Cum să călătoriți prin Europa

Răsfoirea prin Europa este o modalitate excelentă de a vă petrece vacanța de vară sau de iarnă. Pentru a obține cele mai bune oferte și a salva cei mai mulți bani, planificați-vă călătoria cu șase până la opt luni în avans. După ce v-ați hotărât unde doriți să mergeți și ce doriți să vedeți, începeți să vă planificați cazare și transport. În ceea ce privește ambalarea, rucsaci convertibile sunt cel mai bun pariu și nu uitați să împachetați lumina!

Cap 1
Decide unde să mergem

 1. Selectați datele de sosire și de plecare.
  1
  Selectați datele de sosire și de plecare. Asigurați-vă că ați luat în considerare sezonul în care doriți să călătoriți în momentul în care vă alegeți datele. Iunie până în august este sezonul de vârf, ceea ce înseamnă o mulțime de turiști și prețuri mai mari, dar vreme frumoasă și multe festivaluri. Pe de altă parte, din noiembrie până în aprilie este un sezon scăzut, ceea ce înseamnă prețuri mai ieftine și mai puțini turiști, dar vreme mai rece. [1] Dacă plănuiți să călătoriți în timpul iernii, rețineți că va trebui să împachetați mai multe haine.
 2. Efectuați o listă de sarcini.
  2
  Efectuați o listă de sarcini. Efectuarea unei liste de sarcini este partea distractivă. Faceți o listă cu toate locurile pe care doriți să le vedeți sau să le vizitați. Apoi, restrângeți lista pe locurile pe care trebuie să le vedeți, pe locurile pe care doriți să le vedeți și pe locurile pe care le puteți face fără. [2] Utilizați hărți, cărți de călătorie și site-uri de călătorie online pentru a afla evenimente interesante sau populare și destinațiile.
 3. Planificați să rămâneți în orașele mari timp de cel puțin trei zile întregi.
  3
  Planificați să rămâneți în orașele mari timp de cel puțin trei zile întregi. Faceți acest lucru dacă intenționați să vizitați mai multe orașe. Trei zile întregi vă vor oferi suficient timp pentru a vedea obiectivele turistice fără să vă simțiți suiți sau arși. Cu toate acestea, cât timp rămâneți în fiecare oraș depinde într-adevăr de durata călătoriei dvs. [3] De exemplu, dacă călătoriți timp de două săptămâni și doriți să vizitați patru orașe diferite, atunci două zile complete în fiecare oraș sunt mai practice .

Cap 2
Planificarea locurilor de cazare

 1. Check out pensiuni.
  1
  Check out pensiuni. Dacă sunteți de planificare pe un buget, apoi pensiuni sunt o alegere excelentă. În medie, o pensiune va costa oriunde între 18 și 40 de euro / noapte. Cu cât te îndrepți mai departe spre est, cu atât prețurile sunt mai ieftine. Multe pensiuni oferă Wi-Fi gratuit, lenjerie curată și mic dejun. Cu toate acestea, nu toate fac. Asigurați-vă că pentru a verifica facilitățile oferite de fiecare pensiune înainte de rezervare. [4] În plus, pentru că unele pensiuni au limite de vârstă mai mici și superioare, verificați limita de vârstă a pensiunii înainte de a vă rezerva sejurul. Costul unei pensiuni va depinde de obicei de popularitatea pensiunii și de dimensiunea camerei dvs.; de exemplu, o cameră privată într-o cămin parizian va costa mai mult decât o cameră comună într-o pensiune din Croația.
 2. Couchsurf.
  2
  Couchsurf. Couchsurfing este o altă modalitate accesibilă de a călători în Europa, deoarece este gratuită de cele mai multe ori. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a întâlni localnicii și de a afla despre evenimentele și activitățile locale. Vizitați un site ca couchsurfing.com. Puteți căuta canapelele disponibile în zona în care vă aflați. [5] Există o rețea extinsă de couchsurferi în Europa, deci este un mod relativ sigur și accesibil de a rula prin Europa pe un buget.
 3. Încercați campingul.
  3
  Încercați campingul. Campingul este o altă opțiune la prețuri accesibile. Cu toate acestea, va trebui să împachetați sau să cumpărați un cort și consumabile de camping de bază dacă doriți să încercați această opțiune. Costul mediu al unui spațiu tented la un camping este de 9 până la 15 euro. [6] Alternativ, puteți încerca un serviciu de camping. Înscrieți-vă la serviciu, găsiți o gazdă și plasați-vă cortul în curtea lor pentru o taxă fixă ​​de 4 până la 10 euro. Unele gazde pot oferi chiar facilități, cum ar fi un duș, în timpul sejurului dumneavoastră. Căutați aceste servicii la site-uri precum campinmygarden.com, gamping.com și airbnb.com.
 4. Casa stă.
  4
  Casa stă. Casa de ședere este o opțiune minunată dacă stați într-un oraș timp de o săptămână sau două. Veți putea să stați la reședința locală gratuit în schimbul menținerii și vizionării casei. Înscrieți-vă pentru un serviciu, găsiți o casă și contactați proprietarul. Asigurați-vă că ați citit acordul și ați semnat toate documentele înainte de rezervare. Căutați aceste servicii pe site-uri precum mindmyhouse.com, housecarers.com și luxuryhousesitting.com.
 5. Încercați un apartament de vacanță închiriat.
  5
  Încercați un apartament de vacanță închiriat. Închirieri apartamente de vacanță sunt mai scumpe decât pensiuni și couchsurfing, dar ele sunt încă accesibile. Dacă locuiți într-un apartament de vacanță închiriat, veți avea cu siguranță mai mult spațiu și intimitate. Înscrieți-vă pentru un serviciu, găsiți o închiriere și rezervați-l. Este atât de simplu. [8] Căutați apartamente de vacanță în apartamente la domiciliu, airbnb.com, vrbo.com și flipkey.com.
 6. Rămâi la un hotel.
  6
  Rămâi la un hotel. Stati la hotel este cea mai scumpa optiune, dar este o optiune minunata daca va simtiti rasfatata pentru o noapte. Rămâneți la un hotel pentru una sau două nopți pe parcursul călătoriei dvs. [9] A se vedea dacă aveți puncte salvate pe cardurile de credit. Aceasta este o modalitate foarte bună de a obține reduceri la sejururile hotelului.

