Cum să fii o bună gospodină

Sunteți o gospodină nouă sau doar căutați să vă intensificați jocul? În orice caz, acest articol vă va oferi câteva idei minunate pentru crearea unei case perfecte și menținerea unei relații sănătoase cu familia, indiferent dacă este vorba doar de partenerul dvs. sau de partenerul dumneavoastră și de copiii dumneavoastră.

Cap 1
Rularea casei tale

 1. Gatiti (sanatos) mese.
  1
  Gatiti (sanatos) mese. Încercați să faceți mese sănătoase, să vă păstrați întreaga familie senzația cea mai bună, precum și să vă mențineți sănătoși și puternici (astfel încât să puteți face față tuturor provocărilor din ziua voastră!). Dacă nu știți cum să gătiți, încercați să învățați! Planificați-vă înainte, pentru a avea o masă delicioasă pe masă când cineva care are nevoie de o masă ajunge acasă. Se spune adesea că drumul spre inima unui om este prin stomac și este absolut adevărat în multe cazuri. Mâncărurile cu microunde nu sunt mereu potrivite pentru bucătăria, așa că găsiți o carte de rețete care vă place și începeți să experimentați. A avea o mâncare bună este o modalitate bună de a face pe oricine să știe că te gândești la el și că ești îngrijorat de bunăstarea lor. O masă bună poate fi o expresie a iubirii și o primire călduroasă pentru gospodăria care se întoarce.
 2. Păstrați casa cât mai curată posibil.
  2
  Păstrați casa cât mai curată posibil. Faceți tot posibilul pentru a vă face casa un loc curat și plăcut pentru a trăi. O casă curată poate reduce stresul tuturor și face lucrurile să meargă mult mai bine. Împiedicați căutarea permanentă a cheilor nereușite și mirosul enervant de mâncare murdară, rămânând în partea superioară a treburilor casnice.
 3. Spală rufele.
  3
  Spală rufele. Spălătorie este stresantă și consumatoare de timp, plus lăsând-o în jurul valorii de poate face casa ta stinky! Dacă doriți să reduceți stresul gospodăriei, ajutați-vă prin păstrarea curatării întregii haine a familiei. Cu o anumită planificare atentă, o puteți personaliza cu ușurință în ziua dvs. Poți chiar să-i ajuți pe copii să te ajute să renunți!
 4. Aveți un program.
  4
  Aveți un program. Sunteți ca un general și familia ta sunt trupele tale. Trebuie să păstrați totul în mișcare fără probleme! Creați programe pentru curățenie și cum veți ajunge prin zilele dvs., pentru a ajuta totul să funcționeze mai bine. Timpul de programare este o modalitate excelentă de a vă asigura că mai multe se întâmplă în ziua dvs., deoarece vă veți pierde mult mai puțin timp!
 5. A se trezi devreme.
  5
  A se trezi devreme. Luați-vă un start în ziua dvs. pentru a face totul să meargă mai bine. Oversleeping te va face mai obosit oricum. Noțiuni de bază mai devreme va asigurați-vă că ați primit prânzuri toată lumea făcute și toată lumea îmbrăcat și gata să meargă fără toate stresul și de codare pentru a găsi că lipsesc backpack.Â
 6. Creați un mediu sănătos.
  6
  Creați un mediu sănătos. Toți cei din familia dvs. ar trebui să vină acasă într-un mediu sănătos, împuternicit și înălțător. Faceți tot posibilul pentru a vă asigura că nevoile spirituale și emoționale ale fiecăruia sunt îndeplinite, inclusiv ale dvs., pentru a vă face casa cea mai bună casă pe care o puteți găsi.

