Cum să fii elegant

Cum să impresionezi oamenii? A fi elegant este răspunsul; te face să arăți feminin, atractiv și matur! Acest articol vă va arăta cum să fiți așa.

Cap 1
Privind elegant

 1. Fii curat.
  1
  Fii curat. Practicați o bună igienă. Luați un duș atunci când aveți nevoie și păstrați-vă părul curat. Periați-vă dinții și folosiți deodorant, pentru a vă păstra mirosul proaspăt.
 2. Fii ordonat.
  2
  Fii ordonat. Păstrați-vă părul periat, unghiile tăiate în mod rezonabil și orice păr exces de corp ar trebui să fie, de asemenea, menținut cu atenție la lungimi rezonabile.
 3. Utilizați machiaj subtil.
  3
  Utilizați machiaj subtil. Utilizați doar suficient de concealer, fundație și pulbere pentru a vă tonul pielii și a tăia în jos pe strălucire. Fard de ochi și culori ale buzelor ar trebui să fie subtile și să folosească tonuri neutre linii de maro și gri. Eyeliner și mascara ar trebui să fie minim. Cu toate acestea, există ocazii în care culorile mai alese ale buzelor pot fi potrivite. Dacă ieșiți pentru o seară formală, de exemplu, buzele strălucitoare roșii pot fi justificate.
 4. Alegeți coafuri elegante.
  4
  Alegeți coafuri elegante. Când te gândești la femei elegante, te gândești de obicei la Audrey Hepburn, la Lacul Veronica sau la Nicole Kidman. Și ce au în comun? Părul ăla elegant, frumos, bineînțeles. Alegeți coafuri care arată calitatea satinului părului dvs. și vă felicită caracteristicile și stilul de îmbrăcăminte. Acest lucru vă va oferi un aspect mai elegant.
 5. Scoate-ți unghiile.
  5
  Scoate-ți unghiile. Opțiunile bune pentru unghiile sunt roz, clare sau o manichiură franceză. Dar amintiți-vă că orice culoare poate arăta elegant, totul depinde de modul în care o îndepliniți. Nu excludeți nici o culoare - inclusiv negru - dacă nu vă place. Uită-te la unele fotografii ale unghiilor celebrităților la evenimente. Ei poartă toate culorile, inclusiv negru, verde și portocaliu, iar multe dintre ele încă arată elegant.
 6. Utilizați un parfum bun.
  6
  Utilizați un parfum bun. Este posibil să nu vedeți când cineva miroase frumos, dar va forma o anumită imagine în mintea ta. Lăsați o impresie de durată utilizând un parfum subtil, aplicat corect. Notele de top elegante includ arome precum: Jasmine Rose Amber
 7. Stați înalt.
  7
  Stați înalt. O pozitie buna va merge mult spre a fi perceputa ca fiind eleganta. Lucrați pe postură și asigurați-vă că sunteți în picioare frumos și înalt. Acest lucru va face să vă arătați, de asemenea, mai subțire și curvier.

Cap 2
Îmbrăcăminte elegant

 1. Purtați haine frumoase.
  1
  Purtați haine frumoase. Evitați hainele care arată prea casual, murdare, murdare sau ruinate. Nu purta haine care au găuri sau arata în alt mod. Încercați să ieșiți în haine frumoase - inteligente, dar simple, când conduceți comisioane.
 2. Purtați bucăți clasice.
  2
  Purtați bucăți clasice. Evitați hainele la modă cum ar fi blugi cu fundul clopotului sau tampoane de umăr de dimensiuni mari. În schimb, optați pentru reduceri clasice pe majoritatea articolelor de îmbrăcăminte. Acest lucru vă va face să vă uitați în permanență elegant. Fuste de lungime la genunchi cu linii de tiv, tricouri personalizate în stilul bărbaților și panglici de genunchi sunt printre numeroasele articole clasice.
 3. Purtați haine care se potrivesc.
  3
  Purtați haine care se potrivesc. Asigurați-vă că hainele pe care le aveți sunt potrivite. Ele nu ar trebui să fie prea mici (arătând sau creând bulge) sau prea mari (agățate de cadrul dvs.). Nu vă căsătoriți cu o dimensiune, de fiecare dată când încercați haine noi, încercați, de asemenea, o dimensiune în sus și o dimensiune în jos. Obțineți articole adaptate, dacă puteți, pentru a vă asigura o potrivire mai bună.
 4. Alegeți materiale de calitate.
  4
  Alegeți materiale de calitate. Înclinați-vă de materialul acrilic ieftin sau de bumbacul ieftin și optați pentru îmbrăcăminte din materiale mai luxoase. Acest lucru va arăta și vă va face hainele să arate mai scumpe, chiar dacă nu este. De mătase, satin, modal, cașmir, chantilly sau alte dantele de calitate, multe țesături pur și catifea limitate sunt toate opțiuni acceptabile. Materialele groase care se adaugă în vrac ar trebui de obicei evitate, deoarece acestea vor afecta liniile dvs. netede.
 5. Alegeți contrastul ridicat sau culorile clasice.
  5
  Alegeți contrastul ridicat sau culorile clasice. Atunci când alegeți culori, mergeți pentru culori de contrast înalt care sunt foarte ușoare și întunecate în comparație cu altele (de exemplu roșu, alb și negru). Culorile clasice neutre funcționează bine (gri, bej, marinar, prune, verde smarald, roz, șampanie etc.). Alte combinații de culori elegante includ albastru și auriu, roz și alb, și alb și teal / seafoam.
 6. Nu te complica.
  6
  Nu te complica. Țineți-vă echipamentul simplu: nu prea multe accesorii, nu prea multe straturi. Evitați modelele și amestecurile de modele. De asemenea, nu e prea elegant. Bijuterii ar trebui să fie simplu și ar trebui să meargă cu ceea ce vă poartă și de a face. Nu purtați ceva prea elegant pentru ceea ce faceți: mergeți frumos, dar nu nerezonabil. De exemplu, o rochie de cocktail este un pic mai mult pentru a merge cumpărături alimentare, dar o fustă de negru sau marină creion, un pulover de culoare crem și jacheta maro și cizme sunt cam dreapta. Sweats ar fi alegerea rea; prea casual.
 7. Accesați strategic.
  7
  Accesați strategic. Alege accesorii care îți completează costumul fără a trece peste partea de sus. Accesorii ar trebui, de asemenea, să vă complimenteze caracteristicile și fizicul. De exemplu, evitați cercei mari sau mari dacă aveți o față mare sau purtați ciorapi dungi verticali pentru a vă face picioarele mai lungi și mai subțiri.
 8. Păstrează-l clasic.
  8
  Păstrează-l clasic. Nu purtați haine care dezvăluie prea multă piele, sunt prea strânse, sau folosiți materiale care arată de clasă mică (imprimare leopardă, materiale fuzzy, lame, etc.). Îmbrăcarea în acest fel vă poate face să arătați ieftin sau ca o escortă. De asemenea, vă va face să arătați că încercați prea mult. Rochie elegant, urmând sfatul de mai sus și evitând aceste capcane, și veți arăta elegant tot timpul.

