Cum să fii hippie

Omule, a fost atât de rece în anii 60, în perioada de glorie a hipiodei. Mișcarea de pace, muzica, explorările mintale și iubirea liberă, omule! Fiind un hippie era departe. Tăierea secolului XXI [sunetul unui ac scarpinând o înregistrare]. - Vrei să fii ceva? OK, nu ești un pătrat, așa că hai să vedem dacă putem ajuta, omule, pentru că asta e punga noastră!

Paşi

 1. Simți groovy.
  1
  Simți groovy. Începeți cu muzica care a stârnit o generație. Ajungeți la magazinul dvs. local de înregistrări (sau camion pe eBay) și ridicați înregistrarea a trei zile de dragoste și muzică care au definit punctul de vârf al hippiedom: Woodstock. Ascultă-l pe Jimi Hendrix și interpretarea lui inimaginabilă a banner-ului Star Spangled, Joe Cocker ajungând cu puțin ajutor de la prietenii săi și cu popularul pescăresc de la Country Joe și Fish. Pentru o experiență cu adevărat autentică Woodstock, ascultați-o în ploaie. În noroi. Naked, cu prietenii. În timp ce Woodstock are unele dintre cele mai bune acte și cele mai memorabile melodii ale anilor șaizeci, nu neglijați alte muzică ale epocii pe măsură ce vă construiți credința hippie. (De fapt, hippii nu au folosit niciodată cuvântul "cred.") Groove către unii dintre acești alți artiști care au atins cele mai mari generații: Bob Dylan. Există o dihotomie aici, una pe care trebuie să o rezolvi pentru tine. Te duci cu Bob Acoustic sau Electric Bob? Oricum, domnul Dylan este unul dintre ingredientele cheie din orice repertoriu hippie. The Beatles. Mai ales în perioada lor psihedelică, când s-au mutat de la "Te iubește (Da, Da, Da)" la "Lucy in the Sky with Diamonds". Jefferson Airplane. Înainte de cei care au rămas uimiți, care erau Jefferson Starship, Jefferson Airplane ne-a luat o gaură de iepure și ne-a dat pe cineva să-i iubească. The Grateful Dead. Dacă nu cunoașteți pe cei morți, atunci pur și simplu nu știți semnificația cuvântului "hippie". Acești tipi au dat naștere unui gen întreg cunoscut sub numele de "bandă de jam", exemplificat de trupe precum Phish, String Cheese Incident și Panic Widespread (de fapt, The Allman Brothers Band a dat naștere la Panic). De asemenea, au dat naștere unui întreg volum de glumă de bandă de jam, cum ar fi "De ce Deadheads își valuează mâinile în fața lor atunci când dansează? Deci, muzica nu ajunge în ochii lor!" Janis Joplin. Dacă există o "pui hippie" arhetipal, ar trebui să fie Janis. Bineînțeles, avea părul, margelele și căile ei de abandon sălbatic, și ea avea de asemenea o voce care putea să se miște, să se înalțe, să cedeze, să seducă și să uimească cu puterea ei. În timp ce există prea multe trupe hipice excelente care să fie listate individual, trebuie să vă familiarizați cu Crosby, Stills și Nash (cu și fără Neil Young); Joni Mitchell; Judy Collins; Îndrăgostiți și piatra de familie; Usile; Donovan; Cine; Pietrele; The Byrds; Buffalo Springfield și, fără îndoială, Frank Zappa.
 2. Redați-l înainte.
  2
  Redați-l înainte. Muzica a fost exact ceea ce avea nevoie o generație. Dar timpul marchează, iar astăzi există o muzică minunată care se potrivește etosului păcii, iubirii și înțelegerii. Bucură de ea. Fiind un hippie este vorba de deschidere și de îmbrățișarea a ceea ce este bine. Atâta timp cât poți să dansezi.
