Cum să devii un bucătar

Dacă vă place să gătiți atât de mult încât doriți să-i faceți profesia, gândiți-vă să deveniți bucătar-șef. Calea nu este ușoară - implică ore lungi, muncă fizică și concurență grea - dar recompensa este ocazia de a crea mâncăruri creative, de a rula o bucătărie sau chiar de a gestiona un restaurant. Aflați ce educație și experiență aveți nevoie pentru a vă începe cariera ca bucătar-șef.

Cap 1
Decizia de a deveni bucătar

 1. Obțineți un loc de muncă la un restaurant.
  1
  Obțineți un loc de muncă la un restaurant. Veți fi expuși unui mediu pe care alegeți să îl faceți. Aflați de la bucătarii acolo, arătând entuziasmul cu privire la ceea ce fac. Primul loc de muncă în restaurant nu trebuie să fie prestigios. Și nu va fi. Veți începe ca o mână de bucătărie în timp ce vă ghida calea spre rânduri mai înalte și mai prestigiu. WH.performance.mark ( 'step1_rendered');
 2. Practicați gătitul la domiciliu și fiți pregătiți să vă replicați abilitățile la locul de muncă.
  2
  Practicați gătitul la domiciliu și fiți pregătiți să vă replicați abilitățile la locul de muncă. Când gătești acasă, te duci în propriul tău ritm. La locul de muncă trebuie să ajustați viteza la circumstanțe. În esență, produceți o cantitate stabilită într-o cantitate eficientă de timp. Acest lucru se realizează în timpul pregătirii, unde realizați lucrările la sol pentru un serviciu bun. În serviciu veți fi în mișcare de mâncăruri de înaltă calitate pentru mulțimea de oameni. . Fiți încrezători cu un cuțit și alte echipamente de bucătărie. Fiți încrezători în instrumentele dvs., dar fiți pregătiți pentru numeroasele tăieri care vor veni. Este un ritual de trecere pentru a deveni bucătar-șef. Aflați totul despre mâncarea pe care o iubiți. Când sunteți bucătar, mâncarea nu mai este doar ceea ce mâncați. Alimentația este ceea ce vorbești, alimente este iubitul tău și este simbolul pentru cine ești. Pe măsură ce practicați acasă, gândiți-vă la ce fel de gătit vă convine cel mai bine. Vă vedeți că lucrați cu un anumit tip de bucătărie? Îți place să faci deserturi mai mult decât cursurile principale? Interesele tale vor determina unde cauți educația și experiența pe linie. Practica gătit pentru alte persoane. Bucătarii sunt supuși unei multă presiune pentru a se descurca bine. Dacă așteptările oamenilor nu sunt îndeplinite, ei trimit înapoi feluri de mâncare și scriu comentarii negative. Aflați mai devreme dacă veți putea ține sub control cu ​​atenție munca voastră.
 3. Puneți o pasiune pentru domeniul artelor culinare.
  3
  Puneți o pasiune pentru domeniul artelor culinare. Nu numai cine poate fi bucătar. Este nevoie de dedicare pentru a deveni un expert în ceea ce privește modul de gătire, dar și o obsesie cu noi arome și tendințe și o conștientizare a concurenței. Vizitați restaurante bune pentru a obține un sentiment de funcționare. Dacă puteți, atenție la rolurile pe care le joacă personalul și la modul în care acestea lucrează împreună pentru a face restaurantul să funcționeze fără probleme. Citiți recenzii despre restaurante, reviste de gătit, profiluri de bucătari și bucătari și alte literaturi legate de arta culinară. Obțineți o înțelegere profundă a câmpului pe care îl introduceți. Bucătăria confidențială a lui Anthony Bourdain, bucătarul profesionist de la Institutul culinar american și devenirea unui bucătar-șef de către Dornenburg și Page sunt cu totul mari resurse.

