Cum să adăugați un soț într-o faptă

Expert revizuit

Cap 1
Pregătirea transferului

 1. Citiți-vă ipoteca.
  1
  Citiți-vă ipoteca. Dacă aveți o ipotecă asupra proprietății dvs., aceasta poate avea o clauză "începută pe vânzare". Această clauză oferă creditorului dvs. dreptul de a solicita plata integrală a soldului pe care îl datorați ipotecii dacă vindeți sau transferați o parte din proprietatea dvs. Motivul: Proprietatea este garanția băncii că, dacă nu plătiți creditul ipotecar, banca vă poate confisca proprietatea. Evident, dacă vindeți sau transferați o parte din proprietatea dvs., aceasta oferă securității băncii mai puțin. Cu toate acestea, există excepții de la clauza "datorată la vânzare". Acestea sunt enunțate în legislația cunoscută sub numele de Actul Garn St. Germain - în mod specific 12 Codul SUA 1701jâ € 3 - Preambulul interdicțiilor de vânzare-la-vânzare. Există nouă derogări - nouă cazuri în care un creditor nu poate invoca clauza "datorată în vânzare". Scutire de șase este: "un transfer în cazul în care soțul sau copiii a împrumutatului devin proprietar al proprietății." Cu toate acestea, dacă ipoteca dvs. are o clauză de vânzare-cumpărare, nu vă strica să notificați în scris împrumutătorului intenția dvs. de a adăuga soțul / soția dumneavoastră la faptă.
 2. Recunoașteți că veți pierde un control asupra proprietății.
  2
  Recunoașteți că veți pierde un control asupra proprietății. Când numele tău era singurul nume pe faptă, ai putea face tot ce ai vrut să faci cu proprietatea. Dacă adăugați soțul / soția, înseamnă că el are același interes în proprietate ca și dvs. și nu îl puteți vinde, să faceți îmbunătățiri sau să faceți altceva pentru al schimba fără consimțământul lui. Numele lui pe faptă vă va expune proprietatea la orice hotărâre împotriva sa. De exemplu, dacă are o datorie proastă, creditorul său poate da în judecată și poate forța vânzarea proprietății dvs. să o plătească. Familiarizați-vă cu istoricul financiar al soțului dvs. înainte de a vă decide să adăugați numele său la fapta dvs. Dacă modificați fapta, astfel încât tu și soțul dvs să-i dețineți proprietatea, în loc de tine, schimbă situația în ochii băncilor, creditorilor și guvernului. În funcție de situația financiară a partenerului dvs. și de istoricul câștigurilor salariale, adăugarea numelui său la fapta dvs. vă poate face neeligibilă pentru refinanțare, o ipotecă inversă sau anumite beneficii guvernamentale, cum ar fi Medicaid.
 3. Aflați cuvintele necesare pentru a evita probate.
  3
  Aflați cuvintele necesare pentru a evita probate. Motivul obișnuit de a adăuga numele soțului dvs. în fapta dvs. este să vă eliminați proprietatea din timpul procesului de probă consumator de timp și costisitor, garantând că soțul / soția va primi proprietatea când veți muri. Cu toate acestea, aceasta nu este în mod automat adevărată și poate exista o modalitate mai eficientă de a realiza același obiectiv. În general, adăugarea unui alt proprietar face ca procesul de probate să fie mai complicat. Atâta timp cât vă mențineți interesul în casă, acesta va continua să treacă prin probate. [3] Dacă obiectivul dvs. este de a evita probate, trebuie să specificați în faptă că vă pretindeți ca chiriași în comun cu dreptul de supraviețuire. Unele state au un statut specific de deținere a faptelor: Chiriașii în totalitate. Aceasta se aplică numai cuplurilor căsătorite. Dacă locuiți într-o stare de proprietate comunitară, puteți specifica că locuința sau terenul este proprietate comunitară cu drept de supraviețuire. Arizona, California, Idaho, Louisiana, Nevada, New Mexico, Texas, Washington și Wisconsin sunt state comunitare de proprietate. În caz contrar, cuplurile căsătorite solicită în general proprietatea ca chiriași în totalitate. Biroul dvs. de înregistrare a județului va avea o listă cu modalități de a revendica proprietatea. Asigurați-vă că selectați cel care se potrivește cel mai bine necesităților dvs. Pentru a evita probate, trebuie să alegeți o relație de proprietate care include un drept de supraviețuire. Asta înseamnă că atunci când mori, soțul / soția îți va absorbi proprietatea asupra proprietății. [4]