Cap 3
Planificarea transportului

 1. Călătorie cu autobuzul.
  1
  Călătorie cu autobuzul. Călătoria cu autobuzul este, de departe, cea mai ieftină opțiune. Puteți călători cu autobuzul în orașe, precum și în alte orașe. De obicei este de 2 euro sau mai puțin pentru a călători în oraș cu autobuzul. Euroline este principalul serviciu de autobuze din Europa și rețeaua sa se extinde pe întreg continentul. [10] Dezavantajul este că este nevoie de mai mult timp pentru a călători cu autobuzul de la oraș la oraș.
 2. Obțineți o cale ferată.
  2
  Obțineți o cale ferată. Călătoria cu trenul este o opțiune accesibilă dacă intenționați să vizitați multe orașe. Pentru a obține cele mai bune oferte, achiziționați un pas Eurail înainte de timp. Pentru călătorii nelimitate în orice țară din cadrul sistemului Eurail de la 15 zile la 3 luni, obțineți un Pass Global. Obțineți un permis Flexi pentru o perioadă de timp de 10-15 zile în orice țară din sistem pentru o perioadă de 2 luni. [11] Dacă timpul de călătorie în orașe este mai mic de șase până la opt ore, atunci aceasta este cea mai bună opțiune.
 3. Zboară spre locațiile tale.
  3
  Zboară spre locațiile tale. Încercați să zburați spre locațiile dvs. dacă călătoriți pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu două săptămâni. Companiile aeriene bugetare din Europa fac această opțiune foarte accesibilă. Costul unui zbor poate fi de până la 5 euro. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă uitați la taxe și stipulații înainte de rezervare. Zborul poate părea ieftin, dar taxele pot ridica substanțial prețul. [12] Aceasta este o opțiune bună dacă timpul de călătorie cu trenul este de opt ore sau mai mult. Unele companii aeriene cu discount sunt Ryanair, Wizz, Easyjet și Transavia.
 4. Închiriază o mașină.
  4
  Închiriază o mașină. O mașină este o opțiune bună dacă doriți să vizitați orașe mici din mediul rural, dar este cea mai scumpă opțiune. Trebuie să plătiți pentru gaz, taxe și parcare. În plus, multe companii percep o taxă de scădere de la 100 la 300 de euro, dacă abandonați mașina într-o altă destinație. [13]

