Cum să actionezi la o petrecere in casa

Mergeți la o petrecere de casă și nu aveți idee cum să acționați? Nu eşti singur. Poate fi înspăimântător să participi la o petrecere de casă, dacă ai. Părțile de casă sunt importante în calendarul social al oamenilor. Într-o seară la o petrecere în casă, este posibil să dezlănțuiți fluturele sociale din interiorul vostru. Este util să vă depășiți disconfortul cu părțile, deoarece probabil că veți continua să mergeți la petreceri pe măsură ce creșteți.

Cap 1
Socializează la casa de partid

 1. Du-te la petrecere cu un prieten.
  1
  Du-te la petrecere cu un prieten. Cel mai bun mod de a vă asigura că vă veți simți confortabil este să participați la petrecere cu cineva pe care îl cunoașteți. În acest fel, puteți observa ambele spate ale celorlalți. Este mai bine să ajungeți cu un prieten în loc să vă întâlniți la petrecere. Dacă intenționați să vă întâlniți la petrecere, ați putea fi blocați singur la petrecere timp de o oră sau mai mult. [1] Fiți conștienți de faptul că, dacă vă aduceți un prieten de ieșire, poate doriți să fiți mai sociali decât doriți. Pe de altă parte, dacă optați pentru cineva care este mai puțin expulzat decât dvs., ați putea fi tentați să vă ascundeți într-un colț împreună și să nu socializați cu alți oameni.
 2. Sosiți la petrecere.
  2
  Sosiți la petrecere. Nu fi timid și bateți pe ușă. Odată ce vă aflați în petrecere, asigurați-vă că salutați gazda, dacă există o gazdă clară. Aproape de începutul sosirii la o petrecere de casă, ar trebui să scanați camerele și să vedeți dacă recunoașteți pe cineva. Treceți prin fiecare cameră și cercetați zona pentru toți prietenii sau cunoștințele pe care le aveți. Introduceți-vă spunând: "Bună, numele meu este Jill. Cum merge?" Doar fi tu și oamenii vor răspunde pozitiv. Dacă nu sunteți apropiați de cineva, dar ați vorbit înainte, este o persoană bună cu care să discutați. Încercați să nu întrerupeți pe cineva care este implicat într-o conversație. Dacă niciunul dintre prietenii dvs. nu a sosit, încercați să îl redați prin a nu fi prea disperat pentru conversație sau atenție. Un adolescent cu o singură cale de a face față acestei neplăceri este prin fumat, dar ar trebui să renunți la fumat. E rău pentru sănătatea ta și ai putea să începi un obicei rău care ar putea dura ani întregi. În schimb, verificați telefonul mobil pentru a citi articolele. [2]
 3. Prezentați-vă pe cineva pe care îl recunoașteți.
  3
  Prezentați-vă pe cineva pe care îl recunoașteți. Nu vă simțiți jenat dacă nu cunoașteți pe cineva la petrecere. Scanați petrecerea pentru cineva care nu pare prea preocupat de o conversație. Dacă găsiți pe cineva care este liber și pare să se afle într-o situație similară, aveți ocazia de a crea o conversație. Odată ce creați o conversație interesantă, alți participanți la petrecere vă pot observa. Începeți pur și simplu introducându-vă și informați-i pe această persoană despre modul în care îi recunoașteți. Apoi, puteți trece la o discuție pe tema reciprocă care vă conectează. [3] Puteți discuta conversația, punând întrebări despre trecutul lor. Puteți pune întrebări, cum ar fi: "Ați mai trăit vreodată în altă parte?" Sau "Ce ați făcut săptămâna trecută?"
 4. Interacționați cu grupul de prieteni.
  4
  Interacționați cu grupul de prieteni. Una dintre cele mai ușoare căi de a socializa la o petrecere de casă este să vă petreceți cu prietenii. Aceasta este o strategie bună, deoarece alți participanți la petrecere vor intra frecvent în cercul dvs. de prieteni. Atunci când alți oameni intră în cercul dvs. de prieteni, vă puteți prezenta. Urmați grupul dvs. de prieteni, dar nu vă simțiți înclinați să-i urmați pe parcursul întregii nopți. Un lucru distractiv de făcut la petreceri în casă este să te aventurezi singur.
 5. Schimbați numere de telefon cu cineva.
  5
  Schimbați numere de telefon cu cineva. Uneori poate fi util să-ți faci obiectivul de a obține numărul de telefon al cuiva. Mulți oameni fac acest lucru pentru scopuri de dating, dar puteți face, de asemenea, același scop pentru a câștiga un prieten. Odată ce vă întâlniți cu cineva, continuați să puneți întrebări până când vă dați seama că vă bucurați de compania celuilalt. Socializarea nu vine ușor pentru toată lumea și asta este bine. Realizarea obiectivelor poate uneori să vă îmbunătățească capacitatea de a socializa. O modalitate de a obține numărul de telefon al cuiva este să-i întrebi dacă ar dori să stea un alt moment. Ai putea să spui: "Vrei să mergi cu mine la jocul Cubs?"

