Cum să devii faimos pe Facebook și să ai o mulțime de plăceri

Toată lumea are un cont Facebook, în zilele noastre. Și toată lumea vrea mii de prieteni și sute de plăceri! Deci ... așa poți fi faimos pe Facebook!

Cap 1
Efectuarea unei pagini minunate

 1. Obțineți fotografii frumoase.
  1
  Obțineți fotografii frumoase. Imaginile de pe pagina dvs., cum ar fi profilul dvs. și imaginea de pe copertă, reprezintă ceea ce vă face prima impresie asupra oamenilor, astfel încât este foarte important pentru ei să fie buni. Faceți-vă imaginea de profil ceva interesant și asigurați-vă că culorile din ambele imagini merg bine împreună. De exemplu, obțineți o imagine frumoasă alb-negru a dvs. de a folosi ca portret și apoi o fotografie alb-negru, largă și îngustă de a vă plimba într-o pădure sau de a face o activitate pe care vă place să o utilizați pentru imaginea de pe copertă. A face ca fotografiile să se potrivească între ele va face ca pagina dvs. să fie mai profesionistă atunci când oamenii vin la ea.
 2. Dezvoltați o persoană.
  2
  Dezvoltați o persoană. Vrei să pari o persoană mai mare decât cea din viață, cineva care face lucruri interesante și are opinii interesante. Asigurați-vă că oamenii vă văd ca pe o persoană completă prin postarea de opinii, discuții și lucruri importante pentru dvs. Oamenii ar trebui să simtă că vă cunosc, astfel încât să fie ușor de înțeles cine sunteți și de ce vă interesează. Întotdeauna să fie optimist sau pozitiv. Ar trebui să fiți o persoană optimistă sau pozitivă. Plângerea constantă despre fete / băieți, familia ta, sau orice altceva te conduce nebun este doar de a conduce oamenii departe. Ei au destule probleme proprii și doresc să se simtă ca și când cineva are un timp greu, ei pot găsi un avantaj în această situație.
 3. Postați conținut răcoros.
  3
  Postați conținut răcoros. Doriți ca conținutul pe care îl postați să fie interesant. Nu postați doar despre rufele care stau pe podea sau despre whiny, încercări pasiv-agresive de a atrage atenția. În schimb, postați povestiri amuzante, glume bune, poze minunate și fapte interesante. Postați lucruri care sunt relevante sau îmbunătățiți ziua altor persoane, nu ceva enervant și plictisitor. Dacă aveți un talent, folosiți-l! Dacă cântați, desenați, scrieți sau aveți orice alt talent pe care îl puteți arăta, faceți asta! Înregistrați videoclipuri sau postați poze pentru a atrage alte persoane interesate de lucrurile răcoroase pe care le faceți. Puteți, de asemenea, să postați conținutul pe care îl găsiți pe site-urile Tumblr, Reddit, Upworthy și alte site-uri populare, dacă nu aveți întotdeauna timpul sau capacitatea de a-ți crea propriile.
 4. Nu fi spammi.
  4
  Nu fi spammi. Nu postați prea des, postați despre jocuri sociale pe care le jucați sau tratați peretele dvs. Facebook ca o publicitate pentru un magazin. Când magazinele vă cer să le menționați pe Facebook pentru o reducere, ignorați-le. Când ceva pe care sunteți pe punctul de a posta arata ca ar merge la dosarul de spam în e-mail, opriți. Fiind spammi, oamenii te vor scoate din feedul lor rapid!