Cap 4
Ambalare pentru europa

 1. Alegeți un rucsac convertibil.
  1
  Alegeți un rucsac convertibil. Un rucsac convertibil este o valiză cu curele de rucsac. Ele fac ambalarea și transportul lucrurilor dvs. ușor. Asigurați-vă că alegeți unul care se potrivește perfect cu corpul. Încercați să evitați să alegeți un rucsac uriaș, deoarece acest lucru vă poate face să vă împachetați mai mult. Alegeți un rucsac de 40 până la 50 de litri pentru cea mai versatilă. Dacă doriți să evitați verificarea bagajelor, mergeți la un rucsac de 30 până la 40 de litri.
 2. Împachetați elementele de bază.
  2
  Împachetați elementele de bază. Încercați să aduceți numai articole de toaletă de bază (periuță / pastă, săpun multiplu, covor, etc.), cinci până la șase tops, două până la trei pantaloni / pantaloni scurți și cinci perechi de lenjerie și șosete. Asigurați-vă că toate topurile se potrivesc cu pantalonii dvs. și aduceți atât vârfuri cu mâneci lungi, cât și cu mâneci scurte. Aduceți accesorii, cum ar fi eșarfe, pălării și ochelari de soare, pentru a adăuga o varietate de îmbrăcăminte. [15] Hainele fără riduri sunt o alegere excelentă, deoarece hainele dvs. vor fi ambalate într-o valiză în majoritatea timpului. Amintiți-vă să alegeți confortul și flexibilitatea față de modă. Puteți cumpăra întotdeauna haine sau încălțăminte pe măsură ce călătoriți.
 3. Adăugați accesorii de călătorie importante.
  3
  Adăugați accesorii de călătorie importante. Accesorii pe care ați putea dori să le aduceți sunt un rucsac sau geantă mai mică, un lacăt, un prosop cu uscare rapidă, o sticlă de apă și un săpun de rufe de călătorie. Ați putea dori, de asemenea, să aduceți bandă de conducere, un dispozitiv cu mai multe unelte, o centură de bani, pungi Ziploc în mai multe dimensiuni și o umbrelă. [16] Pentru a obține în jurul orașului aduce un ghid, precum și o carte de expresii pentru a comunica cu localnicii.

Cap 5
Planificarea înaintea timpului

 1. Începeți economisirea mai devreme.
  1
  Începeți economisirea mai devreme. Odată ce ați planificat totul, calculați costul și începeți economisirea. Este probabil cel mai bine să începeți planificarea călătoriei dvs. cu șase până la opt luni înainte. În acest fel vă puteți asigura că veți avea destui bani economisiți pentru călătoria dvs. [17]
 2. Obțineți un pașaport.
  2
  Obțineți un pașaport. Asigurați-vă că faceți acest lucru dacă nu aveți unul. Faceți fotocopii și copii electronice ale pașaportului dvs. doar în cazul în care îl pierdeți. Trimiteți-vă prin e-mail și fotocopiile. Astfel puteți să le accesați pe un computer oriunde. [18] În plus, asigurați-vă că verificați site-ul web al turismului pentru a vedea dacă aveți nevoie de vize pentru călătoria dvs.; de exemplu, este posibil să aveți nevoie de viză dacă călătoriți o perioadă mai lungă de timp sau dacă călătoriți dintr-o țară a UE într-o țară care nu este UE.
 3. Rezervați zborurile, cazările și transportul.
  3
  Rezervați zborurile, cazările și transportul. Faceți acest lucru odată ce planificați totul și calculați costurile. Încercați să achiziționați bilete de avion, cazare și bilete de tren (sau mașină de închiriat) cu câteva luni în avans pentru a obține cele mai bune oferte.
 4. Vizitați banca dvs.
  4
  Vizitați banca dvs. Întrebați-vă banca despre cursurile de schimb și comisioanele. Verificați dacă au cărți de credit disponibile care vă pot ajuta să obțineți o parte din aceste taxe în timp ce călătoriți. Asigurați-vă că vă întrebați și taxele de retragere a bancomatelor. [20] În plus, înainte de a pleca, asigurați-vă că ați informat banca că veți călători pentru a evita înghețarea cardurilor de credit.
 5. Contactați operatorul dvs. de telefonie mobilă.
  5
  Contactați operatorul dvs. de telefonie mobilă. Adresați-vă transportatorului de servicii de telefonie mobilă despre tarifele internaționale, precum și tipul de planuri internaționale pe care le au la dispoziție. Dacă stabilești că tarifele sunt prea scumpe, atunci uita-te la obținerea unui telefon prepaid, ca un tracfon. [21]
 6. Aduceți hărți.
  6
  Aduceți hărți. Este întotdeauna o idee bună să aduceți o hartă globală sau hărți ale țărilor pe care le veți vizita. În acest fel, dacă nu puteți accesa internetul pentru a vă activa GPS-ul, atunci veți avea o copie de siguranță. [22] Încercați să achiziționați cărți de călătorie care includ hărți ale țărilor pe care le veți vizita.