.
  5
  Mergeți în ajutor cu clienții dvs. umani. Poate părea că mersul câinelui este cariera perfectă pentru un introvert sigur, dar oamenii sunt acolo unde este pâinea și untul. Faceți un chat mic cu portarul, cu tipul care lucrează de acasă și cu colegii și șefii dvs. Cu cât aveți mai multă reputație, cu atât veți avea mai multe contacte profesionale pe viitor. În plus, dați seama că clienții dvs. umani vor avea tot felul de așteptări, pe baza credințelor proprii în îngrijirea câinilor și, adesea, cu o doză de vină, încât nu își pot pierde timpul să facă ceea ce faci pentru ei. Fiți generoși în compasiunea voastră pentru preocupările lor (la urma urmei, ei cunosc propriul lor pooch cel mai bun) și să fie toleranți la cererile mai dificile. Convingerea grea și negocierea vor câștiga adesea clientul uman!
 6. Iubiți și înțelegeți clienții dvs. canini.
  6
  Iubiți și înțelegeți clienții dvs. canini. Trebuie să iubiți câinii pentru a avea o carieră de succes cu câini. Este la fel de simplu ca asta. Câinii simt oameni care nu sunt câini și nu va fi o călătorie fără probleme dacă nu sunteți cu adevărat confortabil în jurul lor. Există câteva considerații importante pe care trebuie să le gândiți: Știți cât de mult despre câini? Cunoașteți cât de mult puteți, nu doar din propria experiență cu ei, ci și din citirea și vorbirea cu proprietarii și cu medicul veterinar local. Câți câini veți merge la un moment dat? Unele câini-walkers pot merge cât mai multe ca zece câini deodată, toate formele și dimensiunile. Luați în considerare dacă credeți că este un lucru bun sau chiar realizabil pentru dvs.! WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_784cae8573')
 7. Fiți capabili să rezistați părții neplacute a mersului câinelui.
  7
  Fiți capabili să rezistați părții neplacute a mersului câinelui. În timp ce s-ar putea ca un vis să devină realitate (și ar putea fi foarte bine), nu toată mersul pe câini este o modalitate plăcută și plăcută de a distruge trotuarele. Veți avea de-a face cu poo în sensul său foarte literal, în plus față de proprietarii ornery, câini ornery, și pietoni ornery. Sunteţi gata? Veți avea nevoie, de asemenea, să luați în considerare climatul dumneavoastră. Dacă aceasta va fi principala sursă de venit, puteți să vă plimbați câinele în lunile de iarnă? Cum te simți în legătură cu ploaia? Dacă sunteți gata să vă ocupați de mai puțin de climatele stelare, fiți pregătiți! Cizme, jachetă de ploaie, unelte de zăpadă - și poate și unele pentru pooch.
 8. Intrați în formă.
  8
  Intrați în formă. A fi relativ în formă este, evident, o necesitate pentru câine de mers pe jos pentru a trăi. Dacă descoperiți că vă obosiți după un câine sau doi, folosiți-vă timpul liber pentru a intra în formă. Adăugarea cardio (înot, mersul pe jos, tenis) la lista dvs. de activități va face ore petrecute trotting împreună cu Fido mult mai plăcută. Puneți o pereche bună de pantofi. Când vă aflați la lucru, veți fi probabil în picioare, timp de ore întregi. Nu trebuie să mergeți la triatlon, pentru a vă obișnuiți, dar este o idee bună să obțineți o pereche de pantofi frumos, astfel încât să nu vă întoarceți acasă în fiecare noapte, care se târăsc pe toate cele patru, cum ar fi FrouFrou aici. O pereche decentă va face stresorii fizici noi mult mai ușor de gestionat.

Cap 2
Pornirea propriei afaceri

 1. Luați în considerare cât de mare doriți să aveți cariera de mers pe jos pentru câini.
  1
  Luați în considerare cât de mare doriți să aveți cariera de mers pe jos pentru câini. Fii realist - probabil că va trebui să începi puțin și să îți lași timp să crești. Doriți să fie o perioadă part-time sau o carieră cu normă întreagă? Cât timp vă puteți dedica mersului pe câini? Dacă sunteți tânăr și doriți să câștigați bani prin mersul câinelui, faceți fluturași și oferiți în jurul cartierului dvs. sau puneți anunțuri pe panouri de anunțuri sau în vitrine. De exemplu, luați în considerare aceste scenarii: dacă sunteți un student care are nevoie de venit în timpul studiilor, veți avea timp de criză în jurul examenelor și termenelor eseului, dar probabil veți fi destul de flexibil în restul timpului. Fii sincer cu un potențial client și explică-ți disponibilitatea, inclusiv posibilitatea ca să existe anumite momente când vei fi foarte ocupat și poate fi nevoie să te reprogramai temporar în astfel de momente. Întotdeauna spuneți-le că veți face acest lucru în timpul vacanței etc. Dacă doriți să începeți o afacere permanentă, luați în considerare dacă doriți să lucrați 9-5 (sau ore prelungite) 5-7 zile pe săptămână sau dacă este este ceva care vă interesează doar cu jumătate de normă, spuneți 2-3 zile pe săptămână de câteva ore aici și acolo? Acestea sunt considerente importante care vă vor extinde sau limita opțiunile și disponibilitatea. Mai multe ore înseamnă mai mulți clienți și o probabilitate de trimiteri. Mai puține ore vor însemna mai multă devotament față de un mic corp de clienți și necesitatea de a le clarifica faptul că disponibilitatea dvs. este limitată la acestea.
