Cum să fii o prietena bună

Indiferent dacă sunteți într-o relație nouă sau că vă apropiați de aniversarea de cinci ani, există numeroase lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți rolul în relație. Pentru a fi o prietena buna, trebuie sa fiti deschisi si cinstiti cu partenerul tau, sustinand dorintele si nevoile lor si dispusi sa-si demonstreze dragostea si afectiunea pentru ei. Rețineți că trebuie să vă depuneți eforturi pentru a vă menține independența pentru a vă bucura de o relație sănătoasă.

Cap 1
Deschis

 1. Nu fi prea deschis în primele zile.
  1
  Nu fi prea deschis în primele zile. Ameliorarea unei relații este de a vă asigura că există suficient spațiu pentru ca voi doi să vă cunoașteți unul pe altul și să aveți încredere că aveți dreptate unii pentru alții. Daca incerci prea devreme sa "faci" ceva mai mult din relatia ta decat este deja, impulsul prematur ii poate sperie si sa strici ceea ce este "acolo" sa fie un lucru bun. În schimb, fiți răbdători și realizați că este nevoie de timp pentru a cultiva o relație solidă și durabilă. Dacă doriți să fiți o prietena bună, evitați următoarele lucruri: Nu le împingeți să vă clasificați prea curând relația. Nu trebuie să aveți prietena sau prietenul după o pereche de întâlniri; acest lucru riscă să-i determine pe aceștia să simtă că decizia nu este a lor. Fiți răbdători și lăsați-i să-și facă propriile minți în legătură cu momentul în care definițiile, cum ar fi mergerea la o relație stabilă, exclusivă, întâlniri serioase etc. Dacă voi doi sunteți compatibili, relația dvs. se va dezvolta în curând. Nu începeți să vorbiți despre căsătorie sau despre începerea unei familii înainte de a vă întâlni chiar cu prietenii și părinții lor apropiați. Ridicarea prematura a unor astfel de probleme poate crea tensiuni de la bun inceput si poate pune in pericol sau chiar pune capat unei relatii altfel productive si ingrijitoare. Nu simți nevoia să le arăți sau să le impresionezi. Nu trebuie să le dovedești nimic; trebuie pur și simplu să fii prezent și implicat în ascultare, să fii atent și să-ți împărtășești interesele.
 2. Fii cinstit.
  2
  Fii cinstit. În timp ce sunteți sincer față de partenerul dvs. este foarte important, până la punctul de a fi de primă importanță, este la fel de important să fiți cinstiți cu voi înșivă. Dacă reacționați exagerat sau faceți o greșeală, puteți să recunoașteți eroarea și să vă cereți scuze. Dacă vă simțiți vulnerabili sau supărați, vă puteți sorta sentimentele și le puteți verbaliza într-o manieră non-acuzatoare. Și cel mai important lucru aici este că vei fi deschis cu privire la sentimentele tale cât mai mult posibil. De exemplu, dacă fac sau spun ceva care vă deranjează, fiți deschisi cu privire la modul în care vă afectează, fără a fi acuzat sau cereți-i să se schimbe. Dacă stabiliți linii de comunicare solide încă de la început, veți ști mai degrabă mai degrabă decât mai târziu dacă această relație va rezista sau va înceta.
 3. Vorbesc mintea ta.
  3
  Vorbesc mintea ta. Nu vă fie frică să vă cunoașteți dorințele, nevoile și opiniile, chiar dacă acestea pot intra în conflict cu partenerii dvs. ". Nu trebuie și nu ar trebui să existe numai pentru a le face plăcere. În plus, arătând că sunteți propria voastră persoană cu propriile nevoi, dorințe și abordare a vieții, îi veți menține interesați să vă cunoașteți și să vă înțelegeți ca persoană. Dacă te simți confortabil să îți vorbești mintea, atunci vor fi confortabil să-ți vorbească și ei mintea. Nu uitați să vă exprimați într-un mod care nu atacă în nici un fel opinia sau stilul de viață al oricui altcuiva. "Puteți fi umil și deschis, în același timp, folosind strategii de asertivitate și rămânând atenți la sentimentele lor.
 4. Fii tu insuti.
  4
  Fii tu insuti. Nu creați un fals decât să îi impresionați. Ar putea fi tentant dacă credeți că preferă un tip diferit de fată, dar de obicei acest lucru este doar cobbling împreună fragmente de lucruri spus sau sugerat și este posibil să greșiți. La urma urmei, ei vor să te întâlnească cu tine, nu o formă de perfecțiune imaginată. Și dacă într-adevăr te simți tentat să schimbi lucrurile despre tine, pentru că ei insistă că vei fi mai subțire, mai înalt, mai frumos, mai liniștit, indiferent, atunci este un bun indiciu că nu ești compatibil. Dacă într-adevăr vă spun astfel de lucruri într-o manieră apăsătoare și perseverentă, atunci nu este dragoste, ci o încercare de a vă controla. Nu te preface că îți împărți interesele dacă nu o faci. Ar putea fi amuzant sau "sigur" să faceți acest lucru inițial, dar este extrem de rău când află că nu prea iubiți ceea ce iubesc; ei ar putea să-și bazeze gândurile despre rolul tău în viitorul lor, pe ceva care nu este real și îți va face rău pe amândoi.