 3. Obțineți contra-cultură.
  3
  Obțineți contra-cultură. Înțelegeți pe deplin multe aspecte ale anilor 1960 și 1970 care au format subcultura hippie. Aflați câte dintre acești oameni s-au adunat, care au fost moralitățile și credințele lor generale și de unde au provenit. Atât de mult din istoria subculturii hippie poate fi găsită astăzi pe internet; posibil mai mult decât orice altă subcultură. Puteți obține multă înțelegere în subcultura Hippie de la urmărirea filmului original Woodstock, "Celebration at Big Sur", "Monterey Pop" și așa mai departe. Acestea sunt afișate pe Sundance și pe Independent Film Channel, sau le puteți închiria de la Netflix. Nu vă lipiți doar în canalul istoric (cum ar fi wow, cum să faceți un hippie să se simtă vechi, omule!). Citiți cuvintele poeților și autorilor și alte pietre culturale care au definit hippiedom: Testul acid Kool Aid Acid de Tom Wolfe despre Ken Kesey și Merry Pranksters este necesar să citiți și când ați terminat, veți ști dacă sunteți pe autobuzul sau în afara autobuzului. Învățați să urlați și citiți poezia lui Allen Ginsberg și Jack Kerouac. În timp ce ei înșiși au precedat cultura hippie, lucrările lor au declanșat spiritul creativ în astfel de icoane ca Hunter S. Thompson și Bob Dylan (printre multe altele). Nu uitați să râdeți la benzi desenate și la voi înșivă. Unul dintre cei mai mari comedianți care au venit de la acea epocă a fost tipul care ne-a dat "meteorodul hippie dippy cu vremea ta hippie, om". George Carlin. Spre deosebire de mulți hippii ai erei, domnul Carlin și-a fixat credințele pe tot parcursul vieții.
 4. Fiți la curent.
  4
  Fiți la curent. Înțelegeți că a fi un hippie astăzi este puțin diferit de a fi un hippie în anii '60 și '70. Hippies au idei noi pe teme diferite care se ocupă de schimbarea timpului. Generația hippie care se formează astăzi trăiește prin multe dintre aceleași idealuri care s-au format atunci, dar războiul din Vietnam sa încheiat, iar Martin Luther King, Jr., a fost mai mult sau mai puțin victorios în lupta sa pentru drepturile civile. Întrebați-vă părinților cum a fost în timp ce creșteți în acele zile. S-ar putea să fiți surprinsi și, la rândul său, îngroziți - învățați despre sacul părintelui dvs. a fost. S-ar putea să vă surprindă, așa cum au fost odată tineri și sălbatici, și au experimentat multe din aceleași lucruri pe care le experimentați astăzi, inclusiv dragoste, război, o țară divizată și o amenințare existențială persistentă.
 5. Încercați să urmați idealurile hippie.
  5
  Încercați să urmați idealurile hippie. Contribuie cât mai puțin la poluare posibil. Hippies iubesc pământul-mamă și fac tot ce le stă în putință pentru ao menține bine. Vand haine si produse care sunt reciclabile si sunt bune pentru mediul inconjurator. Lucrați voluntar și aflați despre barter. Hippies în anii '60 au crezut mai degrabă în comerț sau în schimburi decât în ​​bani.