 2. Aflați cum să începeți o afacere mică.
  2
  Aflați cum să începeți o afacere mică. Dacă nu aveți trecut de afaceri, este mai mult decât o idee bună să faceți niște ore și să vă udeți picioarele. Înscrieți-vă la ajutorul altora care au o înțelegere bună asupra efortului, vă pot duce prin birocrație și pot forma un plan de afaceri solid. Dacă doriți o afacere mare, sunteți pregătit să gestionați angajații și să acoperiți o parte mai mare a orașului decât ați putea face singur? În loc de tine, vei avea grijă de o întreagă echipă. Veți avea nevoie de: Asigurați-vă asigurarea și deveniți legați. Intervievați staționari, verificați-i pentru fiabilitate, instruiți-i și plătiți-i. Fiți în stare să aveți încredere în ei să facă mersul pe câini în conformitate cu instrucțiunile. Păstrați înregistrări financiare bune, gestionați un sistem de salarizare, plătiți impozite pe veniturile companiilor și gestionați cerințele altor angajați. Păstrați o leșie stransă (fără vreo intenție) în cadrul aranjamentelor clientului. În calitate de proprietar al afacerii, trebuie să faceți toate măsurile necesare pentru a călători în câini direct cu clienții și apoi să oferiți instrucțiunile, cheile etc. angajaților dumneavoastră. În acest fel, dacă lucrurile nu funcționează cu angajatul câinilor tăi, păstrezi clientul și înlocui cu un nou angajat.
 3. Setați suma pe care doriți să o încărcați.
  3
  Setați suma pe care doriți să o încărcați. Modul în care vă prețuiți serviciile va depinde de calitatea serviciilor dvs. și de durata timpului în care ați fost profesionist în câini. Va fi dificil să percepeți sume mai mari, până când cuvântul-gură începe să vă stimuleze afacerea și aveți referințe solide. Cercetați mai întâi domeniul. Ce sunt ceilalți câinii care se încarcă în zona ta? Întrebați-i dacă sunt dispuși să divulge informații unui potențial concurent. Concurează-le în mod corect - ai putea scădea puțin la început pentru a obține un profit în afacere. Nu vă răsturnați cu viciu; la urma urmei, vrei să rămâi în această industrie, să nu fiți răcoroși de ceilalți câini-pașnici. Dacă nu există nimeni care să concureze, utilizați internetul pentru a obține o idee despre costurile pentru regiunea dvs. Nu suprasolicitați sau supraîncărcați. Încărcarea va determina pe unii să creadă că sunteți un amator, poate chiar și copiii școlii locali care caută locuri de muncă ciudate. Încărcați o sumă echitabilă în schimbul unor servicii bune, fiabile și profesionale.
 4. Imprimați câteva cărți de vizită elegante.
  4
  Imprimați câteva cărți de vizită elegante. Asigurați-vă că acestea prezintă o imagine profesională și furnizați detaliile dvs. de contact. Includeți câteva linii scurte, drepte sau cuvinte despre ceea ce oferiți ca parte a serviciului pentru câini. Spre exemplu: Spuneți unde se vor duce câinii - de exemplu, la parcuri, pe iarba verde, în zonele mai silențioase ale orașului - indiferent ce credeți că proprietarii de câini ar aprecia și vor avea încredere. Explicați-vă ce veți face cu câinii, pentru a le menține distrați și exersați - de exemplu, că sunteți pregătiți să alergați cu câinii pentru exerciții fizice, că veți juca cu baloanele / coarda / remorcați cu câinii etc. pe care le veți acorda atenție cerințelor nutriționale și medicale ale taxelor dvs. pentru câini.
