Cum să devii un cântăreț faimos

Visezi să fii cântăreț de renume mondial? Nu există o cale absolut sigură pentru faimă, dar aici sunt câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă mări șansele.

Paşi

 1. Fiți hotărâți și persistenți.
  1
  Fiți hotărâți și persistenți. Există o mulțime de concurență acolo - mii de oameni doresc faima și averea unei cariere de succes cântând. Cei mai de succes cântăreți petrec ani de zile lucrand la vocile lor și cântând la concerte slab plătite înainte de a le face mari. Nu pierde din vedere obiectivul tău și hotărăști să fii răbdător.
 2. Convinge-ți temerile.
  2
  Convinge-ți temerile. Contrar a ceea ce ați putea crede, o mulțime de interpreți se luptă cu frică gravă. Dacă aceasta este o problemă pentru dvs. sau dacă sunteți prea agățat de aprobarea altora, găsiți modalități de a vă înfrunta temerile și de a vă spori încrederea. Cântați în fața celorlalți adesea, fie că sunteți în mașină cu prietenii sau pe o scenă, și amintiți-vă că opiniile altora despre dvs. nu sunt cele importante - ceea ce contează este că lucrați pentru visul vostru.
 3. Începeți cu un cântec bun pe care îl cântați grozav.
  3
  Începeți cu un cântec bun pe care îl cântați grozav. Odată ce ai lucrat la următoarea melodie. Înainte de a ști, veți avea o noapte întreagă acoperită, un spectacol de lucruri bune.
 4. Respirați, respirați adânc, mai mult aer decât ați putea avea vreodată nevoie să faceți cântecul.
  4
  Respirați, respirați adânc, mai mult aer decât ați putea avea vreodată nevoie să faceți cântecul. Nu pierdeți respirația sau puterea.
 5. Dacă nu vă scrieți propriile cântece, alegeți coperți bune.
  5
  Dacă nu vă scrieți propriile cântece, alegeți coperți bune. Mulți cântăreți nu își scriu propriile melodii, și asta e în regulă. În mod special când începeți prima oară, doriți ca oamenii să acorde mai multă atenție calității vocii dvs. decât calitatea pieselor dvs. de compoziție. Construiți o "listă setată" de 10 până la 15 acoperiri pe care le cunoașteți cu adevărat că puteți să eliminați din parc și să faceți mai bine la ele. Alege un amestec bun de melodii populare și obscure. Așa cum nu vrei să te concentrezi doar pe Top 40 hit-uri, de asemenea, nu vrei să cânți doar cântece pe care nimeni nu le recunoaște. Oferiți-vă o notă nouă unui clasic. O modalitate bună de a obține o copertă observată modifică drastic tonul, tempo-ul sau instrumentația unui cântec popular. Comparați diferitele versiuni ale "Hallelujah" sau ascultați cotidianul "Războiul Civil" al lui "Billie Jean" al lui Michael Jackson.
 6. Cântați în public ori de câte ori este posibil.
  6
  Cântați în public ori de câte ori este posibil. Faceți-vă cât mai multe lucrări pentru a vă transmite vocea - nu știți niciodată cine va asculta în audiență. Cântați la petreceri private, târguri județene, magazine, rodeo-uri, evenimente sportive, spectacole de talent, nopți de karaoke și oriunde altundeva vă va fi plătit sau nu. Chiar dacă nu te găsești imediat de un agent de talent, practică prezența scenică și te obișnuiești să fii în fața unei mulțimi.
 7. Porniți un canal YouTube.
  7
  Porniți un canal YouTube. Unii oameni au reușit să devină renumiți prin postarea de videoclipuri cu ei înșiși pe YouTube. (A se vedea Charice Pempengco, Austin Mahone, Greyson Chance și, cel mai important, Justin Bieber.) Amintiți-vă: Internetul nu este întotdeauna un loc bun. Dacă nu sunteți sigur că vocea dvs. este minunată, ar putea fi înțelept să vă opriți până când veți avea mai multă pregătire. S-ar putea să te bucuri de on-line, dar, de asemenea, ai putea întâlni oameni care te vor rupe în jos. În plus, este înțelept să rețineți că lucrurile pe care le postați on-line vor într-un fel trăi pentru totdeauna. Numai post-lucrul pe care ai fi mândru să-l vezi pe cineva și că tu crezi că vei fi în continuare mândru de 10 ani. Nu postați pe YouTube dacă sunteți minor.
 8. Deveniți un hunt publicitar.
  8
