Cum să fii un soț mare

Nu există o formulă de o singură mărime pentru a fi un soț minunat. Fiecare partener și fiecare căsătorie este diferită. Dar există câteva probleme comune pe care se confruntă multe cupluri căsătorite și, dacă aveți de-a face cu acestea, următoarele indicații vă vor ajuta să deveniți un soț mai bun.

Cap 1
Fiind un bun partener

 1. Fii cinstit.
  1
  Fii cinstit. Într-o relație matură, onestitatea este cea mai bună politică. Ar putea fi dificil, dar adevărul va permite relațiilor să respire. Indiferent ce se întâmplă, nimeni nu poate contesta vreodată faptul că sunteți adevărat, ceea ce ar putea însemna că și cealaltă persoană vă dă același respect. Dacă ceva nu le convine, spuneți-le, altfel nu vor avea încredere în opinia dvs. Dar fă-o să pară un compliment. Sugerați o alternativă și puneți laude alternativei. De exemplu, dacă vă întreabă dacă vă place ceva la care încearcă (încercând să nu mai purtați la o petrecere!), Spuneți-le că ar putea funcționa, dar credeți că cea albastră este preferată până acum pentru că arată mare (introduceți o caracteristică pe care o apreciați, de preferință nu una despre care ei sunt conștienți de sine). Nu va fi ușor să fiți cinstiți și amabili în același timp, deci concentrați-vă pe învățarea cum să oferiți un sandviș de feedback și veți fi amândoi mai buni.
 2. Comunica.
  2
  Comunica. Nu-i vorbi urechea; cu toate acestea, asigurați-vă că, dacă aveți probleme care vă vor afecta starea de spirit, ea va fi informată despre motivele pentru problemele și starea dumneavoastră de spirit, astfel încât să nu apară ca fiind doar o creatură vicioasă și craniană. Zonează-ți totul în jurul tău când vorbești cu ea. Dacă îi întrebi o întrebare, întreabă pentru că chiar vrei să știi. De exemplu, întrebați-i ce tip de filme se bucură sau despre una dintre favoritele ei. Dacă știi asta, vorbește puțin despre asta, într-un mod sincer, despre ce crezi despre ea și fă o idee despre motivul pentru care ar fi preferat-o. Chiar dacă greșești, partenerul tău va plăcea, de obicei, faptul că ești suficient de interesat să încerci. Amintiți-vă, opusul vorbirii nu așteaptă, ascultă. Asigurați-vă că ascultați de fapt, nu doar așteptați să vă vorbiți rândul. Eliberați un vibe care îi spune că poate să vă spună ceva. Fă-o să se simtă în siguranță.
 3. Faceți-vă partea.
  3
  Faceți-vă partea. Nu o face să vă ceară să vă trageți greutatea în jurul casei. Acest lucru o face să se simtă ca un cățel, și creează o relație adult / copil. Care nu este niciodată bună. Ea nu este partenera ta, nu mama ta. Arătați-i că poate conta pe tine pentru a face lucrurile mânuite. Curăță după tine (figurativ și literal). Soții iubitori știu că oricine poate să tată un copil, dar numai bărbații maturi care înțeleg și acceptă responsabilitatea pot fi părinți buni. Fă-o singur sau fii o mână bună de ajutor. Marii soți refuză să facă pe oricine să facă ceva pe care ei înșiși nu sunt dispuși să o facă. Ajutarea nevastă-ta să facă sarcini sau treburi va câștiga un respect deosebit față de soția dvs., dacă sunteți în mod consecvent și dispus.
