Cum să fii cool

Ați vrut mereu să fiți tipul rău, care întotdeauna pare să facă ceea ce trebuie? Sau înveți să fii fată frumoasă, care curge prin viață cu ușurință și cu harul? Dacă te gândești la toți oamenii care te gândești la minte, vei descoperi că au mai multe caracteristici în comun: toți sunt încrezători, unici și, în general, pe termeni amiabili cu toți; nu există niciun motiv pentru care tu nu poți fi așa. Nu există cu adevărat o definiție universală adevărată cu privire la modul de a fi cool, dar aici sunt câteva linii directoare pentru a începe.

Cap 1
Fiind cool

 1. Nu fi nevoie.
  1
  Nu fi nevoie. Amintiți-vă că oamenii nu sunt nevoiași sau disperați. În schimb, încercați să rezolvați problemele dvs. ori de câte ori puteți. Dacă nu sunteți nevoiași, oamenii vor dori să vă ajute sau vă vor cere ajutorul. Această calitate atrage oamenii. Aveți nevoie de ajutor dacă nu vă aflați într-adevăr într-un loc strâns. Aceasta nu înseamnă că ar trebui să acționați invincibil; pur și simplu nu implorați oamenii pentru ajutor, acționați ca și cum nu puteți fi singuri sau așteptați ca alții să vă remedieze problemele. Prieteniile sunt minunate, dar nu te comporți ca și cum vei muri dacă trebuie să petreci doar o vineri noapte. Obținerea timpului singular este, de asemenea, mare. Dacă cineva nu te-a sunat înapoi, dă-te jos. Nu este nevoie să urmați mesajele text enervante. Dați oamenilor spațiul lor și vă vor respecta mult mai mult.
 2. Fii tu insuti.
  2
  Fii tu insuti. Va fi ceva la care vor căuta alți oameni. Ești unic și nu trebuie să te alături unei clicuri. Fă prietenii tăi. Faptul că te răcești este să fii singur, chiar dacă ești liniștit, dar nu scârbit și pasiv agresiv. Nu încercați să fiți ca oricine altcineva, copiind mișcările altcuiva sau acționați, deși încercați aceste acte este bine, dar dacă faceți asta în mod regulat, va merge să fie falsă deoarece nu este o parte a personalității și încercați să fiți ceva ce nu sunteți. Traieste viata pentru cine esti tu
 3. Practicați dezvăluirea de sine.
  3
  Practicați dezvăluirea de sine. Cu cât vă dezvăluiți mai mult cu atât mai bine înțelegeți voi înșivă. Dezvăluirea de sine este atât actul conștient, cât și subconștient, care dezvăluie mai multe despre sine însuși altora. Aceasta poate include, dar nu se limitează la: gânduri, sentimente, aspirații, obiective, eșecuri, succese, temeri, vise, precum și preferințele, preferințele și preferințele persoanei. Dezvăluirea de sine se întâmplă încet. Nu spuneți primei persoane la care vă întâlniți la o petrecere totul despre viața dvs. personală sau lucrurile se vor deplasa rapid spre sud.
 4. Fii prietenos, dar nu excesiv de dornic.
  4
  Fii prietenos, dar nu excesiv de dornic. Toată lumea iubește pe cineva care pleacă, dar nimănui nu îi place pe cineva care este prea entuziasmat. Mulți oameni găsesc pe cineva care este exagerat să fie enervant. Încercați să nu vă forțați pe oameni. Zâmbiți și faceți o conversație, dar asigurați-vă că știți linia dintre prietenos și obsesiv. Când vă întâlniți cu o persoană nouă, luați-o ușor, chiar dacă credeți că sunteți prieteni suflete prietenii. Dacă sunteți prea dornici să vă petreceți cu o persoană nouă, atunci ar putea părea că nu aveți alți prieteni. Poți să-i dai pe cineva un compliment prietenos, dar nu dă-i buzna persoanei cât de uimitor e de jumătate de oră.
