Cum să fii o doamnă clasă

A fi "o doamnă" înseamnă a arăta că ai o clasă, o maniere și o bună reproducere. Fiind o doamnă clasă nu înseamnă că ar trebui să fii snobby sau blocat, dar că ar trebui să ai demnitate, considerație și moderare în acțiunile tale zilnice. Dacă doriți să știți cum să fiți o doamnă clasă, urmați acești pași.

Cap 1
Privind clasic

 1. Îmbunătățiți-vă postura.
  1
  Îmbunătățiți-vă postura. A avea o postură bună este o parte importantă a faptului că ești elegant. Asigurați-vă că vă țineți spatele drept, indiferent dacă stați în picioare sau în picioare, și pentru a evita alunecarea cu orice preț. Slouching este un semn de lenea și maniere rele, așa că asigurați-vă că vă păstrați coloana vertebra dreaptă și capul în sus cât poți. Incercati sa faceti acest lucru si atunci cand sunteti si voi insiva, astfel incat sa va obisnuiti sa o faceti in fata altora.
 2. Mențineți o bună igienă.
  2
  Mențineți o bună igienă. Asta înseamnă să faci dușuri în fiecare zi, purtând mereu haine curate, fără pete. Dacă faci ceva în care vei fi murdar, schimbă imediat după. Dacă vă aflați într-o situație în care veți fi transpirați (de exemplu, un dans), aduceți o cămașă suplimentară doar pentru caz.
 3. Fii bine îngrijit.
  3
  Fii bine îngrijit. Perfecționați-vă părul de mai multe ori pe zi, dacă este necesar, și fiți pregătit să vă ridicați din nou părul dacă biții cad. Nu vă spălați părul în public, totuși, pentru că nu este elegant; așteptați până când sunteți singuri în baie să o faceți.
 4. Purtați machiaj clasic (opțional).
  4
  Purtați machiaj clasic (opțional). Dacă machiajul este lucrul tău, atunci ar trebui să-l aplici în mod corespunzător. Pentru uzură de zi, machiajul natural este cel mai bun. Micul sau nici un machiaj este mai bine decât machiajul murdar. Rețineți că machiajul prea puternic sau prost aplicat are tendința de a arăta ieftin.
 5. Rochie elegant și modest.
  5
  Rochie elegant și modest. Cuvântul cheie aici este să vă îmbrăcați cu demnitate. Acest lucru nu trebuie să costă prea mult. Țineți hainele în stare bună. Orice lucru rupt, sau dezvăluirea nu este clasic. Este mai important ca îmbrăcămintea să vă ajungă bine, să nu fie zbârcită, potrivită pentru această ocazie și să acopere toate biții esențiali. Acest lucru înseamnă că nu purtați nimic prea scurt (fuste sau pantaloni scurți), prea translucenți sau orice vă expune burta. Dacă doriți cu adevărat să purtați ceva puțin dezvăluit (gât adânc, umeri goi sau o tăietură înaltă pe fustă), dezvăluiți doar un singur lucru. De exemplu, partea superioară de seară cu un gât scăzut ar trebui să fie însoțită de o fustă lungă / pantaloni lungi și să aibă mâneci adecvate care să acopere umerii. Amintiți-vă că, atunci când aveți îndoieli, este mai bine să fiți puțin mai exagerat decât puțin încurcat. Dacă aveți îndoieli cu privire la ce să purtați la o ocazie, este mai bine să vă arătați un pic mai plăcut decât ceilalți oaspeți decât să arătați că nu ați pus prea mult timp în aspectul dvs. ca ceilalți. Încercați să nu purtați cămăși sau pantaloni scurți și nu arătați prea mult piele.

