Cum să inviți un băiat la întalnire

Odată, doar băieții puteau să-i întrebe pe fete. Dar trăim într-o perioadă în care nu este nevoie de o fată să se așeze în jurul valorii de așteptare pentru ca tipul să o întrebe. Dacă doriți să întrebați un tip, tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți în avans, să exudați încredere și să reacționați în mod corespunzător.

Cap 1
Pregătiți-vă pentru a întreba un tip guy out

 1. Intreaba-te pe tine insuti:
  1
  Intreaba-te pe tine insuti: Care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla?
 2. Găsiți locul și timpul potrivit pentru al întreba.
  2
  Găsiți locul și timpul potrivit pentru al întreba. Faceți ocazia să-l întrebați într-un cadru casual, cu presiune scăzută. Ar putea fi în hol, la fântâna de apă, pe un teren de sport după practică sau oriunde altundeva îl vezi de obicei. Alegeți un loc izolat, precum și un moment în care este probabil să fie relaxat. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți cont atunci când alegeți momentul și locul potrivit: Obțineți o mică confidențialitate. Nu trebuie să fii complet singur, dar probabil că vei fi mai confortabil dacă poți să te întrebi într-un spațiu semi-privat. Oamenii nu pot răspunde sincer atunci când prietenii lor se agață și se simt presați, astfel că o anumită confidențialitate vă poate ajuta să obțineți un răspuns real. Nu faceți mare lucru în legătură cu pouncing pe prima secundă disponibilă singură. Dacă sunteți amândoi împreună într-un grup, reduceți-vă vocea la jumătate de volum și spuneți: "Hei, aș putea să vorbesc cu tine singur pentru o secundă?" și mergeți la câțiva pași distanță. Nu dăruiți vibrații înfiorătoare. Lucruri cum ar fi în tăcere în picioare în fața dulapului său în fiecare dimineață, chemându-l apoi agățat în sus și peste, sau în mod constant de a cere altor persoane despre el poate veni ca un creepy - și ceva de stalker poate face. Dă-ți zdrăngăni ceva spațiu. Nu îl urmați în viața reală sau on-line. Un mic reconsiderare este bine, dar după ce fiecare mișcare devine într-o obsesie nesănătoasă. Alegeți un timp și un loc care are sens. Întrebându-l după repetiția dramatică poate fi perfect, un text de la ora 1:30 nu poate fi.
 3. Țineți cont de o dată.
  3
  Țineți cont de o dată. Dacă e prima dată când îl întrebi pe tipul ăsta, vei fi mult mai încrezător dacă îl inviți la o anumită activitate. Îți păstrează stresul de a veni cu ceva de făcut în timp ce ești la ora actuală și nu te va lăsa să spui "Uhhh ... nu știu" când întreabă ce plan este. Iată câteva idei pentru a începe: Nu gândiți prea mult la gândurile negative cum ar fi "el va râde de mine", "el mă va respinge", "el îmi va fi prieten", etc. Amintiți-vă că băieții se simt și gândesc în același mod când se apropie de o fată, care este motivul principal pentru care atât de mulți tipi există în așa-numita "zonă prietenoasă". Adevărul este că veți afla numai după ce vă întrebați, veți aduna un curaj, îl veți întreba. O poți face! S-ar putea să fiți surprinși să aflați cum ar reacționa în timp ce majoritatea tipilor vor fi destul de ușor de vorbit în comparație cu fetele. Planificați o dată clasică. Sau, dacă știți deja acest tip destul de bine și timp mai mult singur este punctul, cereți-l la o noapte tradițională. Planificați-vă la cină, la un restaurant sau la domiciliu, cu ceva sau cum ați făcut-o și o activitate cum ar fi vizionarea unui film, participarea la un concert sau spectacol, vizitarea unui muzeu sau un alt interes pe care îl aveți în comun. Alegeți ceva care se adresează în mod special tipului. Dacă iubește ciclismul, merge la concerte de jazz sau mănâncă sushi, cere-i să facă una din aceste activități. Acest lucru îl va face să se simtă mai bine și mai probabil să spună da.
 4. Aveți o strategie de ieșire.
  4
  Aveți o strategie de ieșire. Deși ar trebui să vă concentrați pe cel mai bun scenariu (în loc de cel mai rău), trebuie să fiți conștienți de faptul că există o șansă foarte mică ca tipul să nu spună da. Poate că îi place altcuiva, sau poate că a fost surprins și te-a gândit doar la tine ca pe un prieten - oricum, vei trece prin ea. Dar dacă doriți să profitați din plin de situație și să nu vă rătăciți, ar trebui să veniți cu un plan B în cazul în care lucrurile nu merg așa cum a fost planificat. Vino cu un motiv să pleci în avans. Indiferent dacă spune că trebuie să studiezi pentru un test, să te duci la următoarea clasă, sau că ai întârziat să te întâlnești cu un prieten, va suna mai bine dacă l-ai pregătit. Vino cu altceva de întrebat dacă poți spune că nu simte asta. Dacă vă apropiați de el și cu siguranță nu aveți chef să vă întrebați, gândiți-vă la altceva pe care îl puteți întreba, astfel încât să nu pară ciudat că ați venit la el - să întrebați temele de matematică sau dacă știe când Echipa de baseball de acasă joacă acea zi.