 5. Fii un bun conversant.
  5
  Fii un bun conversant. Toată lumea iubește pe cineva care știe ce să spună la momentul potrivit. Nu domina conversația. Nu este nevoie să împărtășiți o poveste similară la fiecare setare. Trebuie doar să ascultați și să comentați pe scurt povestea celeilalte persoane. De cele mai multe ori, este mult mai bine să fii un fel de liniște și să analizezi conversația, să te bucuri de umorul prietenilor tăi și de a fi un bun ascultător. Fii un bun ascultător. Încercați să faceți ca cealaltă persoană să se simtă importantă, dar numai dacă puteți cu adevărat. Entuziasmul fals va apărea doar crud. Când asculți oamenii, nu numai că îi face să se simtă bine despre ei înșiși, dar și despre tine. Dacă sunteți blocat, amintiți-vă regula de aur. Cei mai mulți oameni vor să vorbească despre ei înșiși. Dacă păstrați conversația concentrată asupra altora, atunci oamenii vor să se bucure să vorbească cu dvs. Așteptați momentul potrivit pentru a face un comentariu. Dacă veniți în mijlocul unui grup liniștit de oameni, este mai bine să luați o abordare Tony Stark. Fii jucaus! Glumește-te cu alți oameni. A face distracție de oameni este bine, atâta timp cât vă cunoașteți limitele. Oamenii diferiți au nivele de toleranță diferite, deci asigurați-vă că oamenii pe care îi cunoașteți știți că glumiți.
 6. Nu abuzați de prea multe colocvializări.
  6
  Nu abuzați de prea multe colocvializări. Acest lucru vă poate face să pari "fals" sau să nu puteți înțelege limba respectată. Vorbiți în mod normal, clar și cu încredere. Dacă credeți că este necesar să adoptați un registru mai formal și să utilizați cuvinte polisilibice, faceți acest lucru, dar nu treceți peste bord sau veți apărea pretențios. Găsirea echilibrului potrivit în discursul dvs. este important pentru a vă face să pari inteligenți și oarecum sofisticați în prezența colegilor dumneavoastră.
 7. Utilizează umorul.
  7
  Utilizează umorul. Oamenii răi știu cum să folosească umorul pentru a ușura orice situație. Ei nu se supăresc și se supăresc și, indiferent cât de multe lucruri rele se întâmplă cu ei, ei încă mai pot glumi despre asta. Ei sunt conștienți de emoțiile celorlalți, dar nu-i permit să le afecteze emoțiile rele. Află cum să râzi de tine. A fi cool nu înseamnă să fii perfectă și să fii capabil să găsești umor în momentele tale de stomacitate și disconfort este semnul distinctiv definitoriu de a fi rece. Oamenii nu numai că vă vor respecta, ci vă vor plăcea că sunteți oameni, la fel ca ei. Poți fi cool și poți fi prea cool. Oamenii care sunt prea cool se iau prea în serios pentru a râde de o glumă proastă, evident prostească, dar amuzantă. Nu fi persoana aia.
 8. Vorbeste.
  8
  Vorbeste. Observă oamenii care sunt "cool"; ei vorbesc de obicei cu încredere și în mod clar, într-un ritm bun. Ei nu vorbeau repede, nu se opreau, nu ziceau ... sau mormăi. Ei spun ce înseamnă ei și înseamnă ceea ce spun ei. Fii încrezător în cuvântul tău și nu lăsa pe nimeni să încerce să-l schimbe. Dacă vă declarați părerea și oamenii nu sunt de acord, nu vă faceți griji. Ai spus ce ai simțit și oamenii te vor respecta pentru asta, dacă nu
 9. Pastreaza-ti calmul".
  9
  Pastreaza-ti calmul". Definiția însăși a răcelii este calmă, compusă, sub control, nu excitată, indiferentă și socială. De multe ori, oamenii răcoritori sunt cei care nu se încânta de lucruri, care nu trebuie întotdeauna să vorbească, decât dacă au ceva rău de spus. Aflați cum să faceți față oamenilor. Nu vă înfuriați sau frustrați. A fi rece este natural. Este ușor de făcut. Fii încrezător. Adesea, oamenii care se străduiesc cel mai mult pentru răcoare se sabotează încercând prea tare. Oameni ca oamenii care nu încearcă, dar sunt încă de succes. Cum funcționează? Unul dintre secretele de a fi misto este că, atunci când cineva este doar între a încerca și a nu încerca deloc, lucrurile intră doar în loc. Respiră adânc. A fi cool este totul despre a fi relaxat și confortabil în orice circumstanță. Nu-ți pierde răceala. Dacă vă simțiți pe cale să vă pierdeți temperamentul sau să izbucni în lacrimi sau să pierdeți controlul în vreun fel, respirați profund și scuzați-vă. Stai calm.
