Cum să fii minunat

A fi minunat, destul de literal, înseamnă a provoca venerație. Venerația nu este ceea ce oamenii exprimă mult în aceste zile. Deci, pentru a fi cu adevărat minunat, trebuie să găsiți o modalitate de a inspira această reacție rară. Există o mulțime de modalități de a fi minunat, așa că nu tratează ceea ce urmează să citiți ca singura modalitate de a fi minunat. A fi minunat este redefinit în fiecare zi. Poate că tu poți fi persoana care ajută la redefinirea ei.

Cap 1
Folosind un talent pentru a inspira awe

 1. Dezvoltați un talent.
  1
  Dezvoltați un talent. Orice ar fi talentul tău, urmărește-l. Oamenii care devin "minunați" la ceea ce fac ei investesc mult timp să ajungă acolo. Cine a spus vreodată că a fi minunat a fost ușor? Unele teorii spun că durează aproximativ 10.000 de ore de practică înainte de a putea stăpâni cu adevărat ceva. Acum, aceasta este o mulțime de ore și este cu totul posibil să ai un talent minunat chiar înainte de 1.000 de ore de practică. Dar oamenii care au cu adevărat un talent uimitor, inspirat de uimire - Bill Gates, Mozart, Feliks Zemdegs - au petrecut mult timp pregătindu-se să fie minunați. În timp ce vă exersați talentul, găsiți modalități de a vă motiva. Împărțiți obiectivul în jos în bucăți mici. Răsplătește-te cu timpul liber, o gustare sau noul joc video după ce ai obținut ceea ce ai vrut să faci.
 2. Arătați-vă talentul.
  2
  Arătați-vă talentul. Ați putea fi cel mai uimitor dansator sau scriitor din lume, dar nu veți inspira uimire în oameni dacă nu vă vor vedea niciodată talentul. Fiind minunat, prin definiție, înseamnă a te pune acolo, indiferent cât de înspăimântător este. Cu toate acestea, vă amintiți să nu vă arătați prea mult, ca de exemplu laudă pentru că oamenii ar putea crede că sunteți un show-off. Începeți puțin. Odată ajuns într-o lună albastră, oamenii vor începe să-și dezvolte un talent și vor avea succes instantaneu. Pentru noi, muritorii, durează de obicei un timp pentru ca talentul să se dezvolte. Deci începeți puțin. Lucrează până la măreție. În același timp, gândiți-vă la "cea mai mare scenă", talentul dvs. poate fi prezentat. Magicienii vor să împacheteze auditoriile în Vegas. Singerii doresc să aibă un singur album Billboard # 1. Jucătorii de fotbal doresc să câștige o Cupă Mondială. Nu vă fie frică să visezi mare când îți practică talentul. Asta face parte din ceea ce te face să te duci.
 3. Obțineți feedback.
  3
  Obțineți feedback. Fie că este vorba de un antrenor, de un părinte sau de un grup, obțineți sfaturi cu privire la ceea ce puteți face pentru a vă îmbunătăți talentul este absolut esențial. Un poet renumit a spus odată: "Niciun om nu este o insulă". Ceea ce înseamnă John Donne este că trebuie să te bazezi pe alți oameni pentru a te ajuta. Nu poți face totul singur. Întrebați întotdeauna alți experți în domenii conexe cum puteți obține mai bine. Dorința ta de a fi minunată este direct legată de dorința ta de a-ți dezvolta talentul în cel mai bun mod posibil. Cereți altor vrăjitori ajutor; apelați la actori pentru tehnici; participa la tabere de baschet pentru a-ți dezvolta abilitățile.
 4. Aveți un mentor.
  4
  Aveți un mentor. Un mentor este cineva care are experiență în domeniul tău și dorește să-ți dea sfaturi și ajutor în direcția în care vrei să-ți iei talentul. Având un mentor este imens pentru oamenii care doresc să fie minunat din cauza unui talent; un mentor îi va ajuta să proceseze feedback, să obțină noi oportunități de a-și arăta talentul și să facă legătura cu alți oameni care ar putea continua să-i ajute. Ajungeți la alte persoane care ar putea acționa în calitate de mentor. Poți să spui ceva la fel de simplu: "Speram să pot primi sfaturi de la cel mai bun fluier din lume cu privire la solul flautului din Symphony No. 2 al lui Ceaikovski. Orice ajutor ar fi foarte apreciat!" Înțelegeți ce alte persoane au ieșit din a fi un mentor. Un mentor nu este o relație unilaterală, comandantul arătând elevului cum să facă lucrurile. Mentorul primește valoare și fericire din cunoașterea faptului că te-au ajutat să reușești, că te-au ajutat să te transformi într-un individ mai dedicat, minunat. Este imens! Arătați-vă respectul de mentor. S-ar putea să credeți că sfatul dvs. de mentor este puțin în afara marcajului, dar încercați-l înainte să îl respingeți. Există un motiv că el / ea este un expert și nu sunteți. Respectați-i, luând sfatul foarte în serios.
 5. Aflați de la eșecurile dvs.
  5
  Aflați de la eșecurile dvs. Este o idee că, atunci când dezvolți un talent, vei eșua atât de des. Dacă nu ați eșuat, nu ați fi umani. Mulți oameni renunță când nu reușesc. Dacă vrei să fii minunat, ceea ce trebuie să faci este să te întorci înapoi, să-l scuturezi și să înveți din greșelile tale, să nu-i lași să te țină jos. Scoate-ți ego-ul din imagine. Nu numai că acest lucru vă va ajuta să vă scuturați greșelile mai ușor, vă va ajuta să vă dezvoltați o atitudine mai dezinteresată, umilă. Dacă nu ați știut deja acest lucru, majoritatea oamenilor cred că oamenii care manifestă măreție, dar încă reușesc să fie umili, sunt "deosebit de minunați".

