Cum să fii sexy

Pentru a fi sexy, trebuie să te uiți și să acționezi în jurul altor persoane. Mai important, totuși, trebuie să ai grijă de tine chiar și atunci când nimeni nu se uită și trebuie să te gândești și să te simți sexy fără aprobarea altora. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte atunci când încercați să fiți sexy.

Cap 1
Uită-te la partea

 1. Arătați o piele mică.
  1
  Arătați o piele mică. Trucul aici este să știm cât de mult este prea mult. Un fulger de piele poate tachina și declanșa dorința, dar pentru a vă păstra în mintea unui tip, trebuie să lăsați ceva la imaginație. [1] Scopul pentru echilibru. Dacă vă decideți să vă prezentați picioarele, țineți pieptul și înapoi acoperit. Dacă vă arătați spatele, păstrați-vă picioarele și pieptul acoperit. Dacă te duci pentru o mică sclipire, ține-ți spatele și picioarele sub control. Alegeți cea mai bună caracteristică pentru a vă răsplăti pentru a face cea mai puternică impresie posibilă.
 2. Lăsați-l să vă vadă încheieturile.
  2
  Lăsați-l să vă vadă încheieturile. Încheieturile tale sunt o trăsătură pe care o poți expune mereu pentru sexitate subtilă și totuși durabilă. Efectul este mai biologic decât orice altceva. Glandele din încheietura mâinii eliberează feromoni, iar aceste feromoni declanșează sentimente de atracție fără ca celălalt partid să-și dea seama. [2]
 3. Purtați haine roșii.
  3
  Purtați haine roșii. O rochie rosie, o fusta sau o rochie rosie poate provoca dorinta la un barbat in viziune. Unele studii sugerează că femeile purtând roșu sunt cu 56% mai multe șanse să fie lovite sau solicitate decât femeile purtând albastru sau alb. [3] Red simulează spălarea roșie pe care pielea o are pe parcursul momentelor de pasiune.
 4. Evitați rujul roșu.
  4
  Evitați rujul roșu. Destul de ciudat, buzele tale sunt singura caracteristică care nu poate beneficia atât de mult de culoarea roșie, așa cum ați crede. Neutralele și trandafirii moi tind să aibă un efect mai dramatic decât motorul roșu. Femeile cu piele palidă arata cel mai bine în nuanțe de trandafiri, potrivit unor persoane. Femeile cu piele de ton mediu ar trebui să ia în considerare roz cu maronii maro. Femeile cu pielea întunecată au tendința de a arăta bine în trandafiri de culoare roz.
 5. Alegeți țesăturile potrivite.
  5
  Alegeți țesăturile potrivite. Recunoașteți-vă: vă place sentimentul de mătase moale, suede sau cașmir pe piele. După cum se dovedește, textură a acestor materiale cer să fie atinse de băieții care vă văd drumul, de asemenea. [4] Mătasea poate fi deosebit de atrăgătoare, deoarece are conotații sexy din punct de vedere cultural, dar materialul texturat, în general, face o alegere mai bună decât țesăturile de zi cu zi bumbac sau in.
 6. Slip pe o pereche de tocuri înalte.
  6
  Slip pe o pereche de tocuri înalte. Toci înalte sunt concepute din punct de vedere cultural ca încălțăminte sexy. Nu aveți nevoie să vă rupeți gleznele purtând tocuri, cu greu puteți intra, dar un pantof cu puțin călcâi va arăta mai sexy decât unul cu nici unul. Există și un motiv legitim în spatele acestui principiu. Toci înalte schimbă modul în care o femeie stă și merge. Ascultarea este mult mai ușoară cu adidași decât cu stiletto-urile strâmbe. Înălțimea tocului poate de asemenea face ca picioarele să pară mai lungi și mai subțiri.
 7. Spray-o spritz de parfum ușor.
  7
  Spray-o spritz de parfum ușor. Parfumul poate avea o remiză un tip în apropiere, dar dacă splash prea mult pe, veți ajunge doar împingându-l departe. Ideea este de a găsi unde parfum suficient pentru a atrage atenția cuiva și a le atrage mai aproape pentru un miros mai bun. Parfumurile pure ar trebui să fie punctate sau pulverizate pe încheieturi sau în spatele urechilor o dată pe zi. O toaletă de apă ar trebui pulverizată în fața ta și ați trecut înainte să ieșiți pe timp de noapte. În general, optează pentru parfumuri care miroase ca flori exotice, vanilie, chihlimbar, condimente etc.
 8. Asigurați-vă că părul este lucios.
  8
  Asigurați-vă că părul este lucios. Spălați-vă părul dimineața sau noaptea înainte de a vă planifica să ieșiți și aplicați un balsam profund pentru strălucirea suplimentară. O modalitate buna de a creste luminozitatea parului este aceea de a face mai intai si de un sampon dupa aceea, indepartand astfel reziduurile excesive. Îndepărtați-vă părul prin ruginirea degetelor prin el. Acest lucru crește cantitatea de volum și ridică părul. Uscați-vă părul complet, terminând cu trei minute de căldură. Dacă părul este lăsat umed, acesta va pierde volumul și va deveni limp. De asemenea, puteți pulveriza un strop de strălucire pe încuietori înainte de a vă deplasa pentru o lucioasă extra.

