Cum să adăugați o priză electrică la un perete

Răspândirea uniformă a puterii în spațiu poate deschide încăperi și face spații noi mult mai prietenoase. Plasarea unei noi prize electrice poate ajuta la transformarea unei case într-o locuință mai viabilă. Cu planificarea corectă și precauțiile de siguranță, rularea firului de la o sursă de alimentare la o priză nouă nu trebuie să dureze mai mult de două ore. Aflați cum să planificați corect lucrarea, rulați sârmă în siguranță și testați-vă proiectul pentru a vă asigura că este sigur.

Cap 1
Planificarea locului de muncă

 1. Opriți întrerupătorul.
  1
  Opriți întrerupătorul. Este absolut esențial ca ori de câte ori lucrați cu electricitate, să dezactivați curentul și să verificați dublu pentru a vă asigura că nu există curent înainte de a începe să lucrați. Opriți întotdeauna întreruptorul înainte de a face orice altceva. Utilizați un tester de tensiune fără contact pentru a verifica înainte de a vă deplasa înainte.
 2. Asamblați instrumentele și materialele necesare.
  2
  Asamblați instrumentele și materialele necesare. Pentru a instala o nouă priză electrică și pentru a face conexiunile în siguranță, veți avea nevoie de câteva instrumente electrice de bază. Asigurați-vă că aveți acces la următoarele: Îndepărtarea sârmei Cuțitul de gips-carton Cu burghiu de lemn Pereche de clești de fixare Șurubelniță, finisare și capul lui Philip Tester de tensiune fără contact
 3. Determinați cea mai bună locație pentru priză.
  3
  Determinați cea mai bună locație pentru priză. Măsurați distanța dintre podea și celelalte ieșiri din clădire. Rețineți că partea inferioară a plăcii de acoperire nu este distanța pe care doriți să o măsurați. Opriți alimentarea din priză. Scoateți placa de acoperire ținută de un singur șurub în mijlocul orificiului de evacuare și măsurați până la orificiul tăiat în perete.
 4. Găsește o deschizătură în perete.
  4
  Găsește o deschizătură în perete. În cele mai multe case, există 2x4 sau 2x6 bolțuri, de obicei, la 16 "sau 24" incremente de-a lungul oricărui perete. Orificiile trebuie să fie întotdeauna atașate unui bolț pentru siguranță și siguranță. Marcați un spațiu la înălțimea corespunzătoare, într-o locație între două știfturi. Cea mai ușoară modalitate de a localiza știfturile dacă se utilizează un "identificator de stud" disponibil în multe magazine hardware. De asemenea, puteți încerca să atingeți ușor peretele cu un ciocan și să vă mișcați încet peste perete și să ascultați cu atenție. Peretele va suna gol pentru cele mai multe robinete și apoi va sunet "solid" atunci când ați ajuns la un stud.
 5. Confirmați că în perete nu există alte elemente mecanice sau sanitare.
  5
  Confirmați că în perete nu există alte elemente mecanice sau sanitare. Verificați instalarea de la chiuvete de dușuri sau toalete pe partea opusă a peretelui. Fiți conștienți de orice retururi sau canale de aer HVAC. Dacă există un grătar în sus sau în partea de jos a peretelui în care doriți ieșirea, nu o puteți face cu revenirea aerului în același spațiu de perete. Explorați cu o gaură de unghii și un cuier. Împingeți o gaură și folosiți ceva asemănător unui cârlig de sârmă pentru a "simți" în interiorul cavității peretelui pentru a verifica.
 6. Află de unde poți obține putere.
  6
  Află de unde poți obține putere. Există două moduri de bază pentru a instala o nouă priză electrică, pentru a rula cablarea electrică de la un întrerupător la noua locație sau de la o altă priză din aceeași încăpere. În funcție de locul în care instalați un nou spațiu de locuit - spațiu de locuit, subsol sau zonă exterioară - accesul la energie poate varia. Găsiți locul cel mai apropiat și cel mai convenabil de conectat pentru a vă face munca ușoară.