Cap 2
Folosind personalitatea ta pentru a inspira respect

 1. Fi amuzant.
  1
  Fi amuzant. Toți, dar cei mai forțați, ca cineva care îi poate face să zâmbească și să râdă. De aceea, a fi amuzant este o mare parte din folosirea personalitatii tale pentru a fi minunat. Partea bună și cea rea ​​cu privire la comedie este că nu există nici o cale de ao face. Asta inseamna ca poti sa-ti dezvolti propriul sentiment de ceea ce este amuzant, fiind complet original, dar inseamna ca nu exista un manual "cum sa" pentru a fi amuzant. Fii amuzant cu cuvintele. Pune și jocul de cuvinte sunt o modalitate foarte bună de a fi extraordinar de amuzant pentru că folosim cuvintele mereu. Luați în considerare aceste exemple de cuvânt de mare: "Unii fac fericire oriunde merg, alții ori de câte ori merg." - Oscar Wilde. "Barbatii rareori fac treceri la fete care poarta ochelari." - Dorothy Parker. Utilizați comedie fizică pentru a obține râs. Comedia fizică poate include impresii ale altor persoane, învățând cum să mimeze sau comedie de slapstick. Alegeți una, experimentați-o și încercați să o încorporați în rutina dvs. amuzantă. Spuneți povestiri minunate. Credem că oamenii care spun povestiri grozave și comice sunt amuzante, deoarece trăim pentru povestiri. Povestirile ne fac sa ne simtim umane, asa ca cineva care poate spune un fir de mare ne bucura. Aflați elementele de bază ale povestirii să vă simțiți chiar mai minunate decât sunteți deja.
 2. Fii aventuros.
  2
  Fii aventuros. Aventura înseamnă a transforma oportunitățile de zi cu zi în scuze pentru a găsi aventură. Rețineți că nu trebuie să fiți Indiana Jones pentru a fi aventuroși; trebuie doar să fiți dispuși să faceți drumul mai puțin călătorit din când în când. Călătorește în locuri noi, interesante. Călătoria nu trebuie să însemne că ar scăpa o mulțime de bani sau că ai luat mult timp. Încearcă să te apropii de locația pe care nu ai fost niciodată. Veți învăța despre locații noi, veți avea o nouă treaptă sub centură și veți avea șansa de ai convinge pe localnici acolo cât de minunat puteți fi. Aflați despre lucruri neașteptate. Aventurarea poate însemna și o călătorie a minții. Acum sună brânză, dar este absolut adevărat. Cei mai minunați oameni din lume călătoresc în locuri minunate, incitante și îndepărtate, atât în ​​mintea lor, cât și în picioare. Nu vă fie teamă să vă despărțiți de pachet dacă doriți să faceți acest lucru. Uneori, o persoană minunată va fi aventuroasă urmărindu-și inima și va porni singură, împotriva sfaturilor altora. Fii aventuros, făcând ceea ce vrei să faci, nu ceea ce alți oameni doresc să faci.
 3. Deblocați-vă minunatul interior.
  3