Cap 3
Acționând elegant

 1. Vorbiți excepțional de bine.
  1
  Vorbiți excepțional de bine. Utilizați gramatica corectă, un vocabular larg, evitați contracțiile și colocvializările și enunțați atunci când vorbiți. Acest lucru vă va face să vă întâlniți ca elegant și elegant, o adevărată doamnă. Dacă nu aveți obiceiul de a vorbi așa bine, exersați în timp ce sunteți singuri, eventual în fața unei oglinzi. Nu simti ca trebuie sa iei un accent diferit pentru a suna mai elegant. Accentul este rareori la fel de important ca și vocabularul și gramatica.
 2. Rămâi calm în orice moment.
  2
  Rămâi calm în orice moment. Nu primiți prea mult emoțional, fie foarte trist (plâns dramatic) sau furios (strigând la oameni și făcând o scenă). Acest lucru va anula fiecare bucată de eleganță într-o clipă. În schimb, fiți liniștiți și relaxați. Amintiți-vă: dacă nu veți muri (și nici nu este altcineva), probabil că nu este așa de mare afacere. Respirați și luați lucrurile cu un pas la un moment dat. Dacă vă aflați în imposibilitatea de a rămâne liniștiți, scuzați-vă și mergeți undeva privat până când vă veți liniști.
 3. Acționează ca și cum nu-ți pasă.
  3
  Acționează ca și cum nu-ți pasă. Ca și cum nu ai fi prea emoțional, ar trebui să dai și aerul de a nu îngriji. Acest lucru vă va face să pari mai elegant și mai elegant. A deveni exagerat sau entuziasmat poate face cu ușurință să pari copil și imatur.
 4. Fii politicos tuturor celor pe care îi întâlnești, indiferent dacă crezi că merită sau nu.
  4
  Fii politicos tuturor celor pe care îi întâlnești, indiferent dacă crezi că merită sau nu. Nu fi pasiv-agresiv sau sarcastic când lucrurile merg prost. Treceți prin toate situațiile cu politețe perfectă. Tratați-vă pe toată lumea ca și cum bunica voastră vă urmărea și acolo era o bucată frumoasă de bomboane în ea.
 5. Fiți la fel de grațioși cum puteți fi.
  5
  Fiți la fel de grațioși cum puteți fi. Mergeți ca un supermodel indiferent unde vă aflați sau cum sunteți îmbrăcați. Aveți grijă să nu cădeți sau călătoriți atunci când vă plimbați în tocuri înalte Nu încercați să dansați deasupra nivelului de calificare. Dacă doriți să vă îmbunătățiți grația, apoi să faceți mersul pe jos, în tocuri, scări în sus și în jos etc. Puteți, de asemenea, să vă exersați mișcările mâinilor și picioarelor într-o oglindă de lungime totală.
 6. Fiți încrezători și acționați încrezători.
  6
  Fiți încrezători și acționați încrezători. Bineînțeles că nu trebuie să fii încrezător (pentru o mulțime de oameni, este mai mult un act), ci să acționezi cât de sigur poți. Spune-ti ca esti frumos, inteligent si ca stii ce faci ... pentru ca esti si tu! Proiectați încrederea altora prin faptul că nu vă scuzați în mod constant, pentru că urmăriți lucrurile pe care le doriți, chiar dacă acestea nu sunt populare,
 7. Au maniere excelente.
  7
  Au maniere excelente. Doamnele reale au maniere perfecte. Practicați bunele maniere pe măsură ce vă deplasați în timpul zilei și mai ales atunci când mâncați. Niciodată să nu vă bateți sau să vă bateți în public. Țineți ușile deschise pentru alții și așteptați-vă rândul pentru servicii. Conduceți cu amabilitate. Și, bineînțeles, mănâncă fără să-și facă mizerie sau să fie grosolan.
 8. Fii inteligent.
  8
  Fii inteligent. Nu fii prost doar de dragul ei. Uneori oamenii acționează prost ca să iasă în evidență. În timp ce ați putea ieși în acest fel, nu va fi într-un fel doriți! Aveți grijă, de asemenea, să nu acționați așa cum știți totul despre fiecare subiect. Discutați despre subiectele pe care le cunoașteți cu adevărat sau spuneți că nu știți prea multe despre subiect. Sinceritatea ta va fi apreciată.