Cap 2
Redați piesa

 1. A stabili un contact vizual.
  1
  A stabili un contact vizual. Ochii sunt responsabili pentru a transporta o mare parte din comunicarea nonverbală. Pentru a te uita sexy în ochii altcuiva, trebuie să-ți folosești propria persoană pentru a atrage persoana înăuntru. Dacă sunteți puțin pe partea timidă, aruncați o privire rapidă spre cineva care să vă prezinte interesul. Continuă să-și privească felul în timp ce face momeala. Dacă vă simțiți puțin mai îndrăzneți, lăsați-vă ochii să se blocheze cu el și să rămână puțin timp înainte să-i scoateți. Pe măsură ce vă întoarceți, oferiți un zâmbet primit.
 2. Zâmbet.
  2
  Zâmbet. Un zâmbet sugerează că persoana care o poartă este prietenoasă și abordabilă. Cineva care este mai abordabil este, de asemenea, mult mai probabil să pară interesat, făcând astfel persoana interesată și pe cealaltă parte mai interesată. Un zâmbet larg al gurii deschise arată încrezător și prietenos, dar un zâmbet gestos, închis la gură poate să arate nemulțumit și sexy în felul său.
 3. Fiți expresiv cu fața și mâinile.
  3
  Fiți expresiv cu fața și mâinile. Clipește, dă din cap și scutură capul sunt câteva lucruri simple pe care le poți face pentru a te face mai animat. Permiterea mâinilor tale în mod natural să aibă același efect. O femeie mai animată, în general, pare mai sexy decât una care pare a fi rigidă și inhibată.
 4. Cunoaște puterea unei atingeri ușoare.
  4
  Cunoaște puterea unei atingeri ușoare. În timpul conversației, vă spălați ușor mâna pe antebrațul tipului. Acest lucru indică faptul că sunteți pe deplin angajat în conversație și vă rupe prima frontieră fizică între voi doi. Dacă nu vă simțiți suficient de confortabil pentru a atinge tipul în cauză, atingeți scurt gâtul sau clavicula. Acest lucru atrage atenția asupra acestor blocaje expuse încă intime de piele.
 5. Mențineți o bună poziție.
  5
  Mențineți o bună poziție. Poziția bună face ca figura dvs. să arate mai bine. Chiar și o gală, cu proporții perfecte, poate să arate frumpie este că nu face altceva decât să o facă. Poziția bună transmite și încredere, care poate fi o calitate foarte sexy.
 6. Aplicați rujul în aer liber.
  6
  Aplicați rujul în aer liber. În loc să vă ascundeți în baie când vă atingeți rujul sau luciul, bateți oglinda compactă și o faceți în fața tipilor din cameră. Această acțiune atrage atenția asupra buzelor. Buzele și ochii sunt, de obicei, considerate a fi cele mai pline de trăsături ale feței.
 7. Incetineste.
  7
  Incetineste. [5] Într-o lume cu ritmuri rapide, acțiunile lente atrag atenția și dau pe față vibrația pe care o faceți în propriul ritm. Încetiniți viteza cu care vorbiți și întrerupeți între propoziții. Când te plimbi singură, strut încet, în loc să te distrugi de la loc la loc.