  Deblocați-vă minunatul interior. Cei mai minunați oameni nici măcar nu sunt conștienți de strălucirea lor. Ei sunt, fără să se gândească prea mult la asta. Minunata trebuie să provină dintr-un loc în tine. Nu o poți forța niciodată. Încercați să nu vă concentrați asupra "a fi minunat". În schimb, concentrați-vă asupra lucrurilor care vă vor face minunate, cum ar fi dezvoltarea unui mod de a transforma anumite materiale reciclabile în bio-diesel sau învățarea modului de a juca piscină cu pucuri de hochei pe gheață. În acest fel, oamenii vor fi copleșiți de minunata voastră înainte de a avea timp să pună întrebări.
 4. Exprimați-vă trăsăturile minunate prin stil.
  4
  Exprimați-vă trăsăturile minunate prin stil. Dezvoltați un stil care este în întregime propriul dvs. Nu imita un stil despre care crezi că este șold; faceți propriul stil de șold credindu-vă complet în el și nu puneți întrebări despre ceea ce spun ceilalți despre el. Poate că aveți un accesoriu de marca prin care toată lumea vă va recunoaște de îndată ce o văd. Utilizați-l, dar nu-l abuzați. Renunțați la orice critică pe care o puteți obține de la alte persoane (probabil că sunt geloase sau nesigure) și o purtați cu încredere. Uneori, lipsa unui stil este o declarație. Unii oameni nu le pasă de modă, haine sau accesorii. O mulțime de oameni sărbătoresc acest lucru pentru că acești oameni sunt de obicei absorbiți în alte lucruri. Dacă sunteți astfel de persoane, fiți confortabil cu lipsa de stil. Nu judecați pe ceilalți pentru a petrece mai mult timp pe îmbrăcăminte.
 5. Au o personalitate distractivă.
  5
  Au o personalitate distractivă. Realizați faptul că personalitatea dvs. spune mai multe despre dvs. ca o persoană care arată sau apare, deși acestea pot fi importante. Fii drăguț, înțelegător, prietenos, dăruitor și fermecător (atât în ​​interior cât și în exterior). Oamenii nu-i plac o persoană medie, egoistă, neprietenoasă și plictisitoare. Unele trăsături pe care oamenii le consideră în general "minunate": Dedicarea / credincioșia. Ești dedicat în mod absolut tot ceea ce începi și ești credincios unei vicii. Fiabilitate. Sunteți cineva care poate fi întotdeauna dependent de când oamenii au nevoie de tine, din orice motiv. Amabilitatea / generozitate. Sunteți dispus să dați literalmente cămașa de pe spate dacă vă puteți permite, și dacă aceasta înseamnă că va face pe altcineva fericit. Ambiţie. Deși obiectivele tale sunt înalte, nu vei trece niciodată pe cineva care să le atingă. Perspectivă. Puteți spune pădurea din copaci; știți că lucrurile simple din viață - prieteni, familie, dragoste, sănătate - sunt prea adesea cele mai uitate. Principiu. Știți în ce credeți și aveți motive întemeiate pentru a avea aceste convingeri.

