Cum să ajustați un guvernator de coș de golf ez go

Reglarea regulatorului poate face mai repede călăria dvs. de golf cu o viteză de 5-10 km / h. Dacă faceți acest lucru într-un cărucior de golf EZ-GO, puteți trece de la 24 km / h la 35 km / h. Va dura doar 5 minute pentru a face acest lucru.

Cap 1
Reglarea motorului comun în 4 timpi

 1. Strângeți arcul regulatorului amplasat în motorul majorității cărucioarelor de golf pentru a ajusta viteza maximă a căruciorului.
  1
  Strângeți arcul regulatorului amplasat în motorul majorității cărucioarelor de golf pentru a ajusta viteza maximă a căruciorului. 90% din cărucioarele EZ Go au arcuri simple care limitează viteza motorului. Pentru a ridica viteza maximă a căruciorului dvs. de golf, tot ce trebuie să faceți este să localizați această primăvară și să-l strângeți ușor. Dacă nu puteți găsi această primăvară, probabil că aveți un model mai nou, care este mai greu de reglat, deși acest lucru este rar. [1]
 2. Ridicați scaunul.
  2
  Ridicați scaunul. Scoateți veriții scaunului, care ascund motorul. Este posibil să trebuiască să deșurubați scaunul în modele mai noi. [2]
 3. Scoateți șuruburile de pe capacul din plastic negru din spatele scaunului.
  3
  Scoateți șuruburile de pe capacul din plastic negru din spatele scaunului. În majoritatea modelelor ar trebui să existe cinci șuruburi. Motorul se află în partea din față a cărucioarelor de golf, sub acest panou. Scoateți capacul din plastic și lăsați-l deoparte cu scaunele.
 4. Urmați cel mai gros fir care vine de la pedala de gaz până când găsiți un mic resort înfășurat în jurul unei tije metalice.
  4
  Urmați cel mai gros fir care vine de la pedala de gaz până când găsiți un mic resort înfășurat în jurul unei tije metalice. Acesta este guvernatorul. Aparatul de arcuri va avea două piulițe, o piuliță mică și o piuliță mai mare, care o va ține pe tija. Dacă sunteți curios, acesta este carburatorul caruciorului dvs.
 5. Slăbiți piulița mică și strângeți piulița mai mare.
  5
  Slăbiți piulița mică și strângeți piulița mai mare. Cu cât strângeți mai mult piulița mai mare, cu atât mai repede va merge carul. Porniți încet, strângeți piulița cu un sfert de rotație pentru a începe. Puteți stresa motorul dacă încercați să îl executați prea repede și acesta va sări și ar putea fi ars dacă sunteți prea dornic.
 6. Strângeți piulița mică de pe regulator pentru a menține arcul în poziție.
  6
  Strângeți piulița mică de pe regulator pentru a menține arcul în poziție. Testați viteza căruciorului. După ce vă mulțumiți cu cât de repede se duce carul dvs., strângeți piulița înapoi. În timp ce testezi, ascultă de zgomote, de sărituri sau de mișcări ciudate în cărucioare ... asta înseamnă că ai strâns prea mult guvernatorul și trebuie să-l formezi înapoi.
 7. Înlocuiți capacul negru pentru a începe să conduceți.
  7
  Înlocuiți capacul negru pentru a începe să conduceți. Puneți carul înapoi împreună cum l-ați găsit și vă bucurați de plimbare.
 8. Aflați că ridicarea vitezei maxime a unui cărucior va determina o uzură mai rapidă a motorului.
  8
  Aflați că ridicarea vitezei maxime a unui cărucior va determina o uzură mai rapidă a motorului. Veți avea nevoie probabil să reparați și să înlocuiți piesele mai repede pe un cărucior cu un guvernator ajustat. În plus, orice cărucior care poate merge mai mult de 19mph este oficial un autovehicul, iar din punct de vedere legal aveți nevoie de centuri de siguranță și de inspecții. Aceasta nu ar trebui să fie o problemă mare, dar merită să știm. [5]

Cap 2
Reglarea altor motoare

 1. Scoateți scaunul și capacul din plastic peste motor.
  1
  Scoateți scaunul și capacul din plastic peste motor. Uneori va trebui să scoateți șuruburile, în timp ce unele modele au scaune care se deschid imediat. Expuneți motorul astfel încât să puteți lucra la reglarea motorului. Dacă nu aveți primăvara guvernatorului central, puteți să vă duceți cât mai repede căruța.
 2. Localizați pedala de ambreiaj și linia.
  2
  Localizați pedala de ambreiaj și linia. Ambreiajul este pedala (uneori un mâner lângă genunchi) pe care îl folosiți pentru a pune mașina în mișcare sau pentru a schimba viteza. Puteți ajusta ambreiajul pentru a trimite mai mult gaz la motorul dvs., deplasându-vă mai repede.
 3. Găsiți tijă metalică mică lângă ambreiaj și cablul atașat.
  3
  Găsiți tijă metalică mică lângă ambreiaj și cablul atașat. Lungimea acestui cablu determină cantitatea de gaz care curge în motor. Din nou, trebuie să vă amintiți că motorul căruciorului se va lupta cu cât îl mutați mai repede. Deci, testați fiecare schimbare și ascultați pentru clunks sau tarabe pentru a vă asigura că vă proteja motorul.
 4. Slăbiți piulița care atașează acest cablu la proeminența metalică pentru a crește viteza.
  4
  Slăbiți piulița care atașează acest cablu la proeminența metalică pentru a crește viteza. Ar trebui să vedeți cablul prelungind ușor. Acest lucru vă va face carul mai repede. Strângeți piulița pentru a face carul să se miște mai lent. [7]
 5. Aflați că nu puteți regla regulatorul dacă acest cablu sau arcul regulatorului nu sunt vizibile.
  5
  Aflați că nu puteți regla regulatorul dacă acest cablu sau arcul regulatorului nu sunt vizibile. Acest lucru este cel mai frecvent întâlnit pe motorul modern, complet electric. Mulți producători, inclusiv EZ Go, nu doresc ca consumatorii să manipuleze motoarele lor și astfel au ascuns regulatoarele în aprinderea bujiei. Acest lucru este foarte greu de reglat fără a distruge motorul și ar trebui lăsat la profesioniști instruiți. [8]