 10. Nu folosiți comportamente rele pentru a atrage atenția.
  10
  Nu folosiți comportamente rele pentru a atrage atenția. Există mulți oameni care iau fumatul, băutul, agresiunea și alte obiceiuri proaste. Cel mai adesea, aceasta provine din consolidarea negativă. După ce a făcut ceva rău, o persoană poate fi "răsplătită" cu atenție. "Nu pot să cred că a făcut asta!", Spun oamenii. Este ușor să interpretăm greșit atenția ca popularitate, chiar dacă este pentru a face ceva greșit. Dacă vrei să fii cool, trebuie să-ți cunoști limitele. Nu trebuie să înlocuiți niciodată atenția negativă pentru a fi cu adevărat cool. De cele mai multe ori, oamenii care se bateau cu concursuri despre bere legendară și bonging nu se încadrează în categoria răcoroasă. Dacă un grup de oameni nu vă plac pentru cine sunteți și pentru stilul de viață pe care l-ați ales, treceți mai departe. Nu faceți droguri. Oamenii reali știu să se răcească fără influența drogurilor și a alcoolului. Nu fuma - nu te va face racoroasa - te va face sa mirosi rau. Alți fumători nu vor observa mirosul rău pentru că miroși în același mod. Când fumezi, cel mai probabil vei sta împreună cu alți fumători, iar acest lucru limitează selecția de iubiți și prietene, deoarece majoritatea nefumătorilor urăsc mirosul de fum și nu vor să se afle în jurul tău. Nu judecați fumătorii - pur și simplu nu luați un obicei, veți plăti în cele din urmă pe cineva care să vă ajute să renunțați. Evitați să argumentați. Când ești cool, îți dai seama că câștigarea unui argument este inutilă. Când știi că ai dreptate, știi doar asta. Nu trebuie să pierdeți timp, efort și energie încercând să convingeți pe cineva care nu a văzut lucrurile pe care le-ați văzut.
 11. Nu vă gândiți doar la asta - faceți-o.
  11
  Nu vă gândiți doar la asta - faceți-o. Este foarte bine să citești cărți și bloguri despre auto-îmbunătățire, dar trebuie să ieși de fapt și să aplici teoriile care rezonează cu tine. Fă-o! E înfricoșător, dar așa, atât de înviorător. Cine știe cine te întâlnești și ce ar putea să te ofere? (Distracție, stimulare intelectuală, plimbare cu ponei, o slujbă ...) Fii o persoană de acțiune, nu o persoană de idei. Desigur, gândirea lucrurilor înainte de a sări cu arma este o trăsătură extraordinară. Dar gândirea lucrurilor prin și apoi nu face nimic nu te va duce nicăieri.

Cap 2
Gândirea răcoroasă

 1. Amintiți-vă că oamenii sunt egali.
  1
  Amintiți-vă că oamenii sunt egali. Chiar și un grup de oameni este egal cu tine. Dacă vorbim cu un potențial angajator, un grup de donatori bogați, un copil, un străin, președintele Statelor Unite sau un tip sau o fată atractivă, de exemplu, amintiți-vă că ei nu sunt nici mai buni decât voi, nici mai răi decât dumneavoastră sunt. Acestea ar trebui tratate așa cum trebuie tratate. Fiți respectuoși față de ceilalți, dar vă așteptați ca ei să vă accepte ca atare. Când cineva este lipsit de respect față de dvs., ignorați-i până când vor da seama. Nu ca și cum n-ai auzit pe antagonistul tău, ci le-ai ignorat ocazional și conversational comentariile. Există un motiv că ei nu au manifestat respect față de dvs. sau persoana nu a făcut ceea ce ați cerut de la ei. Oamenii pot fi nepoliticoși pentru tine, pentru că sunt nefericiți, cineva le-a rănit recent, ai fost lipsit de respect față de ei sau pentru că nu au fost învățați niciodată modul corect de a acționa în jurul oamenilor. Dar întotdeauna știți că este pentru un motiv, fiți dispuși să aflați ce motiv este atâta timp cât doriți să vă respecte.