Cap 3
Inspirând awe through giving

 1. Fiți un model pentru copiii mai mici.
  1
  Fiți un model pentru copiii mai mici. Puteți fi un model de model în multe feluri diferite. Luați în considerare acest lucru, totuși: dacă decideți să ajutați copiii, asigurați-vă că o faceți din motive întemeiate. Ajutarea copiilor doar pentru că doriți să fiți văzută ca minunat este un pic ca și cum ați merge într-o dietă pentru că doriți ca oamenii să vă placă, nu pentru că doriți să fiți sănătoși. Voluntar ca profesor. Învățați-i pe copii cum să citească, cum să efectueze matematica de bază sau cum să valorizezi exercițiile fizice. Țineți-vă răbdarea și amintiți-vă că nu fiecare copil învață material la fel! Fii mentor unui copil. În același mod în care ați fi avut nevoie de un mentor, copiii au nevoie și de mentori. Ei doresc informații fiabile despre relații, droguri, cariere și viață. Puteți fi acea sursă de îndrumare pentru un copil cu care vă placeți. Distruge timpul doar pentru a ieși. Dacă sunteți fericiți, pozitivi, responsabili și maturi, copiii vor fi fericiți doar să stea împreună cu dvs. Nu va trebui să faceți prea multe pentru a fi minunat în ochii lor. Împărțiți-le un pic de timp și s-ar putea găsi că pur și simplu suspendarea poate fi o mulțime de distracție.
 2. Implicați-vă în politică.
  2
  Implicați-vă în politică. De câte ori ne plângem despre politică? Tot timpul. Cât de des facem ceva? Nu prea mult. Rularea pentru birou este o modalitate excelentă de a face o diferență în comunitatea dvs., prin testarea cotletului tău politic. În plus, cine poate spune că au fugit efectiv pentru birou? Asta e minunat! Dacă sunteți mai tânăr, gândiți-vă să vă implicați în guvernarea studenților. S-ar putea să nu aibă impactul pe care îl are guvernul municipal, de stat sau federal, dar este la fel de important pentru oamenii din jurul tău. Veți învăța mai multe despre dvs. cu cât participați mai mult.
 3. Ajutați oamenii să fie mai puțin privilegiați decât voi.
  3
  Ajutați oamenii să fie mai puțin privilegiați decât voi. Nu există nicio responsabilitate legală pentru a fi caritabilă, dar ar putea exista o responsabilitate morală. Dacă ați fost ajutat de cineva pe parcursul vieții dvs. sau dacă credeți în principiu, gândiți-vă să-l plătiți înainte. Ajutați-i pe cei mai puțin avantajați să-și găsească drumul. Conectează-te prin grupul local de biserici. Dacă sunteți parte dintr-o comunitate de credincioși, adresați-vă membrilor bisericii voastre dacă știu cum ați putea fi implicați în munca de caritate. Adesea, biserica voastră va avea programe sau informații despre modul în care oamenii obișnuiți pot ajuta cel mai bine. Luați în considerare crearea unui microfon. Un microanalan este o sumă mică de bani (de exemplu, 20 de dolari) pe care le împrumutați altor persoane printr-o instituție de creditare. Persoanele care primesc împrumutul provin de obicei din țări foarte sărace; ei folosesc banii pentru a construi spitale, școli, generatoare sau pur și simplu pentru a face ferme. După ce au folosit împrumutul, veți primi banii înapoi. Este o modalitate foarte bună de a face diferența în întreaga lume. Faceți acte aleatoare de bunătate. Țineți ușa deschisă pentru o persoană care se luptă să facă autobuzul; dați unei persoane fără adăpost restul prânzului; spuneți colegului dvs. cât de mult vă prețuiți munca grea. Aceste mici acțiuni de bunătate nu necesită aproape nici o energie sau resurse pentru a fi finalizate și pot avea un impact imens.
 4. Implicați într-o cauză în care credeți.
  4
  Implicați într-o cauză în care credeți. în ce crezi? Credeți în drepturile animalelor? Participați la PETA sau la o organizație similară. Credeți în lupta împotriva încălzirii globale? Implicați-vă în soluțiile de energie verde. Credeți în cunoștințele financiare de bază? Implicați-vă în economia gherilă. Indiferent de ce crezi tu, a fi minunat înseamnă a arăta lumii ce te face să bifați.