 4. Căutați maturizarea emoțională și să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile dvs.
  4
  Căutați maturizarea emoțională și să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile dvs. Responsabilii își onorează angajamentele, își acceptă îndatoririle și sunt responsabili pentru daunele pe care le suportă, datoriile pe care le datorează și pretinde că le fac. Face parte din creșterea, un om se ridică la farfurie, în timp ce un băiat se plânge sau critică. Faceți niște sacrificii. Persoanele mature fac unele sacrificii pentru oamenii pe care ii iubesc si le pasa chiar daca ar prefera sa fie mai usor.
 5. Nu-ți spargeți soția.
  5
  Nu-ți spargeți soția. Oamenii de multe ori o consideră exasperantă atunci când primesc sentimentul că partenerul lor îi tratează ca fiind inferior într-o relație. Femeile nu fac excepție. O mulțime de oameni au fost învățați că singura modalitate de a atrage atenția atunci când partenerul lor încearcă să le ignore este să acționeze mai emoțional și să fie mai tare până când partenerul se preda în cele din urmă și îi acordă atenție chiar dacă este supărată. Dacă oamenii simt că li se administrează tratamentul rece de către oameni care ar trebui să fie importanți pentru ei, ei se îngrijorează. Mai ales când se întâmplă fără să vă dați o explicație pentru motivul pentru care a apărut această perturbare. Oamenii nu sunt cititori minți. Nu este posibil ca partenerul tău să poată ghici că ești mânjit doar pentru că nu te-ar lăsa să faci ceva pe care ei au simțit-o foarte banal, în timp ce tu l-ai găsit important. Dacă știți că starea dumneavoastră de spirit ar putea să vă ducă să reacționați exagerat, pur și simplu spuneți: "Mă simt foarte iritat chiar acum. Putem vorbi despre asta mai târziu după ce mă răzbesc puțin?" (Nu uitați să o urmați și, de fapt, să o oferiți mai târziu.)
 6. Nu-i arăta nici măcar cele mai blânde forme de dispreț.
  6
  Nu-i arăta nici măcar cele mai blânde forme de dispreț. Înțelegerea este otravă într-o relație. Nu trebuie să te comporți ca și cum ți-ar plăcea ceea ce a spus sau a făcut, dar nu accepta o atitudine de superioritate, chiar subtilă în trecere, cum ar fi uimirea instantanee, suspinul dezgustului sau îndoirea ochilor. Astfel de gesturi, deși aparent nesemnificative, arată profund lipsa de sprijin, respect și încredere, mai ales într-o perioadă de timp. Modul în care acționați în mod natural față de ea ar trebui să o valideze subtil ca pe o persoană, chiar dacă nu înțelegeți sau nu sunteți de acord cu ea. Acordarea unui contact vizual atunci când are ceva important să-ți spună respectul; neavând contactul vizual vă arată lipsa de respect și că nu vă pasă de ea sau ce are de spus. Aceasta va distruge orice încercare de a comunica bine. Dacă manifestați dispreț față de copilul (ren), atunci veți simți că este o modalitate adecvată de a trata mama lor. Un fiu poate simți că poate să-și trateze mama cu dispreț dacă el a fost martor la tratarea soției tale în acest fel.