 5. Face publicitate.
  5
  Face publicitate. Treceți în jurul fluturașilor sau cărților de vizită pentru a permite oamenilor să știe despre afacerea dvs. Opriți-i pe locuitori când merg pe jos, introducându-vă și oferindu-i cartea de vizită. Începeți să vă conectați cu familia și prietenii cu privire la afacerea dvs. Începeți mici și lăsați-vă afacerea bună să se răspândească prin cuvinte-gură. Nu este nici un rău să vă cereți primului set de clienți să vă adreseze prietenilor, colegilor etc. Dacă sunt mulțumiți de munca dvs., mulți vor fi fericiți să facă acest lucru. Dacă ați construit relații cu persoane de la clienți din trecut (agenți de pază, portari, servitori), acestea ar putea fi și potențiale paturi de afaceri. Licitați pe cuvintele cheie din programul Google Adwords și cumpărați înregistrări de agende plătite pe directoarele pentru câini și alte site-uri web. Loviți Craigslist, Facebook și chiar buletinele de știri veterinare.
 6. Obțineți un site bun.
  6
  Obțineți un site bun. Internetul devine din ce în ce mai mult primul port de apel al oamenilor și îi ajută în luarea deciziilor. Atunci când alegeți numele domeniului, păstrați-l simplu, alegând un domeniu cu cuvinte cheie relevante (deci site-ul dvs. apare pe prima pagină a Google). Luați în considerare aspectul și designul. Primele impresii contează și dacă site-ul dvs. este o reflectare asupra serviciului dvs., acesta ar trebui să descrie valorile dvs. de bază (cum ar fi prietenia și profesionalismul) și ceea ce aveți de oferit. Îmbunătățiți-l cu imagini sau chiar cu un videoclip, astfel încât oamenii să poată simți cu adevărat pentru dvs. și pentru serviciul dvs. Luați în considerare un site web care permite utilizatorilor să rezerve un slot de timp și servicii online. Unii clienți preferă să facă rezervări online, nu prin telefon. Dacă nu știți primul lucru despre crearea unui site web, șansele sunt că știți o jumătate de duzină de oameni care fac. Deci cere!

Cap 3
Mergând la extra mile

 1. Furnizați clienților dvs. (potențiali) resurse informative.
  1
  Furnizați clienților dvs. (potențiali) resurse informative. Oamenii care caută pietoni de câine au adesea doar un catelus și caută sfaturi privind pregătirea. Proprietarii câinilor noi sunt, de asemenea, interesați să învețe despre sănătatea câinilor, despre parcurile locale și despre organizațiile de animale de companie. Dacă poți fi o sursă vitală de informații (cu curajul Lori Beth Denberg) pentru ei, probabil că te vor ține în jur. Alăturați-vă unei organizații profesionale sau a două care vă pot ține la curent și în ce privește îngrijirea câinilor. Asociația Internațională a Profesioniștilor Canine și Asociația Națională a Profesioniștilor Pet Profesioniști sunt două locuri bune pentru a începe. [3] [4] Când vă întrebați de unde ați învățat acea informație de la, răspundeți: "Oh, știi, am fost membru al IACP pentru o vreme."
 2. Considerați adăugarea de valoare cu alte servicii.
  2
  Considerați adăugarea de valoare cu alte servicii. S-ar putea să meritați să adăugați și alte servicii de câine în setul de calificări. În timp ce aceste servicii suplimentare vor adăuga costuri, iar altele ar putea necesita spațiu de afaceri sau de birouri, dacă aveți în vedere serios o carieră între câini și îngrijirea lor, aceasta ar putea fi cheia unei cariere lucrative. Luați în considerare servicii suplimentare cum ar fi: Câine pentru câini și câini Îngrijirea câinilor (fie în incinta clientului, fie la dispoziția dvs., dacă aveți spațiu pentru îmbarcare în canise) Câine și / sau câine de ascultare (dacă sunteți calificat în mod corespunzător) Cheltuieli timp suplimentar după plimbare la domiciliul clientului cu un câine pur și simplu să fie cu el, să se joace cu el, să-l hrănească etc; și atenția medicală a câinelui - unii proprietari nu pot sta acasă de la locul de muncă pentru a-și medicina câinii; ai putea fi răspunsul.
 3. Aflați câteva ajutoare primare de primăvară pentru câini.
  3
  Aflați câteva ajutoare primare de primăvară pentru câini. Adresați-vă la o clinică veterinară locală pentru o anumită pregătire în domeniul primului ajutor de bază pentru câini (așteptați să plătiți medicul veterinar pentru acest sfat). Acesta vă va ajuta să remediați unele din problemele mici pe care le puteți întâlni. Și în timp ce tu ești la asta, știi primul ajutor pentru o mușcătură de câine? Societatea umană locală poate fi o altă resursă pe care o puteți folosi. Dacă un medic veterinar pare un pic cam greu să lucreze, personalul de aici poate fi o alternativă utilă. Și ai putea ajuta puii care au nevoie de dragoste.