  Deveniți un hunt publicitar. Mănâncă, respirați și dormiți atenți. Căutați fotografii. Vorbeste. Glisați în sus orice șansă de a scutura lumina reflectoarelor. Fă-te cunoscut.
 9. Reţea.
  9
  Reţea. Fiți în locurile unde se întâlnesc muzicieni / producători de succes (cluburi, săli de dans) și acționați ca și cum ați face parte din industrie, chiar dacă nu știu cine sunteți. Mergeți într-un oraș cunoscut pentru muzică (cum ar fi Nashville, Memphis, New York, New Orleans, Austin sau Las Vegas) și amestecați-l cu muzicienii locali. Faceți legături cu alți muzicieni. Nu știți niciodată cine ar putea dori să colaboreze cu dvs. în viitor sau să vă prezinte unui agent. Ia timp pentru a fi prietenos și interesat de cariera celeilalte persoane.
 10. Arătați-vă întotdeauna bine.
  10
  Arătați-vă întotdeauna bine. Când sunteți pe scenă sau în rețea cu profesioniști din industrie, activați farmecul. Zâmbiți mari, răspundeți la întrebări și cântați cu entuziasm, chiar dacă vă simțiți teribil. O parte din munca în divertisment este capabil de a crea o atmosferă de distracție și de energie, ca și cum ați răsturna un comutator de lumină. Nu trageți niciun fel de divați pe oamenii care vă devin fani. Amintiți-vă că fanii vă pot propulsa de la obscuritate la faima. Semnați autografe, răspundeți la întrebări și faceți poze după spectacol.
 11. Aflați cum să faceți față criticilor.
  11
  Aflați cum să faceți față criticilor. Hei, se întâmplă - indiferent cât de grozav ești, unii oameni nu-ți vor plăcea vocea. Chiar și cântăreții de renume mondial au oameni care nu le place. Ascultați numai critici constructive dacă vă poate ajuta să vă îmbunătățiți talentul; în caz contrar, ignorați-o. Nu intrați în argumente sau lupte cu privire la visele voastre și plecați de la orice hecklers - șansele sunt, sunt doar gelos.
 12. Acceptați respingerea și continuați.
  12
  Acceptați respingerea și continuați. Nu este o cunoaștere obișnuită, dar o mulțime de acte muzicale mari au fost respinse de mai multe ori înainte de a semna o etichetă, inclusiv de Beatles. Dacă cineva nu dorește să lucreze cu dvs., este pierderea lui - treceți la următoarea ocazie și păstrați-vă bărbia în sus.
 13. Aflați cum să recunoașteți o înșelătorie.
  13
  Aflați cum să recunoașteți o înșelătorie. Odată ce vorbiți despre faptul că sunteți interesat de o carieră muzicală, s-ar putea să vă aflați în căutarea unor escroci cu contracte proaste. Păstrați aceste lucruri în minte: dacă un agent sau o etichetă vrea să vă semneze, nu ar trebui să vă coste bani - sunteți semnat deoarece agentul crede că puteți câștiga bani atât pentru el, cât și pentru dumneavoastră. Nu vă dați acordul pentru contracte care necesită plata pentru demonstrații, cursuri vocale sau orice altceva. Amintiți-vă: un agent bun este plătit când reușiți, nu înainte de a face nimic. Dacă obțineți un contract, citiți-l cu atenție. S-ar putea să merite să plătească un avocat care să o treacă cu tine. Ar putea să vă costă câteva sute de dolari în avans, dar ar putea să vă salveze mii pe termen lung. Nu faceți niciodată un acord verbal. Cereți întotdeauna un contract scris în care sunt implicați bani sau drepturi.
 14. Luați în considerare unirea forțelor cu o bandă (opțional).
  14
  Luați în considerare unirea forțelor cu o bandă (opțional). Dacă nu jucați un instrument, ar fi bine să vă alăturați unei trupe care vă poate oferi instrumente. Fiți conștienți, totuși, că odată ce faceți parte dintr-o trupă, sunteți onorat să împărtășiți un anumit nivel al succesului dvs. - nu puteți continua o carieră la fel de egoistă ca și dumneavoastră dacă ați fi un act solo. Cântărați argumentele pro și contra cu atenție înainte de a lua o decizie.
 15. Continuați să vă îmbunătățiți.
  15
  Continuați să vă îmbunătățiți. Indiferent dacă continuați să luați lecții vocale sau practici pe cont propriu, nu încetați niciodată să încercați să obțineți mai bine la cântat. Practicați-vă cât mai des posibil și provocați-vă cu materiale noi. Făcând acest lucru vă va ajuta să vă simțiți încrezători că atunci când veți observa, veți fi în cel mai bun caz.