Cum să a adăuga h2o wireless la un telefon Android

H2O Wireless este un serviciu prepaid Global System for Mobile Communications (GSM) pentru telefoane. Acesta susține o multitudine de dispozitive Android, cu toate acestea, mai multe dispozitive necesită propriul proces de configurare pentru a lucra cu planul dvs. H2O. Odată ce plătiți pentru abonamentul fără contract, telefonul dvs. va trebui să fie configurat pentru a beneficia de acest serviciu.

Cap 1
Configurarea manuală a telefonului dvs. android

 1. Activați telefonul.
  1
  Activați telefonul. Asigurați-vă că serviciul wireless H2O este activ prin vizitarea site-ului H2O. Serviciul dvs. de telefon trebuie să fie activ în cadrul unui plan H2O. [1] În pagina principală a paginii https:
  h2owirelessnow.com, faceți clic pe Servicii> Activare număr nou și urmați instrucțiunile din browser pentru a continua.
 2. Accesați aplicația Setări.
  2
  Accesați aplicația Setări. Va trebui să modificați setările de conectare, care se află în aplicația Setări pentru telefonul dvs. Accesați aplicația Setări din ecranul de întâmpinare sau din sertarul de aplicații.
 3. Creați o nouă conexiune APN.
  3
  Creați o nouă conexiune APN. Un nume de punct de acces (APN) este setările pe care telefonul dvs. le cere pentru a crea o conexiune la rețeaua de telefonie mobilă a operatorului dvs. și la internet. [2] În aplicația Setări, apăsați pe Mai multe> Rețele mobile> Nume punct de acces> Meniu pentru a accesa lista APN. Atingeți "A crea noi setări APN" pentru a afișa panoul de setări APN. [3]
 4. Introduceți detaliile setărilor APN.
  4
  Introduceți detaliile setărilor APN. În panoul cu setări APN, apăsați pe fiecare dintre intrările corespunzătoare și introduceți textul dorit în câmpul de variabilă. Nu va trebui să completați fiecare câmp de text. Setări pentru Samsung Galaxy Notă [4] și Motorola Droid Razr MAXX [5] Numele variabilei de intrare H2O APN APN att.mvno MMS Proxy 66.209.11.33 MMS Port 80 Nume utilizator (BLANK) Parolă (BLANK) Server (BLANK) MMSC MCC 310 MNC 410 Tip autentificare Niciun tip APN implicit, supl, mms Protocol APN IPV4 Fiecare telefon poate necesita setări APN diferite sau setări MMS suplimentare în funcție de model. Dacă nu puteți localiza setările APN sau dacă aveți nevoie de un alt tip de verificare a configurației APN cu ajutorul diagramei oficiale de dispozitive Android [6] sau verificați cu numărul dvs. de telefon pe site-ul web informațiile actualizate. [7] Dacă telefonul dvs. necesită un alt proces de configurare pentru adăugarea unei conexiuni APN, H2O Wireless vă recomandă să contactați producătorul dispozitivului dvs. [8]

Cap 2
Configurarea automată a telefonului dvs. android

 1. Căutați software-ul de configurare APN.
  1
  Căutați software-ul de configurare APN. H2O Wireless oferă o aplicație de configurare proprie care vă permite să configurați rapid telefonul pentru a avea setări wireless. Căutați în Magazin Google Play pentru H2O-Config. Aplicația nu este compatibilă cu versiunea Android 4.0 sau mai recentă. [9] Dezvoltatorul oficial al aplicației este Locus Telecommunications, Inc. Asigurați-vă că aplicația H2O-Config este sub numele dezvoltatorului. Există și alte aplicații ale unor terțe părți care au configurație specială APN pentru servicii precum H2O Wireless. Aceste aplicații nu sunt create de Locus Telecommunications, Inc și nu sunt acceptate oficial. Consultați instrucțiunile aplicației privind modul de configurare a telefonului cu setările APN corespunzătoare.
 2. Instalați software-ul de configurare APN.
  2
  Instalați software-ul de configurare APN. Apăsați pe "Free" sau "Instalați" pe pagina magazinului pentru a instala aplicația. Nu există nici un cost implicat cu aplicația. După instalarea aplicației, apăsați pe "Deschide" din pagina magazinului sau deschideți aplicația din sertarul de aplicații pentru a deschide aplicația.
 3. Configurați telefonul.
  3
  Configurați telefonul. Odată ce aplicația este deschisă, apăsați pe "Inserați configurația H2O", care va aplica automat setările telefonului dvs. [10]