 6. Invata lingoul.
  6
  Invata lingoul. În timpul zilei, hippii aveau propriul lor lexicon, la fel ca fiecare generație. Iată câteva dintre cuvintele care au făcut parte din vocabularul hippie: 1-A, strâns legat de cartea de schi: aceasta ar determina dacă va trebui să mergeți în Vietnam, dacă nu ați putea intra în Garda Națională (greu), CO status (mai greu), sau mutați în Canada. Babe, baby, pui, bătrâna: Acestea erau termeni afectuosi pentru femei și soții sau prietene. Punga: chestia ta. Ce ai fost sau nu ai fost. "Ca și cum, știți, nu este sacul meu." Suflați-vă mintea: Fii cu adevărat impresionat de ceva aproape de necrezut. "Omule, mi-am dat seama că bătrâna ta a fost soția mea!" Bogart: Nu împărțiți o comună. Bummer: Un lucru foarte rău. - Oh, scumpo, omule, nu am pâine. Pâine: bani Cat: Un hipi de șold. Înșelăciune: Îndepărtați responsabilitatea și luați calea ușoară. "Îi place războiul, dar sa alăturat Gărzii Naționale. Ce polițist afară". Dig: Pentru grok; să înțeleagă sau să-i placă. "Mie imi place sa sapi cu adevarat Sgt Pepper, omule, sapeti, chestia ta, ce faci, punga, sapa? fără păsărică, fără păsărică Flag de furie: părul lung Fuzz: Poliție De asemenea, porci, polițiști și "omul" Grok: Să săpați, înțepat de Robert Heinlein în Strangers într-o țară ciudată Grooving: într-adevăr se bucură de ceva. "Omule, imi dau seama de aceste noi melodii de Dylan" Groovy: Foarte misto Este un lucru bun Cap: Cineva care se bucura de droguri Inaltime: Ce cap de obicei este Daca te simti bine, face-o, nu război, da șansă de pace, mantrele Hippie Joint: o țigară de marijuana, ucigaș: foarte bun. Acapulco aur? Rap: Pentru a conversa. Split: Pentru a pleca. "Omule, a fost un rap mare cu tine, dar trebuie sa ma desparti acum, trebuie sa ma pregatesc pentru concertul meu la Fillmore." Wow: O expresie care arata entuziasm. Wow, omule, trebuie să pleci. Eu și cu bătrâna mea am niște buruieni ucigași, care vă vor lovi cu adevărat, vă veți săpați?
 7. Ia hainele.
  7
  Ia hainele. Sau nu. Îmbrăcămintea este opțională pentru hippies și, chiar și atunci când este necesar, cheia pentru a fi un hippie este să nu-i pese de lucrurile materiale. Este vorba de atitudine, nu de moda. Deci, nu este nevoie de rumaging prin intermediul eBay gasirea de ochelari dreapta rosu-rimmed trandafiri, fund clopot, sau tricouri vopsite în cravată. Este la fel de credibil să vizitați casetele de chilipiru la Goodwill. Atâta timp cât sunteți confortabil și plin de culoare, sunteți cool. Purtați haine din materiale naturale, în special cânepă. Câmpul este planta care eliberează cea mai mare cantitate de oxigen care împiedică poluarea. Ponchii colorați și sacourile Baja sunt de asemenea și o capsătură de îmbrăcăminte hippie. Uitați-vă la magazinele de mâna a doua, magazinele de economisire, vânzările de garaj și fabricarea propriilor haine și bijuterii. Hipi-ii sunt cunoscuți pentru îmbrăcămintea lor de îmbrăcăminte, bijuterii Native americane, fuste țărănești și pantaloni pentru clopot. Barbatii si-au crescut parul si parul facial, cum ar fi goatees si mustarii. Femeile au mers, de obicei, fără sutien și fără machiaj. Imaginea hippie-ului desculț este reală, dar purtau și sandale, cizme moi sau mocasine, chiar pantofi de tenis. Hippii nu erau imuni la vreme.
 8. Faceți-vă partea pentru a face lumea mai bună.
  8
  Faceți-vă partea pentru a face lumea mai bună. Opriți lucrurile împotriva vieții, cum ar fi războaiele, și ajutați la campania pentru o societate mai liberală cu probleme cum ar fi drepturile homosexualilor și legile privind drogurile. Luați poziție pentru mediul înconjurător și dați animalului o voce. Majoritatea hippilor cred că interzicerea consumului de droguri dă mai mult decât consumul de droguri. Google LEAP (Aplicarea Legii Împotriva Interzicerii) sau NORML (Organizația Națională pentru Reforma Legilor Marijuanei).
