Cum să devii cel mai bun prieten cu pasiunea ta

Cel mai bun mod de a obține o relație romantică cu pasiunea dvs. este să deveniți primul lor prieten. Poate fi greu să vorbești în fața persoanei care îți place, mai ales dacă ești timid sau nervos, dar, din fericire, acest mic ghid este aici pentru a te ajuta. Sau poate citiți acest articol pentru că ați învățat că nu aveți voie să vă distrați pentru nici un motiv și veți încerca să urmați calea B, adică să încercați să deveniți prieteni cu el / ea.

Paşi

 1. Nu fiţi timizi!
  1
  Nu fiţi timizi! Doar fugi până la el și spune-i bine, apoi întreba-i dacă vor să stea cu tine la prânz sau ceva similar. Nu flirteaza cu el. El / ea poate fi deja într-o relație; nu stii niciodata. Voi căutați să-i cunoașteți ca pe un prieten, nu pe un prieten de băiat / băiat. Dacă nu puteți să veniți cu curajul de a merge la el, atunci vă prefaceți că faceți ceva pentru clasă și trebuie să discutați cu el despre temă sau lecție. Puteți încerca să le spuneți că trebuie să completați un sondaj de clasă, care poate fi o modalitate foarte bună de a găsi informații despre persoana, deși poate fi cam riscantă (dacă află că nu există nicio sarcină).
 2. Discutați despre un subiect pe care el / ea îl place, de preferat nu despre școală.
  2
  Discutați despre un subiect pe care el / ea îl place, de preferat nu despre școală. În timp ce acest lucru poate funcționa în situații de urgență (silențe lungi ciudate), acesta nu dă impresia că vreți să-l cunoașteți ca persoană. Întreabă întrebări! Cunoașteți-i! Aflați dacă într-adevăr îi place la el / ea la urma urmei, sau în cazul în care zdrobi este doar pielii-adânc.
 3. Cereți ajutor pentru temele propuse.
  3
  Cereți ajutor pentru temele propuse. Dacă nu obțineți ceva, sunați-l sau scrieți-l și cereți ajutor. Acest lucru va arăta că credeți că sunt inteligenți. Dacă credeți că ați construit o mulțime de încredere, cereți-le să vină la dvs. acasă și să vă explice ceva.
 4. De-a lungul timpului, câștigați încrederea, încrezându-i în schimb.
  4
  De-a lungul timpului, câștigați încrederea, încrezându-i în schimb. Spune-i cateva dintre secretele tale, invita-l in locuri (ca prieteni) si fa doar lucrurile pe care le faci in mod normal cu prietenii tai.
 5. Fii tu insuti.
  5
  Fii tu insuti. Nu trebuie să falsificați nimic! Încercați doar să-l aduceți ca prieten.
 6. Ia un interes în viața lui.
  6
  Ia un interes în viața lui. Cumpărați-i cadourile drăguțe, vedeți jocurile sale (dacă este în sport) și vizitați-o ocazional.
 7. Nu vorbiți despre lucruri personale, cum ar fi ex-iubiți sau ex-prietene.
  7
  Nu vorbiți despre lucruri personale, cum ar fi ex-iubiți sau ex-prietene. Ar putea face să se simtă inconfortabil.
 8. Nu vă scufundați prea repede, iar pasiunea dvs. vă va face să vă placă.
  8
  Nu vă scufundați prea repede, iar pasiunea dvs. vă va face să vă placă. Și nu dă-i drumul la sentimente sau probleme, vor începe să creadă că ești exagerat.