Cap 2
Menținerea relației voastre

 1. Discutați așteptările cu partenerul dvs.
  1
  Discutați așteptările cu partenerul dvs. Discutați așteptările realiste și cum să le satisfaceți cât de bine puteți. Nu presupuneți că aveți aceleași așteptări, pentru că ați putea afla că nu ați reușit (prin argumente) greu. Stați jos și discutați-o. Definiția unei gospodine bune depinde de casa în care locuiți. Este, de asemenea, foarte dependentă de cultură. Care sunt lucrurile pe care partenerul dvs. speră să le păstrați în casă? Care sunt responsabilitățile lor în casă? Dacă sunteți în primul rând responsabili pentru păstrarea curățeniei casei, partenerul dvs. poate să-și asume responsabilitatea pentru curățarea după el: introducerea rufelor murdare în hamper, punerea mâncărurilor în mașina de spălat vase etc. Dacă vă îngrijiți și copiii mici sau nevoile speciale copii sau adulți în timpul zilei, este posibil să fiți surprinși de cât de dificilă este de a ține pasul cu sarcinile de uz casnic. Partenerul dvs. poate avea nevoie să ajute semnificativ la gătit și la curățare, dacă este posibil.
 2. Mențineți un aspect respectabil.
  2
  Mențineți un aspect respectabil. Este prea ușor să nu mai acordați atenție apariției dvs. atunci când sunteți o gospodină ocupată, dar menținerea atracției este un element cheie al unei relații pe termen lung. Deși a fost important să se păstreze o bună aparență în timpul întâlnirii / curtării, este și mai important într-o relație căsătorită sau în orice relație angajată. Asigurați-vă că faceți baie în mod regulat și purtați haine curate. Este vorba de a-ți arăta partenerul că încă te respecti ... și ar trebui să te respecti suficient ca să ai grijă de tine! Dacă partenerul dvs. vă spune adesea că le place când purtați un anumit articol de îmbrăcăminte sau tinuta, luați indiciul.
 3. Tratează partenerul ca partener, ca un adult, nu un copil.
  3
  Tratează partenerul ca partener, ca un adult, nu un copil. Este important ca partenerul dvs. să aibă încă control asupra situațiilor personale, cum ar fi alegerea hobby-urilor, meselor, hainele etc. Când sunteți acasă foarte mult, poate fi ușor să doriți să luați controlul asupra tot ceea ce face partenerul dvs. la domiciliu, dar acest lucru nu este preferința lor. Este în regulă dacă vrei să îți dai contribuția într-un mod politicos și bineînțeles bine dacă te întreabă. În caz contrar, permiteți-le să aibă spațiu, exact așa cum doriți. Sunteți două ființe umane separate, amintiți-vă întotdeauna.
 4. Asculta.
  4
  Asculta. Un partener bun ascultă ce are de spus soțul ei fără a întrerupe. Arătați empatie și învățați cum să aveți mari conversații. Ideea esențială este că, pentru a fi un bun conversant, ar trebui să încerci să asculți mai mult și să vorbești mai puțin, angajând cealaltă persoană să vorbească mai mult despre interesele sale. Acesta este semnul umilinței, respectului, dezintegrării și generozității. Acest lucru va reprezenta un bun exemplu și ar trebui să vă asculte și mai mult!
 5. Găsiți un echilibru în argumente, dar evitați-le, dacă este posibil.
  5
  Găsiți un echilibru în argumente, dar evitați-le, dacă este posibil. Naggingul nu funcționează niciodată și va servi doar la iritarea soțului / soției. Nu vorbind mintea ta este la fel de rău. Soții nu sunt creaturi tiranice: dacă găsești un echilibru în argumente și te rogi să vorbești, lucrurile se vor îmbunătăți cu siguranță. Nu uitați să vă respectați reciproc și lucrurile vor merge mult mai bine. Unele argumente sunt normale. Nu vă faceți griji dacă se întâmplă acest lucru. Sunteți oameni diferiți și uneori nu veți fi de acord! Doar să se ocupe de argumente într-un mod sănătos și totul va fi bine.
 6. Iubiți-vă soțul pentru cine este el
  6
  Iubiți-vă soțul pentru cine este el .

Cap 3
Mergând la extra mile

 1. Faceți intimitatea o prioritate.
  1
  Faceți intimitatea o prioritate. O relație sexuală sănătoasă este extrem de importantă pentru ca relațiile să aibă succes pe termen lung. Acest lucru nu înseamnă neapărat că aveți o mulțime de sex, dar în schimb înseamnă că ambii parteneri ar trebui să fie mulțumiți de cantitate și de calitate. Vorbiți-vă așteptările și deveniți un iubit mai bun dacă puteți. Nu doare niciodată și nu va ajuta decât să afle mai multe despre partea sexuală a căsătoriei.
 2. Fii atent la nevoile soțului tău.
  2
  Fii atent la nevoile soțului tău. Oamenii au nevoie de spațiu și de timp singuri, din când în când. În timp ce aveți timp în timpul zilei (în timp ce copiii sunt la școală sau adormiți), soțul dvs. nu are acest lucru și poate avea nevoie de ceva timp să se relaxeze atunci când vine acasă de la o zi grea la serviciu. Fiți la dispoziție să petreceți timp cu el și să-l mângâiați, dar dacă vrea să petreacă timp singur sau cu prietenii săi și nu cu tine, faceți un pas înapoi și lăsați-l să-și facă drumul. Ajutați-l să se relaxeze mai mult, primind-l acasă cu un zâmbet mare și lăsându-i să se relaxeze. Gustați masa și băutura preferată și lăsați-l să se relaxeze după o zi dificilă de lucru.
 3. Creați activități pentru copiii dvs.
  3
  Creați activități pentru copiii dvs. Creați activități distractive și educative pentru copiii dvs. sau pentru întreaga familie. Poți să faci niște cercetări și apoi să faci un tur cu ghid la un muzeu, sau poți să te plimbi și să-i înveți pe toți despre caracteristicile naturale pe care le întâlnești.
 4. Fii o mare gazda.
  4
  Fii o mare gazda. Afișați-vă pe toți cei pe care îi cunoașteți toată munca dificilă pe care o faceți, găzduind petreceri bloc sau petreceri de vacanță din când în când. Faceți niște mâncăruri minunate, decorați-vă casa și creați activități distractive. Acest lucru va permite tuturor să se conecteze și să aibă un timp minunat!
 5. Creați atmosfera perfectă.
  5
  Creați atmosfera perfectă. Dacă vrei cu adevărat să mergi deasupra și dincolo, ia-ți abilitățile de decorare acasă până la un nivel și încercați să obțineți acea revistă în casa voastră. Acest lucru vă va oferi soțului dvs. ceva de a fi mândru de, precum și crearea unui mediu minunat pentru copiii dumneavoastră.
 6. Scoate-ți soțul din casă.
  6
  Scoate-ți soțul din casă. Ajutați-vă soțul să organizeze activități pentru el însuși, cum ar fi un grup de fotbal fantezist sau o noapte de bowling. Acest lucru îl va ajuta să se relaxeze. Un soț fericit face pentru o soție mult mai puțin stresată. Lăsați-l să-și aleagă propriile activități, desigur, dar asigurați-vă că știe că credeți că e sănătos pentru el să iasă uneori din casă. Nu totul este de lucru!