Cap 2
Alte strategii pentru a solicita un tip guy out

 1. Utilizați trucul "extra bilet".
  1
  Utilizați trucul "extra bilet". Cumpărați două bilete pentru a vedea un film, un concert, un comedian stand-up sau orice altceva despre care credeți că îl va interesa pe tipul respectiv. Apoi, când începeți să discutați cu tipul, menționați ocazional evenimentul și adăugați: "Ugh, prietenul meu a salvat complet de mine ..." dacă tipul nu ia momeala și cere să vină, spuneți doar: "Există orice șansă ai vrea să mergi? Am fost pe moarte să văd acest spectacol și cred că va fi distractiv. Faceți-o sună foarte casual, ca și cum v-ați gândit la ea la fața locului. Aceasta este o modalitate perfectă de scădere a presiunii pentru a cere unui tip afară. Cu toate acestea, aveți grijă. Dacă sunteți prea vag pe intențiile voastre, tipul dvs. ar putea crede că merge ca prieten, nu ca o întâlnire.
 2. Întreabă-l la o întâlnire de grup.
  2
  Întreabă-l la o întâlnire de grup. Mergând la o întâlnire la un grup este o altă modalitate de scădere a presiunii pentru a vedea anumite scântei. Dacă tu și tipul tău te afli cu un grup de cupluri sau chiar cu un grup de prieteni, atunci se va simți mai puțin ca o întâlnire și mai mult ca să stai. Doar spuneți tipului că tu și o grămadă de prieteni mergeți la bowling, la filme, la cină sau altceva și întrebați dacă ar vrea să vină. O întâlnire a grupului îl poate ajuta să știe că o să-l întrebi, dar nici unul din voi nu va simți aceeași presiune pe care o veți simți dacă o să mergeți singur. Dacă data grupului merge bine, atunci sperăm că va duce la o dată regulată. Încercați să nu fiți prea vagi cu privire la intențiile voastre. O dată a grupului poate fi indisolubilă de la un grup de prieteni de gen mixt. Data poate să nu știe că se află la o întâlnire și duce la situații incomode.
 3. Întreabă-l la o activitate prietenoasă.
  3
  Întreabă-l la o activitate prietenoasă. Alegeți ceva pe care tipul pe care îl aveți în minte și pe prietenii săi îl faceți, atâta timp cât vă sună distractiv și întrebați-l pe tipul să vă alăture. Aceasta ar putea fi lovirea cuștilor, a merge la un joc de baseball sau a te uita la barul sau la restaurantul tău local sau chiar la o plimbare. Solicitarea lui de a face ceva mai orientat spre om va fi mai atrăgătoare și va suna mai distractiv și mai casual decât să-i ceri să meargă la o cină luminată de lumânări. Aflați mai întâi ce îi place să facă. Deși există activități care de obicei atrag bărbații mai mult decât femeile, este posibil să fiți surprinși. În cazul în care merge la filme, încercați să alegeți un film care are mare apel. Un film de acțiune blockbuster ar putea fi unul distractiv pentru amândouă. Asigurați-vă că vă bucurați și de activitate. Nu vrei să ajungi întotdeauna la locurile go-cart locale, pentru că tipul tău crede că-ți plac carucioarele, dar nu chiar tu.
 4. Întreabă-l la un film sau la un concert.
  4
