Cum să obții premiul întai in clasa ta

Pentru a obține cele mai bune nu vine în mod natural și cu siguranță nu fără muncă grea! Singura modalitate de a fi cea mai bună este să învățați din greu și să învățați trucurile profesorilor.

Paşi

 1. Îndreaptă-ți temele la timp.
  1
  Îndreaptă-ți temele la timp. Acest lucru este de la sine înțeles, dacă vrei să devii topul clasei, atunci trebuie să te asiguri că ești organizat. De asemenea, sarcinile pentru teme sunt întotdeauna stabilite pentru un motiv care poate însemna că, dacă nu vă faceți temele, ați putea suferi în timpul examenului final.
 2. Utilizați timpul cu înțelepciune.
  2
  Utilizați timpul cu înțelepciune. A deveni vârful clasei va avea nevoie de timp și dacă sunteți extrem de sportiv / muzical și aveți multe alte cluburi care vă ocupă, atunci va trebui să lucrați foarte mult pentru a vă menține în top. Deci, păstrați un planificator, astfel încât să știți când trebuie să vă pregătiți temele.
 3. Practicați-vă și îmbogățiți învățarea.
  3
  Practicați-vă și îmbogățiți învățarea. Dacă studiați o carte în limba engleză, citiți-o! Deci, vei avea mâna superioară peste restul clasei. Lucruri mici, cum ar fi acest lucru, fac într-adevăr o diferență pentru notele tale. Citiți conținutul care va fi predat înainte de curs și revizuiți orice învățat în orele ratate, acest lucru vă poate ajuta să vă prindeți în clasă.
 4. Aflați cursul pentru fiecare subiect.
  4
  Aflați cursul pentru fiecare subiect. Acest lucru este astfel încât să puteți cumpăra manuale legate de care sunt specifice cursului dumneavoastră. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că vă petreceți timpul studiind subiectele potrivite și nu pierdem timpul cu notele pe care nu veți fi niciodată testate!
 5. Studiați specificațiile.
  5
  Studiați specificațiile. Acestea ar putea părea complicate la început, dar după un timp vor deveni biblia voastră. Aceste note vă spun exact ce trebuie să știți pentru examen. Deci, le puteți folosi ca o listă de verificare în timp ce revizuiți.
 6. Revizuiți înainte de test.
  6
  Revizuiți înainte de test. Începeți revizuirea cu mult înainte de examen pentru a vă asigura că toate informațiile se scufundă în mod corespunzător, dați-vă timp să lucrați cu atenție prin toate subiectele din cursul dvs.
 7. Păstrați calm în timpul testului:
  7
  Păstrați calm în timpul testului: Luați respirații adânci și lăsați toate cunoștințele voastre să revină în mintea voastră. Luați întrebarea prin întrebare.
 8. Fiți activi și participați întotdeauna la curs.
  8
  Fiți activi și participați întotdeauna la curs. În acest fel vă veți bucura de fiecare minut din clasă. Veți avea grade mari dacă participați la curs deoarece testați în mod activ cunoștințele pe măsură ce învățați. Participarea implică faptul că acordați atenție și profesorului dvs. și cu siguranță va fi o modalitate excelentă de a obține primul rang din clasa voastră.
 9. Evitați influențele negative.
  9
  Evitați influențele negative. Acești "prieteni" vor deveni bariere în calea educației dvs. și vă vor distruge viitorul.
 10. Îndrăgostiți-vă profesorii.
  10
  Îndrăgostiți-vă profesorii. Nu răspundeți niciodată la ele și asigurați-vă că le arătați respect. Nu vă faceți plăcere și le ascultați întotdeauna. Făcând acest lucru, profesorii tăi ar putea crede că ești vrednic să fii primul în clasă.
 11. Studiu greu.
  11
  Studiu greu. Studiați tot ceea ce doriți și trebuie să știți. Studiați cât de bine puteți, astfel încât să puteți fi pregătiți pentru recitații și teste neașteptate.
 12. Scrie bine și corect.
  12
  Scrie bine și corect. În acest fel, alții vă pot înțelege scrisul și munca dvs. nu va fi marcată.
 13. Faceți misiunile la timp.
  13
  Faceți misiunile la timp. Fă-le cât mai curând posibil, ca să poți avea timp să faci alte lucruri importante. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de ajutor pentru ceva, nu vă fie frică să întrebați profesorul sau părinții dvs. sau chiar să vă uitați pe internet.
 14. Faceți totul creativ.
  14
  Faceți totul creativ. O lucrare creativă și curată va forța profesorul să vă dea note notabile și puteți avea ocazia ca lucrarea dvs. să fie postată în școală!
 15. A alerga în alegeri în școala ta.
  15
  A alerga în alegeri în școala ta. Acesta vă va oferi popularitate și note suplimentare pe care le veți iubi cu siguranță.
 16. Evitați clasele lipsă.
  16
  Evitați clasele lipsă. Nu vrei să pierzi lecții importante, nu-i așa?