Cap 2
Obținerea unei educații pentru arte culinare

 1. Înscrieți-vă într-un program artistic culinar.
  1
  Înscrieți-vă într-un program artistic culinar. Mersul la școală de gătit nu este o condiție prealabilă pentru a deveni bucătar, dar vă poate da un picior atunci când vine vorba de a fi angajat la restaurante bune. Programele sunt oferite la școli profesionale sau profesionale, colegii și institute culinare. Majoritatea programelor oferă o educație largă în domeniul nutriției, al tehnicilor de preparare a alimentelor sanitare, al măcelăriei, al fabricării de produse de patiserie și al altor cunoștințe de gătit de bază. Dacă aveți de gând să începeți în cele din urmă propriul dvs. restaurant, găsiți un program care oferă cursuri în afaceri, management, resurse umane și alte domenii de cunoștințe care vor intra în joc.
 2. Găsiți un stagiu.
  2
  Găsiți un stagiu. Unele programe artistice culinare au relații cu restaurantele locale și oferă studenților poziții de stagiu. Dacă aveți această ocazie, luați-o. Veți continua să învățați noi tehnici și abilități, în același timp dobândind experiență pe care o puteți pune în CV-ul dvs. Dacă programul dvs. nu oferă stagii, urmați unul singur. Discutați cu bucătarul-șef sau bucătarul-șef la restaurantul preferat și întrebați dacă el sau ea ar fi dispus să vă ofere ajutor și să adresați întrebări.
 3. Obțineți certificat.
  3
  Obțineți certificat. Federația culinară americană (ACF) oferă o certificare generalizată, precum și certificări în domenii specializate, cum ar fi fabricarea de produse de patiserie. O certificare de la ACF vă va ajuta să vă diferențiați de ceilalți candidați care încearcă pentru același loc de muncă.

Cap 3
Lucrați până la bucătar

 1. Aplicați pentru locuri de muncă.
  1
  Aplicați pentru locuri de muncă. Acum, că aveți ani de educație și experiență sub centură, găsiți un loc de muncă ca parte a personalului bucătăriei într-un restaurant care vă solicită. Dacă este posibil, utilizați câteva dintre conexiunile pe care le-ați făcut prin programul dvs. culinar și stagiu. Dacă ați lucrat deja cu persoane înainte, s-ar putea să vă deplasați mai rapid spre starea bucătarului. În Europa, procesul de interviu presupune lucrul la restaurant pentru o zi gratis. Vedeți ce poate face personalul lor, ei văd ce puteți face și dacă este un meci bun, sunteți angajat.
 2. Înțelegeți că veți începe în partea de jos.
  2
  Înțelegeți că veți începe în partea de jos. Nu există nici un fel de absolvire a unei școli de bucate și de cumpărare pentru șef de bucătar, că mentalitatea nu există pentru că un bucătar este un individ care învață prin experiență și trebuie testat pentru a urca rândurile într-o poziție de putere. Aceste teste au loc sub formă de tăieturi, arsuri și ghidat de bucătarii care au venit în fața lor. Oamenii care se descurcă bine cu lucrul la școală sunt promovați în gospodărie de gardă și sunt responsabili de pregătirea aperitivelor, supe și mâncăruri reci. Următorul pas este să devii un bucătar de linie, care lucrează direct cu intrări. Oamenii talentați sunt promovați la bucătarul sous, șeful comandantului secund. În cele din urmă, un bucătar executiv administrează întreaga bucătărie și, uneori, deține restaurantul. Acest nivel este atins după ani de muncă grea.
 3. Rămâi în vârful câmpului.
  3
  Rămâi în vârful câmpului. Pe măsură ce urcați pe scară, vă păstrați la curent cu cele mai recente tendințe alimentare. Mâncați la restaurante excelente, cunoașteți alte persoane din afacere și păstrați-vă abilitățile culinare clare. Începeți să gândiți creativ și cu ochii către ceea ce asigură succesul unui restaurant. Când timpul este corect, veți fi promovați ca bucătar executiv sau veți avea cunoștințele și abilitățile de a vă despărți singur.