Cap 2
Acționând clasic

 1. Utilizați întotdeauna limbaj rafinat.
  1
  Utilizați întotdeauna limbaj rafinat. Nu jurați sau nu folosiți expresii brute. Profanitatea este una dintre trăsăturile celui mai mic tip de doamnă. Dacă simțiți că conversația dvs. devine foarte plictisitoare fără folosirea profanității, amintiți-vă că aceasta este doar temporară. Pe măsură ce înlocuiți expresiile non-profane (dintre care există o aprovizionare practic nelimitată), veți găsi că limba dvs. devine mai specifică, mai expresivă și mai interesantă.
 2. Fii un vorbitor articulat.
  2
  Fii un vorbitor articulat. Dacă doriți să sunați la clasă, atunci trebuie să vorbiți în mod clar și să evitați mormăierea sau vorbind prea tare. O doamnă clasă vorbește cu încredere și vorbește suficient de clar pentru ca alții să o înțeleagă. Evitați să spuneți "um" sau "ca" la fiecare două secunde, pentru că asta vă va face să vă uitați nerafinate. Citiți cu regularitate pentru a vă îmbunătăți vocabularul și o gamă largă de expresii.
 3. Fiți atenți la ceilalți.
  3
  Fiți atenți la ceilalți. Aceasta este cheia pentru a fi de clasă, și fără aceasta veți fi ușor de confundat cu un snob. Fiți deosebit de atenți la nevoile vârstnicilor și amintiți-vă că nimeni nu este sub observația dumneavoastră. Fiți întotdeauna politicos. Doamnele clare nu spun nimic rău sau ofensator pentru alte persoane. Dacă trebuie să vă confruntați cu cineva sau să-i puneți în locul lor, spuneți adevărul așa cum îl vedeți, dar într-un limbaj moderat și fără a recurge la strigăte. Este important să găsim momentul și locul potrivit pentru astfel de confruntări. Dacă doriți să fiți o doamnă clasă, atunci ar trebui să tratați chelneri, străini, prieteni de prieteni sau vecini cu același nivel de respect pe care îl veți da prietenilor apropiați.
 4. Faceți oamenii confortabil.
  4
  Faceți oamenii confortabil. Doamnele clare sunt sociale și în largul lor. Cheia pentru a face acest lucru constă în a face oamenii pe care îi întâlniți să se simtă în largul lor și acceptați. Dacă acest lucru nu este ușor pentru dvs., lucrați la îmbunătățirea abilităților sociale și la a fi carismatice. Îmbunătățirea abilităților conversaționale este o modalitate excelentă de a pune oamenii la dispoziție și de a face o impresie ca o femeie bine rasă și bine informată.
 5. Perfecționează eticheta ta.
  5
  Perfecționează eticheta ta. Un început bun este întotdeauna să fii politicos și să-ți mulțumești o dată prea des decât prea puțin. O înțelegere fermă cu privire la etichetă este, de asemenea, utilă dacă deveniți nervoasă în situații sociale, pentru că veți ști mereu cum trebuie să acționați. Aflați eticheta cină, eticheta de partid, eticheta la locul de muncă și eticheta pentru a deveni mai dulce. Amintiți-vă că eticheta este într-adevăr proastă de a comenta sau de a face o agitație despre lipsa de etichetă sau de maniere a altor persoane. Dacă situația nu o justifică într-adevăr (comportamentul lor poate dăuna chiar ei sau altora sau este în calea comportamentului moral și acceptabil), trebuie să-i treceți în mod grațios gafele și neajunsurile.
 6. Evitați bârfa despre ceilalți.
  6
  Evitați bârfa despre ceilalți. Răzbunarea răutăcioasă sau vorbirea rea ​​a oamenilor din spatele lor nu este foarte asemănătoare cu doamna. Deși s-ar putea să fii supărat pe cineva sau să te simți nedreptat, bârfa pe care o faci unei terțe părți nu îți va rezolva problemele. Dacă vrei să fii o doamnă clasă, atunci trebuie să te rețini și să eviți să spui ceva negativ despre alte persoane, dacă nu vrei să cauți probleme pentru tine. Păstrați, de asemenea, mesajele de pe Facebook. Alegeți-vă pozitiv, în loc să râdeți de "niște oameni" care v-au greșit.
 7. Ridică-te cu demnitate.
  7
  Ridică-te cu demnitate. Fiind de clasă și politicos nu înseamnă în nici un caz a fi un pushover sau exprimarea opinii care nu sunt ale tale. Dacă credeți că opiniile dvs. pot fi prea forțate sau pot fi dăunătoare celor prezenți, nu mint, ci schimbați subiectul în altceva. Dacă cineva întreabă o întrebare impertinentă, nu vă simțiți obligat să răspundeți - faceți o glumă sau încercați să întoarceți întrebarea. Când te ridici în picioare pentru tine, declară cazul tău fără să apelezi la nume sau pentru a deveni prea emoțional.

