Cum să coaceți un tort

Nu este nimic de genul gustului unui tort pe care l-ai făcut în bucătăria ta. Coacerea unui tort este la fel de simplă ca și măsurarea ingredientelor, amestecarea lor în ordinea corectă și amintirea de a scoate tortul din cuptor înainte de a arde. Citiți mai departe pentru a afla cum să coaceți trei prăjituri de bază: prăjitură de ciocolată, prăjitură de mere și tort de vanilie. Derulați în partea de jos pentru sfaturi despre cum să urmați o rețetă de tort.

Cap 1
Efectuarea tortului de vanilie

 1. Strângeți ingredientele.
  1
  Strângeți ingredientele. Tortul de lingură este una dintre cele mai simple prăjituri de coace. Iată ce veți avea nevoie: 1 ceașcă de unt nesărat, înmuiată 1 cești de zahăr Pin de sare 2 lingurite extract de vanilie 5 ouă 2 cesti de făină de tort
 2. Preîncălziți cuptorul la 325 ° F (163 ° C).
  2
  Preîncălziți cuptorul la 325 ° F (163 ° C).
 3. Ungeți o tigaie de tort.
  3
  Ungeți o tigaie de tort. Prajiturile de lapte sunt cel mai bine preparate în tigaie adâncă, cum ar fi tigăi sau batoane.
 4. Cream untul și zahărul.
  4
  Cream untul și zahărul. Puneți untul și zahărul într-un vas de amestecare și le bătuți împreună până când amestecul este ușor, pufos și cremos.
 5. Adăugați ouăle și vanilia.
  5
  Adăugați ouăle și vanilia. Continuați să bateți amestecul până când ouăle sunt complet încorporate.
 6. Se amestecă făina de tort.
  6
  Se amestecă făina de tort. Păstrați mixerul de mână la un nivel scăzut sau folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca făina într-un anumit moment până când este doar încorporată. Aveți grijă să nu-l amestecați.
 7. Se toarnă aluatul în tigaie.
  7
  Se toarnă aluatul în tigaie. Utilizați o spatulă pentru a răsturna părțile laterale ale bolului.
 8. Coaceți tortul timp de o oră și de 15 minute.
  8
  Coaceți tortul timp de o oră și de 15 minute. Tortul este terminat când o scobitoare inserată în centru iese curată.

Cap 2
Efectuarea tortului de ciocolată

 1. Strângeți ingredientele.
  1
  Strângeți ingredientele. 3/4 ceasca unt nealcoolizat, temperatura camerei 3/4 cana praf de cacao neschimbata 3/4 cana faina 1/4 lingurita sare 1/2 lingurita praf de copt 1 cana zahar 3 oua 1 lingurita extract de vanilie 1/2 cana zare sau smantana
 2. Preîncălzi cuptorul la 350 ° F (177 ° C).
  2
  Preîncălzi cuptorul la 350 ° F (177 ° C).
 3. Ungeți tortul.
  3
  Ungeți tortul. Puteți folosi o tavă rotundă de tort standard, o tăbliță păstrăvată, o tigaie de pâine, o tort de bomboane sau orice ai la îndemână. Asigurați-vă că o ungeți bine cu untul sau cu spray-ul de gătit, astfel încât tortul nu se va lipi de tigaie atunci când este coaptă.
 4. Se amestecă ingredientele umede într-un castron mare.
  4
  Se amestecă ingredientele umede într-un castron mare. Așezați untul, ouăle, extractul de vanilie, zahărul și zaretul într-un castron. Folosiți un amestecător sau un mixer pentru a amesteca bine ingredientele. Ingredientele umede din rețetele de tort sunt, în general, cele care au umiditate. Zaharul este de multe ori enumerat ca un ingredient umed, de asemenea, chiar dacă nu este de fapt umed. Ingredientele ude sunt de obicei amestecate mai întâi într-un castron mare. Ingredientele uscate sunt amestecate separat și adăugate ulterior. Este important să urmați instrucțiunile privind textura untului din rețetele de prăjituri. Dacă utilizați unt topit în cazul în care este solicitat untul moale, tortul ar putea ieși ruinat. În acest caz, rețeta necesită unt de temperatură în cameră. Puteți să vă planificați înainte prin a pune untul în timp ce obțineți restul de ingrediente gata, deci are timp să ajungă la temperatura camerei.
 5. Se amestecă ingredientele uscate într-un bol separat.
  5
  Se amestecă ingredientele uscate într-un bol separat. Puneți făina, sarea, praful de cacao și praful de copt într-un castron mic. Agitați-le împreună până când acestea sunt bine încorporate.
 6. Se adaugă amestecul uscat la amestecul umed.
  6
  Se adaugă amestecul uscat la amestecul umed. Bateți amestecul la joasă până când aluatul se așează împreună și nu mai rămân nicio bucată de făină albă.
 7. Se toarnă aluatul în tortul de tort.
  7
  Se toarnă aluatul în tortul de tort. Utilizați o lingură sau o spatulă pentru a răzuți părțile laterale ale bolului, astfel încât fiecare bucată de aluat să o introducă în tigaie.
 8. Puneți tigaia în cuptor și coaceți tortul timp de 30 de minute.
  8
  Puneți tigaia în cuptor și coaceți tortul timp de 30 de minute. Verificați progresul tortului atât de des pentru a vă asigura că nu se arde. Tortul este gata atunci când o scobitoare inserată în mijloc iese curată, mai degrabă decât acoperită cu aluat.
 9. Luați tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească.
  9
  Luați tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească. Așezați-l pe tejghea și lăsați-l să se răcească timp de aproximativ 5 minute înainte de al manipula.
 10. Inversati tortul pe o farfurie.
  10
  Inversati tortul pe o farfurie. Utilizați orice plăcuță pe care intenționați să o utilizați pentru a servi tortul.
 11. Lăsați tortul să se răcească complet înainte de gheață.
  11
  Lăsați tortul să se răcească complet înainte de gheață. Dacă încercați să adăugați glazură la tort în timp ce este încă cald, glazura se va topi și se va scurge de pe laturi. Faceți niște gheață de ciocolată cu glazură sau gheață de untură sau alt tip de glazurare.
 12. Bucurați-vă!
  12
  Bucurați-vă!

