Cum să fii cel mai bun student din clasa ta

Vrei să-ți impresionezi profesorul? Poate vrei doar să profiți cât mai mult de anul școlar. Oricare ar fi motivul pentru care vrei să fii cel mai bun student din clasa ta, există câteva moduri diferite în care vrei să te îmbunătățești. Fiind cel mai bun student în orice clasă, este vorba despre mai mult decât să faci gradul; este, de asemenea, o persoană bună și îi arătăm pe învățător că le iei în serios.

Cap 1
Obținerea celor mai multe din învățare

 1. Ia-ți creierul și trupul gata să învețe.
  1
  Ia-ți creierul și trupul gata să învețe. Veți învăța cel mai bine și veți avea cel mai ușor timp la școală dacă corpul dumneavoastră este gata să învețe! Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă pregăti corpul. Încearcă: Ia multă somn. Trebuie să obțineți cantitatea potrivită de somn pentru corpul dvs., dacă doriți ca creierul să funcționeze cât se poate de bine. Ar trebui să te simți atent în cea mai mare parte a zilei. Dacă vă simțiți nevoia să vă închideți ochii până la prânz, nu dormiți suficient. Pentru majoritatea oamenilor, veți avea nevoie de aproximativ 8 ore de somn. Corpul tau nu functioneaza corect daca tot ce mananci este junk cum ar fi jetoane, bomboane si hamburgeri. Dacă doriți să fiți cel mai bun student, puteți mânca legumele (cum ar fi broccoli), unele fructe și proteinele slabe (cum ar fi puiul și peștele). Bea multa apa. Creierul are nevoie de apă pentru a funcționa corect. De fapt, întregul trup are nevoie de apă pentru a lucra corect. Beți mai multe pahare de apă pe zi, dar rețineți că unii oameni au nevoie de mai multă apă decât alții. În cazul în care pipi va ieși în culoare închisă, aveți nevoie de mai multă apă, în timp ce dacă este clar, este de obicei exces de apă.
 2. Aflați într-un mod care funcționează pentru dvs.
  2
  Aflați într-un mod care funcționează pentru dvs. Toată lumea învață cel mai bine în diferite moduri; acest lucru se numește un stil de învățare. [1] Găsiți o cale care să funcționeze pentru dvs. și să încercați să învățați în acest fel cât puteți. Veți avea mai mult control asupra acestui lucru când studiați acasă, dar puteți, de asemenea, să discutați cu profesorul dvs. despre ajustarea modului în care lecțiile sunt învățate să includă mai multă varietate pentru elevii de stil diferit. De exemplu, ați observat că este foarte ușor să vă amintiți diagrame sau imagini? Acest lucru înseamnă că ați putea fi un cursant vizual, ceea ce înseamnă că ar trebui să utilizați mai multe imagini și imagini pentru a învăța. Un exemplu în acest sens ar fi dacă v-ați desenat o diagramă pentru memorarea părților de vorbire. Poate că ați observat că aveți un timp mai ușor de a studia când ascultați muzica în liniște sau că nu vă puteți aminti ce a scris profesorul dvs. pe tablă, dar puteți "auzi" ceea ce au spus în cap ca și cum ar fi fost în camera acum. Aceasta înseamnă că ați putea fi un cursant auditiv, ceea ce înseamnă că învățați mai bine cu sunetul. Un exemplu în acest sens ar fi dacă înregistrați profesorul dvs. atunci când vorbește, astfel încât să îl puteți asculta în timp ce vă faceți temele sau studiați. Poate că ați observat că, în timpul unei lecții, vă simțiți ca și cum totuși doriți să acordați atenție, dar într-adevăr trebuie să vă ridicați sau să vă mișcați. Poate că te îndrepți în jurul camerei în timp ce studiezi. Acest lucru ar putea însemna că sunteți un cursant kinestez, ceea ce înseamnă că învățați mai bine atunci când faceți lucruri cu corpul dumneavoastră. Încercați să jucați cu o bucată de lut în mână în timp ce profesorul dvs. vorbește.
 3. Fiţi atenți.
  3