Cap 2
Evaluarea răspunderii fiscale

 1. Înțelegeți că puteți pierde scutirile de taxe.
  1
  Înțelegeți că puteți pierde scutirile de taxe. Dacă aveți scutiri de la plata impozitului pe proprietate, cum ar fi o scutire la domiciliu, adăugarea soțului dvs. la fapta dvs. ar putea însemna că nu mai sunteți eligibil. Acest lucru poate duce la o creștere substanțială a facturii fiscale pentru proprietate. Dacă sunteți obișnuiți să solicitați o scutire de impozitul pe proprietate și sunteți îngrijorat că s-ar putea să-l pierdeți dacă vă adăugați soțul / soția la fapta dvs., consultați un profesionist fiscal.
 2. Plătește taxa cadou.
  2
  Plătește taxa cadou. Când îți adaugi soțul la fapta ta, îi dai un cadou. IRS permite contribuabililor să plătească un cadou de până la 14.000 de dolari pe persoană pe an. Presupunând că proprietatea dvs. valorează mult mai mult decât atât, adăugarea soțului / soției la fapta dvs. ar putea declanșa obligații de stat și federale de raportare a impozitului pe venit. NOTĂ: Cadourile pentru soți sunt scutite de taxele de stat și federale, dacă beneficiarul soțului este cetățean american [6].
 3. Discutați câștigurile de capital cu soțul / soția.
  3
  Discutați câștigurile de capital cu soțul / soția. Câștigurile de capital sunt impozitele pe care le plătiți pentru profitul pe care îl faci din vânzarea proprietății. De exemplu, dacă cumpărați o casă pentru 100.000 de dolari, această sumă devine "banii" dvs. în proprietate. Dacă vindeți casa cu cinci ani mai târziu pentru 200.000 de dolari, veți obține un câștig de capital de 100.000 de dolari. Dacă adăugați soțul / soția la fapta dvs., el va trebui să vă folosească baza dacă vinde mai târziu proprietatea. Asta înseamnă că ar putea să plătească mult mai mult în impozitele pe câștigurile de capital decât dacă ar fi dobândit proprietatea când ai murit. Pentru a continua exemplul anterior, să presupunem că ați adăugat soțul / soția dvs. la fapta pentru casa pe care ați cumpărat-o pentru 100.000 de dolari. Mori 50 de ani mai târziu, iar soțul tău decide să vândă casa la cinci ani după aceea pentru 1 milion de dolari. Câștigul său de capital ar fi de 900.000 de dolari. Cu toate acestea, dacă ați transferat proprietatea asupra soțului / soției la moartea dvs., de exemplu printr-o faptă de transfer la moarte, baza câștigurilor de capital ar fi valoarea justă de piață a casei atunci când a dobândit-o. Acest lucru ar putea avea ca rezultat impozite cu mult mai mici din câștigurile de capital. Revenind la suma de 100.000 de dolari, să presupunem că creați un act TOD pentru soțul / soția. Când mori 50 de ani mai târziu, soțul / soția dobândește o casă cu o valoare de piață echitabilă de 900.000 de dolari. Când o vinde cu cinci ani mai târziu pentru 1 milion de dolari, el datorează doar impozitele pe câștigurile de capital pe 100.000 $. Înainte de a vă adăuga soțul / soția la fapta dvs., este important ca amândoi să înțelegeți modul în care vă afectează potențial răspunderea fiscală, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză și să nu fiți conștienți mai târziu.

Cap 3
Folosind o faptă quitclaim

 1. Obțineți un formular de renunțare la plată de la biroul înregistratorului din județul în care se află proprietatea.
  1
  Obțineți un formular de renunțare la plată de la biroul înregistratorului din județul în care se află proprietatea. O fapta de renunțare vă transferă orice interes aveți într-o proprietate, dacă este cazul, la o altă persoană. Aceste fapte sunt frecvent utilizate atunci când se adaugă un alt nume la o faptă sau se schimbă numele pe o faptă, deoarece acestea sunt simple, necostisitoare și nu cer de obicei proprietarului proprietății să angajeze un avocat. [8] Formularul va include un titlu gol pentru numele dvs., numele persoanelor cărora doriți să le transferați proprietatea și descrierea legală a proprietății (pe care o puteți copia din vechea ta faptă). [9] Vrei să transferi proprietatea de la tine la soțul tău și la tine însuți, făcându-ți pe dvs împreună. De asemenea, aici specificați modul în care voi doi veți deține proprietatea.
 2. Semnează fapta în prezența unui notar.
  2
  Semnează fapta în prezența unui notar. Fără sigiliu notar, fapta nu este transferul legal. Unele județe necesită și martori adiționali. În unele zone, soțul / soția trebuie, de asemenea, să semneze fapta. Puteți să cereți la biroul de înregistrare al județului atunci când ridicați formularul, deși, de obicei, puteți spune dacă fapta include și semne pentru ambele persoane să semneze. În funcție de modul în care solicitați proprietatea, puteți avea nevoie, de asemenea, de o declarație de soț. [10] Declarația spune că voi doi sunteți un cuplu căsătorit și trebuie să vă semnați sub jurământ în prezența unui notar. De exemplu, dacă solicitați proprietatea ca chiriași în întregime sau ca proprietate comunitară, fapta ar trebui să fie însoțită de o declarație conjugală, deoarece acele metode de revendicare a proprietății sunt disponibile numai pentru cuplurile căsătorite.
 3. Obțineți fapta înregistrată.
  3
  Obțineți fapta înregistrată. După ce este completat și semnat, biroul dvs. de înregistrare a județului, numit uneori un registru al faptelor, trebuie să îl înregistreze astfel încât să devină parte din evidența oficială a județului. Va fi o taxă pentru asta. De asemenea, este posibil să plătiți orice impozit pe proprietate care a fost reevaluat ca urmare a modificării proprietății. [11]