Cum să devii o vrăjitoare

Uitați de pălăriile, de măturări și de tresări; există multe dezinformări despre vrăjitoare. O practică complexă și personală, vrăjitoria este o metodă de magie populară, care implică o cunoaștere aprofundată a lumii naturale, a lumii spirituale și a sinelui. Dacă aveți o legătură cu aceste lumi și sunteți nemulțumiți de credințele tradiționale, aflați mai multe despre ceea ce este nevoie pentru a fi o vrăjitoare ar putea fi potrivit pentru dvs. Este o practică și o călătorie pe tot parcursul vieții.

Cap 1
Învățați despre vrăjitorie

 1. Aflați despre diferite tradiții magice.
  1
  Aflați despre diferite tradiții magice. Nu există nici o școală centrală de vrăjitorie, vrăjitorie sau vrăjitorie, ceea ce înseamnă că începătorii și non-practicienii au adesea dificultăți în a afla ce este real și ce este fals. A deveni vrăjitoare este o călătorie personală care implică cercetarea, răbdarea, studiul și mai multă cercetare (serios, pentru multe vrăjitoare, este o casting de vrăjitor de 20%, 80% note). În funcție de interesele dvs., diferite școli de gândire și tradiții pot fi mai potrivite sau mai interesante. Unele stiluri comune de vrăjitorie includ: Wicca și "vrăjitoarele verde" sunt populare în Statele Unite, de multe ori care se învârt în jurul valorii de studiul Gaia și vrăji și meditații bazate pe natură. Primii Wiccani au fost urmașii lui Gerald Gardner, un savant magic britanic în secolul XX, ale cărui idei și opere au fost popularizate în anii 1950 și 1960. Dacă aveți un interes în cristale, folosirea ierburilor, ritualurilor și uleiurilor esențiale, aceasta ar putea fi potrivită pentru dvs. [1] Neo-păgânismul și druidismul sau alte vrăjitoare ancestrale sunt interesate de istorie și de tradiție, practicând în mod specific în funcție de anotimpuri și ritualuri. Dacă vrei să te întorci la sursa vrăjitoriei "tradiționale", aceste stiluri ar putea fi potrivite pentru tine. Vrăjitoriile regionale și esoterice, precum Santeria, Stregheria, Fari, Pharmakos și alte vrăjitoare culturale, sunt de asemenea comune, în funcție de locul în care trăiți și de tradițiile culturii. Dacă aveți o legătură puternică cu locul, cercetați practicile locale în care locuiți. Rețineți că unele religii / practici sunt închise. "O cultură sau o religie este considerată" închisă "dacă vi se cere să se nască sau să fie inițiată în mod oficial în ea pentru a fi considerată parte a acelei comunități sau a credinței și pentru a avea dreptul să participe la practicile lor spirituale. acest lucru include hinduismul și diferitele religii și culturi nativ americane, Wicca, în forma sa tradițională, este considerată închisă, datorită faptului că este o religie misterioasă și că inițierea formală într-un coven este necesară (Neo-Wicca, pe de altă parte este cel mai bun mod de a ști dacă o cultură este închisă este de a întreba pe cineva care face parte din cultură. În general, așa cum este cazul multe alte lucruri în viață, este mai bine să cereți permisiunea înainte de a ridica ceva ce pare exotic sau mistic. Vrăjitoria seculară, care nu este asociată cu nici o religie, filozofie, sistem de credință etc. religia (sau lipsa acesteia) poate practica vrăjitorie seculară. Vrăjitoria este pentru toată lumea.
 2. Citiți pe larg despre diferite istorii și tradiții.
  2
