Cum să fii miliardar

Fiind o persoană miliardară este mai mult decât o grămadă de zerouri. Capitalul investit poate fi nou pentru unii, dar nu reprezintă o barieră pentru a deveni miliardar. Lucrul dintr-o viață de puțin sau nimic de a trăi în turul de lux este visul american clasic. Pentru a deveni miliardar, creați oportunități, investiți cu înțelepciune și păstrați bogăția. Iată o teorie despre cum să devii miliardar.

Cap 1
Crearea de oportunități

 1. Studiu greu.
  1
  Studiu greu. În mod normal, miliardarii nu se întâmplă din întâmplare. Fiți un miliardar prin studierea ratelor dobânzilor, a parantezelor fiscale și a dividendelor. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_75ba29e5f5')
 2. Economiseste bani.
  2
  Economiseste bani. Este nevoie de bani pentru a face bani. Anulați o anumită sumă de bani din fiecare salariu și plasați-o într-un cont de economii, pentru a colecta dobânzi și a utiliza pentru investiții viitoare. Decideți ce procent din câștigurile pe care trebuie să-l economisiți - cât de puțin 20 de dolari pe salariu vor face diferența în trei sau patru ani. Investiți bani pe care îi puteți permite să pierdeți într-o investiție cu risc ridicat.
 3. Începeți un cont individual de pensionare (IRA).
  3
  Începeți un cont individual de pensionare (IRA). Disponibil de la instituțiile financiare, IRA sunt planuri financiare personalizate, create pentru a economisi pentru viitor. Pentru a salva un miliard de dolari, începeți să economisiți cât mai curând posibil. Dobânzile se acumulează din economii. [1] În funcție de instituția financiară, poate fi cerută inițial o sumă minimă de bani. Opțiunile de cercetare și discuții cu un consilier financiar.
 4. Plătiți datoria de pe cardul dvs. de credit.
  4
  Plătiți datoria de pe cardul dvs. de credit. Este greu să faci rost de datorii peste cap. Împrumuturile pentru împrumuturi și datoriile cărților de credit ar trebui să fie plătite cât mai curând posibil. Ratele procentuale anuale medii variază între 20% și 30%, astfel încât soldul va continua să crească. [2]
 5. Faceți un plan de cinci ani.
  5
  Faceți un plan de cinci ani. Estimați câți bani să economisiți peste 5 ani. Decideți cea mai bună modalitate de a utiliza banii, indiferent dacă este vorba de investiții, de a începe o afacere sau de a permite bani să colecteze dobânzi. Menținerea finanțelor prioritate. Scrieți scopurile financiare în jos și faceți referire la acestea în mod regulat. Pentru a rămâne interesați de proiectele financiare, scrieți mementouri și puneți-le unde vor fi văzute în fiecare zi - de exemplu, pe oglinda pentru baie sau pe tabloul de bord al mașinii. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_30b3d7d78f')

