Cum să fii fermecător

Farmecul este arta de a avea o personalitate atrăgătoare. Unii oameni farmec alții în momentul în care intră într-o cameră, în timp ce alții câștigă o reputație ca un charmer pe o perioadă de timp. În timp ce toată lumea se naște cu diferite sume de farmec natural, multe pot fi dobândite și perfecționate prin practică. Citiți mai departe pentru a afla cum să folosiți atitudinea și limbajul corpului pentru a fi fermecătoare.

Cap 1
Având o atitudine fermecătoare

 1. Fii cu adevărat interesat de oameni.
  1
  Fii cu adevărat interesat de oameni. Nu trebuie să-i iubești pe toți, dar ar trebui să fii curios sau fascinat de oameni într-un fel. Oamenii fermecători intră într-o cameră plină de oameni gata să-și petreacă timpul vorbind cu alții; ei nu stau în fața peretelui, așteptând momentul în care pot scăpa. Ce te interesează despre alte persoane? Dacă ești empatic, poate că te interesează cum simt oamenii. Poate că sunteți interesat de ceea ce îi face pe oameni să bifeze sau ce cunoștințe dețin. Folosește-ți interesul ca bază pentru cunoașterea oamenilor. Aflați cum să adresați întrebări pe baza intereselor dvs. în timp ce sunteți politicos și alții vor simți că sunt interesante. Urmați mai multe întrebări pentru a vă afișa în continuare interesul; persoana cu care vorbești nu ar trebui să simtă niciodată că încearcă să taie scurta conversație.
 2. Amintiți-vă numele persoanelor când le întâlniți pentru prima dată.
  2
  Amintiți-vă numele persoanelor când le întâlniți pentru prima dată. Acest lucru necesită un efort enorm pentru majoritatea oamenilor, dar merită să faceți acest lucru dacă doriți să fiți fermecător. Când vă introduceți, repetând numele persoanei vă va ajuta să vă amintiți. De exemplu: "Bună, Jack, sunt Wendy." Urmați cu discuții mici și utilizați numele persoanei în timpul conversației. Repetați-o încă o dată când vă spuneți la revedere. Repetarea numelui cuiva nu înseamnă doar să vă ajutați să vă amintiți persoana respectivă. Cu cât spui mai des numele cuiva, cu atât mai mult persoana va simți că îi place și cu atât mai mare este șansa de a te încălzi. Dacă altcineva urcă în timp ce discutați, introduceți-i pe cei doi după nume.
 3. Să presupunem raportul.
  3
  Să presupunem raportul. Acest lucru înseamnă pur și simplu să vorbești cu un străin sau cu o cunoștință nouă într-o manieră foarte prietenoasă, de parcă persoana este un prieten sau o rudă lungă pierdută. Acest lucru ajută la descompunerea unei incomode inițiale și la accelerarea procesului de încălzire atunci când întâlnești oameni noi. În curând, oamenii se simt mai bineveniți și mai comfortabili în jurul tău. Bunătatea, cuplată cu respect, îi face pe alții să se simtă ca și cum ar fi iubiți și îngrijiți. Acesta este un instrument puternic în timpul interacțiunii.
 4. Discutați despre subiectele care interesează persoanele cu care vă aflați.
  4
  Discutați despre subiectele care interesează persoanele cu care vă aflați. Dacă sunteți într-o mulțime sportivă, vorbiți despre jocul de azi-noapte sau despre creșterea meteorică a unei noi echipe. Dacă sunteți cu un grup de pasionați, întrebați-le despre hobby-urile lor și faceți remarci pertinente legate de pescuit, tricotat, alpinism, filme și așa mai departe. Nimeni nu te așteaptă să fii expert. Uneori poți construi raporturi doar prin a pune întrebări și nu te îngrijești dacă pari naivi. Există oameni care vor să vorbească și să-și explice interesele și vă vor plăcea să ascultați. Este nivelul dvs. de interes și de dorința de a vă angaja în subiecte care vă fac o persoană interesantă să fiți în jur. Exersați o minte deschisă. Lăsați-i pe ceilalți să explice. Dacă cineva crede în mod eronat că știi mai multe despre subiect, fii autentic și pur și simplu spune că cunoștințele tale sunt limitate, dar că speri să afli mai multe despre el.
 5. Distribuiți informații despre dvs.
  5
  Distribuiți informații despre dvs. Fiind liniștită despre voi înșivă vă face să vă păstrați. Distribuiți cât de mult despre voi înșivă, pe cât îi cereți altora să le împărtășească, este o modalitate de a construi încredere cu alți oameni. Se vor simți deosebite, pentru că ați vrut să vorbiți despre viața dvs. cu ei și înainte de a ști că veți avea prieteni noi.