Cap 2
Participarea la evenimentele de partid

 1. Alăturați-vă pe ringul de dans.
  1
  Alăturați-vă pe ringul de dans. [4] Etajul de dans este o mare priză pentru a te distra la petrecere. Nimeni nu ar trebui să se simtă prea jenat să danseze. Dacă sunteți timizi și vă simțiți incomod, nu începeți petrecerea de dans. Dacă petrecătorii dansează deja, intrați, chiar dacă este doar pentru o melodie. Dansurile pe podea sunt uneori o modalitate bună de a întâlni oameni. Puteți oricând să vă complimentezi pe cineva în mișcările de dans. Lăsați muzica să preia și să nu luptați împotriva ispitei. Veți avea un timp mai ușor de dans prin simțirea ritmului și trecerea la ritm.
 2. Bea.
  2
  Bea. Dacă la petrecere există alcool, probabil că nu va fi șocat. Pune-ți o băutură dacă gazda ți-a oferit-o. Nu vă faceți un scop de a vă îmbătați, dar dacă vă beți o băutură sau două vă pot ajuta să vă relaxați și să discutați cu oamenii. Dacă nu vreți să beți, respectați deciziile altor persoane de a bea. Dacă sunteți minori, asigurați-vă că ați sărind băutul. Este ușor pentru băutori minori să bea prea mult, să vă aterizeze în spital sau mai rău. De asemenea, puteți avea probleme grave. Este ușor pentru oameni să bea prea mult la petreceri din cauza anxietății sociale. Fiți conștienți de acest fenomen și beți cu prudență și cu ritm lent. Bea multă apă între consumul de băuturi alcoolice. Alcoolul deshidratează organismul, astfel încât va trebui să vă mențineți nivelul ridicat al apei consumând alcool. Nu beți cu scopul de a vă simți social și de a ieși. Ai putea deveni foarte intoxicat [5].
 3. Începeți un joc cu cineva.
  3
  Începeți un joc cu cineva. Adu un pachet de cărți cu tine doar în cazul în care unii oameni vor să joace un joc de cărți. Un joc popular de cărți la petreceri este pokerul sau "Cercul morții". Există și alte jocuri pe care le puteți juca la petreceri cum ar fi ascunzătorul, patru colțuri sau un joc de tip board ca Twister. Casa de petreceri este vorba de a lăsa liber și distracție. Nu vă simțiți jenat că încercați să începeți un joc. Vor exista cel puțin una sau două persoane care cred că aveți o idee bună.