Cap 2
Construirea unui următor

 1. Faceți publicitatea paginii dvs.
  1
  Faceți publicitatea paginii dvs. Dacă doriți să obțineți o mulțime de prieteni pe Facebook și să obțineți o mulțime de oameni căutați la conținutul dvs., face pagina dvs. o pagină publică. Acest lucru va ajuta într-adevăr să vă asigurați că mai mulți oameni văd lucrurile. Doar amintiți-vă: nu postați nimic care va veni înapoi să vă bântuie!
 2. Obțineți o mulțime de prieteni.
  2
  Obțineți o mulțime de prieteni. Prietenul pe care îl întâlniți în viața reală, dacă este posibil. Prietenul tuturor la școală și să încercați să vă prietenii prietenii dvs., de asemenea (acum există un twister limba). Când cineva nu sunteți prieteni cu comentarii sau interacționează cu postările dvs., le puteți face prieten. Când vedeți pe cineva de pe o pagină de fani credeți că ar putea să vă placă pagina dvs., prietenii ei. Cu cât aveți mai mulți prieteni, cu atât mai mulți oameni văd și interacționează cu postările dvs. Prieten chiar și oameni pe care nu îl cunoașteți foarte bine sau vă întâlniți doar o singură dată. Nimeni nu este de fapt prietenii personali cu 500 de persoane, așa că nu vă simțiți descurajați atunci când vedeți alți utilizatori Facebook celebri cu liste de prieteni imense. Nu uitați să îi faceți prieteni pe care nu ați văzut-o într-un timp foarte lung. Poate că prieteniile vor fi chiar reaprinse!
 3. Alăturați-vă comunităților și grupurilor.
  3
  Alăturați-vă comunităților și grupurilor. Găsiți o comunitate care să vă placă și să vă alăturați. Fan pagini, grupuri, ceva de genul acela în care sunteți persoana pe care o cunoașteți, deoarece sunteți un bun exemplu pentru ceea ce acest grup de oameni consideră interesant. Grupurile și comunitățile sunt modalități excelente de a întâlni oameni și de a face noi prieteni în afara zonei dvs. imediate, oferindu-vă o voce în întreaga țară și în întreaga lume! Apelarea la un grup de oameni va fi mai ușoară decât încercarea de a face apel la toată lumea. Găsește-ți nișa și apela la ei.
 4. Încurajați interacțiunea.
  4
  Încurajați interacțiunea. Postările dvs. ar trebui să facă pe oameni să vrea să comenteze sau să interacționeze cu dvs. Postați întrebări, păreri despre subiecte controversate sau citate sau povestiri de inspirație. Cele mai multe plăceri, acțiuni și comentarii pe care le obțineți, cu atât mai mult Facebook va asigura că oamenii văd postările dvs. Exemplu de postări ar arata ca: "Eu nu sunt un consilier de politică, dar SUA se ocupă de această afacere Siria toate greșit. Ce crezi tu?" sau concertul de la Macklemore luna viitoare ... doresc să pot merge așa de rău! Cine e cu mine? sau "Sunt egoist, nerăbdător și puțin nesigur, fac greșeli, eu sunt de sub control și uneori greu de manevrat, dar dacă nu mă poți ocupa de cel mai rău lucru, atunci ești sigur că nu- Mă meritați la cel mai bun. "- Marilyn Monroe".
 5. Interacționează foarte mult.
  5
  Interacționează foarte mult. Interacționează foarte mult cu alți oameni. Acest lucru îi va face să se simtă ca și când vă vor cunoaște și vă va oferi, de asemenea, șansa de a vă întâlni cu noi prieteni. Observați-vă actualizările de stare și fotografiile, lăsați mesajele de ziua de naștere și găsiți alte modalități de a interacționa cu toți cei pe care sunteți prieteni pe Facebook.
 6. Timpul important sau posturile interesante cu atenție.
  6
  Timpul important sau posturile interesante cu atenție. Când postați ceva pe care vreți cu adevărat să îl vedeți, asigurați-vă că timpul este bine. Sambata dimineata si serile de saptamana sunt cand cel mai mare numar de oameni isi verifica hrana!

Cap 3
Extindeți-vă acoperirea

 1. Utilizați și Twitter și Instagram.
  1
  Utilizați și Twitter și Instagram. Postați chestii pe twitter și pe Instagram pentru a vă asigura că și mai mulți oameni ajung să vă vadă conținutul. Asigurați-vă că există o legătură cu Facebook-ul dvs., astfel încât să vă poată găsi și să vă ajute acolo pentru mai mult conținut și postări. Încercați să nu suprapuneți conținutul prea mult: doriți ca oamenii să simtă că au un motiv să vă urmeze în fiecare rețea, nu doar unul!
 2. Asociați-vă Facebook-ul cu un blog.
  2
  Asociați-vă Facebook-ul cu un blog. Pentru a oferi oamenilor o conexiune mai mare, aveți un blog. Acest lucru poate fi pe Facebook, dar menținerea acestuia pe un site separat ar fi mai bine, deoarece va ajuta la creșterea publicului. Asigurați-vă că conținutul dvs. de blog este la fel de interesant și personal, astfel încât oamenii să fie investiți în lucrurile pe care le scrieți. Aveți un link către Facebook și încurajați-i pe oameni să vă facă prieteni acolo.
 3. Reclamați-vă pe alte site-uri web.
  3
  Reclamați-vă pe alte site-uri web. Dacă aveți un blog, găsiți modalități de promovare a blogului dvs. în altă parte pentru a atrage și mai mulți oameni. Găsiți comunități care sunt interesate de tipul de conținut pe care îl postați și comentați, spunându-le să vă ajute să găsiți tot felul de lucruri noi.