Cum să fii un zeu al chitării

Fancy tu un vrăjitor fretboard? Pentru a vă ridica la rangul de maestru de chitară - adică un chitarist excepțional de talentat și carismatic, trebuie să plătiți taxele. Nu este vorba doar de a învăța cum să cânți la chitară; este vorba despre mâncare, respirație și chitară de dormit. Citiți mai departe pentru a urmări conducerea unor legende pe scară largă, cum ar fi Jimi Hendrix, Eric Clapton, Jimmy Page, Yngwie Malmsteen, Eddie Van Halen, Angus Young și Randy Rhoads - poate că te-ai prins în tine, t, dar există doar o modalitate de a afla.

Paşi

 1. Începeți să jucați acum.
  1
  Începeți să jucați acum.
 2. Practica până când degetele tale sângerau.
  2
  Practica până când degetele tale sângerau.
 3. Înconjurați-vă cu muzicieni talentați.
  3
  Înconjurați-vă cu muzicieni talentați. V-ați auzit vreodată zicând: "măreția mărește măreția" sau "cine sunteți în jurul tău"? Ambele declarații sunt adevărate. Dacă vrei să fii un zeu de chitară, trebuie să te joci cu cei mai buni chitari pe care îi poți găsi. Veți învăța mai mult într-o lună jucând cu un jucător de chitară realizat decât veți face într-un an practicându-vă singur. Dacă nu știți nicio mână, luați parte la întâlniri. Du-te la spectacole locale și introduceți-vă chitarilor sau conectați-vă cu muzicienii locali online.
 4. Fii precis.
  4
  Fii precis.
 5. Aflați cum să citiți fila de chitară.
  5
  Aflați cum să citiți fila de chitară. Fila de chitară este forma de muzică de chitară. A deveni un mare chitarist inseamna sa invatam insa si out-ul celor mai bune balade de chitara ale muzicii. Puteți căuta pe web pentru file. Dacă vrei să fii cel mai bun, trebuie să înveți din cele mai bune. Câteva dintre ele sunt: ​​Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Jeff Beck, Eric Clapton, Eddie Van Halen, Angus Young, Joe Perry, Keith Richards, Steve Vai, John Petrucci, Jonny Greenwood, Jimmy Page, Chuck Berry, John Frusciante, și John Mayer. Aflați câteva dintre cele mai mari cântece ale lor și nu uitați să le jucați încet până când le-ați scăpat.
 6. Studiați muzica clasică.
  6
  Studiați muzica clasică. Poate părea lumi în afară de muzica pe care vă imaginați că o jucați, dar practic toate genii de chitară pe care le priviți pentru a studia tehnica clasică la un moment dat sau altul. Malmsteen, de exemplu, a fost puternic influențat de virtuozul Nicolae Paganini din secolul al XIX-lea. În procesul de adaptare a pieselor de concerte Paganini pe chitară, el a creat o fluență tehnică extraordinară, care mai târziu a făcut ca falcile să scadă. În plus, Eddie Van Halen și-a început aspirațiile muzicale cu pianul clasic înainte de a descoperi libertatea chitară. Randy Rhoads a fost un jucator avid si ascultator de muzica clasica.
 7. Aflați insultele și lecturile muzicii.
  7
  Aflați insultele și lecturile muzicii.
 8. Înțelegerea teoriei coardei.
  8
  Înțelegerea teoriei coardei. Aflați cât de multe coarde și inversiuni puteți. Fiți familiarizați cu modul în care acestea sună și de ce le folosiți. Chiar dacă nu jucați jazz, (unde ați auzit de obicei multe din aceste coarde), știind că notele și sunetele acestor corzi pot face ca soloarea dvs. să fie mai interesantă. Unele dintre cele mai mari solouri de chitară rock sunt de fapt foarte influențate de jazz.
 9. Jucați cu emoție.
  9
  Jucați cu emoție.