Cap 2
Fiți susținători

 1. Fii interesat de interesele lor.
  1
  Fii interesat de interesele lor. Amintiți-vă ce le place și ce vor să vorbească. Nu trebuie să te comporți ca și cum îți placi hobby-urile, dar măcar să încerci să înțelegi de ce sunt așa fanii. Dacă iubesc o trupă, încercați să înțelegeți de ce. Dacă ei doar iubesc să fie jucăuși și imaturi, amintiți-vă că ar putea fi doar modul lor de eliberare a stresului. Învățând să accepți modul lor unic de a fi, vei învăța mai multe despre tine și, în cele din urmă, dacă te-ai putea vedea petrecând restul vieții cu această persoană. Nu trebuie să vă interesați de toate interesele lor. Dacă se bucură de vizionarea baseball-ului, dar nu poți să intri în asta, e bine. Doar întrebându-le despre interesele lor și vorbind despre lucrurile care contează pentru ele pot fi suficiente.
 2. Învață să lucrezi ca o echipă.
  2
  Învață să lucrezi ca o echipă. Ca în orice relație sănătoasă, veți experimenta cota dvs. de conflicte, unele mici, unele mari. Amintiți-vă să fiți adevărați și încercați să renunțați la orice egoism semnificativ. O relație este o chestiune de lucru în echipă și de o relație simbiotică, nu una parazitară, în care un partid dă și celălalt ia doar fără a da suficient. Într-o echipă, te-ai reciproc înapoi, nu te subminezi unii pe alții și te prețuiești reciproc în fața altora. În momente de dificultate, o abordare de echipă vă poate ajuta să lucrați prin probleme într-un mod mai puțin atașat emoțional, în sensul că ambii vă asumați responsabilități pentru a repara lucrurile în loc să vă așteptați pe unul sau pe altul să remedieze lucrurile. Evitați să aveți o relație "o piesă" în care legătura se învârte în jurul unui singur lucru. Păstrați-vă relația puternică prin aducerea diversității și diversității în relație. Încercați împreună lucruri diferite și noi. Relațiile sunt legate de a se distra împreună, de a învăța împreună și de a crește împreună.
 3. Îi mulțumiți mai mult decât îi criticați.
  3
  Îi mulțumiți mai mult decât îi criticați. Dacă tot ceea ce spuneți în jurul lor este o critică sau un atac, ei nu vor aștepta cu nerăbdare să te vadă și vor începe să-și reconsidere faptul că sunt cu tine. Totuși, nu trebuie întotdeauna să fiți de acord cu ei doar pentru că ei sunt partenerul tău. Tactfulness-ul este o strategie mai bună în relațiile mature și stabilirea de limite și compromisurile sunt strategii importante de relaționare pentru a învăța și a adopta. Deși puteți aduce o critică validă atunci când este corect, ar trebui să spuneți cel puțin patru lucruri pozitive despre ele pentru fiecare lucru negativ pe care îl spui. Nu-i alungați doar pentru că aveți o dispoziție proastă sau lucrurile nu merg perfect.
 4. Învață să faci compromisuri.
  4
  Învață să faci compromisuri. Dacă vrei să fii o prietena bună, atunci trebuie să înveți să faci compromis, în loc să lupți sau să fii supărat pe cel de-al doilea pe care nu-ți faci drumul. Pentru a compromite bine, ambii trebuie să puteți discuta calm și rațional o situație în timp ce înțelegeți perspectiva celeilalte persoane. Încercați să înțelegeți de unde provin alte dvs. semnificații, în loc să vă concentrați orbește asupra a ceea ce credeți că aveți nevoie. Tu nu vrei să fii acea fată care întotdeauna își face drumul doar pentru că partenerul tău ar da mai degrabă decât să stea în picioare pentru că ești atât de supărat și supărat ori de câte ori lucrurile nu merg în cale.
 5. Dați-le un spațiu.
  5
  Dați-le un spațiu. Ar trebui să vă sprijiniți partenerul, dar ar trebui să fiți în stare să "fiți acolo" pentru ei în spirit atunci când nu sunteți de fapt în jur. Dacă vrei să fii o prietena bună, atunci trebuie să-ți faci timp să-ți faci propriul lucru, să iesi cu prietenele tale și să-ți vezi partenerul. Ar trebui să știe că te gândești la ei și că te înrădăcinezi, chiar dacă nu ești în jur. Dacă vă simțiți nesigur și vă îndoiți de puterea relației dvs., în al doilea rând sunteți în afară, atunci aveți o problemă. Ar trebui să vă sprijiniți pe partenerul dvs. dacă doresc doar să petreacă o noapte împreună cu prietenii lor, în loc să încerce să vă pătrundă. Este important să permiteți celorlalți semnificativi să aibă timp să-și petreacă împreună cu prietenii și să stea fără tine. Dacă vă simțiți îndreptățiți la tot timpul și atenția, învățați cum să nu fiți o prietena obsesivă. Nu fi o prietena prea protectoare; lăsați-i să iasă fără să se simtă urmărit. Amintiți-vă că nu au nevoie de tine pentru tot și că sunteți oameni separați, precum și un cuplu. Când au nevoie de spațiu, nu-l luați personal - recunoașteți-i pentru ce este "timpul lor de a întineri și de a împărți interese diferite cu ceilalți. Dar asigurați-vă că știu că sunteți întotdeauna acolo pentru ei.