Cap 2
Running wire

 1. Tăiați o gaură în perete în apropierea sursei de alimentare existente.
  1
  Tăiați o gaură în perete în apropierea sursei de alimentare existente. Pentru a deschide spațiu suficient pentru a lucra, va trebui să tăiați o pereche de gips carton de 12x12 din perete în apropierea recipientului, preferabil deasupra acestuia. De asemenea, va trebui să tăiați o nouă gaură, aproximativ aceeași înălțime, în locul în care doriți noua priză. Acest lucru poate fi oarecum mai mic: 2,5 in. x 2 inci (5,1 cm) pentru a corespunde cu noua cutie de tăiere. Pentru a face tăieturile dvs., utilizați un cuțit utilitar puternic și faceți incizii mici și ferme din nou și până când nu ați tăiat materialul de perete. Pereții realizați cu ipsos pot cere găurirea în colțuri și tăierea găurii cu un fierăstrău. De asemenea, ar trebui să tăiați o altă gaură între două locații, în funcție de cât de departe sunt acestea. În general, doriți să aveți gauri de acces la fiecare 3 picioare (0.9Âm), astfel încât este mai ușor de a fir fire prin perete manual.
 2. Trageți tipul adecvat de cablu între cele două locații.
  2
  Trageți tipul adecvat de cablu între cele două locații. Odată ce aveți acces la locații, obțineți firul Romex nemetalic. Pentru locurile de muncă rezidențiale, mărimea potrivită a firului este de 14/2, evaluată pentru 15 amperi. Dați-vă un picior de până la 18 cm (45,7 cm) de sârmă lipind pe ambele capete. Introduceți mai întâi receptorul nou și apoi întoarceți-l și conectați noul fir la circuitul existent. Taie jacheta de pe Romex de aproximativ 8 inci (20.3Â cm) lungime. Ar trebui să utilizați o sârmă potrivită pentru puterea de alimentare a acelui circuit și de aceeași dimensiune ca și firul pe care îl conectați. Luați un eșantion din firele existente împreună cu dvs. când mergeți să achiziționați noul fir.
 3. Montați recipientul de ieșire la noul capăt.
  3
  Montați recipientul de ieșire la noul capăt. După ce executați cablul între cele două locații, faceți conexiunile și înfășurați firul. Achiziționați priza dintr-un magazin și conectați firele la recipient. În interiorul sârmei, există trei conductori, de obicei negru, alb și verde, fără izolație. Pe recipientul în sine există două șuruburi din alamă, două șuruburi de argint și șuruburi verde. Este de obicei o bună practică să înfășurați firul și conexiunile cu bandă electrică, doar pentru a nu păstra nimic de la atingere. Șuruburile și firele trebuie să fie înfășurate. Cablul verde trebuie conectat la firul de cupru fără izolație. Închideți-o și strângeți șurubul verde în jos. Sârmă de culoare albă trebuie să fie dezbrăcat ¾ inch inchiderea capătului de sârmă. Îndoiți un cârlig pe capătul firului, puneți cârligul în jurul unuia dintre șuruburile de argint și apoi strângeți șurubul. Celălalt șurub de argint nu este folosit. Sârma neagră merge la șurubul de alamă. Faceți același lucru: desfaceți firul, faceți un cârlig și strângeți șurubul.
 4. Montați cutia de ieșire cu dispozitivele de fixare furnizate.
  4
  Montați cutia de ieșire cu dispozitivele de fixare furnizate. Căsuța de ieșire trebuie să fie fermă pe perete și să nu poată fi înfășurată. Acesta este folosit pentru a găzdui firele libere și pentru a le păstra înfășurat și sigur din motive de siguranță. Acestea sunt disponibile la toate punctele de reparații la domiciliu.
 5. Instalați firele de la priza de pornire.
  5
  Instalați firele de la priza de pornire. Întoarceți-vă la priza de pornire și conectați firele. Luați recipientul existent și scoateți-l din fire, apoi potriviți firele negre cu negru, alb cu alb și împământați cu sol. Tăiați o coadă de porci de 8 inch (bucată de sârmă stubby) și desfaceți ambele capete 3 / 4s dintr-un centimetru. Luați toate cele trei fire negre împreună, astfel încât capetele să fie potrivite. Sfârșitul noului fir ar trebui să îndeplinească capătul firului vechi și un capăt al știfturii. Ia o piuliță de sârmă (conul de plastic) care doar șuruburi pe fir pentru a le conecta. Cele trei fire negre ar trebui să poată fi conectate cu o piuliță de sârmă, la fel și pentru firele albe și la sol. Luați celălalt capăt al cuțitului și atașați-l la șuruburi la fel ca înainte: verde trece în verde, albul devine argintiu, negrul trece în bronz. Casele mai vechi ar putea avea diferite tipuri de fire, astfel încât ar putea fi necesar să consultați un electrician dacă nu se potrivește cu dvs.

Cap 3
Finalizarea lucrării

 1. Puneți totul în perete și instalați plăci de perete.
  1
  Puneți totul în perete și instalați plăci de perete. Veți avea nevoie doar de două șuruburi pe dispozitiv, pentru a înșuruba direct în cutie. Evacuarea însăși ar trebui apoi să fie înșurubată direct pe cutie cu șuruburile incluse. Odată ce ați pus aparatul înăuntru, fixați placa de perete cu un șurub și puneți toate firele în recipient pentru a ordona lucrarea. Înșurubați placa de acoperire pe perete și reparați găurile pe care le-ați realizat în gips-carton, dacă este necesar.
 2. Porniți alimentarea pentru a vă testa munca.
  2
  Porniți alimentarea pentru a vă testa munca. Circuitul ar trebui să rămână aprins și siguranța nu ar trebui să apară dacă ați instalat firele corect. Testați priza cu o lampă sau cu un alt dispozitiv de joasă tensiune. Dacă siguranța nu funcționează sau alimentarea nu funcționează, opriți alimentarea și trageți conexiunile înapoi pentru a le verifica. Este probabil ca un cablu sau două să se desprindă de procesul de manevră și să fie reatasate corespunzător. Fiți foarte atenți să opriți alimentarea, înainte de a verifica dacă există o problemă. Dacă circuitul este pornit, ar trebui să existe putere, ceea ce înseamnă că trebuie să fii foarte atent.
 3. Testați priza cu un tester de circuit de ieșire.
  3
  Testați priza cu un tester de circuit de ieșire. Cele mai multe circuite de uz casnic sunt de 15 amperi și este o idee bună să testați circuitul pentru a vă asigura că noul circuit nu îl va supraîncărca. Majoritatea electriciștilor vor face acest lucru după instalare, pentru a se asigura că noul circuit nu stresează sursa. Pentru a face acest lucru, va trebui să utilizați un tester de tensiune, conectând șurubul terminalului la întrerupător și celălalt pe pământ. Nu atingeți firul neutru. Pentru majoritatea circuitelor, puterea maximă disponibilă ar trebui să fie de 1800 wați pentru totul de pe acest circuit, însă este de obicei comun să rezervați aproximativ 20% în cazul în care trebuie să conectați un aparat de mare putere în priză. Încercați să o păstrați în jur de 1400 W max, pentru a vă oferi o marjă de siguranță bună.