  Fiţi atenți. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a deveni cel mai bun student din orice clasă este să acordați atenție atunci când profesorul dumneavoastră vorbește. Dacă vă distrați, puteți pierde informații importante și veți avea mai mult timp să înțelegeți ce să faceți sau când trebuie să studiați mai târziu. Dacă întâmpinați dificultăți în a rămâne concentrată atunci când profesorul dvs. vorbește, încercați să stați în față și să participați mai mult la curs. Ridicați mâna și puneți întrebări când nu înțelegeți ceva sau când profesorul dvs. spune ceva interesant și doriți să aflați mai multe despre el.
 4. Aflați cum să faceți note.
  4
  Aflați cum să faceți note. Luarea de note (și de a lua note bine) poate fi dificilă, dar va face mult mai ușor pentru tine să înveți și să studiezi, ceea ce înseamnă că notele tale vor fi mai bune și scorurile de test se vor îmbunătăți, astfel că ești cel mai bun student din clasa ta. Doar amintiți-vă, nu trebuie să scrieți tot ceea ce spune profesorul dvs. Doar scrie cele mai importante lucruri și lucrurile pe care le știi că le vei aminti cu greu.
 5. Faceți temele la timp și bine.
  5
  Faceți temele la timp și bine. Chiar dacă nu obțineți note foarte bune pe temele dumneavoastră, doar o faceți la timp vă va ajuta să păstrați gradul dvs. cât mai mult posibil. Ar trebui să încerci să-ți faci temele să fie cele mai înalte din clasă sau nu încerci să fii cel mai bun din clasa ta. Dincolo de asta, faceți-vă cât mai bine pe tema dumneavoastră. Când nu-l înțelegi, întreabă pe cineva pentru ajutor! Profesorul dvs. ar putea fi capabil să vă stabilească un tutore sau chiar să vă ajute singuri. Programați suficient timp pentru a vă face temele făcute. Acest lucru ar putea însemna să vizionați mai puțin televizorul sau să petreceți mai puțin timp cu prietenii, dar acesta va fi în valoare de el în cele din urmă. Obținerea unui mediu bun pentru a face temele vă va ajuta într-adevăr să faceți asta. Mergeți undeva liniștit, unde nu aveți niciun fel de distragere a atenției. Dacă poți merge la o bibliotecă, e un loc bun. Dacă nu vă puteți lăsa casa și oamenii cu care vă aflați sunt zgomotoși, încercați să faceți baie.
 6. Căutați modalități suplimentare de învățat.
  6
  Căutați modalități suplimentare de învățat. Materialele de învățare care nu sunt incluse în cursurile dvs. vă pot ajuta să înțelegeți informațiile pe care le acoperiți mult mai bine și poate, de asemenea, să vă impresioneze într-adevăr profesorul. Urmărirea informațiilor într-un mod care urmează intereselor dvs. vă poate ajuta să rămâneți concentrați în clasă. Căutați mai multe modalități de a învăța despre toate subiectele pe care le studiați și veți descoperi că toată școala este mai interesantă și că sunteți tot mai mult succes. De exemplu, dacă studiați istoria americană, puteți viziona documentare online pentru a afla mai multe despre epoca despre care învățați. Puteți învăța prin studierea cărților din biblioteca dvs. locală și puteți afla multe online. În timp ce Wikipedia nu este întotdeauna corectă, de obicei este destul de bună. De asemenea, puteți găsi documentare și videoclipuri educative pe YouTube, cum ar fi cele mai populare spectacole Crash Course și TedTalks. Acestea au multe informații pe care profesorul sau profesorul dvs. nu le-au explicat destul de bine pentru dvs. Aflați și când școala este în afara sesiunii. Continuați învățarea în timpul verii, la sfârșit de săptămână, și începeți să vă pregătiți pentru anul viitor de școală cât mai curând posibil, descoperind ce fel de lucruri veți studia. În ceea ce privește vara, doar revizuirea informațiilor pe care le-ați învățat deja de doar două sau trei ore, de trei sau patru ori pe întreaga vară, vă poate ajuta să vă asigurați că sunteți gata când începe anul școlar.
 7. Studiați mai devreme.
  7
  Studiați mai devreme. Una dintre modalitățile cele mai eficiente de a obține scoruri mai bune pe teste este să începeți să studiați și să vă pregătiți pentru test cât mai curând posibil. Cu siguranță nu lăsați-o până seara. Cu cât va fi mai greu testul, cu atât mai devreme ar trebui să începeți să studiați. Două sau trei săptămâni este de obicei un bun punct de plecare.