Cap 2
Wielding physical charm

 1. A stabili un contact vizual.
  1
  A stabili un contact vizual. Privind la oameni direct în ochi vă oferă o anumită apăsare asupra lor. Se proiectează încrederea în finalul dvs., făcând persoana cu care vorbiți să simtă că este suficient de interesant să privească. Păstrați contactul vizual în timpul conversației. Indiferent de ce vorbești, ținând ochii persoanei te va face să pari mai fermecător.
 2. Zâmbiți cu ochii.
  2
  Zâmbiți cu ochii. Oamenii de știință au identificat peste 50 de tipuri de zâmbete, iar cercetările sugerează că zâmbetul cel mai sincer al tuturor este zâmbetul Duchenne - un zâmbet care se împinge în ochi. [1] Motivul pentru care este mai autentic este că mușchii necesari pentru a zâmbi cu ochii noștri sunt involunți; ele doar devin angajate într-un zâmbet autentic, nu într-un zâmbet de curtoazie. [2] De asemenea, dacă te uiți la cineva și apoi zâmbești, îi va armoniza instantaneu.
 3. Faceți o strângere de mână fermă.
  3
  Faceți o strângere de mână fermă. Scuturarea mâinii unei persoane când îi întâlniți pentru prima dată este un mod politicos de a arăta persoanei cu care doriți să vorbiți. Utilizați o aderență fermă, dar nu țineți prea strâns - nu doriți să răniți mâna persoanei. După o mișcare bună, eliberați mâna persoanei de pe mâner. În regiunile în care nu este obișnuită trecerea mâinilor, utilizați un alt gest fizic adecvat pentru a arăta că sunteți interesat să vorbiți cu cineva. Un sărut pe ambele obraji, un arc sau un alt gest fizic face conversația la un început bun.
 4. Utilizați limbajul fermecător al corpului.
  4
  Utilizați limbajul fermecător al corpului. Faceți persoana cu care vorbiți, astfel încât să nu pară că sunteți nerăbdător să plecați imediat ce conversația sa terminat. În timpul conversației, este posibil să se utilizeze o atingere ușoară pentru ao menține în mișcare. Puteți atinge cu ușurință umărul persoanei pentru a accentua un punct, de exemplu. La sfârșitul conversației, decideți dacă este oportună o îmbrățișare rapidă sau o altă strângere de mână.
 5. Controlați tonul vocii.
  5
  Controlați tonul vocii. Vocea ta trebuie să fie blândă și liniștită, dar directă. Articulați-vă cuvintele în mod clar și proiectați-vă vocea. Practicați complimentele într-un reportofon și jucați-o înapoi. Vocea voastră sună sinceră?

Cap 3
Oameni fermecători cu cuvinte

 1. Folosiți o expresie impresionantă.
  1
  Folosiți o expresie impresionantă. Fiți maturi și utilizați o atingere de limbaj înțelept și politicos. Nu găsiți că cei care spun "Buna" sunt mult mai fermecător decât cei care mute "Sup"? Iată un alt exemplu: Schimbați "Nu este nici o ceară de albine!" la "Nu ar trebui să fie o preocupare a lui." Desigur, nu exagerați, dar încercați să fiți politicoși și să transformați fiecare negativ într-un pozitiv.
 2. Eliberați complimente generos.
  2
  Eliberați complimente generos. Complimentele ridică stima de sine a altora și îi fac să se simtă bine față de tine. Dacă vă place cineva, găsiți o modalitate creativă de a spune și de a spune imediat. Dacă așteptați prea mult, este posibil să fie văzută ca nesănătoasă și incorectă, mai ales dacă alții v-au bătut. Dacă observați că cineva depune mult efort în ceva, complimentați-i, chiar dacă simțiți că există loc de îmbunătățire. Dacă observați că cineva a schimbat ceva despre ei înșiși (tunsoare, mod de îmbrăcăminte etc.), observați-o și indicați ceva ce vă place despre el. Dacă sunteți întrebat direct, fiți fermecător și respingeți întrebarea cu un compliment foarte general.
 3. Fii grațios în acceptarea complimentelor.
  3
  Fii grațios în acceptarea complimentelor. Ieșiți de la obiceiul de a presupune că un compliment este dat fără o intenție reală. Chiar și atunci când cineva face un compliment din dispreț, există întotdeauna un germen de adevăr gelos care se ascunde în inima lor. Rugați-vă în acceptarea complimentului. Depășiți-vă doar un "Mulțumesc" și impuneți acest lucru cu "Mă bucur că vă place", sau "Este atât de drăguț că ați observat". Acestea sunt complimente în schimb. Evitați să primiți un compliment. Nu este nimic mai rău pentru o persoană care să complimenteze decât să primească răspunsul "Oh bine, aș vrea să fiu ______ ca și tu în acea situație." Acest lucru este echivalent cu a spune: "Nu, nu sunt ceea ce spui că sunt, judecata ta este greșită".
 4. Lăudați pe alții în loc să bârfeți.
  4
  Lăudați pe alții în loc să bârfeți. Dacă vorbești cu cineva sau dacă vorbești într-un grup de oameni și dacă descoperi subiectul unei alte persoane într-un mod pozitiv sau negativ, să fie cel care să spună ceva ce-ți place despre acea persoană. Un fel de ascultare este instrumentul cel mai puternic în obținerea farmecului deoarece este întotdeauna privit ca 100 la sută sincer. Are avantajul suplimentar de a crea încredere în tine. Ideea se va răspândi că nu ai niciodată un cuvânt rău care să spună despre nimeni. Toată lumea va ști că reputația lor este în siguranță cu tine.
 5. Fii un bun ascultător.
  5
  Fii un bun ascultător. Farmecul nu este întotdeauna o expresie exterioară, ci și una interioară. Implicați cealaltă persoană să vorbească mai mult despre ea însăși, despre ceva ce le place, despre care sunt pasionați, despre ei înșiși. Acest lucru face ca cealaltă persoană să fie mai confortabilă să se împărtășească și să se exprime cu voi.