  Întreabă-l la un film sau la un concert. Aceasta este o ușoară variație a strategiei "extra bilet". Cu această strategie, ar trebui mai întâi să faceți o conversație ocazională cu tipul. Apoi, menționați un nou film care se joacă sau un concert care vine în oraș, încercând să vă asigurați că se adresează lui. Asteptati-i sa spuna cat de mult ii place acest concert sau trupa, iar daca nu-si face cu adevarat mesajul, spune-i: "Am vrut chiar sa vad si filmul asta. Vrei sa mergi sa-l vezi in weekend? " Dacă chiar vrei să acționezi în mod casual despre asta, poți adăuga: "Nu mă pot gândi la nimeni altcineva care vrea să meargă cu mine" sau "pe niciunul dintre prietenii mei ca acea bandă ..."
 5. Întreabă-l printr-o notă.
  5
  Întreabă-l printr-o notă. Puneți o notă în dulapul, manualele, punga, sau chiar furificați o notă în carcasa sa de chitară sau într-un alt element important pentru el. Pur și simplu spuneți: "Vrei să ieși cândva?" și lăsați-i numărul de telefon. Acest lucru funcționează excelent cu tipii pe care nu îl cunoașteți foarte bine și este nevoie de presiune. Nu numai că este o metodă eficientă, dar îl va face pe tipul să creadă că ești drăguț și puțin creativ. Dacă vrei cu adevărat să fii romantic, poți chiar să-l întrebi printr-o scrisoare, atâta timp cât nu-l sperie.
 6. Întreabă-l la telefon.
  6
  Întreabă-l la telefon. Dacă vrei cu adevărat să îl întrebi pe tipul, dar te temi să o faci în persoană, să-l suni și să întrebi dacă vrea să iasă în weekend. Puteți chiar să-l sunați cu o prietena apropiată sau cu doi în picioare pentru sprijin moral - atâta timp cât nu strigă sau nu rupe chemarea, având-i acolo vă va ajuta să vă relaxați și să câștigați încredere. Și dacă el spune nu, tot ce trebuie să faceți este să vă luați la revedere și să închideți.
 7. Lasă-l să știe față în față cum simți cu adevărat.
  7
  Lasă-l să știe față în față cum simți cu adevărat. Nu fiți nervoși - faceți doar puțin discuții și apoi treceți la întrebarea dvs. Când te duci să vorbești cu el, asigura-te că prietenii tăi sunt în vizor pentru ca ei să te poată ajuta. Spune-i toate motivele pentru care îl placi și apoi spune-i că-l placi pentru că îi dă un impuls de încredere, iar șansele tale de a fi respinse sunt puțin mai subțiri. Atunci spune-i că-l placi. Cel mai bine dacă îl întrebi dacă e liber într-o anumită zi și îi spui planurile tale și dacă îi place, există șansa să spună da. Lasă-l să știe că, dacă data nu funcționează, vei fi în continuare dispus să fii prietenul lui, iar dacă o faci atunci poți să te duci la oa doua întâlnire. Vrea să știe că nu vei fi așa de supărat. Spuneți ceva de genul "hei știi că ești inteligent, amabil, amuzant etc. știi că îmi plac. Poate că, dacă ești liber în noaptea de vineri, am putea merge la cină și să vedem un film. cu niște prieteni și dacă nu funcționează, nu voi fi supărat că am putea să rămânem prieteni ". Ceva așa, astfel încât el este dispus să spună da sau doar să spună totul și să schimbe partea prietenilor. Ca și cum ar spune da să spună "bine, este bine dacă vin niște prieteni sau doar tu și cu mine" așa că știe că îți pasă de părerea lui. Un alt mod de a face asta este să spui "hei uite-mă și prietenul meu ar trebui să meargă la cină și ea a invitat prietenul ei. Poate că poți veni cu mine și să fie data mea pentru că îmi place și tu esti inteligent, amuzant, super Ce vrei să spui? Știi dacă ești liber în noaptea de vineri? Și așteptați apoi răspunsul său.