Cap 2
Afișând-o pe tine

 1. Prioritizați-vă partenerul.
  1
  Prioritizați-vă partenerul. Ea este partenerul pe care l-ați ales: tratați-o ca atare. Vorbește cu soția ta și stabilește așteptări clare cu privire la deciziile pe care le poți lua fără unul pe altul și ce decizii trebuie discutate în mod absolut. Întrebați-i opinia atunci când sunteți îndoieli cu "Lasă-mă să vorbesc asta cu cealaltă jumătate".
 2. Fii cel mai mare suporter al ei.
  2
  Fii cel mai mare suporter al ei. Fii cineva pe care știe că poate conta întotdeauna. Fii acolo pentru ea când a avut o zi lungă. Ascultați-i cu ochi și urechi atenți. Întoarce-te și întreabă dacă are nevoie de tine să o protejezi, fizic și emoțional. Dacă ați făcut ceva să-i răniți, chiar dacă nu ați vrut să spuneți-i că vă pare rău și că i-ați arătat afecțiunea. Acest lucru trebuie să fie sincer! Nu este nimic mai rău decât un "îmi pare rău" care este pus pe sau fals.
 3. Ai grijă de relația ta.
  3
  Ai grijă de relația ta. Soția dvs. poate să nu aibă nevoie de "îngrijirea" - dar asta nu înseamnă că nu vă puteți îngriji încă de ea, de relația și de familie. Soția dvs. se simte copleșită de copii și muncește. Ajutor; prepara mâncarea preferată sau face băutura preferată. Ajutați-vă cu copiii și ajutați-vă în jurul casei (cum ar fi prepararea de feluri de mâncare). Soțiile nu sunt super-femei la fel de mult cum ați vrea să fie ele.
 4. Fi romantic.
  4
  Fi romantic. Ceea ce înseamnă a fi "romantic" variază de la o persoană la alta, dar în centrul său, dragostea implică să faci ceva pentru a exprima afecțiunea într-un mod semnificativ și totuși neașteptat. Un adevărat act de romantism necesită creativitate și sinceritate, adesea inspirată de iubire (fie prezența, fie posibilitatea ei). Reintroduceți entuziasmul care a caracterizat începutul relației. Faceți ceva diferit, ceva pe care soția voastră nu l-ar aștepta. Cu cât e mai obișnuit, cu atât mai bine. Tratează-ți soția ca și cum ar fi singură, ca și cum ai încerca să-i câștigi afecțiunea și să ai încredere în ea. Opusul de a fi românizat este luat în considerare. Nimeni nu vrea să se simtă ca și cum ar fi fost "prinși" și că sa terminat. Există milioane de moduri de a spune "Te iubesc" și "Sunt norocos să te aibă." Gândiți-vă la lume ca pe mediul dvs. Puteți să o scrieți, să o spuneți, să o sculptați, să o priviți, să o ascundeți, să o strigați, să o pictați, să o sărutați, să o pliați, să o crească, să o atingeți și să o exprimați în mod nelimitat.
 5. Țineți-vă viața sexuală invigorată.
  5
  Țineți-vă viața sexuală invigorată. Sărută-i la revedere dimineața, ca și când nu vrei să plece. Ea îi oferă ceva să se gândească toată ziua. Fi romantic. Sugerați idei noi. Întrebați ce îi place. Fiți dispus să-i puneți plăcerea înaintea voastră. Vorbește despre asta. Intimitatea (apropierea emoțională și fizică) este importantă pentru femei.
 6. Dă daruri ca o surpriză.
  6
  Dă daruri ca o surpriză. Oricine poate cumpăra un cadou pentru o zi de naștere, un Crăciun sau o aniversare. Ascultați-o când faceți cumpărături de ferestre, și dacă există ceva ce îi place și este în intervalul de prețuri, amintiți-vă și o surprindeți cu ea atunci când ea nu se așteaptă, fără nici un motiv. Sau alegeți ceva de-a lungul drumului de acasă de la serviciu și spuneți-i că vă gândiți la ea când ați văzut-o. Nu trebuie să fie mare sau costisitoare - o carte despre care știi că o să-i placă, sau un CD al trupei sale preferate sunt gesturi drăguțe.
 7. Dă-i ce are nevoie.
  7
  Dă-i ce are nevoie. Întreabă-i ce are nevoie să te simți iubit de tine. Dacă ea are nevoie de ea să-i dea complimente, să învețe să stăpânească arta complimentelor. Dacă are nevoie să vii acasă la timp, fii la timp. Dacă știți că vă întoarceți acasă, sunați-i și spuneți-i. Dacă are nevoie de tine pentru a ajuta copiii cu temele, petrece timp cu familia în loc să ieșim împreună cu prietenul tău sau să petreci un timp de calitate cu ea, dă-i-o. A fi căsătorită este de serviciu. Iti dai sotiei tale pentru ca o iubesti. Adevărata dăruire este să dea ceea ce are nevoie cealaltă persoană.