Cap 3
Când nimeni nu se uită

 1. Mențineți o bună igienă.
  1
  Mențineți o bună igienă. Chiar dacă nu intenționați să schimbați azi capete, ar trebui să vă faceți tot timpul pentru a vă menține rutina zilnică de igienă. Dacă pielea, părul și dinții sunt îngrijiți în mod regulat, ei vor fi într-o stare mai sănătoasă și mai frumoasă, data viitoare când vreți să ieșiți. Băieți în mod regulat. Ar trebui să vă duși cel puțin în fiecare zi și să luați în considerare în fiecare zi în timpul lunilor fierbinți și umede. Asigurați-vă că hidratarea pielii cu loțiuni sau cremă după ce ați ieșit din duș. Spălați-vă părul în fiecare zi. Spălarea părului în fiecare zi îl poate usca, făcându-l să devină uscat, frizzy și ușor rupt. Periați-vă dinții de două până la trei ori pe zi. La minim, ar trebui să vă spălați dinții dimineața, după ce vă treziți și noaptea, imediat înainte de a merge la culcare.
 2. Aveți grijă de corpul vostru.
  2
  Aveți grijă de corpul vostru. Mănâncă bine și exercițiu. Este posibil să nu fiți binecuvântați cu fizicul unui model, dar o dietă echilibrată și un exercițiu regulat pot face minuni pentru aspectul dumneavoastră. O dieta echilibrata poate face pielea, parul si stralucirea de ansamblu. Exercitiile regulate pastreaza excesul de grasime si tonurile corpului.
 3. Mananca alimente care te fac sa te simti mai sexy.
  3
  Mananca alimente care te fac sa te simti mai sexy. Unele alimente conțin compuși care stimulează hormonii, ceea ce te face să te simți mai sexy în interior. Atunci când propriile vârfuri de unități sexuale sunt mai susceptibile de a arăta și de a acționa sexy în fața altora, fără a se gândi la ele. [6] Ciocolata conține feniletilamină, care determină organismul să elibereze endorfinele. Ciocolata neagra este deosebit de buna. Cafeaua stimulează partea creierului dvs. responsabilă de reglarea excitării. Sofranul este un condiment cunoscut pentru a îmbunătăți performanța sexuală și performanța. Pepenele de pepene au un nivel ridicat de citrulină, un aminoacid care permite corpului să producă arginină, ceea ce duce la creșterea sexului.
 4. Purtați lenjerie sexy.
  4
  Purtați lenjerie sexy. Chiar dacă nu intenționați să vă dezvăluiți lenjeria, purtând ceva sexy sub hainele voastre vă poate face să vă simțiți mai încrezători și mai seducători. Această creștere a încrederii vă va permite să vă simțiți natural fără a fi nevoie să vă gândiți. Luați în considerare ceva în imprimarea neagră sau animală. De asemenea, luați în considerare materialul. Lace și mătase sunt ambele opțiuni bune.

Cap 4
Intentia conteaza

 1. Fii încrezător.
  1
  Fii încrezător. Încrederea este cheia. Pentru a pari sexy celorlalți, trebuie să crezi în propria ta sexualitate, în primul rând. Evitați pescuitul pentru complimente sau scăparea, deoarece acestea sunt ambele semne de insecuritate. Pe de altă parte, nu trebuie să vă bucurați sau să vă întâlniți ca fiind arogant în ceea ce privește aspectul sau punctele tale forte.
 2. Urmăriți-vă pasiunile.
  2
  Urmăriți-vă pasiunile. Pasiunea, în general, este un atribut sexy de a avea. Ar trebui să fii pasionat de interesele tale și să fii pasionat de persoana pe care ți-ai stabilit-o. Indiferent care sunt pasiunile tale, ar trebui să le tratezi "și vorbește despre ei" cu vigoare. Doar nu te duce departe. Puteți avea o pasiune pentru muzică, medicină sau țesătură subacvatică, dar în momentul în care atenția cuiva începe să se estompeze pe măsură ce vorbiți despre ea, ar trebui să luați-o ca o indicație că ați vorbit suficient despre asta.
 3. Răsfățați-vă.
  3
  Răsfățați-vă. [7] Lasă-te să crezi că merită un tratament. Acest lucru inspiră încrederea în sine și sporește stima de sine, ambele fiind ingrediente cheie ale sexității. Dacă vă puteți permite ceva puțin special, vă puteți cumpăra o excursie la un spa de zi, un scaun de masaj, un aparat de masaj pentru picioare / masaj, un costum extraordinar nou sau un set de pedichiură. Dacă nu aveți bani în plus, faceți timp pentru a vă răsfăța într-o baie cu bule sau pentru a vă picta unghiile.
 4. Respecta-te pe tine insuti.
  4
  Respecta-te pe tine insuti. Niciodată nu vă degradați gândindu-vă că valoarea dvs. de sine și sexitatea sunt determinate numai de ceilalți. Respectați-vă corpul. Nu lăsați pe alții să vă atingă fără permisiune sau să vă hărțuiască. Respectați-vă mintea și inima. Dacă cineva încearcă să se degradeze, în orice