Cap 3
Efectuarea tortului apple

 1. Strângeți ingredientele.
  1
  Strângeți ingredientele. Iată ce veți avea nevoie pentru tortul de mere: 3/4 ceașcă de făină 3/4 linguriță de copt praf 4 mere 2 ouă 3/4 cești zahăr Pinch de sare 1/2 linguriță de extract de vanilă 1/2 cană de unt nesărat, topit
 2. Preîncălzi cuptorul la 350 de grade.
  2
  Preîncălzi cuptorul la 350 de grade.
 3. Ungeți tortul.
  3
  Ungeți tortul. Pentru această rețetă puteți folosi un tort standard sau o tavă cu arc, care are laturi detașabile și este plăcută dacă serviți tortul la o petrecere.
 4. Se topește untul și se lasă să se răcească.
  4
  Se topește untul și se lasă să se răcească. Ar trebui să ajungă la temperatura camerei înainte de ao încorpora împreună cu celelalte ingrediente.
 5. Se amestecă ingredientele uscate într-un castron mic.
  5
  Se amestecă ingredientele uscate într-un castron mic. Puneți făina, sarea și praful de copt într-un castron și amestecați-le împreună.
 6. Pregătiți merele.
  6
  Pregătiți merele. Utilizați un cuțit sau un peeling de legume pentru a coaja merele, apoi îndepărtați miezurile. Se taie merele în bucăți de mâncare.
 7. Combinați ingredientele umede.
  7
  Combinați ingredientele umede. Se amestecă împreună zahărul, ouăle, untul și vanilia.
 8. Se adaugă amestecul uscat la amestecul umed.
  8
  Se adaugă amestecul uscat la amestecul umed. Se amestecă până când aluatul este neted și cremos.
 9. Îndoiți merele.
  9
  Îndoiți merele. Utilizați o spatulă pentru a încorpora ușor merele în aluat. Nu amestecați amestecul de aluat, deoarece acest lucru va duce la un tort dens și rigid.
 10. Se toarnă aluatul în tigaie.
  10
  Se toarnă aluatul în tigaie. Utilizați spatulă pentru a alinia partea superioară a aluatului, astfel încât să fie uniformă.
 11. Coaceți tortul timp de aproximativ 50 de minute.
  11
  Coaceți tortul timp de aproximativ 50 de minute. Este gata atunci când partea superioară este maro aurie și o scobitoare introdusă în tortul iese curate.
 12. Serviți tortul cu frisca.
  12
  Serviți tortul cu frisca. [1]

