Cum să adaugă umplerea unui cupcake

Un cupcake umplute poate părea din liga dvs. sau prea gourmet pentru un brutar de acasă, dar, de fapt, umplând cupcakes este un proces simplu care nu ia prea mult efort sau timp. Rezultatele efortului vostru vă vor oferi un lot de cupcakes care pot lăsa o impresie destul de mare asupra publicului. Nu numai că umpleți un cupcake creați o surpriză, dar puteți crește aromele cu această modificare rapidă. Cu cât sunteți mai confortabil cu umpluturile de cupă, cu atât mai multe libertăți ar trebui să luați în considerare luarea deciziilor de umplere.

Cap 1
Folosind un sac de conducte

 1. Coaceți torturile și lăsați-le să se răcească complet.
  1
  Coaceți torturile și lăsați-le să se răcească complet. Dacă umpleți torturile în timp ce acestea sunt încă calde, umplutura se va topi și va transforma tortulele gooey. Puteți coace cupcakes-ul de la zero folosind rețeta preferată sau le puteți coace folosind un amestec în cutie.
 2. Introduceți un vârf de decorare într-o pungă de conducte.
  2
  Introduceți un vârf de decorare într-o pungă de conducte. Scoateți mai întâi partea inferioară a sacului pentru tubulatură, apoi introduceți un vârf de decorare în pungă. Un vârf de sunet mic va funcționa cel mai bine, dar puteți utiliza și un vârf în formă de stea mai mare. [1]
 3. Umpleți sacul cu 1 până la 2 linguri de umplutură dorită.
  3
  Umpleți sacul cu 1 până la 2 linguri de umplutură dorită. Umpluturile netede, cum ar fi cremă, budincă, glazură cu cremă sau frisca, vor funcționa cel mai bine. Puteți încerca, de asemenea, gem sau jeleu, dar asigurați-vă că nu este un fel ciudat, altfel ați putea bloca vârful.
 4. Introduceți vârful în partea de sus a cupcake.
  4
  Introduceți vârful în partea de sus a cupcake. Împingeți-l în cupcake cu aproximativ 1 inch (2,54 cm). Nu este necesar să tăiați mai întâi o gaură în cupcake. [3]
 5. Strângeți umplutura în cupcake.
  5
  Strângeți umplutura în cupcake. În funcție de mărimea cupcake-ului, ar trebui să puteți stoarce 1 până la 2 linguri de umplutură în el. Dacă umplutura începe să se scurgă în afara găurii, opriți-o; ați umplut cupcake cât mai mult posibil. [4]

Cap 2
Folosind un cuțit paring

 1. Începeți cu cupcakes coapte și răcit.
  1
  Începeți cu cupcakes coapte și răcit. Poți să faci torturile de la zero sau poți să le faci folosind un amestec cumpărat de magazin. Odată ce terminați coacerea, lăsați-le să se răcească complet. Dacă nu, umplutura se va topi. Această metodă este minunat pentru a face bomboane pline de cupcakes.
 2. Introduceți un cuțit de paring în partea superioară a cupcake-ului sub un unghi.
  2
  Introduceți un cuțit de paring în partea superioară a cupcake-ului sub un unghi. Țineți lama astfel încât partea plată să fie îndreptată spre marginea cupcake. Acesta ar trebui să fie la un unghi de 45 de grade față de cupcake. [5] Nu împingeți lama prea adânc în cupcake, altfel glazura va ieși în partea de jos. Dacă nu aveți un cuțit paring, puteți folosi o linguriță în loc. [6]
 3. Tăiați un con de pe cupcake.
  3
  Tăiați un con de pe cupcake. Păstrați vârful lamei în interiorul buzunarului. Rotiți cupcake-ul în timp ce tăiați în partea de sus a cupcake-ului într-un cerc. Scopul este de a face gaura de aproximativ 1 inch (2.54 centimetri) lățime [7]. Pentru a face bomboane-umplut cupcakes, face gaura de aproximativ 1 inch (2.54 centimetri) adâncime. [8]
 4. Trageți forma conului din cupcake.
  4
  Trageți forma conului din cupcake. Tăiați conul la jumătate și aruncați partea ascuțită. Veți folosi partea superioară și plată pentru a conecta gaura la capăt. [9] De asemenea, puteți mânca piesa subliniată sau o puteți salva pentru a face tortul.
 5. Umpleți gaura la jumătate cu umplutura preferată.
  5
  Umpleți gaura la jumătate cu umplutura preferată. Umpleți o pungă de plastic sau o pungă de conducte cu umplutura preferată. Scoateți vârful și introduceți umplutura în gaură. Nu aveți nevoie să inserați un vârf de decorator în pungă. [10] înghețarea untului, cremă și frisca sunt toate opțiuni grozave. Puteți încerca, de asemenea, gem sau lămâie caș pentru ceva mai interesant. Nu umpleți gaura mai mult de jumătate, altfel umplutura se va scurge în etapa următoare. Pentru a face bomboane pline de cupcakes, umple gaura cu 1 lingurita de stropi. Încercați să utilizați o varietate de forme, dimensiuni și culori diferite. [11]
 6. Introduceți gaura în cupcake.
  6
  Introduceți gaura în cupcake. Așezați partea superioară a conului înapoi pe cupcake; asigurați-vă că partea netedă a conectorului (nu partea de tăiere) este orientată în sus. Apăsați ușor pe conector pentru al sigila, dar nu atât de tare încât umplutura iese.
 7. Îngheați cupcake-ul după cum doriți.
  7
  Îngheați cupcake-ul după cum doriți. Puteți îngheța cupcake folosind un sac de conducte și glazură de unt de cremă. Puteți, de asemenea, se toarnă unele glazuri glazurate din zahăr pudră și apă. ciupercă de ganache ar funcționa, de asemenea, bine.