 2. Înțelegeți că unii oameni nu vor reuși.
  2
  Înțelegeți că unii oameni nu vor reuși. În timp ce se simte uimitor de a uimi oamenii cu inteligența ta rapidă, uneori te vei întâlni cu cineva care nu te face. O să vă privească în mod ciudat și vă va cere să clarificați ceea ce credeți că este o referință de tip pop-cultura extrem de obsedantă. Nu contează. Ceea ce este fascinant despre oameni este că sunt atât de diverse. Simțurile umorului variază sălbatic. Dacă vă vedeți aspectul gol, fiți politicos, scuzați-vă și cronicați orice stânjenire mai târziu într-o rutină de comedie în stand-up.
 3. Aveți încredere în prietenii voștri.
  3
  Aveți încredere în prietenii voștri. Asta e motivul pentru care se află în jurul tău. Trăsăturile de personalitate pe care le disprețuiți în voi înșivă pot fi foarte ciudate pe care le găsesc enervante. Lăsați-i să decidă în loc să vă prezinte o versiune incompletă a lumii. Dacă vrei să fii cool, atunci trebuie să crezi că oamenii din jurul tău te simt cu adevărat ca tine și să-ți găsești o relație semnificativă. Amintiți-vă că nu este bine să vă petreceți cu oameni care credeți că sunt minori doar pentru că credeți că vă va face să vă răcoriți prin proxy. Viața nu funcționează așa.
 4. Nu vă fie teamă să fiți diferit.
  4
  Nu vă fie teamă să fiți diferit. Indiferent dacă aceasta înseamnă a vă ridica în picioare, apărați pe altcineva sau dacă vă interesați de ceva pe care nimeni altcineva nu îl face, cum ar fi să jucați un instrument, încercați să fii diferit și să ieșiți în evidență. Cei mai buni sunt cei care, uneori, se sparg împotriva valului și îi fac pe oameni să pună la îndoială status quo-ul. Persoanele nesigure vor deveni, uneori, geloase pentru tine. Acești oameni vor încerca să ajungă la tine, într-o încercare de a vă scoate atenția și de a le acorda ei înșiși. Lucrul important de reținut nu este să zâmbești în slăbiciune; doar să le ignorați. Nu ca și cum n-ai auzit pe antagonistul tău, ci le-ai ignorat ocazional și conversational comentariile.
 5. Fiți conștienți de sine.
  5
  Fiți conștienți de sine. Există o diferență în a lăsa judecățile oamenilor să afecteze stima ta de sine și să fii conștient de cum te desparți de ceilalți. Ceea ce faci este să fii conștient de cum arată din perspectiva unei alte persoane. În ceea ce privește aspectul fizic: feriți-vă de alimentele blocate în dinți, respirația urât mirositoare, mirosul corporal, hârtia igienică blocată la pantof, etc. În ceea ce privește calmul; să fie zâmbet, să stea / stai drept (te face să te uiți și să te simți mai încrezător), să zâmbești generos, să fii politicos și grijuliu, etc. Fiți conștient de limbajul corpului în orice moment; analizarea limbajului corpului poate fi un instrument util în a ști cum să vă prezentați. Știind cum te descurci în timpul școlii, în timpul unui meci de fotbal sau la o petrecere, te poți ajuta să ai un sentiment al ceea ce gândesc oamenii despre tine și să-ți adaptezi acțiunile în consecință. Nu înseamnă că trebuie să te schimbi pentru tine, dar dacă ești la o petrecere, e bine să observați dacă dominați complet o conversație și chiar oameni plictisitori, astfel încât să vă puteți întoarce puțin.
 6. Relaxa.
  6
  Relaxa. Serios. Să-ți spui mereu că ești proastă la socializare creează neliniște care te joci în mintea ta data viitoare când conversezi cu cineva. Apoi, vă concentrați asupra anxietăților menționate și totul devine un ciclu mare de auto-împlinire. Dacă sunteți întotdeauna nervos în ceea ce privește situația socială, nu veți putea să apreciați lucrurile care merg bine. Dacă sunteți nervos sau anxios, alți oameni vor putea spune, și ei se vor alimenta de energia voastră nervoasă, creând și mai multă neliniște. În schimb, fii calm și fă-i pe oameni să simtă că sunt mai liniștiți în prezența ta și vor fi atrași de tine. Este bine să vă speriat de un prieten de încredere, dacă aveți nevoie din când în când. Doar nu obțineți reputația de a fi o persoană care este întotdeauna speriată.