Cap 4
Următoarele rețete de tort

 1. Începeți prin a citi lista ingredientelor și indicații înainte de a începe.
  1
  Începeți prin a citi lista ingredientelor și indicații înainte de a începe. Este important să aveți la dispoziție toate ingredientele de care aveți nevoie. Nu doriți să mergeți la magazin alimentar în timpul pregătirii. Produsul final poate flopa dacă un ingredient cheie este lăsat afară.
 2. Pregătiți-vă torturile.
  2
  Pregătiți-vă torturile. Asigurați-vă că aveți dimensiunea sau forma corectă a tăvii. Prăjiturile Bundt necesită tăvi bund, în timp ce alții pot fi coapte într-o varietate de dimensiuni. Ungeți oale pentru a evita lipirea. Utilizați aproximativ jumătate de lingură de unt sau de legume scurtarea pe un prosop de hârtie și frecati interiorul tigaie. Se presară o lingură sau două de făină deasupra. Făpați tigaii pe laturi pentru a ajuta tortul să adere la laturi pe măsură ce se coace. Acest lucru va asigura că partea de sus este mai flat, ceea ce este important pentru prăjiturile stratificate. Se agită și se aruncă orice făină în exces și se fixează tăvile în lateral.
 3. Preîncălziți cuptorul la temperatura dorită din rețetă.
  3
  Preîncălziți cuptorul la temperatura dorită din rețetă.
 4. Măsurați ingredientele cât mai exact posibil și adăugați-le în ordinea specificată.
  4
  Măsurați ingredientele cât mai exact posibil și adăugați-le în ordinea specificată. Cele mai multe rețete de tort începe să combine ingrediente uscate (făină, praf de copt, cacao etc.), apoi adăugând ingrediente ude (ouă, ulei și lapte). Asigurați-vă că aveți cerințe speciale, cum ar fi cernerea, miscarea sau baterea, și împachetarea înainte de adăugarea la castronul principal.
 5. Se amestecă pasta de prăjit așa cum este specificat în rețetă.
  5
  Se amestecă pasta de prăjit așa cum este specificat în rețetă. Unele rețete pot fi amestecate cu un stand sau un mixer manual. Fiți precauți deoarece pașii pot instrui să se îndoaie în făină sau alte ingrediente cu o spatulă de cauciuc. În timpul amestecării, opriți ocazional să răzuți părțile laterale ale bolului cu o spatulă sau o lingură pentru a vă asigura că totul este amestecat bine.
 6. Se toarnă în mod egal aluatul în tăvile pregătite.
  6
  Se toarnă în mod egal aluatul în tăvile pregătite. Umpleți recipientele cu 2/3 din plin, deoarece tortul va crește în timpul coacerii. Scoateți ușor tigaia de pe tavă pentru a elibera bulele de aer mari din aluat.
 7. Așezați tavele pe suportul central al cuptorului preîncălzit.
  7
  Așezați tavele pe suportul central al cuptorului preîncălzit. Nu lăsați recipientele să se atingă reciproc sau pe peretele cuptorului.
 8. Închideți ușa cuptorului și setați imediat un cronometru la timpul de coacere specificat.
  8
  Închideți ușa cuptorului și setați imediat un cronometru la timpul de coacere specificat. Dacă există un interval de timp, utilizați numărul median sau mediu (coaceți-l timp de 35 de minute pentru un interval de 34 până la 36 de minute sau 53 de minute pentru un interval de 50 până la 55 de minute). Folosind mediana se va asigura că tortul nu va fi sub sau depășit. Rezistați nevoia de a deschide ușa cuptorului în timpul coacerii, deoarece căldura va scăpa și poate cauza gătitul necorespunzător al tortului. Dacă este cazul, porniți lumina cuptorului și vedeți prin fereastra cuptorului.
 9. Verifică pentru tort.
  9
  Verifică pentru tort. Introduceți cu grijă o scobitoare sau un bol de lemn în centrul tortului. Dacă iese curat sau cu câteva mici crocante pe el, tortul se termină. Dacă nu, puneți-l înapoi în cuptor timp de încă 3-4 minute. Continuați testarea pentru același interval de timp până când obțineți rezultatul corect.
 10. Așezați tigaia pe un suport pentru a răci timp de 15 până la 30 de minute.
  10
  Așezați tigaia pe un suport pentru a răci timp de 15 până la 30 de minute. Rulați un cuțit de unt în jurul marginilor tăvii pentru a slăbi părțile laterale. Așezați suportul de sârmă peste partea superioară a tăvii, inversați-l și atingeți ușor pentru a scoate tortul. Lăsați-o să se răcească complet înainte de decorare, deoarece căldura va topi glazura și glazura. Se îngheață și se decorează dorința.