Cum să deveniți emt certificat

Tehnicienii de urgență medicali sau EMT ajută pacienții în situații de urgență și asigură transportul la întâlniri, spitale și alte locuri pe care bolnavii ar putea să le viziteze. Dacă vă place medicina, ajutați oamenii și căutați o carieră plină de satisfacții și energică, puteți face un EMT minunat. Puteți deveni certificat EMT prin completarea cursurilor și a pregătirii practice, luând testele necesare și păstrându-vă acreditările și avansând pentru a deveni un EMT avansat sau paramedic.

Cap 1
Completarea cursurilor și a clinicilor

 1. Verificați cerințele statului dvs.
  1
  Verificați cerințele statului dvs. Găsiți departamentul de stat al sănătății și serviciile umane online sau personal pentru informații despre modul în care puteți lucra pentru certificarea EMT. Verificați lista cerințelor de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să formulați un plan pentru a vă atinge obiectivul în timp util. Unele dintre cerințele de bază pe care EMT-urile le-au început să le certifice sunt: ​​[1] care au vârsta de 18 ani sau mai mult. Având o diplomă de liceu sau un certificat GED. Trimiterea unei cereri la un curs de formare. Efectuarea de verificări ale amprentelor digitale și ale istoricului penal [2].
 2. Luați un curs de bază de susținere a vieții.
  2
  Luați un curs de bază de susținere a vieții. Contactați organizația locală de Cruce Roșie, organizația de sănătate sau instituțiile de învățământ pentru a vedea dacă acestea oferă cursuri de bază de asistență pentru personalul medical. [3] Înscrierea la unul dintre aceste cursuri vă poate prezenta informațiile fundamentale pe care trebuie să le obțineți pentru EMT, cum ar fi CPR. De asemenea, vă poate ajuta să reușiți în cursul dvs. de formare EMT sau să obțineți experiență practică pe măsură ce lucrați pentru certificarea dvs. Clasele de bază de susținere a vieții pot, de asemenea, să predea: [4] CPR de bază. Primul ajutor. Evaluarea și stabilizarea pacienților.
 3. Înscrieți-vă într-un program de formare de bază EMT aprobat de stat.
  3
  Înscrieți-vă într-un program de formare de bază EMT aprobat de stat. Fiecare EMT trebuie să treacă printr-un curs de bază pentru a trece la alte niveluri de certificare EMT. Luați legătura cu biroul local EMS pentru a vă informa despre cursurile EMT disponibile în zona dvs. Aplicați pentru și apoi vă înscrieți pentru programul de bază EMT care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață. [5]
 4. Îndepliniți cerințele cursului.
  4
  Îndepliniți cerințele cursului. Luați numărul orelor de curs necesare pentru pregătirea pentru examenele dvs. de certificare. [6] Acest lucru poate varia între 100 și 200 de ore, în funcție de programul dvs. specific. [7] Selectați clase care vă vor ajuta să înțelegeți și să efectuați următoarele cerințe EMT: [8] CPR de bază. Primul ajutor. Evaluarea și stabilizarea pacienților. Tratamentul respirator și traumatism. Anatomie și fiziologie. Sprijin de viață elementar. Management cardiac.
 5. Efectuați instruire clinică supravegheată.
  5
  Efectuați instruire clinică supravegheată. Aveți nevoie, de asemenea, între 15 și 30 de ore de formare clinică supravegheată pentru a vă pregăti pentru situații medicale de urgență din viața reală. Formarea clinică vă va ajuta, de asemenea, să treceți examenul psihomotor necesar pentru certificarea EMT. Întrebați-vă programul de certificare unde puteți îndeplini partea de formare clinică supravegheată a certificării dvs. [9]
 6. Îmbunătățiți experiența practică.
  6
  Îmbunătățiți experiența practică. Alăturați-vă unui echipaj local de salvare voluntară sau pompieri (sau cel puțin contactați-le). De obicei, puteți să vă alăturați unui departament de pompieri sau a unei echipe de salvare fără a fi un EMT și este o sursă importantă de informații pentru a-ți continua cariera. Multe departamente au programele Explorer pentru adolescenți, care vă permit să vizualizați în interior pentru a afla dacă este potrivit pentru dvs. [10] Adresați-vă unei echipe de salvare locală sau unui departament de pompieri dacă le puteți umbri când nu studiați sau în instruirea dumneavoastră clinică. Capacitatea de a observa profesioniștii la locul de muncă vă poate ajuta să înțelegeți mai bine îndatoririle dvs. ca EMT certificat și să obțineți o înțelegere a situațiilor specifice cu care vă puteți confrunta.