Cap 3
A arata bine

 1. Prezentați-vă într-un mod pozitiv.
  1
  Prezentați-vă într-un mod pozitiv. Mergeți cu o postură bună și arătați oameni în ochi. Dacă vă scufundați sau vă uitați la picioarele voastre, oamenii nu vă vor respecta. Trebuie să te uiți și să te simți încrezător pentru a primi respectul de care ai nevoie. Nu mers prea repede, fie pentru că se pare că fugi. Zâmbet. Fiți o persoană obișnuită, nerepentată, cu fiecare rânjet fiind unul autentic. Dacă zâmbești când întâlnești pe cineva, imediat te simți încrezător, prietenos și relaxat. Persoanele confidente, prietenoase și relaxate sunt mult mai atrăgătoare decât compresoarele lor înăbușite.
 2. Fii în formă!
  2
  Fii în formă! A fi în formă va ridica stima de sine și vă va face să priviți lumea într-o lumină mai pozitivă. Acest lucru nu înseamnă că aveți nevoie de un pachet de șase pentru a fi cool, dar înseamnă că îngrijirea corpului dumneavoastră este cu siguranță rece. Încercați să vă exercitați în mod regulat, să mergeți la sala de sport, să jucați un sport și să păstrați în formă bună. Și mâncați sănătoși. Având energia de a fi implicat în multe lucruri este ceva cu care nu se naște toată lumea, așa că încercați să faceți antrenament. Veți vedea rezultate dacă lucrați din greu. Știi că niciodată nu vei putea să-i mulțumim pe toată lumea. Încercați din greu, dar nu fiți atât de preocupați de judecarea dvs. sau de judecarea altora. Oamenii au milioane de moduri de a te trezi sub piele. Învață să le vezi și să devii imună. Fii fericit cu tine și fă ceea ce îți place.
 3. Practicați o bună igienă.
  3
  Practicați o bună igienă. Asigurați-vă că vă spălați dinții în fiecare dimineață și în fiecare noapte. Și oricând poți, chiar și după prânz. Purtați parfum (dacă sunteți o fată) și pulverizați puțin, doar puțină colonie (dacă sunteți băiat). Duceți în fiecare zi și purtați deodorant. De asemenea, utilizați loțiune, astfel încât pielea dumneavoastră să nu fie aspirată și pusă pe un balsam de buze dacă buzele dumneavoastră sunt uscate. Ar trebui să vă spălați fața în fiecare dimineață pentru a vă menține proaspete și fără bule. Nu trebuie să petreceți ore întregi în fiecare zi pentru a fi cool. Dar, hei, 20 - 30 de minute petrecute în duș și în grooming nu te vor ucide.
 4. Limba corpului încrezător în proiect.
  4
  Limba corpului încrezător în proiect. Dacă vrei să te uiți cool, corpul tau trebuie să proiecteze încredere în orice moment. Dacă vorbești cu cineva, contactează cu ochii, folosește-ți mâinile pentru a gestura și stai sau stai cu o postură bună. Zâmbiți, chiar dacă vă simțiți puțin nervoși și nu vă întrebați cu mâinile sau nu vă uitați la podea când vorbiți cu cineva sau nu veți arăta că credeți că ceea ce spuneți.
 5. Găsiți-vă propriul stil.
  5
  Găsiți-vă propriul stil. Atâta timp cât personajul tău strălucește, poți purta orice vrei. Băieții au fost cunoscuți pentru a-și face prietene chiar dacă purtau transpirații tot timpul. Unii dintre cei mai dulci, băieți "necăjiți" sunt cunoscuți pentru a obține prietene, pentru că toată lumea are o percepție diferită de răcoare. Aceasta este cu siguranță o afirmare a răcelii. Nu trebuie să urmați tendințele pentru a fi cool; trebuie doar să fii capabil să arăți confortabil și fericit în ceea ce poți purta.