Cap 3
Fiind responsabil

 1. Obțineți permisiunea de a participa la petrecere.
  1
  Obțineți permisiunea de a participa la petrecere. Dacă locuiți în continuare cu părinții sau tutorele dvs., întrebați-i dacă puteți merge la petrecere. Dacă aveți părinți stricți, este posibil să aveți nevoie să întindeți adevărul pentru a merge la petrecere. Cu toate acestea, nu este responsabil să le minți. Ar trebui să fii mereu deschis cu ei; dacă sunteți prinși mințind, ați putea fi împământați. De asemenea, trebuie să primiți o confirmare din partea gazdei partidului că sunteți bineveniți să veniți. Dacă știți că părinții dvs. nu vă vor lăsa să plecați, încercați una din următoarele opțiuni: Încercați să-i convingeți pe părinți să vă lase să mergeți la petrecere pentru câteva ore. Le-ai putea spune lucruri care le-ar pune temerile în largul lor, cum ar fi să-i spună că adulții responsabili vor fi acolo sau că îți vei lua un prieten și vei promite că ai grija unul pe celălalt. De asemenea, trebuie să promiteți că nu vă angajați în activități ilegale, cum ar fi consumul de minori.
 2. Îmbrăcați-vă pentru petrecere.
  2
  Îmbrăcați-vă pentru petrecere. Asigurați-vă că purtați ceea ce vă simți confortabil sau ceva în care vă simțiți încrezători. Nu vă fie frică să fiți singuri și să vă îmbrăcați așa cum doriți. Cele mai multe petreceri în casă sunt informale, dar altele au teme de îmbrăcăminte care ar putea fi distractive pentru a le urma. Dacă știți oameni care intenționează să se îmbrace pentru petrecere, coordonați-i cu ei, astfel încât să vă potriviți cu toții. Corespondența cu prietenii dvs. la o petrecere este o modalitate bună pentru oameni de a observa și a vorbi cu dvs. [7]
 3. Călătorește în siguranță la petrecere.
  3
  Călătorește în siguranță la petrecere. Trebuie să fii atent când călătoriți la o petrecere de casă. Multe petreceri de case sunt o scuză pentru adolescenții sau copiii de facultate să bea minori. Dacă sunteți șofer, ia în considerare acest lucru înainte de a călători la petrecere. Nu este nici o rușine în a lua un taxi la petrecere sau de transport public. Părinții dvs. vă vor aprecia responsabilitatea dacă alegeți să luați un taxi în loc să conduceți la o petrecere.
 4. Curăță-te după tine.
  4
  Curăță-te după tine. Respectați casa în care vă aflați, luând-o după voi înșivă. Puteti chiar sa-l platiti inainte, aruncand gunoi altor oameni. Amintiți-vă că cineva trăiește în această casă și poate locui acolo cu o familie. Arătați-vă recunoștința față de gazdă și casa lor, curățându-vă după voi înșivă. Acțiunile tale ar putea inspira chiar și pe alții să curețe după ei înșiși.
 5. Moderați-vă băuturile și altele.
  5
  Moderați-vă băuturile și altele. Fiți conștienți de cât de mult consumați la petrecere. Ar trebui să puteți păstra un număr exact de câte băuturi ați consumat. Deși nu este locul tău de a spune oamenilor când pot bea sau nu, ar trebui să ții ochii pe cineva care are nevoie. Este comună pentru bebelușii tineri, neexperimentați, să bea o cantitate toxică de alcool. Dacă vedeți pe cineva arătat prea beat, încercați să îi asistați dacă este cazul. [8] Ai putea să-i lăsați pe prietenii bețivului să știe că această persoană are nevoie. Aveți grijă să nu vă depășiți limitele atunci când vă implicați cu oameni extrem de intoxicați. Unii oameni se pot ocupa mai mult decât credeți voi. Dacă observați vreun abuz sau semne de viol, contactați proprietarii casei și luați măsuri. Obțineți un grup împreună pentru a interveni. În cel mai rău scenariu, este posibil să fie nevoită să apelați la poliție sau să faceți efectiv acest apel.
 6. Pleacă când vrei.
  6
  Pleacă când vrei. Nu vă simțiți presați să stați la petrecere până la sfârșit. Puteți pleca ori de câte ori doriți. Uneori este bine să vă opriți la o petrecere timp de o oră și să plecați. Acest lucru lucrează pentru unii oameni și este infuriat pentru alții. Fă ce ți se potrivește cel mai bine. Încercați să nu lăsați o mizerie sau să dați nimic. Respectați gazda și ajutați-vă să vă curățați înainte de a pleca. [9]