Cum să fii bun la discuțiile de grup

Discutarea în grupuri de doi sau mai mulți oameni poate fi o modalitate foarte bună de a dezvolta abilități sociale și emoționale mai bune într-un mediu structurat. Dacă aveți probleme cu discuțiile de grup, nu vă faceți griji - citiți doar acest articol!

Paşi

 1. Pregătiți-vă.
  1
  Pregătiți-vă. Dacă nu cunoașteți materialul dvs. înainte de timp, veți avea mai puțin de contribuit și veți înțelege discuția mai puțin. Cercetați câteva informații de fond despre subiectul dvs. dacă vi se oferă în avans.
 2. Fii încrezător:
  2
  Fii încrezător: Dacă nu sunteți încrezători cu voi înșivă, veți fi speriați că vă veți împărtăși opiniile. Trebuie să ai încredere în tine și în ceilalți și trebuie să te simți încrezător în gândurile tale. Împărtășiți opiniile dvs. - nu contează ce gândesc ceilalți, atâta timp cât gândurile dvs. contează pentru dvs.
 3. Formați o dezbatere:
  3
  Formați o dezbatere: Discuțiile de grup cântăresc argumentele pro și contra unui subiect discutabil, de exemplu, ar trebui să fie impozitate prostituatele? Unii vor spune nu, ei au sex neprotejat și răspândesc SIDA în jurul valorii de, dar oamenii care știu prostituate vor obiect sau de a trăi într-o clădire care are unul. Dar ei au o viață în afară de prostituție. Discuțiile de grup sunt, în cea mai mare parte, o modalitate de a vedea dacă opiniile oamenilor sunt diferite și cum percep lucrurile. De asemenea, compară răspunsuri cu alții.
 4. Învingeți neînțelegerile:
  4
  Învingeți neînțelegerile: Chiar dacă vorbești în principal și anunțând orice ai venit la tine să dezbatem; nu împiedică vărsarea cuvintelor încălzite. Deci, luați-vă cu toții și încercați să formați o întrebare despre motivul pentru care un astfel de argument izbucnește din ceva greșit înțeles. Încercați să vă asigurați că furia lor sa stropit și faceți un subiect care să rămână neschimbat. Comparați comedia cu comedia de atunci, cu toate plăcile de cremă aruncată și urmăriți, este o modalitate bună de a diminua atmosfera tensionată.
 5. Găsiți echilibrul:
  5
  Găsiți echilibrul: Este important să aveți acel mic "nu" sau să-i scuturați capul, este mai bine să nu găsiți un subiect pe care toți sunteți de acord. Acest lucru permite ca vederea dvs. să fie ascultată și gândită. Trebuie să existe defecte, evident, sau altfel nu ar fi o dezbatere bună. Aceasta este probabil problema principală, unde subiectul este perfect pentru a discuta. În loc să găsești dezbaterea plictisitoare și fără cusur, găsiți una pe care nu ați auzit-o niciodată. Va fi suficient să cercetați și să vă bucurați. De asemenea, ar putea fi ceva educativ, nu întrebarea obișnuită din partea profesorilor cu privire la oportunitatea acordării uniformelor școlare.
 6. Decizie:
  6
  Decizie: Există întotdeauna ceva diferit pentru discuțiile în grup. Gândirea aritmetică, caritate, alimentație sănătoasă, politică, sport, virtuți sau valoare în produsele de astăzi. În principiu, trebuie să te întrebi dacă acest subiect merită să vorbim, pentru politică, acesta variază; există guvernul și ceea ce controlează. Este o provocare, dar discuția de grup este o deschidere pentru viața ta. O introducere pentru a vă cunoaște reciproc. Mult noroc în a începe ...