Cum să te comporți ca jokerul

Jokerul este unul dintre cei mai buni și cei mai populari răufăcători din istoria cărților de benzi desenate. Dacă doriți să acționați mai mult ca el, începeți să jucați glume pe oameni și să acționați răuvoitor. Lucrați să vorbiți și să râdeți ca Jokerul pentru ao face și mai convingător. Încercați hainele de îmbrăcăminte și stilul de machiaj pentru a purta cu adevărat întregul act!

Cap 1
Se poartă ca jokerul

 1. Acționați răutăcios și jucați glumele.
  1
  Acționați răutăcios și jucați glumele. Joker are întotdeauna un truc sau două în mânecă! Porți articolele cu tine în orice moment și ascunde-le în locuri ciudate. Pantofii și mânecile sunt locuri excelente pentru a vă ascunde trucurile. [1] Așezați pernele, buzele de mână, cerneala care dispare, voma falsă, zaruri și orice altceva care vă atrage atenția! Vizitați un magazin de glumă pentru a obține idei și pentru a vă cumpăra frământările. De asemenea, puteți comanda lucruri online.
 2. Lucrați cu minionii voștri pentru a crea parcele rău.
  2
  Lucrați cu minionii voștri pentru a crea parcele rău. Jokerul este viclean și inteligent. El are întotdeauna planuri, planuri de rezervă și oameni care își fac munca murdară. Adunați un grup de prieteni pentru a acționa ca slujitorii voștri și apelați la lucru pentru a planifica ceva rău. De exemplu, tu și prietenii tăi puteai planifica o ambuscadă a fortăturii forțate a surorii tale.
 3. Fii imprevizibil pentru a face pe oameni nervosi.
  3
  Fii imprevizibil pentru a face pe oameni nervosi. Jokerul face și spune lucrurile doar pentru că dorește și el nu-i pasă de consecințe! Introduceți niște haos în viața dvs., acționând imprevizibil în jurul prietenilor și familiei. Nu face nimic periculos! [2] De exemplu, când cineva vă pune o întrebare, vă prefaceți că v-ați întrebat altceva în întregime și răspundeți la această întrebare!
 4. Spargeți multe glume ciudate.
  4
  Spargeți multe glume ciudate. Jokerul făcea în mod constant glume și spune lucruri ciudate și amuzante celorlalți. Faceți același lucru! Râziți isteric în timp ce toți ceilalți arată confuz. Râzi mai greu! Joker-ul îi place să confunde oamenii și să facă glume care nu au decât sens. În cărțile de benzi desenate, el spune lucruri precum: [3] "Viața e un castron de cireșe ... și asta e gropile!" "Nu sunt deloc supărat! Sunt altfel sanatos!" Vorbind cu Superman: "Mai puternic decât o locomotivă ... și aproape la fel de subtil!"
 5. Nu luați nimic prea serios.
  5
  Nu luați nimic prea serios. Vezi întotdeauna partea liberă și amuzantă a tuturor lucrurilor. Păstrați o viziune plină de umor asupra vieții și nu lăsați niciodată să vă ajungă la nimic. Indiferent ce se întâmplă, chiar și atunci când este negativ, luați-l ca Joker-ul. Cu un zâmbet. [4]

Cap 2
Privind ca jokerul

 1. Purtați haine violet și verde zdrențuite.
  1
  Purtați haine violet și verde zdrențuite. Jokerul era întotdeauna îmbrăcat în haine drăguțe, care erau destul de ciudate, ca niște costume care păreau dezordonate. Cel mai mult purta purpuriu și verde. Încercați să obțineți niște costume ciudate, legături și alte chestii de îmbrăcăminte la un magazin de economii. Adăugați câteva rupturi și pete pentru a face hainele să fie dezordonate. [5]
 2. Pune-i machiajul Joker.
  2
  Pune-i machiajul Joker. Dacă te îmbraci ca Joker, nu poți sări peste machiaj! Vopseaua de grăsime albă pe toată fața. Adăugați vopsea de grăsime negru în jurul ochilor. Utilizați ruj roșu strălucitor pentru a crea un zâmbet exagerat în jurul buzelor. Puteți lua vopsea de grăsime la magazinele de costume. Aveți grijă să nu faceți vopsea în ochii dvs. pe măsură ce o aplicați! Dacă vreți să arătați ca Joker-ul lui Heath Ledger, faceți puțin rujul și aplicați machiajul în mod necorespunzător.
 3. Practicați postura și plimbarea Joker-ului.
  3
  Practicați postura și plimbarea Joker-ului. Acest lucru depinde într-adevăr de ce Joker doriți să acționați. Heather Ledger, Joker, merge cu un colț. Joker Jack Nicholson se ridică foarte drept, aproape comic așa! Alegeți Jokerul pe care doriți să-l faceți, apoi practicați poziția lor și modul în care au mers. Căutați câteva clipuri YouTube dacă nu vă puteți aminti unele detalii.
 4. Alegeți câteva obiceiuri ciudate și repetați-le în mod constant.
  4
  Alegeți câteva obiceiuri ciudate și repetați-le în mod constant. Jokerul are o mulțime de ticuri ciudate, ca și cum ar fi lins buzele în mod constant. Când vorbiți, evidențiați anumite lucruri prin întreruperea și linsirea buzelor înainte de a termina propoziția. Ai putea, de asemenea, să zâmbiți ciudat în toate momentele greșite. [7]

Cap 3
Sună ca jokerul

 1. Vorbiți pe scurt și ajungeți la subiect.
  1
  Vorbiți pe scurt și ajungeți la subiect. Jokerul nu se oprește. Vorbește în propoziții scurte și adesea spune lucruri ciudate. Încercați să spuneți lucruri ciudate ciudate și apoi râdeți isteric după aceea. Cel mai bun mod de a obține dreptul de voce este să-l exersați pe măsură ce urmăriți filmul!
 2. Modificați volumul vocii aleatoriu.
  2
  Modificați volumul vocii aleatoriu. Jokerul vorbește de regulă într-o voce scăzută, tare. Uneori, el strigă la întâmplare lucruri pentru a prinde oamenii de pe pază. Încearcă să spui ceva în șoaptă mică. Apoi strigați câteva propoziții la întâmplare și cu răceală răutăcioasă.
 3. Practic râzi tulburător Joker.
  3
  Practic râzi tulburător Joker. Râsul jokerului este un fel de cocoloșă care sună destul de deranjată. Înainte de a râde, expirați mai întâi în loc să inhalați ca majoritatea oamenilor. Acest lucru vă va ajuta să sunați huskier. Apoi râzi mult și tare. Gândește-te la felul în care vrăjitoarele se strecoară în filme. Scopul pentru ceva de genul asta, dar mai nebunesc.
 4. Fiți carismatici atunci când vorbiți cu oamenii.
  4
  Fiți carismatici atunci când vorbiți cu oamenii. Jokerul este încrezător și vorbește fără teamă. Acest lucru atrage atenția celorlalți. El folosește apoi cuvintele, privirile și manierele sale pentru a-și păstra ochii pe el. Ascultă-i pe oameni atunci când vorbesc și se comportă interesați de ceea ce spun ei. Înclinați-vă să-i șoptiți un răspuns ciudat, apoi faceți-l înainte de a părăsi camera. [8] De exemplu, arătați cu adevărat interesat în timp ce prietenul dvs. vă spune despre noul film pe care tocmai la văzut. Înclinați-vă și șoptiți: "Tot ce trebuie este o zi proastă." Apoi strigă dintr-o dată: "Nu-i așa, lumina lunii ?!" și apoi faceți ieșirea în timp ce râzi isteric.