Cap 2
Luând testele de certificare

 1. Treceți examenul din Registrul național.
  1
  Treceți examenul din Registrul național. Înregistrați-vă examenul medical al medicului de urgență al medicului de urgență după formarea necesară de către stat. Studiați-vă materialele din cursurile pe care le-ați luat și experiența practică acumulată în timpul antrenamentului. Aveți două ore pentru a finaliza examenul pe calculator în următoarele domenii pentru pacienții pediatrici, adulți și geriatrici: [11] Aerian, respirație și ventilație Cardiologie și resuscitare Trauma Obstetrică / ginecologie medicală Operații EMS
 2. Verificați scorurile Registrului Național.
  2
  Verificați scorurile Registrului Național. Conectați-vă la contul dvs. NREMT cu cel puțin două zile lucrătoare după ce ați luat examenul. Verificați informații despre scorurile de test, astfel încât să știți dacă puteți trece la testul psihomotor de stat sau dacă trebuie să reluați examenul. [12] Înregistrați-vă pentru a relua examenul la 15 zile de la ultima examinare. Puteți relua examenul de până la 6 ori înainte de a vă relua întregul curs EMT.
 3. Luați examenul psihomotor de stat.
  3
  Luați examenul psihomotor de stat. Unele, dar nu toate statele, pot solicita efectuarea unui test psihomotor în plus față de examenul de certificare al Registrului Național. Adresați-vă oficiilor locali de stat dacă și cum vă puteți lua examenul psihomotor. Consultați materialele de curs și experiența practică în următoarele domenii pentru examenul psihomotor: [13] Ventilație cu manetă ventil-mască a unui pacient anemic. Imobilizarea spinală a pacienților așezați și mincinoși. Imobilizarea fracturilor osoase lungi. Imobilizări articulare dislocate. Aripi de tracțiune. Controlul sângerării / managementul șocurilor. Suplimentele superioare ale căilor respiratorii și aspirația. Gura de aerisire cu oxigen suplimentar. Administrare suplimentară de oxigen la un pacient care respira.
 4. Aplicați pentru documentele dvs. de certificare.
  4
  Aplicați pentru documentele dvs. de certificare. Utilizați portalul online de sisteme EMS de stat pentru a vă depune cererea și taxele pentru a deveni certificat EMT pe deplin. De asemenea, puteți trimite cererea și taxele aplicabile prin poștă. Așteptați 4-6 săptămâni pentru a primi certificarea de la o aplicație electronică și mai mult timp pentru formularele trimise prin poștă. [14]
 5. Mențineți certificarea.
  5
  Mențineți certificarea. La fiecare doi ani, trimiteți o cerere de reînnoire a certificatului EMT înainte de expirarea certificării dvs. [15] Apoi, luați 20-80 ore de cursuri de perfecționare online sau în sala de clasă. [16] În cele din urmă, prezentați-vă dovezile de finalizare a cursului și plătiți toate taxele de recertificare. [17] Imprimați cartea de recertificare și păstrați o copie cu dvs. când lucrați.

Cap 3
Avansarea la un emt intermediar sau un medic paramedic

 1. Finalizați un curs avansat de tehnician medical de urgență.
  1
  Finalizați un curs avansat de tehnician medical de urgență. Localizați-vă și înscrieți-vă într-un curs tehnic de tehnician medical de urgență (AEMT) aprobat de stat care corespunde nevoilor dvs. [18] Luați cursuri pentru a împlini 100-400 de ore suplimentare de curs și de formare clinică pentru a satisface cerințele dvs. program. Acestea pot include module pe: [19] Utilizarea echipamentului avansat pe o ambulanță. Manipularea leziunilor țesuturilor moi [20]. Stabilizați leziunile capului și coloanei vertebrale. Tratarea leziunilor genitourinare.
 2. Solicitați certificarea AEMT.
  2
  Solicitați certificarea AEMT. După ce ați finalizat cursurile AEMT aprobate de stat, trimiteți documentația pentru a primi noua dvs. certificare. Aveți la dispoziție copii ale documentelor de mai jos pentru a vă asigura că primiți certificarea AEMT: [21] Dovada că aveți 18 ani sau mai mult. Dovada că ați finalizat AEMT aprobat de stat în ultimii doi ani. Dovada că acreditările CPR și Basic Life Support sunt actuale. Dovada că ați trecut examenele cognitive și psihomotorii NREMT în ultimele 12 luni.
 3. Lucrați pentru certificarea dvs. paramedicală.
  3
  Lucrați pentru certificarea dvs. paramedicală. Dacă aveți certificarea AEMT și doriți să oferiți o îngrijiri mai avansate, înscrieți-vă într-un program de paramedic CAAHEP al Comisiei pentru Acreditarea Aliatului în domeniul Sănătății pentru a satisface cerințele naționale. [22] Selectați cursuri pentru următoarele tipuri de informații și abilități pentru a îndeplini aproximativ 1000 de ore de formare suplimentară: [23] Administrarea terapeutică a medicamentelor. Calculul dozei matematice. Obținerea de probe de sânge. Utilizarea acelor intravenos.
 4. Obțineți certificarea paramedicală.
  4
  Obțineți certificarea paramedicală. După ce ați finalizat cursul de pregătire pentru CAAHEP, trimiteți documentația pentru a obține certificarea paramedicală NREMT. Furnizați organizației următoarele documente: [24] Dovada că aveți 18 ani sau mai mult. Certificarea curentă NREMT sau certificarea de stat ca AEMT. Dovada, inclusiv verificarea directorului de curs, a finalizării programului CAAHEP NPR. Profilul de competență psihomotor, cu verificarea direcției paramedicale a programului. Dovada CPR și a acreditărilor de bază pentru sprijinul vieții. Dovada finalizării cu succes a testelor cognitive și psihomotorii NREMT în ultimul an.