  Citiți pe larg despre diferite istorii și tradiții. Un lucru pe care vrăjitorul novice îl va învăța rapid este că fiecare adepți practică diferit. Nu există nici o "vrăjitorie", nici o listă centrală de principii sau reguli pentru vrăjitoare. [2] Orice sustine ca este fals. Practica ta va fi practica ta, nimeni altcineva, asa ca este important sa iei "sfaturi de experienta" cu un bob de sare. Poți să citești niște clasice, dar ar trebui să te îndrepți spre înțelegerea personală a artelor și a practicii tale. Unii scriitori clasici și lecturi includ: The Occult: O Istorie Malleus Mallificarum, un vechi text despre vrăjitorie Montague Summers - Vrăjitoria și Demonologia Verificați scrierile Wiccan de Gerald Gardner, Doreen Valiente și Scott Cunningham. Nigel Jackson, Nigel Pennick, Carlo Ginzburg, Robin Artisson, Gemma Gary și Andrew Chumbley au scris pe larg despre vrăjitoria tradițională. (Fiți conștienți că multe cărți și / sau autori vin dintr-un punct de vedere Wiccan / neo-păgân. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, dar dacă căutați informații despre, de exemplu, vrăjitoria seculară - adică vrăjitoria care nu este asociat cu nici o religie, filozofie, sistem de credință etc., atunci cărțile despre vrăjitoria Wiccan nu vor fi la fel de utile). Unii autori sunt cunoscuți, în cel mai bun caz, problematici și greșiți și, în cel mai rău caz, intenționat ignoranți și deliberat dezinformați. Acești autori includ, adesea, inexactități istorice (de la neînțelegeri / concepții greșite la minciuni pure), opinii părtinitoare asupra diverselor subiecte și apropriere culturală. Unii autori care trebuie să fie atenți sunt: ​​Silver RavenWolf, Raymond Buckland, Laurie Cabot, Margaret Murray, Edine McCoy și DJ Conway. Dacă vă decideți să citiți lucrările lor, asigurați-vă că verificați faptele și totul. Aceste cărți pot fi utile, absolut, dar fac propriile dvs. cercetări independente și nu luați cuvântul nimănui ca evanghelie, indiferent cât de populare sunt acestea. Rețineți, de asemenea, că unii autori, în timp ce lucrările lor sunt utile, au murit pentru o vreme, astfel încât informațiile lor ar putea fi puțin depășite. Scott Cunningham este un bun exemplu în acest sens. Cărțile lui pot fi foarte utile și informative, dar nu uitați să vă împărțiți lectura cu alte surse.
 3. Dezvoltați obiective personale pentru practica dvs.
  3
  Dezvoltați obiective personale pentru practica dvs. Nu poate fi supraestimat: a fi vrăjitoare este o călătorie personală. Nu există nici o cale de a face asta. Acest lucru face să fie important să învățați ceea ce puteți, să luați ceea ce trebuie și să vă scrieți propriile scopuri și propria dvs. cale. Ar putea fi util să faceți niște jurnal, să păstrați o evidență a ceea ce doriți să explorați și ceea ce sperați să descoperiți. Câteva întrebări călăuzitoare vă pot ajuta să începeți, dar depinde de dvs. să găsiți răspunsurile. Ce vrei de la vrăjitorie? Ce fel de vrăji și vrăjiți pe care sperați să le îndepliniți? Ce sperați să aflați despre a fi o vrăjitoare? Cum poți să speri că vrăjitoria îți poate îmbunătăți sau schimba viața?
 4. Ferește-te de puf.
  4
  Ferește-te de puf. Fiți atenți la tutorialele de plată și la programele online. Dezvoltarea unei practici de vrăjitorie nu este ceva care poate fi comunicat în 25 de pași simpli pentru doar 39,95 dolari de la Hot Topic. Vrăjitoria nu înseamnă să urmezi o listă de reguli pre-scrise și să mergi de la A la B la C în ordinea corectă. Este o călătorie personală de descoperire care este diferită pentru toată lumea. Ce înseamnă a fi "o vrăjitoare" și a "practica vrăjitoria" se va schimba drastic când vorbiți cu diverși practicieni de magie. Încercați să luați lucrurile cu un bob de sare. Dacă alte vrăjitoare nu vor să vă ajute să înveți sau să nu fiți de acord cu o anumită practică sau cu o lectură în care găsiți putere, discutați cu alte vrăjitoare. Găsiți un grup de practicanți asemănători și ignorați disidenții.

