Cum să fii o fată misterioasă

Este tentant să fii deschis tuturor celor din jurul nostru - la urma urmei, la ce naiba îți pasă dacă știu câte ceva despre tine? Dar dacă vrem cu adevărat să atrageți interesul cuiva, jucând-o misterios ar putea fi o tactică mai bună. Dacă vrei să lași oamenii să se întrebe: "Ce-i cu ea?" Citește mai departe.

Cap 1
Gândindu-te misterios

 1. Fii tu insuti.
  1
  Fii tu insuti. Ați întâlnit vreodată pe cineva care este atât de diferit de dvs.? Atât de diferite încât felul în care văd lumea este doar ... fascinant? Acești oameni nu sunt misterioși prin natura lor, sunt doar misterioși datorită diferenței dintre voi doi. Știți singura modalitate de a fi diferit de toți? Fiind singur. Serios. Gandeste-te la asta. Când un bărbat și o femeie se întâlnesc, elementul misterului vine în principal din modul în care fiecare persoană privește și interacționează în lume. Omul vede femeia care se zbate în lumea feminină, știind că nu va mai face parte din ea și invers. Același lucru este valabil și pentru lumea dvs. unică, indiferent de sex, indiferent de relație.
 2. Fii încrezător.
  2
  Fii încrezător. Pentru a fi cu adevărat în lumea actuală (cea care este tencuită de imaginile de la mass-media despre necesitatea de a se amesteca și a ceda tendințelor trecătoare), trebuie să fii încrezător. Când lumea spune: "scufunda sau înota?", Este singura modalitate de a înota. Și, oh da, oamenii iubesc oameni încrezători; sunt super magnetice. Sunt convingătoare, atractive și admirabile și de multe ori nu înțelegem de ce. Nu există nimic misterios despre a avea o valoare scăzută de sine. Când te mânie, toate acțiunile tale sunt dictate de gândul: "Oare oamenii mă vor accepta?" A) Nu este deloc atrăgător și B) este foarte ușor să vezi și să dai seama. Persoana încrezătoare, cea care se simte confortabilă în pielea lor, afirmându-se, în picioare pentru ceea ce crede, este un popor care se înfruntă în mod firesc, unii oameni se vor uita și vor spune: "Ce este vorba despre ei?"
 3. Fii calm.
  3
  Fii calm. Oamenii care își poartă emoțiile pe mâneci nu lasă prea mult imaginației. După câteva zile, știi ce mănâncă la ei, ceea ce îi face fericiți și ceea ce îi face să se ducă într-un colț. Dar dacă tu ești persoana care este calmă tot timpul, nimeni nu va ști ce te face cu adevărat. Acest lucru se poate inversa totuși - ei vor încerca chiar mai greu să-l găsească! Fiți cel care este în inimă în situații grave. Și dacă trebuie să arătați emoții, arătați-le celor care nu ar fi corelat cu circumstanța. Este rece afară, dar nu este ninsoare? Ce naiba, natura mamei ?! Ce fel de joc încearcă să joace ?! Omule, iarna asta nu merită. Te duci în Belize.
 4. Fi politicos.
  4
  Fi politicos. Din moment ce este misterios este adesea echivalat cu "întuneric" și "înlăturate", este important să se ocolească aceste negative prin a fi politicos. A fi misterioasă nu înseamnă să fii nepoliticos sau nerecunoscător. Nu confunda cele două! Toată lumea merită să fie tratată bine, indiferent de modul în care încercați să ieșiți. Având un ușor zâmbet pe față în orice moment este o modalitate bună de a începe. Nu numai că veți arăta mai prietenos și mai accesibil, dar oamenii vor fi lăsați să se întrebe: "Ce se întâmplă cu adevărat în capul ei?" Dacă ați trecut vreodată de cineva pe stradă care zâmbește sau râde de ei înșiși, știi acest sentiment.
 5. Nu-ți fie frică să fii absurdă.
  5
  Nu-ți fie frică să fii absurdă. Pe măsură ce îmbătrânim, evaluăm lent ce așteaptă societatea de la noi și cum ar trebui să acționăm în public. Ați putea să introduceți în gură o aripă de pui, să o mestecați și apoi să scuturați osul de pe podea, dar nu (probabil). În timp ce nu ar trebui să luați în mod necesar acest exemplu la inimă, gândiți-vă la impulsurile pe care le aveți, care nu ar fi teribile. Când un chelner vine la masa ta și te întreabă ce vrei, uneori vrei să spui, "Ți-aș putea spune - dar atunci ar trebui să te omor." Complet mortpa. Și e în regulă. Deși nu este cea mai sofisticată tactică, oamenii vor întreba ce se întâmplă în acel creier al tău. Și poate fi distractiv! Deci, data viitoare când comandi o salată de creveți, prefață-l cu "Avem alergie la crustacee". Când întreabă de ce ați ordonat ceea ce ați făcut, spuneți-le că veți lucra prin ea.