Cap 2
Investiția

 1. Cumpărați bunuri imobiliare.
  1
  Cumpărați bunuri imobiliare. O modalitate obișnuită de a face bani este investirea în imobiliare. Proprietatea poate câștiga în valoare de-a lungul anilor și poate oferi o rentabilitate bună a investiției. Investițiile pot fi înclinate, închiriate sau dezvoltate. Feriți-vă de investiții pe parcursul unei piețe artificial umflate și asigurați-vă că ipoteca lunară este ușor accesibilă. Ar fi o idee bună să citiți despre criza creditelor ipotecare de la primii ani din 2008 din Statele Unite pentru a învăța din povești de avertizare.
 2. Investiți în afaceri.
  2
  Investiți în afaceri. Începeți-vă propria afacere sau cumpărați-o într-una poate fi o modalitate solidă de a face bani. Creați sau alegeți o companie care oferă un produs sau un serviciu pe care l-ați cumpărați și puneți timp și bani spre îmbunătățirea acesteia. Aflați despre industria de a diferenția investițiile de afaceri bune și rele. Investiția în energia verde și tehnologia informatică poate fi un plan bun pentru viitor. Aceste afaceri sunt proiectate să crească în deceniile următoare, investind acum, poate, să fie o investiție inteligentă.
 3. Cumpărați și vindeți acțiuni.
  3
  Cumpărați și vindeți acțiuni. Bursa de valori poate fi un bun loc pentru a crește averea. Urmăriți cu atenție piețele înainte de a cumpăra și acordați atenție stocurilor care au succes. Fiți informat (ă) să faceți achiziții inteligente. Majoritatea stocurilor apreciază pe termen lung. Ridește scăderile mici în valoare și ia riscuri ocazionale. Planurile de reinvestire a dividendelor (DRIP) și planurile directe de cumpărare a acțiunilor (DSP) intermediază brokerii (și comisioanele) prin cumpărarea directă de la agenții companiei. Acestea sunt oferite de peste 1.000 de corporații majore. Investiți cât mai puțin de 20-30 USD pe lună; se pot cumpăra părți fractionare ale acțiunilor.
 4. Deschideți conturile de piață monetară (MMA).
  4
  Deschideți conturile de piață monetară (MMA). Aceste conturi necesită o sumă minimă mai mare decât conturile obișnuite de economii, dar se acumulează de două ori rata dobânzii unui cont de economii. MMA cu randament ridicat sunt oarecum riscante - retragerea banilor si afectarea investitiilor lor sunt limitate - dar este o modalitate buna de a permite banilor sa creasca facandu-se, in esenta, nimic.
 5. Investiți în obligațiuni guvernamentale.
  5
  Investiți în obligațiuni guvernamentale. Obligațiunile sunt certificate de dobândă emise de agenții guvernamentale, cum ar fi Trezoreria, care nu oferă riscul de neplată. Guvernul controlează presele de imprimare și poate imprima orice sumă este necesară pentru acoperirea principalului, deci acestea sunt investiții relativ sigure și o modalitate bună de a vă diversifica investițiile. Discutați cu un broker de încredere și luați în considerare un plan de cumpărare a obligațiunilor pentru a vă diversifica portofoliul.

Cap 3
Menținerea bogăției

 1. Consultați brokerii buni pentru consiliere.
  1
  Consultați brokerii buni pentru consiliere. Bani este la fel de bun ca sfaturile primite. După ce acumulează o cantitate considerabilă de avere, nimeni nu dorește să-și petreacă timpul înghesuit în fața unui monitor, urmărind schimbarea stocurilor cu fracțiuni procentuale. Veți dori să ieșiți din viață. Consultanții financiari și brokerii financiari buni, de încredere vor lucra pentru a vă menține conturile umflate cu fonduri excesive.
 2. Diversificarea portofoliului și a investițiilor.
  2
  Diversificarea portofoliului și a investițiilor. Nu țineți banii într-un singur loc. Diversificați portofoliul dvs. și investiți în acțiuni, imobiliare, fonduri mutuale, obligațiuni și alte investiții recomandate de brokeri pentru a modifica riscul. Dacă o investiție riscantă în prosoape absorbante ShamWow se termină cu rezervarea, cel puțin aveți încă o sumă considerabilă de bani în alte aventuri.
 3. Luați decizii financiare inteligente.
  3
  Luați decizii financiare inteligente. Internetul este plin de scheme de acțiuni penny și hokum-get-bogat-rapid, care se bazează pe cei ignoranți și seducă oamenii gulliți în a lua decizii financiare rele. Faceți cercetarea și angajați-vă într-o viață de investiții și de a face bani. Există foarte puține excepții de a deveni miliardar peste noapte. Când aveți dubii, fiți conservatori cu investiții. Diversificarea banilor cu înțelepciune, lăsarea dobânzii și acumularea de piețe fluctuante vor fi o decizie inteligentă pe termen lung. Dacă ceva pare prea bun pentru a fi adevărat, aveți grijă. Nu acționați prea repede și întotdeauna analizați situația.
 4. Știți când să ieșiți.
  4
  Știți când să ieșiți. Într-un anumit moment, cunoașterea momentului de a scoate o investiție înainte ca aceasta să se prăbușească de sub tine este esențială. Dacă v-ați înconjurat cu brokeri inteligenți, ascultați sfatul lor, dar știți și când să vă ascultați intestinele. Dacă vedeți o oportunitate de a vinde mari și de a face un profit, faceți-o. Profitul este profit. În cazul în care stocul ajunge să aprecieze anul viitor, ați mai câștigat bani pe care îl puteți reinvesti în altă parte.
 5. Acționați partea.
  5
  Acționați partea. Pentru a fi miliardar, acționați ca unul. Mingle cu oameni bogați și cultivați, ridicați sfaturi și cunoștințe de la cei experimentați. Cultivați interesele în artele plastice, mesele fine și călătoriile. Luați în considerare cumpărarea unui iaht și a altor capcane standard ale celor bogați, care sunt inaccesibile. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_f10fb6a882')