Cap 2
Fiind o persoană bună

 1. Faceți oamenii să se simtă bine, nu rău.
  1
  Faceți oamenii să se simtă bine, nu rău. A fi cel mai bun student într-o clasă este mai mult decât obținerea unor note bune. De asemenea, trebuie să lucrați pentru a fi o persoană bună. Nu vrei să fii bulou sau clovn de clasă; care nu te va face cel mai bun student din clasă. Concentrați-vă pe a face pe oameni să se simtă bine, oferindu-le complimente și le spune când fac o treabă bună. Nu fiți supuși oamenilor și nu-i dați de mâncare sau să spuneți lucruri dureroase.
 2. Fiți utile tuturor.
  2
  Fiți utile tuturor. Fiți o persoană bună ajutând oamenii când puteți. Dacă știți cum să faceți ceva sau aveți un mod mai ușor de a face acest lucru, arătați-le cum. Nu te face mai inteligent sau mai bun, doar fii frumos si prietenos. De asemenea, puteți face mici lucruri frumoase, cum ar fi țineți o ușă deschisă pentru ei sau ajutându-i să transporte ceva greu. De exemplu, dacă cineva a plecat câteva zile, oferiți-i să-i ajute să se răzbune și să vă împărtășească notele cu ei.
 3. Fiți respectuoși față de oameni, chiar și atunci când sunt în pericol.
  3
  Fiți respectuoși față de oameni, chiar și atunci când sunt în pericol. Chiar și atunci când oamenii sunt de înțeles pentru tine, ar trebui să fiți în continuare respectuoși. Nu striga la ei și nu le răniți fizic. Nu-i spuneți numele sau tăiați în fața lor în linie, doar pentru a le spui. Pur și simplu ignorați-i și tratați-i ca și cum ați trata pe altcineva. Fiți respectuoși față de oameni prin a nu vorbi despre ei și, cu siguranță, oferindu-le șansa de a vorbi dacă doresc. Respectați opiniile lor și nu vă faceți griji dacă ei cred că sunt puțin diferit de tine. De asemenea, ar trebui să lăsați oamenii să fie ei înșiși și să nu-i facă să se simtă rău pentru că sunt unici sau diferiți.
 4. Stai calm.
  4
  Stai calm. Când ești în clasă, stai cât de calm poți. Nu alerga și întrerupe oamenii. De asemenea, trebuie să încercați să nu fiți stresați atunci când școala devine dificilă. Acest lucru este rău pentru dvs. și ar putea să vă provoace, de asemenea, să vă bateți la alți oameni. Ajută-te să te calmezi, respiri încet. Amintește-ți că totul va fi bine. Ești suficient de puternic să faci asta! Evitați să vă îngrijorați de notele perfecte. Calificările perfecte nu contează decât ultimul an și jumătate de liceu și atunci când sunteți în facultate (dacă intenționați să mergeți la absolvirea școlii mai târziu). În caz contrar, trebuie doar să se concentreze pe învățarea materialului, precum și puteți și nu vă faceți griji cu privire la numerele sau scrisorile pe care profesorul dvs. le atribuie. Cunoașterea materialului este mai importantă decât obținerea unui grad.
 5. Faceți distracția tuturor.
  5
  Faceți distracția tuturor. Încercați să ajutați toată lumea să se distreze. Fiți entuziaști și pozitivi când sunteți în clasă. Această entuziasm de învățare va face pe toți să se simtă mai bine în ceea ce privește învățarea. S-ar putea chiar să-i facă pe niște oameni să-și manifeste entuziasmul când n-ar permite în mod normal altora să vadă că le pasă. De exemplu, ați putea începe să învățați despre planete din clasa științifică. Găsiți o imagine minunată a planetei dvs. preferate și arătați-o celorlalți, apoi provocați-i să găsească o imagine minunată a planetei lor preferate.
 6. Fii tu insuti!
  6
  Fii tu insuti! Cel mai important este să fii tu însuți. Nu poți fi cea mai bună persoană pe care o poți fi dacă pretinzi că ești altcineva. Fă lucrurile care te fac fericit. Distribuiți lucrurile pe care le iubiți. Fii prieteni cu oamenii care te fac să te simți bine despre tine. Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce cred ceilalți oameni. Adevărul este că ani de acum, nici măcar nu vă veți aminti jumătate din numele lor. Dacă nu cred că ești cea mai tare persoană acum, nu vei mai avea grijă în cinci sau șase ani. Ceea ce vă va interesa este cât de nefericiți sunteți că nu ați făcut lucruri care te-au făcut fericit.