Cap 2
Interacționează cu alții

 1. Nu intra în detalii.
  1
  Nu intra în detalii. Când oamenii ne pun întrebări, în general știm ce așteaptă. Când cineva spune: "Ești într-o relație?" știm că înseamnă cu adevărat: "Ești într-o relație? Și dacă da, cu ce fel și cu cine?" În loc să spună: "Da, am un prieten - se numește George George Glass." Doar spune da." Ei nu vor ști dacă vor putea să se răzbune mai departe - dar ei vor! Încercați să rezumați povestirile cât mai real și mai precis cu putință, fără a intra cu adevărat în ea. Nu introduceți comentarii - trebuie doar să lipiți de ceea ce sa întâmplat de fapt. Să spunem că prietenul tău te întreabă despre fostul tău. În loc să se întâmple ceva despre motivul pentru care nu a funcționat, spuneți-le: "Nu am făcut-o. Când sa încheiat relația, m-am oprit să mă gândesc la asta". Simplu. Terse, poate, dar până la punct și cinstit.
 2. Fii necitit.
  2
  Fii necitit. Majoritatea interacțiunilor noastre cu alte persoane sunt non-verbale. Avem zeci de "povesti" care se întâmplă la un moment dat indicând celorlalți cum ne simțim la acel moment exact. Fiți conștienți de acest lucru și profitați în mod conștient de modelele pe care se bazează oamenii. Știi cum James Bond devine serios când spune o glumă? Sunt cam așa. Când lovește o femeie, e și stoic. Și este un tip misterios. Gândiți-vă la poziționarea corpului atunci când interacționați cu o persoană. Experimentați-l cu schimbarea și văzând cum reacționează cealaltă persoană. Redați-vă cu tonul vocii. Contactul cu ochii. Lăsați-i să se întrebe cum naiba te simți.
 3. Întoarceți focalizarea pe cealaltă persoană.
  3
  Întoarceți focalizarea pe cealaltă persoană. Acest lucru este surprinzător de ușor. Intră într-o conversație cu o persoană și tot ce trebuie să faci este să-i pui întrebări pentru a le face să fie difuzate. După ce se va termina, vor fi lăsați să se gândească cât de minunat ați fost un conversație și nu ați realizat nici măcar că nu au învățat nimic despre tine. Pe scurt, oamenii iubesc vorbind despre ei înșiși, deci profitați de el! Adresați întrebări deschise. Când vedeți o scânteie în ele, săriți pe ea. Lăsați-i să vorbească despre asta. Acționează cu adevărat interesat să-i păstreze. Veți părea frumos, ca un bun ascultător, și veți fi distractiv să fiți în jur, chiar dacă abia faceți ceva. Vedea? Uşor.
 4. Vorbește în fapte.
  4
  Vorbește în fapte. Când conversația se apropie de voi, vorbiți despre fapte despre alte lucruri. Nu vorbiți în opiniile, convingerile sau experiențele voastre. În acest fel, puteți adăuga valoare oricărei conversații fără a da cu adevărat ceva despre tine. În loc să spună: "Doamne, am citit acest lucru pe Internet de altă zi în timp ce ucideam timp înainte de a bea cu Sally despre cum bea încă un litru de apă pe zi poate duce la pierderi de greutate considerabile pe termen lung, M o voi încerca cu siguranță. Exersarea nu este suficientă! " "Unele cercetari spun ca cresterea consumului de apa poate duce la o pierdere in greutate considerabila. Cu siguranta o tactica viabila". Obțineți același punct, fără a vă expune prea multe despre voi înșivă.
 5. Fi absent misterios.
  5
  Fi absent misterios. Deci, pentru a fi invitați la petreceri, trebuie să mergeți când sunteți invitați. Dar, odată ce ți-ai adus piciorul în ușă și pe acești oameni ca tine, simte-te liber să fii absent misterios. Nu arăta ceva. Fă-i pe oameni să se întrebe unde ești. Vino târziu. Lăsați mai devreme fără explicații. Întrebați-i. Faceți acest lucru cu ușurință. Dacă te ridici și pleci de la o petrecere tot timpul, va deveni un ciudat al tău care e puțin enervant. Dacă nu apare niciodată în primul rând, nu veți mai fi invitat. Ca și cu orice, alegeți bătăliile.
 6. Țineți trecutul în secret.
  6
  Țineți trecutul în secret. Dacă ești noul copil din oraș și vrei să ții intriga în sus, nu vorbești despre trecutul tău. Ai fi surprins de ce poți scăpa! Când cineva vă întreabă de unde v-ați mutat, spuneți ceva de genul: "Nu contează unde ați fost - numai acolo unde mergeți". Sau știți. Păstrați-o simplu și spuneți "Utah", dar nu dați detalii. Asta ar putea face mai puține ciudate priviri. Dacă păstrați trecutul dvs. un secret sună ca o problemă, faceți un joc din el. Spuneți tuturor o poveste despre cum ați trăit în Vietnam și ați lucrat într-o fermă de ferăstrău. Apoi, vorbiți despre cum ați fost bucătar la un restaurant minunat înapoi în capota veche. Și apoi introduceți magic într-o conversație aleatorie pe linie povestea anului petrecut împreună cu Charlie Sheen. S-ar putea ca și să scoți o lovitură din imaginea pe care o cultivați, nu?