Cap 3
Mergând la extra mile

 1. Fiți bine citiți.
  1
  Fiți bine citiți. Citește romane pentru a găsi modele de roluri pentru etichetă și bunele maniere. Jane Austen este o excepție în portretul său minunat de maniere și morale bune și rele și trebuie citit pentru oricine dorește să fie o doamnă clasă. Citirea romanelor clasice are de asemenea avantajul sau te face o doamnă bine informată, și nu e nimic clasic despre ignoranță. Fiind bine citit vă va face de asemenea capabili să faceți o conversație mai sofisticată.
 2. Găsiți prieteni de clasă.
  2
  Găsiți prieteni de clasă. Dacă sunteți cu adevărat hotărâți să fiți la modă, atunci trebuie să căutați o companie elegantă. Dacă prietenii tăi îți taie nivelul de clasicitate sau nu susțin noile tale mentalități, atunci poate vrei să cauți alte persoane care te ajută să devii adevărata ta doamnă clasică. Acești oameni ar trebui să fie încrezători, sigur de sine și poate puțin mai în vârstă și mai maturi, astfel încât să puteți învăța de la ei. Prietenii tăi ar trebui să te ridice, să nu te aducă în jos, așa că ar trebui să te grăbești cu oameni care te fac să vrei să fii mai bun decât ești de fapt.
 3. Fiți un cetățean conștiincios.
  3
  Fiți un cetățean conștiincios. Partea de a fi clasă înseamnă a fi un cetățean bun, conștiincios. Ce naiba înseamnă asta? O serie de lucruri. Nu lăsați coșul de cumpărături să stea în parcare după ce ți-ai pus băcănile în portbagaj; returnați-l în culoarul de coș. Permiteți pietonilor să traverseze în fața dvs. atunci când conduceți. Țineți ușa pentru persoanele în vârstă, chiar dacă vă grăbiți. Dacă ați scăpat ceva în supermarket, curățați-l sau spuneți ce sa întâmplat. Nu pleca pur și simplu de la mizeria ta.
 4. Aruncați obiceiurile unei doamne nelegiuite.
  4
  Aruncați obiceiurile unei doamne nelegiuite. Dacă sunteți cu adevărat hotărâți să fiți la modă, atunci trebuie să scăpați de câteva lucruri care ar putea să vă facă să arătați mai puțin clasați decât sunteți cu adevărat. Iată câteva lucruri bune pe care trebuie să le evitați: Să vă smulgeți cu gingașul puternic, să vă mestecați mâncarea, să vă îmbărbătați în public; să beți prea mult în public; să dați oamenilor degetul; să vă sculptați; să vă plimbați în ochi;
 5. Acceptați responsabilitatea pentru propriile acțiuni.
  5
  Acceptați responsabilitatea pentru propriile acțiuni. A fi capabil să deții ceea ce ai făcut în viața ta este înălțimea clasei. Nu e ciudat să joci victima, să dai vina pe toate problemele tale pe altcineva sau să spui: "Aș fi fost capabil să fac ceva X dacă Y nu ar fi ..." Nu te mai plânge sau scuze și înțelegi că viața este ce faceți de la el și că aveți puterea de a fi la fel de elegant cum doriți și de a avea o viață cât mai bună pe cât doriți să fie. Nu este elegant să te plângi de toate lucrurile pe care nu le ai. Este elegant să recunoști că ai multe de făcut pentru a deveni persoana care chiar vrei să fii.