Cum să fii o fată emo

Mulți oameni cred că emo - scurt pentru hardcore emotive - este trist și auto-rău, dar adevărul este că emos poate fi distracție, oameni prietenoși; emos sunt oameni care fac reacții mici la un nivel mai dramatic, cum ar fi dragostea, tristețea, nebunia, îngrijirea etc.

Paşi

 1. Asigurați-vă că sunteți emo pentru motivele potrivite.
  1
  Asigurați-vă că sunteți emo pentru motivele potrivite. Dacă este pentru că sunteți deprimat, anxios, suferiți de sine sau aveți gânduri suicidare, fiind etichetați de către oamenii de la școală sau colegiu sau pentru că doriți să încercați să obțineți atenția unui băiat emo, acesta este motivul greșit. Ar trebui să vă răsfățați în cultura emotică pentru că voi sunteți; o mulțime de interese, gust de muzică și hobby-uri ar trebui să se potrivească cu emo.
 2. Ascultați muzica emo.
  2
  Ascultați muzica emo. Ascultarea muzicii emo este unul dintre cele mai importante lucruri de a te bucura și de a te implica în cultura emo, deci fără ea, nu poți fi considerat "emo", deoarece muzica leagă pe toți împreună. De-a lungul ultimelor decenii, emo a fost reinventat de mai multe ori, deci iată o listă de trupe care sunt considerate "emo": Emotive hardcore punk / post-hardcore (old school emo) Rites of Spring One Last Embrace Summer Dag Nasty Grey Matter Soul-Side Regele Face Screamo Orașul lui Caterpillar Circle ia Piața Pg.99 Heroin Funeral Diner Îmi urăsc Pianul Deveniți Orhideea dinților (banda Massachusetts) Indie emo Real Estate Sunny Day Texas este motivul Jawbreaker Emo pop punk (cel mai popular tip de emo, datorită succesului său principal) Jimmy Eat World The Get Up Kids Promisiunea Ringul meu Chemical Romance (după debut) Paramore (de lucru devreme) Fall Out Boy (de lucru devreme) Panic! la Disco Twenty â ... ne Pilâ ... ts
 3. Mergeți în mall și cumpărați haine emo.
  3
  Mergeți în mall și cumpărați haine emo. Nu cumpărați imediat un costum complet de la rafturi, ușurați-vă în modă, cumpărați articole de îmbrăcăminte unică. Caracteristicile emo de moda includ: tricouri bandă (înainte de a cumpăra, asigurați-vă că știți trupa înăuntru afară, altfel purtarea cămașă de bandă a unei trupe pe care nu o ascultați, te-ar face un poseur) Blugi subțiri Bande de transpirație / încheietura mâinii Eyeliner Converse Vane Hoodies (pot include logo-uri de bandă) Ochelari negri [10] Curele cusute [11] Cămașe
 4. Aveți grijă de părul vostru.
  4
  Aveți grijă de părul vostru. Asigurați-vă că ceea ce doriți să faceți nu contravine regulilor și regulamentelor uniforme școlare, dar numai dacă mergeți la o școală care are una. Parul Emo tinde să fie vopsit într-o culoare închisă, de obicei negru și înrădăcinat. Bang-urile sunt măturate într-un singur ochi și se îndreaptă. [12] Nu vă fie teamă să o vopsiți în culori diferite; există mii de imagini online pe care le puteți utiliza pentru inspirație.
 5. Pregătiți-vă.
  5
  Pregătiți-vă. Unii oameni încă nu înțeleg ce e emo și continuă să se distreze la cei care sunt. Oamenii din școala de mijloc îi înțepă mai adesea pe alții, deoarece sunt nesiguri. Dacă cineva te chinuie, este cel mai probabil pentru că sunt nesiguri și nu ar trebui să scape cu ea. Raportați aceste persoane unui profesor sau unei persoane de autoritate superioară.