Cum să aplică acoperișurile laminate

Acoperișul vine în mai multe stiluri și tipuri diferite, cu o gamă de prețuri la fel de variate. Există câteva proiecte, cum ar fi un magazin sau un acoperiș plat, care se dau la cel mai simplu și mai ieftin mod de a face lucrurile. Aici aplicați acoperișuri laminate.

Paşi

 1. Cumpărați numărul de rulouri pe care vă așteptați să le utilizați pe instrucțiunile producătorului.
  1
  Cumpărați numărul de rulouri pe care vă așteptați să le utilizați pe instrucțiunile producătorului. Acoperișurile din sticlă sunt realizate din același material ca șindrilele de asfalt. Fiecare rolă de acoperiș înlocuiește 3 șine de șindrilă asfaltică. Acoperișurile cu acoperișuri sunt mai economice ca rezultat.
 2. Instalați intermitent în jurul marginilor acoperișului.
  2
  Instalați intermitent în jurul marginilor acoperișului. Intermitentul împiedică scurgerea apei să funcționeze sub acoperiș și să cauzeze deteriorarea terasei de pe acoperiș.
 3. Măsurați 86,4 cm de la partea de jos a acoperișului la fiecare capăt și introduceți o linie de cretă pentru a marca locul în care începe acoperișul.
  3
  Măsurați 86,4 cm de la partea de jos a acoperișului la fiecare capăt și introduceți o linie de cretă pentru a marca locul în care începe acoperișul. Marginea ruloului nu este întotdeauna dreaptă. Amplasarea unei linii de cretă vă ajută să vă dați o margine de jos. Ridurile vor apărea în materialul de acoperiș dacă nu este drept.
 4. Așezați primul curs de acoperiș laminat.
  4
  Așezați primul curs de acoperiș laminat. Începeți la o margine și extindeți câteva centimetri mai mult decât este necesar.
 5. Unghii în jos de la 9 la 12 cm (22.9-la-30.6 cm), folosind un minim de 1-inch (2,5 cm) de cuie de acoperire.
  5
  Unghii în jos de la 9 la 12 cm (22.9-la-30.6 cm), folosind un minim de 1-inch (2,5 cm) de cuie de acoperire. Întoarce-te și tăiați marginea laterală mai târziu.
 6. Apăsați marginea în jos ferm.
  6
  Apăsați marginea în jos ferm. Repetați procesul prin măsurarea de 34 inci (86,4 cm) de la partea de sus a primului curs și scoaterea unei linii de cretă.
 7. Aplicați un centimetru de ciment de acoperiș de 2,5 cm (1 inch) la marginea superioară a primului curs și partea laterală a acoperișului.
  7
  Aplicați un centimetru de ciment de acoperiș de 2,5 cm (1 inch) la marginea superioară a primului curs și partea laterală a acoperișului.
 8. Desfaceți al doilea curs și unghii de-a lungul suprapunerii.
  8
  Desfaceți al doilea curs și unghii de-a lungul suprapunerii. Apăsați în jos în cimentul de acoperiș din asfalt. Continuați acest proces până când ajungeți în partea de sus.
 9. Tăiați lățimea rămasă dintr-o rolă de acoperiș și aplicați un strat gros de ciment de acoperiș în zona care trebuie acoperită.
  9
  Tăiați lățimea rămasă dintr-o rolă de acoperiș și aplicați un strat gros de ciment de acoperiș în zona care trebuie acoperită. Apăsați acest curs final în jos. Unghii de pe marginea superioară, care acoperă capetele unghiilor cu ciment de acoperire asfaltică pentru a le etanșa, mai ales dacă locuiți într-o zonă cu vânt.
 10. Începeți cu o suprapunere de 6 inci (15,3 cm) care acoperă partea inferioară cu ciment asfaltic de acoperiș dacă trebuie să faceți un curs pentru a finaliza o rulare.
  10
  Începeți cu o suprapunere de 6 inci (15,3 cm) care acoperă partea inferioară cu ciment asfaltic de acoperiș dacă trebuie să faceți un curs pentru a finaliza o rulare. Apăsați ferm.
 11. Aplicați acoperișurile laminate din ambele părți spre partea de sus dacă aveți un acoperiș tradițional de șold.
  11
  Aplicați acoperișurile laminate din ambele părți spre partea de sus dacă aveți un acoperiș tradițional de șold. Tăiați fâșii late de 9 inci (15,3 cm) de pe acoperișul laminat, folosind pentru șindrile de creastă.
 12. Puneți un strat de ciment asfaltic pe ambele părți ale creastei.
  12
  Puneți un strat de ciment asfaltic pe ambele părți ale creastei. Acum, îndoiți benzile deasupra. Apăsați ferm materialul de acoperiș în ciment și introduceți-l în cui.
 13. Finalizați acoperișul prin tăierea marginilor suprapunerii pe care ați lăsat-o în poziție cu cuțitul utilitar.
  13
  Finalizați acoperișul prin tăierea marginilor suprapunerii pe care ați lăsat-o în poziție cu cuțitul utilitar. Utilizați marginea acoperișului ca ghid.
 14. Terminat.
  14
  Terminat.