Cap 2
Turnarea și folosirea vrăjilor

 1. Colectați instrumentele pentru practica dvs.
  1
  Colectați instrumentele pentru practica dvs. Pentru a începe începerea casting-urilor și practicarea vrăjitoriilor, este o idee bună să obțineți instrumentele de bază. Nu, măturile și pălăriile nu sunt necesare. Fiecare vrăjitoare va necesita instrumente diferite pentru a efectua vrăji particulare, dar elementele de bază sunt mai mult sau mai puțin universale, deși trebuie precizat că nici unul dintre aceste elemente nu este necesar pentru a fi o vrăjitoare. Selectați o baghetă. Părțile sunt adesea selectate pentru a se conecta personal cu vrăjitoarea. Este o chestiune simplă de a găsi și de a încărca un băț, dar este, de asemenea, mult mai mult decât atât. Petreceți o mulțime de timp rătăcind pădurile pentru a găsi un baston scurt care funcționează pentru dvs., cu care vă simțiți legați. O vei cunoaște când o vei găsi. Nu simți că nu ești o vrăjitoare "adevărată", totuși, dacă nu folosești o baghetă sau alt instrument pe care o folosește altă vrăjitoare. Practica voastră este a ta singură și nimeni altcineva nu poate să-ți spună ce lucrează pentru tine. Mortarul și pisoii sunt obiecte importante pentru turnarea vrăjilor. Folosit pentru a amesteca ierburi și alte ingrediente într-o poțiune feroce, un mortar și pistil sunt disponibile la orice magazin de articole de uz casnic și în majoritatea bucătăriilor. Ierburi. Vrajitoarele de vrăjitoare, mugwort, salvie, lavanda și multe alte plante medicinale sunt utilizate în mod obișnuit în vrăjitorie. Enciclopedia de plante magice de la Scott Cunningham este un ghid esențial pentru vrăjitoarele novice. Puteți afla despre puterile și utilizările multor ierburi comune și cum să le folosiți. Minerale și sare. Folosite în curățarea și păstrarea spumelor și a sărurilor minerale în condiții de siguranță, spiritele minerale și sărurile sunt bariere comune împotriva lumii spiritelor. Vă puteți ajuta să vă protejați prin încărcarea uneltelor cu spirtoase minerale naturale și în jurul dumneavoastră în sare.
 2. Încărcați instrumentele dvs. magice.
  2
  Încărcați instrumentele dvs. magice. Pânzele, cristalele și alte unelte implicate în incantațiile psihice grele trebuie curățate cu atenție înainte și după turnările de vrăjitorie. O vrăjitoare bună este în acord cu instrumentele ei și le menține încărcate și fără energie psihică negativă. Utilizați tradițiile și tehnicile practicii dvs. pentru a vă încărca și curăța instrumentele. Tradițiile diferite vor oferi diferite tehnici pentru a realiza acest lucru, dar, în general, multe vrăjitoare folosesc energia lunară pentru a încărca sau a curăța baghetele, lăsând piatra să absoarbă energia lunii stând pe lumina lunii peste noapte. Ștergerea baghetei în jos cu băuturi spirtoase minerale este, de asemenea, o practică obișnuită pentru a curăța și elimina orice energie psihică rău.
 3. Curatati zona.
  3
  Curatati zona. Vrăjile și cercurile nu trebuie să fie aruncate în mijlocul unui lemn întunecat la miezul nopții, iar ritualurile magice pot fi îndeplinite la fel de eficient în confortul dormitorului tău. Alegeți un spațiu sigur în care veți fi confortabil și neîntrerupt. Selectați un loc unde puteți rămâne neîntrerupt atât timp cât va dura până la finalizarea ritualului. Meditează pentru câteva minute, conform practicii tale. Oferiți-vă o rugăciune de protecție, solicitând ca spiritele rele și energia negativă să stea departe și invitați poziția și lumina în cercul vostru. Meditează pe sarcina de a veni. Lumânări luminoase și pregătiți alte obiecte care vor fi necesare pentru ritualul pe care îl veți desfășura. Dacă alte persoane sunt în preajmă pentru a efectua ritualul cu voi, adunați-vă împreună, ținându-vă mâinile și completând rugăciunile de curățire împreună. Alăturați-vă ca una.
 4. Aruncați cercul.
  4
  Aruncați cercul. Diferitele tradiții folosesc diferite obiecte și metode pentru turnarea unui cerc, dar nu este important dacă doriți să folosiți lumanari, pietre, linii de cretă sau bastoane pentru a crea cercul dvs. de ortografie, ceea ce contează este intenția. Cercul este o barieră fizică sau psihică în spațiul dvs. sigur, care vă va permite să canalizați zeitățile, puterile și energiile necesare pentru a vă face munca. În multe tradiții, un cerc trebuie să conțină lumânări la fiecare dintre cele patru direcții cardinale - Nord, Sud, Est și Vest. Este, de asemenea, o idee bună să țineți un reprezentant al fiecărui element din cerc cu dvs. O mână de pământ, un pahar de apă, focul unei lumânări și alte elemente ar trebui să fie prezente.
 5. Aruncarea vrajii.
  5
  Aruncarea vrajii. Bine ati venit elementele si zeitatile pe care le invocati si precizati Scopul ritualului cu voce tare. Apelurile sau rugăciunile specifice ar trebui să fie recitate, iar vrăjile ar trebui exprimate în acest moment. O bază de date cuprinzătoare online de vrăji poate fi găsită aici. [3] Ridicați și eliberați energia pe care o invocați. Scopul unei vrăji este să-ți faci un cerc, prin care intră în contact cu lumea nevăzută a energiilor și a spiritelor. Când te conectezi la aceste energii, trebuie să le contactezi în siguranță și să te detașezi de ei în siguranță.
 6. Închideți ritualul în siguranță.
  6
  Închideți ritualul în siguranță. Mulțumiți-le pe Dumnezei (dacă sunt prezenți) pentru a vă întreba cu prezența lor. Mulțumiți elemente pentru a vă ajuta și pentru a vă ajuta în vrăjitoria voastră. Închideți sau deschideți cercul, în funcție de tradiția dvs. Wiccans practică ceea ce se numește Legea celor Trei: "Evermind regula celor trei, ceea ce trimiteți voi vine înapoi la tine". Legea celor trei afirmă că tot ce faci se întoarce la tine de trei ori. Deci, vă rog, fii înțelept și gândește-te la acțiunile tale și la modul în care le afectează pe ceilalți. Țineți minte, totuși, că nu toate vrăjitoarele sunt Wiccan, iar vrăjitoarele non-Wiccan nu trebuie să creadă sau să urmeze liniile directoare Wiccan. Nu bateți pe nimeni altcineva pentru a-ți practica doar pentru că nu este același lucru ca al tău.