Cap 4
Păstrarea spiritului vostru

 1. Ieșiți din casă în mod regulat.
  1
  Ieșiți din casă în mod regulat. Este ușor să vă prindeți în munca dvs. și abia să părăsiți casa toată ziua. Aceasta este o reteta buna pentru blues. Găsiți câteva activități săptămânale (bibliotecile locale sunt un loc bun pentru a privi) care vă vor scoate din casă cel puțin o dată pe zi. Dacă după-amiaza se rotește în jur și vă dați seama că nu ați ieșit, mergeți la o plimbare, petreceți o jumătate de oră la o librărie sau cafenele sau sunați la un prieten și întâlniți-vă pentru ceai.
 2. A avea prieteni.
  2
  A avea prieteni. Pare destul de simplu, nu? Dar gospodinele pot fi atat de ocupate incat sa uite sa faca timp pentru prietenii lor si sa mentina acele relatii sociale. Dar dacă creați un mediu în care soțul dvs. este singurul dvs. prieten, veți găsi că vă vorbiți! Petreceți timp cu proprii prieteni (prin organizarea unor întâlniri de masă sau întâlniri săptămânale) pentru a vă menține pe toți fericiți.
 3. Luați un hobby.
  3
  Luați un hobby. Trebuie să faci lucruri care te fac și fericite. Au ceva care este doar al tău și care îți oferă șansa de a face ceva productiv sau creativ care nu implică casa ta. Acest lucru vă va oferi o priză emoțională importantă. Încercați să luați hobby-uri productive, cum ar fi coaserea sau gătitul.
 4. Luați în considerare obținerea mai multor educații.
  4
  Luați în considerare obținerea mai multor educații. Doar pentru că nu ai nevoie de o diplomă pentru slujba ta nu înseamnă că nu poți fi educat mai bine! Învățarea este distractivă și vă va face să vă simțiți mai productivi și mai încrezători în sine. Nici măcar nu trebuie să mergi la o școală reală. Puteți citi o mulțime de cărți (găsiți-le la biblioteca locală!) Sau puteți lua cursuri online gratuite prin intermediul unor site-uri precum Coursera sau MIT Opencourseware.
 5. Luați în considerare luarea unui loc de muncă.
  5
  Luați în considerare luarea unui loc de muncă. Există o mulțime de locuri de muncă pe care le puteți lucra de acasă, dacă aveți ceva timp suplimentar. Acest lucru vă va oferi o modalitate de a contribui la gospodărie și, de asemenea, vă va oferi ceva de care să vă mândriți! Aveți posibilitatea să deschideți un serviciu de îngrijire la domiciliu sau de companie, sau chiar să faceți lucruri precum introducerea de date sau să rulați o agenție de turism. Există o mulțime de opțiuni!
 6. Familia ta să aibă grijă de tine uneori.
  6
  Familia ta să aibă grijă de tine uneori. Muncești din greu și familia ta ar trebui să ajute ocazional să poarte o parte din încărcătură. Probabil că vor dori să facă acest lucru în mod natural, dar puteți, de asemenea, să vă retrageți din circuitul agricol o zi pe lună în care să facă toate lucrurile pe care le faceți. Acest lucru va avea efectul suplimentar de ai face să aprecieze lucrurile pe care le faceți mai mult.