Cum să evitați să plătiți taxele de descoperit de cont

Expert revizuit

Cap 1
Eliminarea taxelor de overdraft

 1. Selectați opțiunea de descoperit de cont.
  1
  Selectați opțiunea de descoperit de cont. Banca dvs. poate oferi un serviciu care limitează sau elimină complet taxele de descoperit de cont. De obicei, aveți trei astfel de opțiuni: Acoperire pe descoperit de cont: o acoperire limitată în care banca va onora un cec care vă va trage soldul sub zero, anticipând că îi veți rambursa în viitorul imediat. Protecția pentru descoperit de cont: banca va retrage automat fonduri dintr-un alt cont sau vă va acorda o linie de credit în cazul unui overdraft. O linie de credit implică de obicei plăți de dobânzi și taxe de tranzacție. Opțiunea de renunțare completă: nu aveți nicio obligație de a avea nicio protecție de tip overdraft. Dacă renunțați, una sau mai multe cecuri ar putea fi respinse. Într-un astfel de caz s-ar putea să vi se perceapă o taxă de descoperit de cont.
 2. Cereți să fie eliminată o taxă de descoperit de cont.
  2
  Cereți să fie eliminată o taxă de descoperit de cont. Dacă ratați foarte rar un cont pe care l-ați menținut o perioadă lungă de timp, adresați-vă unui reprezentant al serviciului clienți despre eliminarea taxei de descoperit de cont. Multe bănci vor renunța la o astfel de taxă pentru clienții în mod normal fiabili.
 3. Negociați dacă aveți o serie de taxe de descoperit de cont.
  3
  Negociați dacă aveți o serie de taxe de descoperit de cont. Banca dvs. vă poate lua în considerare renunțarea la o serie de taxe care decurg din aceeași descoperire de cont, dacă sunteți dispus să înființați un cont de economii pentru protecția descoperit de cont. Ca un stimulent suplimentar ați putea oferi să acceptați alte servicii cu banca în schimbul eliminării taxelor.

Cap 2
Menținerea echilibrului contului dvs.

 1. Evitați să vă bazați pe "soldul disponibil".
  1
  Evitați să vă bazați pe "soldul disponibil". "Este tentant să accepți" soldul disponibil "afișat în chitanța bancomatului dvs. Cu toate acestea, această cifră nu reflectă cecurile care încă nu au fost prezentate pentru plăți (cecuri" restante ") sau achizițiile de carduri bancare care nu au fost încă procesate . De asemenea, s-ar putea să aveți și niște plăți automate care vor avea loc în următoarele zile.
 2. Mențineți registrul de verificări actualizat.
  2
  Mențineți registrul de verificări actualizat. Cea mai bună modalitate de a vă stabili soldul disponibil este să vă mențineți registrul de verificări actualizat. Înregistrați imediat fiecare tranzacție, astfel încât să aveți o evidență exactă a cecurilor care vor fi prezentate în curând pentru plată. Acest lucru vă va face să știți cât de mulți bani aveți la dispoziție. Aflați dacă banca sau uniunea de credit are o aplicație care vă ajută să vă mențineți registrul de cecuri. [2] Contactați-vă banca cu privire la serviciile online. Multe bănci oferă un portofoliu de servicii pentru a-și ajuta clienții să gestioneze banii. Dacă preferați să vă administrați registrul pe hârtie, faceți-l în mod consecvent, astfel încât să știți că soldul disponibil este corect.
 3. Echilibrează carnetul de cecuri.
  3
  Echilibrează carnetul de cecuri.
 4. Includeți achizițiile de carduri bancare în registrul dvs.
  4
  Includeți achizițiile de carduri bancare în registrul dvs. Dacă faceți ocazional achiziții cu carduri bancare, asigurați-vă că le-ați notat în registrul dvs. Astfel de achiziții, cum ar fi cecurile, necesită adesea câteva zile pentru a le clarifica.
 5. Amintiți-vă că cecurile depuse, inclusiv salariile, necesită timp pentru a vă posta în cont.
  5
  Amintiți-vă că cecurile depuse, inclusiv salariile, necesită timp pentru a vă posta în cont. Cel mai bine este să așteptați o zi sau două înainte de a atrage aceste depozite. (Banca vă poate spune când aceste fonduri vor fi disponibile pentru utilizare.)

Cap 3
Gestionați-vă banii

 1. Încercați sistemul de plicuri.
  1
  Încercați sistemul de plicuri. O modalitate de a evita taxele de descoperit de cont este utilizarea în principal a numerarului în tranzacțiile dumneavoastră. Puteți face acest lucru și rămâneți în buget folosind sistemul de plicuri. [3] Luați mai multe plicuri și le etichetați în funcție de articolele bugetare (benzină, consum alimentar, alimente etc.). La începutul lunii, scoateți bani din contul dvs. și plasați suma înscrisă în buget pentru fiecare element de cheltuială din plic cu eticheta corespunzătoare. De exemplu, dacă ați bugetat 100 USD pentru benzină pentru luna, puneți 100 $ în plicul etichetat "benzină". Când doriți să cumpărați ceva în bugetul dvs., faceți acest lucru trăgând lichidul din plicul corespunzător. Dacă este timpul să cheltuiți 20 de dolari pentru benzină, trageți 20 de dolari din plic și utilizați-l pentru a vă plăti combustibilul.
 2. Creați un tampon artificial.
  2
  Creați un tampon artificial. Dați-vă o pernă în cazul în care ceva nu merge bine sau faceți o eroare atunci când echilibrați carnetul de cecuri. Stabiliți o limită inferioară pentru soldul dvs. și nu lăsați-l să cadă sub acest nivel. De exemplu, preferați să nu lăsați contul dvs. să scadă sub 100 $ (poate 500 $ dacă scrieți o mulțime de cecuri sau de multe ori scrieți cecuri mari). [4] Unele conturi necesită un sold minim pentru a evita onorariile. Comisioanele pentru deplasarea sub un sold minim sunt, în general, mai mici decât taxele de descoperit de cont, dar acestea reprezintă în continuare cheltuieli inutile. Întrebați-vă banca sau uniunea de credit dacă au astfel de taxe și ce cerințe sunt pentru soldul minim. Dacă încercați să obțineți economii, mențineți echilibrul dvs. minim (mai presus de orice este nevoie de bancă) și ridicați acest minim în fiecare lună. Pe lângă crearea propriei asigurări contra taxelor de descoperit de cont, veți oferi și o pernă de numerar, care vă poate ajuta să evitați să vă dați în datorii în caz de urgență financiară sau cheltuială neașteptată.
 3. Întrebați despre politica băncii privind depozitele și plățile.
  3
  Întrebați despre politica băncii privind depozitele și plățile. Unele bănci vor procesa plățile înainte de procesarea depozitelor. Aceasta înseamnă că dacă aveți o depunere și o plată în aceeași zi, contul dvs. ar putea scădea sub zero dacă plata este procesată înainte de depunere. Înțelegeți politica și programați plățile în consecință.
 4. Consultați politica băncii privind creditarea depozitelor.
  4
  Consultați politica băncii privind creditarea depozitelor. S-ar putea să constatați că salariile corporative sunt clare mai devreme decât verificările scrise de mână. Familiarizați-vă cu politicile băncii cu privire la perioada de timp necesară pentru ștergerea anumitor cecuri, astfel încât să știți când vă puteți aștepta ca banii să fie creditați în contul dvs.