Cap 3
Folosind un apple corer

 1. Coaceți tortul și lăsați-i să se răcească complet.
  1
  Coaceți tortul și lăsați-i să se răcească complet. Poți să faci torturi de la zero sau poți folosi o rețetă cutie. Asigurați-vă că le lăsați să se răcească complet, altfel umplutura se va topi.
 2. Împingeți un corer de mere în centrul cupcake.
  2
  Împingeți un corer de mere în centrul cupcake. De asemenea, puteți folosi o scoică de pepene galben. Dacă folosiți un corer de mere, aveți grijă să nu-l împingeți prea adânc, sau gheața va ieși din fundul tortului. [12]
 3. Rotiți corerul.
  3
  Rotiți corerul. Păstrați corerul în poziție pe măsură ce îl răsuciți. Marginile corerului vor tăia în cupcake și vor crea o gaură. [13]
 4. Trageți coreratorul din cupcake.
  4
  Trageți coreratorul din cupcake. Aruncați cupcake-ul care este în interior sau salvați-l pentru a face tortul. De asemenea, o puteți mânca.
 5. Umpleți torturile cu umplutura dorită.
  5
  Umpleți torturile cu umplutura dorită. Poți să-ți umpleți cupcakes-ul cu totul, de la cremă la gem până la glazura de untură. Dacă utilizați glazura, puteți să-l conduceți în orificiu cu o pungă de conducte. [14] Dacă utilizați o umplutură mai fluidă, cum ar fi cremă sau gem, sau o puteți împinge în gaură cu o linguriță mică.
 6. Decorați cupcake-ul.
  6
  Decorați cupcake-ul. În timp ce este ușor, această metodă lasă o gaură în vârful cupcake-ului. Utilizați o conductă înapoi prevăzută cu un vârf mare rotund sau în formă de stea pentru a îndrepta înghețată untul pe cupcake. ganache de ciocolată și glazura de glazură din zahăr pudră și apă nu este recomandată pentru această metodă deoarece este prea translucidă și se va amesteca în umplutură.

Cap 4
Umplerea dulciurilor înainte de coacere

 1. Preîncălziți cuptorul și pregătiți vasul de cupcake.
  1
  Preîncălziți cuptorul și pregătiți vasul de cupcake. Preîncălzi cuptorul la temperatura specificată în rețeta ta. Pentru cele mai multe rețete, aceasta va fi în jur de 350 ° F (177 ° C), dar a ta poate fi diferită. Apoi, introduceți garniturile de cupcake în tava de cupă. Această metodă este recomandată pentru umpluturile cu ciocolată și gem. Nu este recomandat pentru glazura, budinca sau umplutura cu smantana.
 2. Pregătiți aluatul de cupcake.
  2
  Pregătiți aluatul de cupcake. Puteți face aluat cupcake de la zero, sau puteți utiliza un amestec în cutie. Urmați instrucțiunile de pe rețetă strâns.
 3. Umpleți garniturile cupcake o treime din drum cu aluat.
  3
  Umpleți garniturile cupcake o treime din drum cu aluat. Puteți face acest lucru folosind o scoică de înghețată, o ladă de sos sau o lingură. Salvați restul de aluat pentru mai târziu. [15]
 4. Adăugați 1 linguriță de umplutură dorită în centrul fiecărui cupcake.
  4
  Adăugați 1 linguriță de umplutură dorită în centrul fiecărui cupcake. Jam sau jeleu ar lucra cel mai bine pentru asta. Puteți încerca, de asemenea, ciocolată topită. Cu toate acestea, nu se recomandă o cremă sau o glazură bătută, pentru că se vor topi. [16] Această sumă este pentru cupcakes de dimensiuni standard. Dacă faceți mini cupcakes, încercați să luați o linguriță de lingură.
 5. Umpleți căptușelile cu mai multe aluaturi.
  5
  Umpleți căptușelile cu mai multe aluaturi. Adăugați suficientă aluat până când acestea sunt de aproximativ două treimi până la trei sferturi din drumul plin. Nu umpleți supraîncălzitorul sau căciulăriile se vor scurge. [17]
 6. Coaceți cupcakes conform indicațiilor de pe rețetă.
  6
  Coaceți cupcakes conform indicațiilor de pe rețetă. Cele mai multe cupcakes vor fi gata in aproximativ 20 de minute, dar reteta ta poate fi diferita. Citiți instrucțiunile și coaceți cupcakes în funcție de acestea.
 7. Lasati cupcakes sa se raceasca complet inainte de a le ingheta.
  7
  Lasati cupcakes sa se raceasca complet inainte de a le ingheta. Lăsați-i să se răcească mai întâi în tigaie timp de aproximativ 5 minute, apoi scoateți-i din tigaie. Permiteți-le să termine răcirea pe un suport de sârmă înainte de a le îngheța. Puteți îngheța torturile cu glazură de untură, ganache de ciocolată sau glazură. Nu îngheți cupcakes în timp ce acestea sunt încă calde, sau glazura se va topi.