 9. Lasati-va pavilionul vostru ciudat.
  9
  Lasati-va pavilionul vostru ciudat. Creșteți părul și mergeți la salonul de coafură cât mai puțin posibil. Păstrați curat, dar utilizați săpunuri naturale și deodorante și produse pe bază de plante. Dr. Bronner's a fost de mult timp un producător favorit de produse de curățare pentru hippies. Fa-ti propriul, daca este posibil. Dreadlocks sunt un popular hippie hair-do prea.
 10. Ca și ura, omule, uită-te la culori.
  10
  Ca și ura, omule, uită-te la culori. Unii hippies sunt în oală pentru fumat și folosirea medicamentelor psihedelice, cum ar fi ciupercile și LSD. Mai recent, ecstasy face, de asemenea, o scenă în cultura hippie. Este legal? Deloc. E periculos? Nu există un consens în privința asta. În cele din urmă, este o alegere pe care o puteți face, având în vedere ceea ce știm în secolul 21, dar a fost, cu siguranță, o parte a culturii hippie din anii '60. Nu ne putem întreba decât ce ar fi devenit trupe ca The Beatles sau The Grateful Dead, fără a se experimenta cu halucinogene. Având în vedere că, nu trebuie să luați droguri pentru a fi un hippie! Amintiți-vă că mulți hippii - Frank Zappa, în special - au evitat drogurile și au preferat "înălțimea naturală", pe care au căutat-o ​​prin meditație, ascultând muzică, lumini colorate, dans, rucsaci și alte activități sănătoase. De asemenea, consumul de droguri de agrement (fără alcool) este ilegal în multe țări, deci trebuie să fii atent.
 11. Fii vegetarian.
  11
  Fii vegetarian. Unii hippii mănâncă numai alimente vegetariene și vegetale organice, deși nu uitați că în anii '60, "organic" nu era o categorie alimentară, iar veganismul era practicat rar. Majoritatea hippies erau prea săraci pentru a fi prea pretențioși în ceea ce mănâncă. Alimentele ecologice de astăzi, magazinele de produse cu amănuntul și magazinele de sănătate sunt o moștenire a mișcării hippie; ați putea găsi hippies la adresa dvs. locală.
 12. GO GRATIS GRATUIT!
  12
  GO GRATIS GRATUIT! Stai departe de alimente cu mai mult de 10 ingrediente pe ele. Dacă ar părea confuz cu ochii, atunci nu sunt sănătoși!
 13. Mergând pe piețele de fermieri este, de asemenea, un lucru hippie.
  13
  Mergând pe piețele de fermieri este, de asemenea, un lucru hippie. Sprijiniți fermele locale și cumpărați produse de la ei!
 14. Mergeți la Vegan este, de asemenea, o alternativă bună dacă credeți că viața animalului ar trebui să fie bine respectată.
  14
  Mergeți la Vegan este, de asemenea, o alternativă bună dacă credeți că viața animalului ar trebui să fie bine respectată. Aceasta include luarea laptelui de vacă (laptele de vacă este cel mai bun pentru copilul său), mierea de albine (se creează ea însăși, prin urmare este un produs de animal) și ouăle (în cazul găinilor, perioadă "a unui pui, un ou nefertilizat nu se transformă în nimic, ci fertilizat de un cocos, se transformă într-o pui) din dieta ta.
 15. Spiritualitatea este, de asemenea, destul de importantă pentru neo-hippie.
  15
  Spiritualitatea este, de asemenea, destul de importantă pentru neo-hippie. Studiați chakrele și meditați.
 16. Vizionați filme precum Woodstock (1970), Festival Express (2003), Revoluția (1968), Magic Mystery Tour (1967), Restaurantul lui Alice (1969) și Magic Trip (2011).
  16
  Vizionați filme precum Woodstock (1970), Festival Express (2003), Revoluția (1968), Magic Mystery Tour (1967), Restaurantul lui Alice (1969) și Magic Trip (2011). Aceste filme captează destul de bine contracultura hippie.