Cum să fii un bun atacant de fotbal

Acesta este un ghid rapid despre cum să devii un bun fotbalist (fotbalist). În jocul de "fotbal", un atacant joacă în față și este responsabil pentru majoritatea scorului golului. Ceea ce este la fel de important este cum creați șansele de marcare a obiectivelor. Pentru a fi un atacant bun, trebuie să aveți cu adevărat multe elemente în jocul dvs. O mare responsabilitate este adesea pusă pe greviști și acest lucru este oarecum indicat pentru cât de mult mai sunt plătiți decât alte posturi profesional. Acești pași presupun că aveți abilități de bază de fotbal (fotbal) și sunteți gata să vă ajustați jocul ca pe un atacant de calitate.

Paşi

 1. Aflați atingerea.
  1
  Aflați atingerea. Chiar și cei mai buni jucători din lume lucrează constant la "atingerea" lor. Aceasta este simțul tău pentru minge și abilitatea ta de a controla rapid prima atingere. Pentru a începe să lucrați în alte zone ale jocului dvs., trebuie să aveți o primă atingere mai întâi. În mod individual, lovind în mod repetat împotriva unui perete și controlând-o (deși simplu) este extrem de eficient. Cu toate acestea, jocurile mici de posesie cum ar fi 2 Vs 2, 4 Vs 4, sau chiar 1 Vs 1 cu conuri mici ca goluri folosind o regulă "2 touch" este ideal. În jocurile de posesiune mici, fii "creativi" cât poți. Chiar dacă crezi că pare prost, fă-o. Creativitatea este centrul jocului unui atacant. Pentru creativitate și eficacitate, aveți nevoie de mișcare constantă de la coechipieri.
 2. Aflați mișcarea:
  2
  Aflați mișcarea: Întotdeauna trebuie să fii pe degetele de la picioare. Îmbunătățirea vitezei, a forței și a agilității. În calitate de atacant, este esențial să continuăm să ne mișcăm (în direcții diferite). În calitate de atacant, trebuie să vă deranjați și să vă confundați apărătorii. Data viitoare când jucați un joc cu spatele spre țintă, încercați să rulați cercuri în jurul câtorva apărători înainte de a vă înfrunta pentru o alergare sau a verifica afară înainte de a veni să primiți mingea și să o țineți apăsată. Aveți mereu marginea dacă vă deplasați în mod constant. Nu vă faceți ușor să marcați, deoarece vă va oferi și mai puțin timp pe minge. Regula numărul unu nu este să rulați drept, ci să vă întoarceți întotdeauna rularea. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să bateți chiar și cele mai agresive capcane de ofsaid cu practică.
 3. Împușcă-te.
  3
  Împușcă-te. Fotografia este abilitatea unui număr de atacant. Tehnica de fotografiere este o artă frumoasă. Practicați împotriva unui zid, dacă vă aflați singur, stând la aproximativ 5 metri și loviți ușor mingea cu exteriorul piciorului, doar puțin în afara căpriorii. Continuați să faceți acest lucru, deși pare prea "drept" și puțin ciudat, fără putere. După această mișcare de 15 metri (49,2 ft) înapoi și începe să conducă mingea. Vreți să-l loviți astfel încât să se miște puțin de la sol (Cm's) cu putere maximă și precizie. Cele mai frecvente greșeli devin "piciorul în picioare", care vă lovește prea mult piciorul și vă sprijiniți înapoi și luați ochii mingii. Nu vă lăsați păcăliți, loviturile de colț de sus și loviturile libere curling sunt atractive, dar cei mai buni atacanți pot conduce puternic mingea scăzut.
 4. Dacă credeți că ați reușit acest lucru, încercați-l după ce porniți mingea și după ce ați primit prima atingere, încercați să fotografiați prima dată.
  4
  Dacă credeți că ați reușit acest lucru, încercați-l după ce porniți mingea și după ce ați primit prima atingere, încercați să fotografiați prima dată. Poziția este diferită cu totul. Dă-i pe cineva să-ți tragă mingea și să nu-ți fie frică. Mă doare când nu te duci pentru asta și lasă-o să te lovească de cap. Priviți cu atenție mingea (nu închideți ochii!) Și puneți capul și corpul în spatele ei. Spuneți mingea unde să meargă. Nu lăsa să-ți sară de pe tine.
 5. Finalizați bine.
  5
  Finalizați bine. Comparativ cu fotografierea, finisarea este un pic de artă. În situațiile în care aveți doar portarul pentru a bate sau pentru a termina o amendă de trecere, trebuie să aveți o minte rapidă și un cap calm. Prea mulți atacatori încearcă să-l "spargă" în aceste situații în care este mai probabil să înscrieți prin "așezarea" sau "plasarea" mingii în plasă. Singura modalitate de a practica acest lucru este prin a vă pune în aceste situații. Practica jocurilor este esențială. O atingere bună este atât de importantă din nou.
 6. În timp ce antrenorii diferiți pot crede că lucrurile diferite sunt mai importante decât altele, cerințele enumerate mai sus sunt musturi.
  6
  În timp ce antrenorii diferiți pot crede că lucrurile diferite sunt mai importante decât altele, cerințele enumerate mai sus sunt musturi. Dacă stăpâniți în întregime aceste concepte generale, cu siguranță vă veți îmbunătăți. Fiecare are propriile sale forte.
 7. Lucrați în jurul valorii de punctele forte cu echipa, deoarece este un joc de echipă.
  7
  Lucrați în jurul valorii de punctele forte cu echipa, deoarece este un joc de echipă.
 8. Îmbunătățiți ceea ce sunteți bun la.
  8
  Îmbunătățiți ceea ce sunteți bun la. Tehnica de sine este crucială. E foarte important pentru tine ca atunci când te confrunți cu apărătorul inamic și poți să-ți folosești tehnica de sine pentru a-i duci afară. Pentru tehnica de sine, nu fa duci și dribblează ca un robot. Faceți-o pe fiecare în felul în care vă simțiți natural să o faceți. Dacă același duce este făcut diferit de fiecare dată, atunci apărătorii vor fi în primejdie ori de câte ori le veți trece.