Cap 3
Dezvoltarea practicii tale

 1. Găsiți un ghid.
  1
  Găsiți un ghid. Deoarece poate fi atât de copleșitor pentru novice, este important pentru vrăjitoarele care încep să exploreze lumea vrăjitoriilor pentru a obține ajutor. Găsiți alte vrăjitoare mai experimentate, care vă vor ajuta să vă instruiți în artele întunecate, să recomandați lecturi și să vă arătați ceva despre vrăji. Niciodată nu mințiți despre experiența dvs. sau expertiza dvs. în vrăjitorie. Dacă nu știți o baghetă dintr-un cazan, nu încercați să vă aruncați ca o vrăjitoare experimentată. Alții vă vor respecta mai puțin și veți vedea prin ea. Este mai bine să fii cinstit cu privire la cunoștințele tale și să fii dispus să înveți. [4]
 2. Păstrați-vă propria Carte de umbre.
  2
  Păstrați-vă propria Carte de umbre. Când începeți prima dată să practicați vrăjitoria, este o idee bună să începeți propria carte de umbre. Din nou, nu este nevoie să fie legat în piele veche și colorat cu sânge de capră ", doar să obțineți o carte de compoziție. Adorați-l așa cum ați face un jurnal, cu imagini pe care le găsiți puternice, în mișcare sau pline de înțelepciune vrăjitoare. Utilizați cartea pentru a înregistra vrăji, observații și incantări în timp ce le ridicați din lecturile și cercetările.
 3. Creați un altar.
  3
  Creați un altar. Un altar nu trebuie să fie elaborat sau să prezinte craniul albite al unui mistic din secolul al XII-lea (deși ar fi minunat). Un altar este pur și simplu un loc în care veți practica. Ar trebui să prezinte în mod proeminent totemuri personale și obiecte de inspirație, lucruri esențiale pentru practica dumneavoastră. Aceasta poate însemna cristale, pietre, plante, imagini și orice alte obiecte importante pentru dvs. Adorați-vă alterul cu obiecte importante. Dacă sunteți o vrăjitoare verde sau un Wiccan, ar fi o idee bună să puneți pe altar lauri, flori moarte, ierburi uscate și alte lucruri naturale. Găsiți pietre care vă vorbesc, scoici ciudate sau alte obiecte de putere și frumusețe. Dacă sunteți un druid sau alt tip de vrăjitoare tradițională, păstrați pe altarul dvs. o mulțime de poze ale familiei, strămoșilor voștri. Dacă nu aveți, includeți obiecte foarte vechi - fotografii ale soldaților războiului civil sau ceasuri de buzunar vechi, lucruri care vă amintesc de trecut și vă ajută să vă conectați la el.
 4. Practicați ritmic, cu anotimpurile.
  4
  Practicați ritmic, cu anotimpurile. Multe (dar nu toate) vrăjitoare consideră că este benefică să fie în acord cu schimbarea anotimpurilor și cu tranzițiile de la o fază la alta. Atrageți-vă la fazele lunii și exersați casting-ul în conformitate cu schimbările lunare, echinocțiul și alte semnificative esențiale ale schimbării timpului. Obțineți un calendar astrologic și aflați despre planetele care se schimbă. Acordați atenție schimbării anotimpurilor și răspunsurilor dvs. emoționale, fizice și psihice.
 5. Continuați să colectați obiecte magice.
  5
  Continuați să colectați obiecte magice. Pe măsură ce Cartea ta a Umbrelor crește și se umflă cu vrăji, este o idee bună să ții dulapurile și altarul tău în creștere. Colectați ierburi și uleiuri esențiale pentru a vă folosi în vrăjirea dvs. și continuați să vă cultivați colecția de plante și uleiuri puternice. Practicați-le folosind și învățați despre utilizările lor distinctive. Strângeți pietre prețioase și cristale și meditați cu ei pentru a afla cu care te conectezi și pe care le poți folosi în practica ta. Ierburile și pietrele sunt disponibile pentru cumpărare, însă este o idee bună să aflați mai multe despre hrănirea și colectarea ierburilor proaspete pentru a vă usca. Conectarea practicii cât mai mult cu pământul este o idee excelentă. Obțineți un ghid local de teren pentru verdeață în climatul dvs. și ieșiți frecvent pentru a găsi plante medicinale utile. Du-te în pădure în jurul pajiștilor pentru a găsi pietre prețioase.