Cap 3
Fiți iubitori

 1. Fii afectuos.
  1
  Fii afectuos. Există diferite moduri de a vă arăta afecțiunea; unele sunt mai evidente decât altele și modul în care vă apropiați de acest lucru va depinde de cât de afectuos vă place să fiți personal. Afecțiunea este apropiată, dar nu este aceeași cu cea a intimității - afecțiunea este despre a afișa în mod deschis faptul că vă pasă de această persoană și poate fi prezentată în orice moment al zilei sau al nopții, în mod public sau privat. Gândiți-vă la modul în care vă place să arătați afecțiune oamenilor cărora le pasăți, cum ar fi ținând mâinile, atingând un braț, sărutări rapide pe obraz, o îmbrățișare, părul strângător, cuvinte de susținere, menționând cât de mare este cineva în fața altor persoane etc. Numele de animale de companie, cum ar fi "Baby" sau "Sweetheart" sunt o modalitate drăguță de a arăta afecțiunea pentru partenerul tău. Încercați să nu exagerați, totuși. Poate fi o oprire majoră dacă le numiți "Mr. Cuddle-Bear", mai ales în public. Dintre toate lucrurile, buna comunicare este partea vitală a oricărei relații, așa că asigurați-vă că ei știu cât de mult vă place. Textele obișnuite și emailurile obișnuite pot fi un plus, dar prea multe vor deveni copleșitoare și s-ar putea părea lipicioasă. Aceste tipuri de lucruri arată că sunteți în ele și doriți să dureze pentru totdeauna, dar nu veniți atât de mult încât să îi speriați!
 2. Fii seducătoare.
  2
  Fii seducătoare. Nu vă fie frică să fiți seducătoare. Majoritatea oamenilor consideră că este irezistibilă atunci când o fată este sexy, clasică și încrezătoare. Încrederea înseamnă a fi fericită în propriul tău piept; veți exuda acest lucru fără a încerca dacă acceptați de la sine și vă simțiți în siguranță cu privire la propria valoare. Nu trebuie să te forțezi să fii cea mai populară, mai blândă personalitate dacă nu e stilul tău; mai degrabă, fiți cei mai buni pe care îi manifestați, îngrijindu-vă de voi înșivă și încrezându-vă că meritați atenția lor.
 3. Dă-le daruri.
  3
  Dă-le daruri. Când sunteți într-o relație, este distractiv să vă dați reciproc mici daruri. Toată lumea iubește să primească cadouri și să le dăruiască arată că înseamnă mult pentru tine. Nu exagerați - dați-i un dar atunci când vă simțiți iubitori și doriți să îi informați cât de mult înseamnă pentru dvs. Nu vrei ca ei să creadă că încerci să-ți cumperi afecțiunea. Fă-i ceva de mână. O floare de hârtie, o inimă artistică, ceva creativ care reflectă personalitatea ta, astfel încât ori de câte ori se uită la ea, ei se vor gândi la tine și vor zâmbi. Dacă sunteți tipul muzical sau jucați un instrument, nu ezitați să le jucați un cântec sau două (puncte bonus dacă redați o melodie pe care ați scris-o singură). Adăugați un videoclip privat al melodiei pe YouTube.
 4. Nu vă faceți gelos.
  4
  Nu vă faceți gelos. Ar trebui să fii iubitor, dar nu până în punctul în care începi să vezi roșu al doilea pe care partenerul tău vorbește sau chiar mă referă, o altă fată. Nimic nu vă va transforma pe celălalt semnificativ mai repede decât o prietena care este atât de nesigură că nu poate suporta gândul altor femei existente în univers. Partenerul tău te va aprecia chiar mai mult dacă ești drăguț cu prietenii de sex feminin, în loc să vorbești despre cât de urâtă sau enervantă este orice fată pe care o vezi. Dacă sunt afară cu prietenii, nu le scrieți la fiecare două secunde pentru a vă asigura că nu vorbește cu alte fete. Acest lucru va face ca partenerul dvs. să vadă cât de puțin aveți încredere în ei.