Cap 3
Cultivarea misterioasei tale personale

 1. Stați perfect.
  1
  Stați perfect. Având o păpușă arată o stima de sine scăzută, și în loc de a părea misterios, veți părea timid sau ca un singuratic, pe care nu doriți. Poziția perfectă este să vă scoateți sternul, umerii înapoi, dar să vă țineți stomacul în linie dreaptă. Dacă postura este proastă, faceți exerciții pentru a vă îmbunătăți poziția. Având o poziție perfectă te face să pari atrăgător și încrezător, ceea ce te va atrage atenția atât din partea bărbaților, cât și a femeilor, oferindu-ți mai multe persoane cu care să vorbești.
 2. Dezvoltați-vă propriul sentiment unic de stil.
  2
  Dezvoltați-vă propriul sentiment unic de stil. Din păcate, tendințele legate de îmbrăcăminte ne fac destul de ușor de fixat - sau cel puțin dăm oamenilor impresia că suntem capabili. Purtați o eșarfă și ochelari groși și negri? Ești un hipster. Purtând un vârf care vă arată pieptul și o fustă mini? Nu trebuie nici măcar să fie spus. Pantalonii tăi sunt în jurul genunchiului tău și pantofii tăi deschiși? Sheesh. Deci, în loc să prescrieți unei etichete, creați-vă propriul. Dacă vă place, mergeți la el. Puteți amesteca stilurile într-o singură privire sau puteți să vă arătați diferite perspective în momente diferite. Într-o zi, rotiți ochelarii negri, a doua zi este North Face. A doua zi e un top pe care l-ai făcut. Sau sunt toate trei în același timp. Indiferent ce plutește barca ta.
 3. Alegeți hobby-urile care nu se potrivesc.
  3
  Alegeți hobby-urile care nu se potrivesc. Dacă vi s-a arătat un jucător de fotbal de liceu tipic, probabil că ar trebui să vă gândiți: "Bine, probabil că este atletic, are cursuri cum ar fi case de lemn, îi place petrecerea la sfârșit de săptămână și are o iubită prietenă". Daca ti-a fost aratat un trup tipic de trupa de liceu, probabil ai crede ca "Un pic introvertit, inteligent, probabil are cateva prieteni apropiati, aproape de familie, in general frumos, poate joaca prea multe jocuri video". În timp ce acestea sunt doar stereotipuri și deloc corecte, amestecați oricum oricum. Fiți fata care poartă rujul și fusta scurtă care poartă cartea Divina Comedie. Fii jucătorul de saxofon care luminează câmpul de fotbal în weekend. Fă totul. Cu cât sunteți mai dinamică, cu atât mai greu veți putea fi pusi într-o cutie. Și odată ce oamenii te-au pus în cutie, nu mai ești misterios. Deci, mergeți acolo și faceți ceva ce "în mod normal" nu ați face. Nu numai că veți fi misterioși, dar veți găsi ceva care vă place în mod serios că nu credeați că veți face asta.
 4. Păstrați emoțiile la minim.
  4
  Păstrați emoțiile la minim. Când oamenii pot obține cu ușurință o creștere de la tine, o vor face. Atunci când știu ce vă căpușează, ceea ce vă devine foarte entuziasmat, se simt ca și cum vă vor primi. Evitați să vă purtați emoțiile pe maneci, astfel încât să nu fiți încurcați. Când oamenii nu pot simți cum simțiți, nu vor ști niciodată ce este adevărul. Când veniți, nu vor ști nici măcar ceea ce vă place, ceea ce nu vă place și ceea ce vă ocupați. Majoritatea oamenilor nu-și pot menține gura închisă! este o idee bună să țineți și volumul la un nivel minim. Ați observat vreodată cât de tare nu sunt niciodată misterioși? Nimeni nu spune, "americanii, acum este un grup ciudat!" Așa că nu ezitați să șoptiți persoanei de lângă tine cu fața aia necompletată și necitită. Toți vor crede probabil că vorbești despre ei. A castiga. Jocurile pe care le jucăm.
 5. Stați offline.
  5
  Stați offline. ..Mai ales.
 6. Luați-o la limită.
  6
  Luați-o la limită. Există o jumătate de idei de acolo pe care le puteți profita dacă vreți cu adevărat să fiți misterioși. Ai putea face lucruri prostești cum ar fi purtarea de ochelari de soare întunecați. Ați putea să vă faceți în mod obiectiv camera gotică și totuși prințesă. Ați putea folosi ghilimele de aer și spuneți lucruri de genul: "Am mers astăzi la" oficiul poștal "." Ai putea purta o pelerină. Cât de departe ești dispus să mergi? Vrei să te distrezi puțin? Pretindeți că sunteți o persoană pe care nu sunteți. Când intri într-o petrecere, dai oamenilor un nume fals și întreabă-i dacă mulțimea a fost aici recent. Nu este același lucru ca și tine, dar poate fi destul de distractiv!