Cap 3
A face profesorul tău fericit

 1. Fii respectuos.
  1
  Fii respectuos. Dacă vrei să-ți faci profesorul fericit, respectul este într-adevăr cea mai bună cale de a începe. Mai ales dacă alți studenți sunt lipsiți de respect, veți ieși afară și veți deveni rapid favoriți. Puteți face lucruri de genul: Nu fi deranjant. Nu treceți notele, nu discutați cu prietenii, nu faceți glume sau vă deplasați prea mult în timp ce profesorul dvs. vorbește. Fii punctual (la timp sau chiar devreme) si cu siguranta nu le sariti peste clasa lor. Când vorbești cu ei, fii politicos. Adresați-le ca doamnă sau domn și folosiți cuvinte precum vă rog și vă mulțumesc. Fii serios când folosești cuvintele și nu-i lăsa să se simtă ca și cum te-ai distra de ei vorbind astfel.
 2. Întreabă întrebări.
  2
  Întreabă întrebări. Profesorii îi plac atunci când elevii pun întrebări. Există câteva motive pentru aceasta. Mai întâi de toate, le spune că le acordați atenție. În al doilea rând, le arată că considerați că sunt interesante și că vă bucurați de subiect (chiar dacă nu sunteți). În al treilea rând, îi face să se simtă inteligenți și de ajutor. Toată lumea îi place să se simtă inteligent și de ajutor. Puneți întrebări atunci când le aveți și veți găsi că profesorul dvs. vă place mai mult și mai mult. De exemplu, dacă profesorul tău vorbește despre chimie și despre numărul lui Avogadro, întreabă-i cum memorează numărul. Ca avertisment, totuși, încercați să nu puneți întrebări inutile. Nu vrei să-ți pui o întrebare doar ca să ai o întrebare. În cele din urmă, acest lucru vă va deranja profesorul și ei vor crede că o faceți doar pentru atenție. Nu puneți întrebări personale sau ceva care este important numai pentru dvs. Puteți să întrebați despre temele la domiciliu, datele de tip quiz pop sau ceva care nu te deranjează singur sau dacă nu înțelegi. "Ce pagini trebuie să citiți pentru ziua de mâine?" și "Doamnă, există o metodă mai bună de a memora acest lucru?" va fi adecvat. "De ce am obținut un D?" și "Doamnă, care trupă băiat este cea mai tare în funcție de tine?" sunt definiți nr. - Doamnă, aveți un prieten? tipul de întrebări care sunt legate de relațiile personale ale profesorilor nu trebuie să fie chestionați cu orice preț. Profesorii sunt bifați din cauza acestui lucru și vă pot face suspendați.
 3. Întreabă pentru ajutor.
  3
  Întreabă pentru ajutor. S-ar putea să credeți că întrebarea că ajutorul profesorului dvs. vă va ajuta să vă supărați, pentru că vă face să arătați proști. Acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr. Solicitarea de ajutor vă face să arate inteligent și vă va face pe profesorul dvs. fericit. Când puneți întrebări, profesorul dvs. știe că veți lucra din greu și veți înțelege ceea ce predă mult mai bine. Vor fi mândri de tine pentru că ați luat inițiativa de a obține ajutorul pe care îl cunoașteți de care aveți nevoie. De exemplu, dacă există un test de matematică care apare în câteva săptămâni și știți că nu ați înțeles pe deplin cum să împărțiți fracțiunile, întrebați-l pe profesorul dvs. dacă pot trece din nou instrucțiunile cu dvs. încă o dată și pot face două trei probleme cu tine pana cand o intelegi. Spuneți ceva de genul: "Domnule Green, mă străduiesc cu temele. Din anumite motive, cazul genitiv este foarte greu pentru mine, putem să ne întâlnim după școală sau în timpul prânzului, ca să puteți încerca explicând-o într-un mod diferit? "
 4. Fii student.
  4
  Fii student. Fii student care nu numai că ține de necazuri, ci face și clasa un loc mai bun. Este vorba despre mai mult decât să înceapă lupte și argumente (deși nu ar trebui să faceți nici aceste lucruri). Este vorba despre a fi o persoană care ajută la rezolvarea problemelor atunci când apar. De exemplu: Vă reamintiți altora (fără a fi bossy sau nepoliticos) să păstreze regulile clasei. În cazul în care o luptă izbucnește, veți obține imediat cel mai apropiat profesor, sau difuza lupta, sau orice este potrivit cu situația. Ajutați profesorul să îndeplinească sarcini, cum ar fi predarea documentelor, materialelor, realizarea de copii, ajutarea unui student cu o întrebare sau orice este potrivit. Ajutați colegii de clasă care au probleme. Dacă un supraviețuitor este în mod clar supărat, încercați să-l ajutați. Deschideți ușa pentru un profesor care rotește căruciorul AV. Nu treceți zvonuri urâte, chiar dacă este vorba de bârfe suculente.
 5. Rămâi în fruntea muncii tale.
  5
  Rămâi în fruntea muncii tale. Faceți temele la timp. Obțineți ghiduri de studiu și solicitați ajutor cu cel puțin două săptămâni înainte de un test, și nu cu două sau trei zile înainte. Ia notite. Când profesorul tău vă vede că muncești din greu, chiar dacă nu ești cel mai deștept și chiar dacă nu primești cele mai bune scoruri de test, te vor plăcea cel mai bine.